Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Gurk- och myntasallad med fetaost


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

2 gurkor
1 liten rödlök
1 kruka färsk mynta
150 g fetaost
2 msk citronsaft
2 msk olivolja
Salt och svartpeppar


Instruktioner

Skiva gurkan tunt, gärna med mandolin. Skiva rödlöken tunt och hacka myntan grovt. Smula fetaosten grovt.
Lägg gurka, lök och mynta i en skål.
Pressa över citronsaft och ringla över olivolja. Smaka av med salt och peppar (tänk att fetaosten är salt).
Vänd ner fetaosten försiktigt strax före servering.
Låt gärna salladen stå i 10–15 minuter smakerna hinner mogna.