TÄVLING: Vinn Serlas nya hushållsark

31 mars, 2014

Tävlingen är avslutad!
Goooood morning! är ni pigga och glada i dag!? Det är jag efter 9 timmars sömn! Ska ut på en PW nu i solen. YUMMIE!
Ska inviga min nya pulsklocka Garmin Forerunner 210 tänkte jag. Men först en espresso och så som sagt, en tävling!
Jag har ju fått möjlighet att prova Serlas nya hushållsark under några veckor och jag är helsåld. Perfekt till köket, till köksbordet, som servetter, till att putsa fönster, haha ja allt!
Nu tänkte jag tävla ut två vinster som består av 1 dispenser och + 3 arkförpackningar.

IMG_8035

IMG_8058

För att vara med och tävla:
1. Vad betyder våren för dig?
2. Vad tycker du verkar vara bra med Serlas nya hushållsark?
Tävlingssvaren ska skrivas i kommentarsfältet, inte på FB eller till min mail.
Tävlingen pågår to.m. onsdag klockan 12 och vinnaren annonseras här på bloggen på onsdag kväll! Lycka till!
Tävlingen sker i samarbete med Serla


Innehåller annonslänkar från Adviral
Min kod 56KILOOKT ger 20% på hela ordern, giltig tom 1/11.


Black Galaxy Marble / Golden Burgundy Marble / Emerald Satin / Black Reef Marble

68 kommentarer
0

68 kommentarer

Maria Eliasson 2 april, 2014 - 11:33

1: Våren för mig betyder att ljuset & värmen kommer åter1
2: Serlas dispenser verkar ju väldigt praktisk och samtidigt snygg så att den kan stå framme.
/ Maria

Svara
Annica 2 april, 2014 - 10:29

För mig betyder våren mycket. Bor långt upp i norr och efter den långa vintern är det underbart när vårsolen tittar fram, fåglarna börjar sjunga och det börjar gro i jorden utanför huset. Humöret blir på topp och att planera för att flytta ut till den lilla primitiva sommarstugan är underbart. Serlas hushållsark verkar vara den ultimata lösningen till vår lilla stuga med ett pyttelitet kök och små utrymmen. Här kan jag få en kombo med snyggt att ha framme, många användningsområden och ett bra alternativ till compact living.

Svara
Helena 2 april, 2014 - 10:02

1. Våren för mig betyder glädje och njutning. Äntligen kan man gå ut utan att behöva krångla med kläder och den första stunden, sittandes med en bok, i lä på altanen i solen är obetalbar. Våren för mig betyder att ha hela den bästa tiden på året framför mig. I år ska jag för första gången anlägga köksträdgård vilket jag både längtar till och fasar inför:).
2. Med tre små barn är åtgången på hushållspapper STOR. Förutom att asken verkar snyggare att ha på bordet än en hushållsrulle, tycker jag den stora fördelen är att barnen lättare kan ta ett ark åt gången med kladdiga händer utan att hela rullen blir kladdig.

Svara
Lina Runesson 2 april, 2014 - 09:52

Våren betyder fjärilar i magen. Underbara myskvällar i uterummet med vänner och familj. Våren betyder sol och massor av kärlek.
Jag har länge letat efter en snygg pappers/servett-hållare som kan stå framme på bordet. Den är ser både snygg och väldigt praktisk ut då man kan använda den med en hand.

Svara
Anne-M 2 april, 2014 - 02:55

1. Vad betyder våren för dig?
2. Vad tycker du verkar vara bra med Serlas nya hushållsark?
1) Våren betyder att det är dax börja PW, rensa trägården och puttsa grillen men bästa av allt är att plantera alla växter, grönsaker och bär både krukor och jorden och se vad det blir av de!!!
2) Att den ser snygg ut och stabilt…men även att pappersark är inte för stor.
Och tack för många guda recept

Svara
Alexandra 1 april, 2014 - 22:50

Våren betyder för mig omstart! Efter evigt mörker de senaste månadernahhär uppe i norrland, så får jag äntligen ljus o värme! Denna vår ståräven fför nya äventyr då jag och min sambo snart ska flytta in i vårat nybyggda hus! Drömmarna om långa grillkvällar ute på altanen blir snart sann! 🙂 och långa grillkvällar brukar ju kunna bli lite kladdiga, så då känns det ju ganska perfekt att kunna ha serla ute, som inte blåser bort! Det tycker jag verkar bra med dem! Lätt att komma åt utan att behöva kladda efter hushållspapper, och såklart snyggar!

