Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Parmesangratinerad fisk med zucchinispaghetti


5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna

Inga betyg

Ingredienser

  • 4 torskryggfiléer
  • salt, peppar
  • 0,5 dl klippt dill
  • 2 dl cremefraiche smaksatt med parmesan och basilika
  • 2 dl riven parmesan
  • 2 dl kräftstjärtar
  • 4 små zucchinis


Instruktioner

  1. Strimla zucchinin med en zucchinistrimlare alternativt potatisskalaren. Salta lite och lägg i durkslag i ca 20 minuter.
  2. Torka av fisken och lägg i form. Salta och peppra. Fördela dillen och kräftstjärtar över.
  3. Riv parmesanen och blanda med creme fraichen och bred ovanpå fisken.
  4. Sätt in mitt i ugnen på 250 grader i ca 15 minuter. Sätt samtidigt in zucchinin så den blir uppvärmd, den ska bara bli varm, inta ta färg, så håll koll.
  • Prep Time: 5
  • Cook Time: 20

Nutrition

  • Serving Size: 4