Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Filet-O-Fish med Tartarsås


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

Tartarsås:
1 dl majonnäs
2 msk finhackad smörgåsgurka
1 msk finhackad gul lök
1 ½ tsk kapris (hackad)
½ tsk torkad persilja
¼½ tsk senapspulver
½ tsk ättika (12%)
(½ tsk socker) – valfritt!
1 nypa salt (valfritt, beroende på majonnäsens sälta)
Ev. ½ tsk vatten om du vill ha en lite tunnare konsistens


Instruktioner

Blanda alla ingredienser noggrant i en skål.
Låt stå i kyl minst 15 minuter så smakerna sätter sig – gärna längre.