Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

GUBBRÖRA


5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna

Inga betyg

  • Skribent: Åse
  • Portioner: 4-6

Ingredienser

4 hårdkokta ägg
12 små fasta potatisar (100150 g), kokta & kalla – kan uteslutas
125 g Grebbestad ansjovis (om matjes föredras går det bra)
1/2 finhackad rödlök
1 dl creme fraiche
1/2 dl majonnäs
12 tsk citron
1/2 dl dill, finhackad
1/2 dl gräslök, finhackad

Peppar efter smak (salt behövs sällan)


Instruktioner

Fräs finhackad rödlök i lite smör, den ska inte få för mycket färg, bara mjukna.
Hacka äggen och skär ansjovisen i mindre bitar.
Blanda samtliga ingredienser.
Smaka av med salt och peppar.