Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Argentinska Rödräkor med vitlök- och chili


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

15 frysta räkor (rödräkor, råa
2 klyftor vitlök
1 tsk chiliflakes
1 citron, resten
1 kruka färsk koriander
salt, peppar
1/2 dl rapsolja
Till servering: Srirachamajonnäs


Instruktioner

Hacka chili, vitlök, halva krukan koriander och riv lite citronzest i en bunke. Blanda  i olja, salt och peppar. Lägg i räkorna i marinaden och låt dra.
Lägg räkorna direkt på gallret. Grilla ca 1,5 minuter på varje sida.