Ingredienser
- 1 kilo strimlad kycklingfilé
- 1 gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 400 ml tomatkross
- 2 msk tamarisoja
- 1 pressad lime
- 3 msk Santa maria garam Masala
- 1 tsk chilipulver
- 3 msk mango chutney (jag gör egen)
- ca 1–2 dl grekisk yoghurt
- salt, peppar
- koriander
- kokosolja utan smak att steka i
Instruktioner
- Finhacka löken och vitlöken och strimla kycklingen, fräs i omgångar i het panna med kokosolja.
- Rör ner tomatkross, tamarisoja, yoghurt, garam masala, chilipulver, pressad lime, mangochutney och smaka av med salt och peppar. Låt puttra i några minuter.
- Servera med valfritt tillbehör och lite koriander och grekisk yoghurt på toppen 🙂
Näringsinnehåll
- Portioner: 6