Varma kaneläpplen med vaniljvisp

av Åse

Detta är ju en gammal goding som är såå god, enkel, snabblagad och pointssnål och passar både som efterätt, mellanmål som kvällsgott!

1 person á 2 pts
11/2 äpple i klyftor eller skurna i små kuber.
kanel
hermesetas eller canderel strö (ja eller socker men räkna för det)
4 msk ovispad Milda vaniljvisp som du vispar fluffig. (Det är vaniljvispen som kostar points, det andra är ju gratis)
Alternativt 1/3 Gb lättglass vanilj

In i micron på full effekt i ca 2-3 minuter (beroende på hur mjuka du vill ha dem). Klicka på glassen/vaniljsåsen efteråt.
IMG_1611

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

8 kommentarer

Jenny 3 november, 2007 - 07:36

Provade äpplena med vanliljvisp igår, supersmarrigt!

Svara
tina 31 oktober, 2007 - 08:25

härligt att ha dig tillbaka på den här sidan igen! du är efterlängtad!

Svara
Mia 30 oktober, 2007 - 21:46

Hej!
Du är efterlängtad, stanna inte borta såå här länge igen är du snäll 😉

Kram Mia

Svara
Marie Hj. 30 oktober, 2007 - 19:50

Åh, det ser riktigt gott ut! det positiva med den är ju att den är pointssnål oxå, det tycker vi om!

Svara
Åse 30 oktober, 2007 - 17:32

Hej Marie! Det var längesen! Hoppas allt är bra! Måste kika in till dig, det är länge sen.

[quote comment=”14603″]Så smaskigt det låter och ser ut. Tack för tipset.

kram.[/quote]

Svara
margitha 30 oktober, 2007 - 16:35

Tack för ditt tips. Detta ska jag göra…Mums

Kramzzzi

Svara
Marie 30 oktober, 2007 - 13:54

Så smaskigt det låter och ser ut. Tack för tipset.

kram.

Svara
jenny 30 oktober, 2007 - 13:37

Åh herregud så gott det ser ut!!! Är hemma med sjuka barn och är ju så galet sötsugen…
Clementiner i all sin ära men nog får jag köpa hem några vaniljvisp att ha hemma när det kniper!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.