Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Rostad blomkål med vitlök


  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

1 stort huvud blomkål
2 klyftor vitlök
3 krm chiliflakes
2 msk olivolja
1 krm salt
0,5 krm vitpeppar


Instruktioner

Sätt ugnen på 200 gr.
Skölj och skär bort bladfästet och stocken. Skär loss buketter och skär buketterna i skivor om ca 1 cm.
Lägg skivorna på en ugnsplåt med bakpapper.
Skala och finhacka vitlöken och blanda med blomkålen, kryddor och olja.
Rosta blomkålen i ca 20 minuter.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!