Ingredients
8 skivor lövbiff
280 g ädelost
8 msk svart vinbärsgelé
salt, peppar
ruccola
smör att steka i
Sås:
2 dl creme fraiche
2 dl grädde
1 msk kalvfond
2-3 tsk dijonsenap
1 vitlöksklyfta
tamarisoja
Instructions
Lägg skivorna på en skärbräda. Även om det redan är tunt – banka det försiktigt mellan plastfilm med köttklubba eller kavel. Det bryter ner fibrerna och gör köttet mjukt, salta och peppra båda sidorna.
Lägg på lite ruccola sedan ädelost och rödvinsgelé. Vik ihop.
Lägg på lite ruccola sedan ädelost och rödvinsgelé. Vik ihop.
Bryn rulladerna i smöret på hög värme tills de fått fin färg, de ska bara hastigt brynas.
Lyft upp och lägg på fat.
Häll i creme fraiche och grädde i samma panna som lövbiffen stekts, rör ner kalvfond, dijon och lite tamarisoja. Smaka av. Sjud i ca 10 minuter.
Servera med lövbiffsknytena.
Lyft upp och lägg på fat.
Häll i creme fraiche och grädde i samma panna som lövbiffen stekts, rör ner kalvfond, dijon och lite tamarisoja. Smaka av. Sjud i ca 10 minuter.
Servera med lövbiffsknytena.

