Grilla hamburgarna (jag grillar i gasolgrill, men de går att steka också)
Blanda majonnäsen och smaksätt med vit tryffelolja efter smak. Tryffelsalt fungerar också.
Skala och skär löken i skivor. Bryn i smör tills löken fått färg. Sänk sedan temperaturen, tillsätt 2-3 tsk vatten och söta med lite mörk fibersirap. Låt vattnet koka in i ca 10 minuter.
Vaxbönorna ska vara tinade och torra. Det görs genom att köra dem i micron i ca 2 minuter alternativt steka dem i torr panna på relativt låg värme tills de ser torra ut. Fritera sedan i fritös eller i kastrull. Låt torka av på papper, salta och blanda omgående med riven parmesan.
Klicka ut knappt 2 msk tryffelmajonnäs på varje brödhalva.
På halvan som ska bli lock lägg sedan på rostad lök och stekt lök. Lägg på en hamburgare och sedan 1 skiva cheddar.
På andra brödhalvan, lägg på fyra skivor saltgurka och en hamburgare, lägg sedan på den halvan på andra halvan och vänd hela burgaren.