Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Nötfritt, laktosfritt, glutenfritt fröbröd


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingredients

  • 150 gr riven västerbottensost
  • 3 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 1,5 msk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
  • 0,5 dl skalade sesamfrön
  • 0,5 dl hela linfrön
  • 0,75 dl solroskärnor
  • 2 msk pofiber
  • 1 msk Finax Fibrex


Instructions

  1. Vispa äggen. Riv osten. Blanda ihop de torra ingredienserna och bred ut i liten form (ca 30 x 20)
  2. Strö sesamfrön ovanpå och grädda i ugn ca 15 minuter i 225 gr.
  3. Låt svalna och skär sedan upp till rektangulära rutor.

Notes

  • 239 kcal⎪2,3 gr kolh⎪13,5 gr protein⎪19 gr fett per portion
  • Prep Time: 10
  • Cook Time: 15

Nutrition

  • Serving Size: 6