Svara
Karin 1 april, 2014 - 22:23

Våren betyder en känsla av glädje, hopp och förnyelse. När ljuset och grönskan kommer så kommer känslan av att allt är möjligt och motivationen till förändring. Det som verkar bra med serlas ark är att jag som nybliven mamma kan hålla mitt kladdiga barn samtidigt som jag tar papper att torka med. Och det kräver bara en hand, vilket är super!

Svara
Camilla 1 april, 2014 - 21:50

Våren betyder att orken och motivationen får sig en rejäl boost. Orken att hitta på mer bus med min fi a familj och våra vänner, samt motivationen att unna mig själv mer själavård som träning och välmående.
Serlas ark är ju supersmarta! Tänk att äntligen lätt kunna få fatt på ett endaste pappersark med kladdiga händer utan att behöva söla ner hela hushållsrullen eller hållaren!

Svara
Linda 1 april, 2014 - 21:00

Vår är lika med härlig träningsvärk av allt pysslande i trädgården, nya fräknar och glada tjo från studsmattelekande barn! Åhhh, när de soppar gatorna!!! 😉
Tror verkligen att de nya arken skulle vara perfekta här hemma där jag har en liten ”pedant” som torkar sig på papper hela tiden, men inte har nån koll alls på att en ruta räcker utan tar halva rullen varje gång!
Tack för all inspiration du ger!
Linda

Svara
Erika 1 april, 2014 - 18:20

Våren för mig betyder nystart och lycka. Ny energi från sol och promenader som inte gärna blir av på vintern. Lycka genom fina tulpaner, solskenet och vårkänslorna det medför!
Serlas dispenser och ark känns som en fullträff i vardagen. Slippa fula hushållsrullar och kladd på rullen när man försöker ta ett papper. Riktig tiopoängare!

Svara
Olivia Enroth 1 april, 2014 - 16:31

Nu när det äntligen är vår,
Kan man i vinden släppa ut sitt hår.
Det finns mängder med saker man kan hitta på,
gå ut för att frön i trädgården så.
Om du trots allt detta underbara skulle spilla lite salt,
vilken tur att dessa ark ju kan användas till allt.
Med dessa ark kommer du att orka,
böj dig bara ner och torka!

Svara
Ulrika 1 april, 2014 - 13:52

Våren betyder för mig att det blir roligare att träna ute 🙂 Man blir inte lika blöt av att ligga och kräla på marken i vårväder som i vinterväder (tränar Military Fitness) Och att det börjar lukta ute! Finns det något mer vårlikt med gräs och soldoft?
Hushållsarken verkar perfekta för allt! Inte nog med att asken är snygg och stilren, så får man precis så mycket papper som behövs! Man slipper tråkiga hållaren med Torkypapper på köksbordet 🙂

Svara
Anna Andersen Lindkvist 1 april, 2014 - 11:05

1. För mig betyder våren ljus, glädje och värme:) nu kan man njuta av känslan att dagarna blir längre och sommaren kommer snart.
2. Det verkar väldigt smidigt med dessa ark, dels för att jag behöver inte ta tag i rullen och kladda ner flera ark utan jag kan bara ta ett utan att kladda ner mer vid matlagningen, och dels också för att det är lite snyggare med dispensern istället för rullen;)

Svara
Annika Raasakka 1 april, 2014 - 11:00

1. Våren innebär att solen och ljuset äntligen kommit tillbaka till ett tidigare mörkt norrland! (Luleå) Man får passa på att vara ute allt vad det går så här års och njuuuuta!
2. Det verkar vara en himla smidig behållare att ha både inne och ute, på picknic, på båt mm.

