Skriv ut

Nötfritt, laktosfritt, glutenfritt fröbröd

  • Författare: åse falkman fredrikson
  • Förberedelsetid: 10
  • Tillagningstid: 15
  • Totaltid: 25

Scale

Ingredienser

  • 150 gr riven västerbottensost
  • 3 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 1,5 msk fiberhusk
  • 0,5 dl skalade sesamfrön
  • 0,5 dl hela linfrön
  • 0,75 dl solroskärnor
  • 2 msk pofiber
  • 1 msk Finax Fibrex

Instruktioner

  1. Vispa äggen. Riv osten. Blanda ihop de torra ingredienserna och bred ut i liten form (ca 30 x 20)
  2. Strö sesamfrön ovanpå och grädda i ugn ca 15 minuter i 225 grader.
  3. Låt svalna och skär sedan upp till rektangulära rutor.

Notering

  • 239 kcal⎪2,3 gr kolh⎪13,5 gr protein⎪19 gr fett per portion

Näringsinnehåll

  • Portioner: 6