Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Min allra godaste favoritsallad – COBBSALLAD


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Åse
  • Yield: 2

Ingredients

Dressing:
1 dl majonnäs
lite vatten
1 msk dijonsenap
örtsalt, peppar
2 tsk worchestershire sauce
salt, svartpeppar

Sallad:

1 grillad kyckling eller valfritt kycklingkött
1 paket bacon
1 romansalladshuvud, stammen bortskuren eller två nävar maché
8 körsbärstomater, halverade
2 kokta ägg, tärnade
2 avokador, tärnade,
100 g ädelost, smulad
50 g fetaost
2 salladslökar, skivade


Instructions

Klipp baconet i mindre bitar och stek knaprigt.
Gör dressingen, späd med vatten till rätt konsistens.
Lägg upp allt på tallrik och ringla dressingen över.