Ingredienser
4 kg potatis (gärna färskpotatis)
4 rödlökar, tunt skivade
1 dl hackad gräslök
Dressing:
5 dl olivolja
4 msk dijonsenap
2 tsk salt (justera efter smak)
svartpeppar efter smak
2 msk hackad körvel
2 msk hackad dragon
2 msk hackad basilika
Tillägg:
300 g fetaost, smulad eller tärnad
1 dl kapris, avrunnen
Instruktioner
Koka potatisen i lättsaltat vatten tills den är mjuk men fast. Låt svalna och skär i bitar.
Skiva rödlöken tunt och hacka gräslöken.
Rör ihop dressingen: olivolja, senap, örter, salt och peppar.
Blanda potatisen med dressingen i omgångar så allt blir jämnt täckt.
Vänd ner rödlök, gräslök, fetaost och kapris försiktigt.
.Låt gärna stå kallt minst 1 timme innan servering.