Svara
Susanna Lampi 1 april, 2014 - 09:05

1: Våren betyder kliande röda ögon, näsan rinner, nysningar = allergi haha!!
2: Det bästa verkar vara att det är lätt åtkomligt och att man kan ta ett ark i taget.
Tumme upp för en kanon blogg!!!

Svara
Louise 1 april, 2014 - 09:02

1. Våren betyder för mig att jag blivit ännu ett år äldre, vilket ger en extra boost av positiv energi som i kombination med mer solljus & torra vägar ger mig kraft och vilja att sätta siktet mot nya utmaningar & mål för en bättre hälsa. Våren är en detox av både kropp och själ!
2. Jag tycker att Serlas nya behållare verkar vara perfekt för mig som ständigt experimenterar i köket och ofta kladdar ner hela pappersrullen, då man försöker få bort ett par ark. Här kan man anvnda enhandsfattning vilket passar kladdiga händer perfekt!
Den verkar även vara ett bra miljöval, då de känns som att man använder en aning mindre papper än med rullar.

Svara
Linda H 1 april, 2014 - 08:46

Hej
Våren för mig betyder ljus och färger. Solen kommer fram mer och mer och värmer, det blir allt ljusare. Färgerna kommer fram i butikerna, trädgården börjar få färg samt alla blommornas underbara färger som sprider energi. Underbart helt enkelt.
Det som jag ser att Serlas nya hushållsark har en grym fördel med är att man får ett papper åt gången och att det är lätt åtkomligt.
Kram Linda

Svara
Linn 1 april, 2014 - 08:20

Våren betyder att kunna göra saker med barnen! Vara ute, antingen på gården, på lekplatsen, i skogen. Fika, gräva, busa, leta, ramla, röra sig fritt utan overaller. Solsken och kärlek.
Det som verkar bra med Serlas nya hushållsark är, förutom att den är snygg och prydlig nog att ha på bordet, att man kan ta papper med bara en hand (så man kan hålla fast det kladdiga barnet medan man tar pappret).

Svara
Cecilia 1 april, 2014 - 07:59

1.Att komma ut och njuta av en morgonpromenad eller en kvällspromenad i det härliga vårvädret är härligt.Alla vaknar till liv från sina vinteriden.Att få lite påfyllning på D-vitamin förrådet är inte helt fel det heller det behövs
2. Verkar vara ett bra och smart alternativ till servetter och det kan behövas med tre barns kladdiga fingrar här hemma.Smidigt att dom kan ta själva .Ett allround papper helt enkelt:)

Svara
LindaD 1 april, 2014 - 07:17

Våren betyder ljus och kärlek. Få se nytt liv spiras i naturen,djujr o växter. Och att i fjällen få uppleva den 5;e årstid vårvintern, med allt vad det innebär.
Vårkänslor, glädje, extra energi. =)
Skulle gärna vilja vinna det dä Verkar passa perfekt i en vardag som småbarnsförälder bla.
Lätt att med enhandsfattning ta fram ett ark. Enkelt för både barn som vuxen.
Snygg att ha framme på bordet och praktiskt.

Svara
Linda 1 april, 2014 - 06:55

Vår för mig är rätt tid på året det är ljus, liv och enkelhet. Plötsligt blir allt lite lite enklare. Pappret det samma, snygg förpackning, lättare att få tag i när något av barnen spillt eller bara behöver torka näsan.

Svara
Evelina 31 mars, 2014 - 22:01

1) Vår innebär LIV, NYSTART, SOL, VÄRME och allt annat härligt =)
Nys attacker och pollenkänningar kan man ju alltid försöka förtränga eller så hoppas man på lite fina hushållsark att snyta lilla näsan i 😉
2) Tycker denna verkar vara hemskt praktisk att ha stående på bordet och dessutom snygg. Passar perfekt hos en småbarnsfamilj som spiller stup i ett =)

Svara
Tina Lindgren 31 mars, 2014 - 21:41

Förutom kli i ögon och näsa, är allergisk, älskar jag våren. Speciellt senvåren när allergin har lagt sig. Man får ta fram utemöbler och grill och förbereder sig inför den allra bästa årstiden som finns, sommaren.
Finare än att ha en rulle hushållspapper på bordet och smidigare än att ta fram servett för servett. Sen skulle den svarta färgen passa perfekt i mitt kök.

