Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kyckling med Garam Masala och yoghurt


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 1 kilo strimlad kycklingfilé
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 400 ml tomatkross
  • 2 msk tamarisoja
  • 1 pressad lime
  • 3 msk Santa maria garam Masala
  • 1 tsk chilipulver
  • 3 msk mango chutney (jag gör egen)
  • ca 12 dl grekisk yoghurt
  • salt, peppar
  • koriander
  • kokosolja utan smak att steka i

Instruktioner

  1. Finhacka löken och vitlöken och strimla kycklingen, fräs i omgångar i het panna med kokosolja.
  2. Rör ner tomatkross, tamarisoja, yoghurt, garam masala, chilipulver, pressad lime, mangochutney och smaka av med salt och peppar. Låt puttra i några minuter.
  3. Servera med valfritt tillbehör och lite koriander och grekisk yoghurt på toppen 🙂

Näringsinnehåll

  • Portioner: 6