Ingredients
- 4 kycklingfiléer
 - 2 schalottenlökar1 burk hela champinjoner
 - 50 g Creme bonjour vitlöksost
 - 3 dl grädde
 - 1 dl riven ost
 - 1 skvätt vitt vin
 - ekologisk buljong efter smak
 - salt, peppar
 
Instructions
- Sätt ugnen på 225 gr.
 - Rensa kycklingfiléerna och skär dem i lite mindre bitar.
 - Finhacka schalottenlök och fräs kyckling, schalottenlök och champinjoner i smör tills det fått lite färg, smaksätt med lite salt, peppar och tamarisoja. Lägg sedan över i ugnsform.
 - Rör ihop ingredienserna till såsen och låt bara koka upp, häll såsen över kycklingen.
 - Strö osten över.
 - Ställ in formen i ugnen och låt gratängen få fin färg i ca 15 minuter.
 
Nutrition
- Serving Size: 4
 

