Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

KEBABGRYTA


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 from 1 review

  • Author: Åse
  • Yield: 8

Ingredients

2 påsar kebabskav á 600 g (jag hade Kronfågel kycklingkebab)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 gul paprika
1 röd paprika
2 msk olivolja citron (Zeta)
2 msk tomatpuré
250 g Körsbärstomater (Mutti)
1/2 dl sweet chili
2 msk japansk soja
2 msk kycklingfond
1 krm Cayenne
2 tsk spiskummin
2 tsk torkad basilika
Salt, peppar eller allroundkrydda som Piffi
3 dl Syrad grädde


Instructions

Finhacka lök, vitlök och tärna paprikan.
Stek i olivolja tills de mjuknat. Rör ner kebabköttet och låt allt fräsa ihop tills kebaben fått lite färg.
Rör ner övriga ingredienser och smaka av.
Låt sjuda i ca 10 minuter.