Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Naturligt Glutenfri Pastadeg till pastamaskin


5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna

Inga betyg

Ingredienser

  • 175 gr rismjöl
  • 105 g tapiokamjöl
  • 40 g bovetemjöl
  • 175 gr quinoamjöl
  • 2 tsk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
  • 6 hela ägg
  • 1 msk olivolja


Instruktioner

  1. Blanda enligt anvisning för er pastamaskin.
  2. I Philips PastaMaker blandar man först mjölet och sedan häller man ner vätskan.
  3. Koka sedan pastan i ca 2-3 minuter.
  4. Detta ger ca 600 g färdig pastadeg.

Nutrition

  • Serving Size: 6