Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Burgerwrap – lowcarb


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 2-4

Ingredienser

500 g nötfärs
salt, peppar
worchestershiresauce och eller japansk soja för umami
paprikapulver
senapspulver (colemans)
lökpulver
smör att steka i
Tillbehör:
Bakplåtspapper
Ostskivor (jag hade Pepper Jack)
silverlök
bifftomat, skivor
saltgurka
Isbergssallad

Hamburgerdressing:

1 dl majonäs
0,75 dl Tacosås
0,5 dl bostongurka (eller finhackad smörgåsgurka/saltgurka)
lite salt och peppar och lökpulver


Instruktioner

Rör ihop ingredienserna till hamburgerdressingen.
Dela isbergshuvudet i två delar, ta bort innanmätet så det bara är kvar ca 3 blad per wrap.
Montera ost, färs, tomat, lök, gurka, saltgurka och håll ihop wrapen med händerna och rulla ihop med hjälp av bakplåtspappret.
Dela imitten och servera!