Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zucchinipasta med körvel, senap och portabello


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingredients

  • 1 gul lök
  • 2 morötter
  • 2 stora portabellosvampar
  • 4 skinksnitzlar
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 kruka körvel
  • 1 msk dijonsena
  • smör eller kokosfett
  • salt och peppar


Instructions

  1. Skala lök och morötter, finhacka löken och skiva morötterna. Strimla köttet i ca 1 cm bitar. Fräs lök, morötter och kötti lite smör eller kokosfett.
  2. Häll ner grädden och låt allt koka några minuter.
  3. Skär svampen i tunna tårtbitar och fräs i panna med lite smör eller kokosfett. Krydda med salt och peppar och blanda ner i såsen.
  4. Hacka körveln och rör ner den och senapen och smaka av med salt och peppar.
  5. Strimla Zucchinin med antingen julienne eller speciell grönsaksstrimlare.
  6. Fräs snabbt i kokosfett i het panna, salta.

Nutrition

  • Serving Size: 4