Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Skolans kalla dillsås


5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna

5 from 1 review

  • Skribent: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

2 dl gräddfil
1-2 dl majonnäs
1-2 msk finhackad dill
1/2 msk senap, gärna söt
1 msk vitvinsvinäger (kan bytas mot färskpressad citronsaft)
salt, peppar


Instruktioner

Blanda gräddfil och majonnäs i en skål.A
Tillsätt senap, dill, och vitvinsvinäger (eller citronsaft) och rör om tills allt är välblandat.
Smaka av med salt och peppar.
Låt såsen stå i kylen i minst 30 minuter innan servering så smakerna hinner sätta sig.