Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Rågcanapéer med räkor, pepparrotskräm och löjrom


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 10 stycken

Ingredienser

10 skivor rågbröd (gärna kavring)
150 g cream cheese
2–3 msk pepparrotsvisp
200 g handskalade räkor
50 g löjrom eller annan rom
Färsk dill till garnering


Instruktioner

Stansa ut rundlar av rågbröd med ett glas eller ett kakmått.
Blanda 150 g cream cheese med 2–3 matskedar pepparrotsvisp och smaka av tills du får en lagom styrka.
Bred ett generöst lager av pepparrotskrämen varje brödbit.
Lägg rikligt med handskalade räkor.
Toppa med en klick löjrom och en liten kvist dill.
Förvara kallt tills det är dags att servera, eller bjud direkt som eleganta små tilltugg.