TÄVLING: Vinn Serlas nya hushållsark

31 mars, 2014

Tävlingen är avslutad!
Goooood morning! är ni pigga och glada i dag!? Det är jag efter 9 timmars sömn! Ska ut på en PW nu i solen. YUMMIE!
Ska inviga min nya pulsklocka Garmin Forerunner 210 tänkte jag. Men först en espresso och så som sagt, en tävling!
Jag har ju fått möjlighet att prova Serlas nya hushållsark under några veckor och jag är helsåld. Perfekt till köket, till köksbordet, som servetter, till att putsa fönster, haha ja allt!
Nu tänkte jag tävla ut två vinster som består av 1 dispenser och + 3 arkförpackningar.

IMG_8035

IMG_8058

För att vara med och tävla:
1. Vad betyder våren för dig?
2. Vad tycker du verkar vara bra med Serlas nya hushållsark?
Tävlingssvaren ska skrivas i kommentarsfältet, inte på FB eller till min mail.
Tävlingen pågår to.m. onsdag klockan 12 och vinnaren annonseras här på bloggen på onsdag kväll! Lycka till!
Tävlingen sker i samarbete med Serla

68 kommentarer
0

68 kommentarer

Cecilia 1 april, 2014 - 07:59

1.Att komma ut och njuta av en morgonpromenad eller en kvällspromenad i det härliga vårvädret är härligt.Alla vaknar till liv från sina vinteriden.Att få lite påfyllning på D-vitamin förrådet är inte helt fel det heller det behövs
2. Verkar vara ett bra och smart alternativ till servetter och det kan behövas med tre barns kladdiga fingrar här hemma.Smidigt att dom kan ta själva .Ett allround papper helt enkelt:)

Svara
LindaD 1 april, 2014 - 07:17

Våren betyder ljus och kärlek. Få se nytt liv spiras i naturen,djujr o växter. Och att i fjällen få uppleva den 5;e årstid vårvintern, med allt vad det innebär.
Vårkänslor, glädje, extra energi. =)
Skulle gärna vilja vinna det dä Verkar passa perfekt i en vardag som småbarnsförälder bla.
Lätt att med enhandsfattning ta fram ett ark. Enkelt för både barn som vuxen.
Snygg att ha framme på bordet och praktiskt.

Svara
Linda 1 april, 2014 - 06:55

Vår för mig är rätt tid på året det är ljus, liv och enkelhet. Plötsligt blir allt lite lite enklare. Pappret det samma, snygg förpackning, lättare att få tag i när något av barnen spillt eller bara behöver torka näsan.

Svara
Evelina 31 mars, 2014 - 22:01

1) Vår innebär LIV, NYSTART, SOL, VÄRME och allt annat härligt =)
Nys attacker och pollenkänningar kan man ju alltid försöka förtränga eller så hoppas man på lite fina hushållsark att snyta lilla näsan i 😉
2) Tycker denna verkar vara hemskt praktisk att ha stående på bordet och dessutom snygg. Passar perfekt hos en småbarnsfamilj som spiller stup i ett =)

Svara
Tina Lindgren 31 mars, 2014 - 21:41

Förutom kli i ögon och näsa, är allergisk, älskar jag våren. Speciellt senvåren när allergin har lagt sig. Man får ta fram utemöbler och grill och förbereder sig inför den allra bästa årstiden som finns, sommaren.
Finare än att ha en rulle hushållspapper på bordet och smidigare än att ta fram servett för servett. Sen skulle den svarta färgen passa perfekt i mitt kök.

Svara
Liie 31 mars, 2014 - 21:27

1. Våren betyder LJUS! Jag driver eget företag hemifrån så jag kan jobba vilka tider på dygnet jag vill, och det blir automatiskt att jag dras till att vara vaken på natten. Nattuggla brukar man kalla mig. Sen att min sambo jobbar mycket nätter hjälper inte direkt att ställa om så jag ser knappt något ljus alls under vintern. Det är så underbart när våren kommer och solen är uppe flera timmar efter att jag vaknat, verkligen en energiboost!
2. Det bästa är ju att man får rätt mängd papper så man slipper överkonsumera. Sen att det finns en hållare till som gör att det går lätt att ta med en hand är ett plus, och extra plus för att hållaren är riktigt snygg! Den skulle passa utmärkt i vårt svartvita kök.

Svara
Cissi K 31 mars, 2014 - 21:02

Jag hatar att vara ute på vintern, med 2 barn så måste man, men nu när våren är här kan vi äntligen njuta alla tre. I lekparken, hemma på baksidan, lära sig cykla…att vara tillsammans helt enkelt!
Mina barn är 1,5 och 5 år, jag har oftast bara en hand ledig när pappret behövs, det verkar ju sjukt smidigt att bara kunna rycka ett papper 🙂

Svara
Anna B 31 mars, 2014 - 20:53

Jag älskar att våren ger så mycket ljus och energi. Det är en nystart på alla sätt och jag får lust att ta tag i allt som jag inte orkat under vintern. Så nu ska jag njuta av ljuset och energin och komma tillbaka till mitt lågkolhydrattänk.
Serlas hushållsark verkar bra på många sätt, men framförallt att de går lätt att få tag i och man behöver inte två händer för att riva av när det har kladdats.

Svara
care69 31 mars, 2014 - 20:47

Våren betyder allt just nu, känner hur livsglädjen och livslusten kommer tillbaka med ljuset och värmen.
Hushållsarken verkar perfekta att ha på köksbordet istället för servetter i servettställ som det är helt omöjligt att endast få tag i ett i taget.
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2014/03/2-april-vinn-hushallsark.html

Svara
Karin 31 mars, 2014 - 20:41

För mig är varen då ljuset kommer tillbaka till oss. Härliga utekvällar med diverse aktiviteter och givetvis grillning. Finns det något godare än mat direkt från grillen…..
Serlas nya hushållsark verkar vara idealiska för barnfamiljen. Tänk en liten kladdig hand som ska riva av en bit papper från rullen…. Detta kan underlättas av denna underbara produkt. Vill givetvis vinna detta set och hoppas på tur
Karin

Svara
1 3 4 5 6 7

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.