Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Toskansk kyckling i Crockpot


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingredients

1 msk olivolja
4 stora kycklingfiléer
1 tsk salt
1 tsk italiensk salladskrydda (oregano fungerar fint)
1 tsk paprika
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
2 krm svartpeppar
2 dl creme fraiche
50 g färskost
3/4 dl strimlade soltorkade tomater
1 dl riven parmesan
70 g babyspenat


Instructions

Ringla lite olivolja i botten på din Crockpot.
Lägg kycklingfiléerna i botten.
Blanda ihop kryddorna i en liten skål och sprinkla jämnt över kycklingen.
Blanda creme fraiche med färskost till en slät röra, blanda sedan med strimlade tomater och riven parmesan och fördela röran på kycklingen. Sätt crockpoten på LÅG i 3 timmar. Innertemperaturen på tjockaste delen av kycklingen ska vara på 70 gr. Rör ner babyspenat innan servering och toppa gärna med lite extra riven parmesan och lite soltorkad tomat.