Skriv ut

Scrambled Kesoplättar / Scrambled Pancakes

  • Författare: åse falkman fredrikson

Scale

Ingredienser

  • 1 ägg
  • 100 gr keso
  • 1/2 skopa (15 g) vaniljproteinpulver
  • 1/2 msk fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • kanel och kardemumma

Instruktioner

  1. Mixa ihop keso, ägg, fiberhusk, bakpulver och proteinpulver med stavmixer.
  2. Hetta upp en panna med kokosolja och häll i smeten. Sänk till medelvärme.
  3. Låt smeten sätta sig en liten stund utan att du rör. Dela smeten med stekspade och hacka i den då och då. Krydda med kanel och kardemumma. Stek smeten i sammanlagt ca 5-8 minuter tills den är torr.
  4. Servera med bär och yoghurt eller som jag med stekt äpple!


Näringsinnehåll

  • Portioner: 1