Ingredients
- 3 ägg
 - 2 dl skalade sesamfrö
 - 1 dl solroskärnor
 - 1 msk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
 - 1 tsk bakpulver
 - 1/2 tsk salt (beror lite på hur salt osten är)
 - 2,5 dl riven lagrad ost (Västerbotten tar jag!)
 - 1 dl grekisk yoghurt
 - + sesamfrö till topping
 
Instructions
- Sätt ugnen på 180 varmluft grader.
 - Vispa äggen pösigt.
 - Mixa sesamfrön och solroskärnor till mjöl. Blanda med Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium) och bakpulver.
 - Vispa ner mjölblandningen i äggsmeten, rör ner osten och den grekiska yoghurten.
 - Låt stå i 10 min, klicka sedan ut 6 bullar på bakplåtspapper. Strö sesamfrön äver.
 - Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
 
Notes
- Per bulle: 313 kcal, 15.7 g protein, 3.5 g kolhydater, 24.7 g fett
 
Nutrition
- Serving Size: 6
 

