THE shopperväska (15% rabattkod!)

8 november, 2020

I annonssamarbete med Alixtra, innehåller annonslänk

Hej på er!

Vilken SKÖN och mysig helg jag haft med min lilla familj!
Igår blev jag bjuden på trerätters av Daniel och barnen, ska visa er i nästa inlägg vad vi åt! Sådan mysig kväll med mina älsklingar! ❤️
Idag var det Fars Dag och vi festade på räkmackor, köttbullemackor och så fick pappan i huset en liten presentpåse 😍

Hur har ni spenderat Fars dag? 

Nu har jag ett söndagstips till er!
Min vän Alexandra på Alixtra.se har en fin rabatt till mina läsare!


ÅSE15 gäller med -15% rabatt på allt utom redan REA.

I Alixtras sortiment finns inte bara grymt snygga väskor utan även roliga vinväskor, inredning, t-shirts, smycken mm.!


(Fuskpäls HÄR, stövlar Rieker artnr: Z9591-26)

En av mina absoluta favoritväskor är BIORI Laptop / Shopper– jag har den även i svart.
En storfavorit hos Alixtra vet jag!
Den absolut mest perfekta väskan att resa med eller jobbväskan! Men den är även perfekt som en shopperbag – den har smarta fack och är ju såååå fin! I love it och har gjort i flera år 💖

En väska med metallfötter är ju såååå 🙏🏻

Exklusiv väska i buffelskinn med fodrat fack för 13″ laptop. Flera praktiska fickor och mobilfack. Stängs med dragkedja. Snygg, stilren och lyxig vardagsväska som fungerar på stan likaväl som till arbetet. För dig som har tröttnat på jobbets nylonportfölj. För dig som vill ha en exklusivare vardag. Stabil, förstärkt botten med små metallfötter.

 

Kanske perfekta julklappen till en kvinna i din närhet?
Som sagt den finns i både brunt och svart!

HÄR hittar ni Biori laptop/shoper!

En annan favorit hos Alixtra och hos mig är den söta Burkely City Bag!

Den perfekta lilla väskan att ta med på shopping men även till festen (jadå den tiden kommer när vi kan festa med vänner igen!)
I perfekt storlek för kameran, mobilen, läppstift och kort!


Älskar väskor med inbyggda kortfickor! Så smidigt!


Lite tips från mig och som sagt min kod ÅSE15 gäller med -15% rabatt på ALLT utom redan REA.
ALIXTRA hittar ni HÄR! (Glöm inte kika in på vinväskorna, de har jag lager av hemma! Perferkta gåbort presenten!

Nu önskar jag er en underbart skön söndagskväll och en bra start på måndagen 🥰


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


4 kommentarer

ÅsaS 10 november, 2020 - 22:00

Alltså, man kan ju inte ha för många väskor! 😂 Älskar mina Biori Shoppers (har både svart och brun) och Burkely Eden Citybags (grön och röd). Är sugen på en Burkely Soul Sky Bucketbag, cognac, och Burkely Winter Specials Crossover Bag, svart.
Happy shopping!
Kram

Svara
Petra Karlsson 9 november, 2020 - 07:57

Här hemma firar vi bara gammaläräldst-generationen, så vi firade med andra ord svärfar. Min pappa gick bort för lite mer än 1 år sedan så vi skänkte naturligtvis honom och alla andra pappor i himlen en tanke. Han firade nog med mamma Monica (min bonusmamma och mina syskons mamma) med en wirrepinne skulle jag tro.
Maken hjälpte svärfar (gubben är 92,5 år) upp med båt och brygga medans jag gjorde i ordning lite kaffe och fikabröd som intogs hemma i hans trädgård invirade i filtar…….allt coronavänligt………….

Men du! Jädrar vilka snygga väskor! Jag tycker det är så himla svårt att hitta en stor väska med dragkedja som låsanordning. Jag brukar ju säga att min väska är som ett partytrick, man vet aldrig vad man kan trolla fram ur den: Paraply, sittunderlag, charger, sminkväska, plåster, reflex, sy-kit…….you name it, I gott it……….*L*

Svara
Anette 9 november, 2020 - 07:02

Snygga väskor , beställt båda nu 😀 en fråga fuskpälsen och stövlarna , vart har du köpt dem ?, så fina😊

Solstrålar från Norr

Svara
Åse 9 november, 2020 - 08:03

Nu är inlägget uppdaterat med länk till fuskis och artnr för stövlarna! <3

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.