Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bresaola med tryffelcrème, rucola och parmesan


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Åse
  • Yield: 4

Ingredients

150 g bresaola, tunna skivor
3 msk pinjennötter, rostade
50 g ruccola
75 g parmesan
1 msk olivolja
1/2 tsk flingsalt
1 krm svartpeppar

Tryffelcrème:
1 dl majonnäs
2 msk creme fraiche
1/2 msk tryffelolja
1 tsk rivet skal från citron
salt, peppar


Instructions

Tryffelcrème: Blanda majonnäs, creme fraiche, tryffelolja, citronskal och salt.
Häll crèmen i en spritspåse och förvara kallt till servering.
Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna. Akta så de inte bränns.
Lägg ut bresaolan på tallrikar. Lägg på rucolan och pinjenötter. Hyvla osten och strö den över. Droppa på olja och vrid några varv med salt och pepparkaret över. Spritsa tryffelcrèmen över och servera.