Svara
Liie 31 mars, 2014 - 21:27

1. Våren betyder LJUS! Jag driver eget företag hemifrån så jag kan jobba vilka tider på dygnet jag vill, och det blir automatiskt att jag dras till att vara vaken på natten. Nattuggla brukar man kalla mig. Sen att min sambo jobbar mycket nätter hjälper inte direkt att ställa om så jag ser knappt något ljus alls under vintern. Det är så underbart när våren kommer och solen är uppe flera timmar efter att jag vaknat, verkligen en energiboost!
2. Det bästa är ju att man får rätt mängd papper så man slipper överkonsumera. Sen att det finns en hållare till som gör att det går lätt att ta med en hand är ett plus, och extra plus för att hållaren är riktigt snygg! Den skulle passa utmärkt i vårt svartvita kök.

Svara
Cissi K 31 mars, 2014 - 21:02

Jag hatar att vara ute på vintern, med 2 barn så måste man, men nu när våren är här kan vi äntligen njuta alla tre. I lekparken, hemma på baksidan, lära sig cykla…att vara tillsammans helt enkelt!
Mina barn är 1,5 och 5 år, jag har oftast bara en hand ledig när pappret behövs, det verkar ju sjukt smidigt att bara kunna rycka ett papper 🙂

Svara
Anna B 31 mars, 2014 - 20:53

Jag älskar att våren ger så mycket ljus och energi. Det är en nystart på alla sätt och jag får lust att ta tag i allt som jag inte orkat under vintern. Så nu ska jag njuta av ljuset och energin och komma tillbaka till mitt lågkolhydrattänk.
Serlas hushållsark verkar bra på många sätt, men framförallt att de går lätt att få tag i och man behöver inte två händer för att riva av när det har kladdats.

Svara
care69 31 mars, 2014 - 20:47

Våren betyder allt just nu, känner hur livsglädjen och livslusten kommer tillbaka med ljuset och värmen.
Hushållsarken verkar perfekta att ha på köksbordet istället för servetter i servettställ som det är helt omöjligt att endast få tag i ett i taget.
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2014/03/2-april-vinn-hushallsark.html

Svara
Karin 31 mars, 2014 - 20:41

För mig är varen då ljuset kommer tillbaka till oss. Härliga utekvällar med diverse aktiviteter och givetvis grillning. Finns det något godare än mat direkt från grillen…..
Serlas nya hushållsark verkar vara idealiska för barnfamiljen. Tänk en liten kladdig hand som ska riva av en bit papper från rullen…. Detta kan underlättas av denna underbara produkt. Vill givetvis vinna detta set och hoppas på tur
Karin

Svara
sandra öhrström 31 mars, 2014 - 19:46

Vårens betydelse för mig är ren och skär njutning. Nu börjar tiden då man orkar, gör och umgås mer. Som en dag på gården. Alla samlas med barnen som gungar, cyklar. Man både dricker kaffe och grillar tills dess att solen har gått ner.
Det bästa är att den ser så snygg ut och det mest praktiska måste vara att man får ett papper i taget. Som när våran minsta åt choklad för ett tag sedan och tog halva servettboxen och torkade sig med.
håller tummar o tår / sandra

Svara
Annette 31 mars, 2014 - 19:34

Våren betyder att vi äntligen kan ta ut husvagnen från sitt vinteride och kan ut och campa igen.
Och naturligtvis skulle detta nya hushållspapper få följa med ut till husvagnen. Kan tänka mig att där skulle det passa alldeles utmärkt tex i förtältet, vid grillningen, barnens glassfingrar, utspillda dricker, städning…. Jaa, tror att användningsområderna är väääldigt många 😉

Svara
Monica Jansson 31 mars, 2014 - 19:19

Våren betyder, att det är slut på deppiga perioder och jag känner mig levande igen efter vintern.
Denna nya pappers dispenser från Serla måste ju vara det bästa ur miljösynpunkt eftersom när alla mina 4 barn använder hushållspapper går/tar det väldigt mycket mer än vad som egentligen behövs. Med denna kanske man kan lära dem att det räcker med 1 ark åt gången.

