Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kaviarfisk


  • Förberedelsetid: 5
  • Tillagningstid: 25
  • Totaltid: 35

Ingredienser

  • 1200 gram torsk
  • 4 dl creme fraiche
  • 1 dl vispgrädde
  • 20 gram färsk dill (ca 1 hand full hackad)
  • 1 gul lök
  • Drygt 1 dl kaviar
  • salt, peppar + saften av 0,5 liten citron

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tina torsken om den är fryst och lägg i form. Salta och peppra och pressa en halv citron över fisken. Rör ihop hackad lök, hackad dill, crème fraîche, grädde, kaviar och smaka av med salt och peppar. Häll över fisken och sätt in i ugnen ca 20-25 minuter. De sista fem minutrarna på grill så fisken får lite färg.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 6