TÄVLING: Vinn Viktminskning med LCHF

27 januari, 2013

Min bok säljer grymt bra och jag är så glad över att höra era recensioner här, på instagram och på Facebook! Utan er, ingen blogg och ingen bok ♥
Boken har legat på Adlibris topplista (vilket är stort och få böcker förunnat!) i flera veckor nu, som bäst låg den som nummer 5 på topp 100 listan. Den ligger som 1:a nu på topplistan för kokböcker.
Givetvis tjänar jag pengar på boken men det allra roligaste och mest givande är givetvis att läsa om hur det går för er när ni följer recepten och vad era familjemedlemmar tycker om maten, er lycka och er framgång är det BÄSTA med att boken säljer bra!!!

screendump 2013-01-27 kl. 16.30.29

screendump 2013-01-27 kl. 16.30.47

Det vill jag fira genom att tävla ut ännu ett signerat exemplar!

Men istället för att bara låta er tävla genom att kommentera här så vill jag engagera er 😉
För att vara med och tävla måste ni:
1. Gilla 56kilo på Facebook om ni inte redan gjort det.
2. Lägg ut en bild56kilo FB fansidaer maträtt ni lagat med recept ifrån 56kilo. Det går även bra att lägga ut på er egen FB och tagga 56kilo. Det går bra med mobilbilder! Beskriv vad det är ni lagat och länka gärna till ursprungsreceptet!
Tävlingen pågår till måndagen 4/2 så att ni hinner tävla!
Lycka till! ♥
 

4 kommentarer

Virvsan 27 januari, 2013 - 17:52

Hej.
Jag har precis fått hem din bok och har en fråga om magnesiumhydroxiden och oxiden som du avråder från. Läste lite i wikipedia om att de ämnena hindrar upptaget av bl a järn, jag undrar om det var det du syftade på i din bok? Var det något annat?
Tacksam för svar!

Svara
Åse 28 januari, 2013 - 08:20

Hej! Magnesiumhydroxid/oxid har låg biotillgänglighet, dvs de tas inte upp lika bra i kroppen. Och bla då folsyra och järn.

Svara
Marthina 27 januari, 2013 - 17:42

Vi gjorde första rätten från boken idag, rosépepparbiffarna! Fantastiskt goda blev de! Kram.

Svara
Åse 28 januari, 2013 - 08:21

Härligt att höra! =)

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.