Svara
Gitte 31 mars, 2014 - 19:17

Våren för mig betyder sol, glädje, tunn jacka, barn på studsmattan, glada skratt och nytändning vad gäller kost och träning.
serlas nya papper verkar praktiskt, eftersom det är lätt att få loss en bit papper, även för ett barn med glasskladdiga fingrar:-) Dispensern är dessutom hyfsat snygg och den kan stå framme på bordet utan att vara alltför anskrämlig:-)

Svara
Johanna Rylander 31 mars, 2014 - 18:44

Vår – Ljus o glädje! Att kunna gå ut med barnen utan att behöva bylta på dom en massa kläder. Se allt det nya frodas. Grillning. Motion. Fågelkvitter. Uteserveringar. Listan kan göras lång…
Serla- Verkar ha många fördelar jämfört med en hushållspappersrulle! Snygg. Praktiskt att barnen kan ta ETT papper o inte som det ofta blir, en halv rulle. Funkar även ute i blåst. Många användningsområde.
Tack för en inspirerande blogg!

Svara
Birgitta 31 mars, 2014 - 18:19

1. Våren: När snön smält från gator och cykelvägar och man kan starta cykelsäsongen, scilla och krokus i solen invid husväggar, fågelbordet som inte behövs längre när fåglarna själva hittar mat.
2. Riktigt snygg förvaring för servetterna som jag förstått går att använda till hart när vilket ändamål som helst i hemmet. Enkelt och smidigt att få precis rätt längd på pappersbiten man behöver just då. Sounds perfect!!

Svara
Pernilla 31 mars, 2014 - 18:01

På våren kommer ljuset tillbaka! Jag får äntligen börja peta i min trädgård och njuta av sol och värme igen :-))
En dispenser från Serla skulle passa alldeles utmärkt på matbordet i trädgården, då kan inte vinden fara iväg med mina servetter!

Svara
Emma Rosengren 31 mars, 2014 - 16:50

Våren betyder mer energi, härliga utedagar i solsken, droppande tak, först utegrillning o en glad i härlig tid!
Dessa servetter skulle passa perfekt i mitt kök, lätt att ”roffla” åt sig lagom mängd när det spills, eller att torka min lilla bebi som kräks typ 50ggr/dag! Och vid fönsterputsning! Verkar vara smidigt o enkelt med hushållsarken o inte lika ful som en torkyhållare. 🙂

Svara
Jenny Holm 31 mars, 2014 - 15:57

1 – Våren betyder härliga, soliga powerwalks i skogsslingan med barnvagn och hund.
2 – verkar himla praktiskt att man kan ta upp ett ark med en hand. Som mamma till en fem månaders så har man oftast inte båda händerna fria 🙂

Svara
Jennifer på Fashioncut 31 mars, 2014 - 15:49

1. Våren betyder energi, vårkänslor och mer ljus ute, härliga kvällspromenader och en massa kärlek i luften!
2. Det verkar vara toppen och dessutom en snygg inredningsdetalj, vore perfekt att ha som blivande mamma, känns som det kommer vara en massa saker att torka upp framöver!

Svara
Annelie Svensson 31 mars, 2014 - 15:43

1. Våren är bästa årstiden på året. Tidiga morgonpromenader, sol och ljusa kvällar. Härligt!
2. Att man med bara en hand kan ta ett papper i lagom storlek utan att kladda ner hela rullen som det annars ofta blir.

Svara
Denice Eriksson 31 mars, 2014 - 15:33

Du har verkligen en inspirerande blogg som jag klickar in mig på varje dag!
1. Våren för mig betyder ny energi, sol och en massa glädje!
2. Jag tycker Serlas hushållsark verkar toppen för kladdiga fingrar kring köksbordet och för mitt äggskal på morgonen.

Svara
Åsa 31 mars, 2014 - 15:19

Våren för mej är när barnen inte längre behöver ha tjocka vinterhalare på sej. Att picknicken är skön även utan vantar och att minstingen (4 år) kommer med sina otaliga blombuketter!
Den stora fördelen med dessa pappersark kan jag tänka mej att är när barnen själva ska ta papper. Vanligtvis kommer halva rullen åkandes över köksbordet innan dom får av pappret, med denna så verkar det smidigt att få endast ett ark i taget! 🙂
Skön vår önskar jag dej!

Svara
Annika Eriksson 31 mars, 2014 - 14:56

Hej Åse, tack för din blogg som inspirerar mej, både när det gäller mat, kläder o inredning.
För mej betyder våren omstart. Dags att ta på sej joggingskorna som stått sedan i höstas. Ljusa kvällar så man hinner ut efter jobbet. Sitta ute på helgerna med näsan i solen för lite färg. Älskar våren.
Serlas nya hushållsark måste vara toppen när man ska äta skaldjur. Det är inte lätt att riva av från rullen med kladdiga händer.
Kram//Annika

Svara
Tina Cederberg 31 mars, 2014 - 14:48

1. För mig är våren dofter, frisk grön doft från nytt gräs, en pust violdoft när man går förbi en trädgård, eld från någon som eldar ris och från den fuktiga jorden när man förbereder den för årets odlingar.
2. Den där nya dispensern från Serla verkar toppen, snygg att ha på bordet som vardagsservett och praktisk att ha till hands i köket. Jag har saknat ett bra hushållspapper att torka fönster och speglar med.

Svara
Ingela 31 mars, 2014 - 14:19

Hej!
Tack för en jättefin och personlig blogg 🙂
1. Våren för mig innebär kaffedrickande på balkongen, krokusar i trädgården, sol och glädje. Man får så mycket mer energi när alla vårkänslorna tittar fram. Det gör också att man blir mer taggad på att hålla igång träning och att äta rätt. Våren är min favorittid på året!
2. Det verkar vara ett himla bra sätt att hålla dem på plats, här åker de alltid runt och hamnar överallt. Sen att den är snygg också gör ju att man gärna har den framme 🙂

Svara
Camilla B 31 mars, 2014 - 14:18

Våren betyder för mig mer tid ute att njuta av solen. Det bästa med våren är att kvällarna blir ljusare och dagarna längre.
Det bästa med Serlas nya servetter är att de är lätt att använda, man slippe använda bägge händerna, och det sparar miljön att man använder färre papper.
Hoppas du får en fin dag!

Svara
Annika 31 mars, 2014 - 13:58

Det bästa med våren är att det är nedförsbacke till sommaren. Ljusare på kvällen och morgonen, fåglars kvitter och solens varma strålar i ansiktet 🙂 Energin bara flödar, man vill ut!!
Det bästa med Serlas engångs, är just lättheten att få en serviett i handen, utan att kladda ner en hel rulle eller hållare, kanon!
Ha en bra dag! /Annika

Svara
Malin 31 mars, 2014 - 13:54

Våren för mig är den tid på vintersäsongen man har längtat mest till. Att sitta ute i skidbacken och sola näsan och grilla korv. Se på alla glada skidentusiaster som åker utan vantar och får fräknar. Vi bor i Sälen och här är våren lite annorlunda.
Serlas dispenser verkar hur grym som helst. Både snygg och funktionell! Tänk att kunna slippa se den där fula hushållsrullen stå på bordet, och slippa höra dunset av att den ramlar ner och rullar iväg. Lätt och bekvämt, plus för Serla, som även arbetar för bättre miljö och vad jag vet är unika med denna produkt för oss vanliga konsumenter.
Skulle bli jätteglad om jag vann denna tävling!
H/ Malin Rosengård

Svara
Maria 31 mars, 2014 - 13:51

Våren för mej är värmande vår sol och mer energi.
Jag tycker att det bästa med hushållsarken är att de är lätttillgängliga och dessutom snygga.
Perfekt om man har två små killar hemma som ibland glömmer bort sig och äter med fingrarna.

Svara
Barbro 31 mars, 2014 - 13:27

Att man börja köpa blommor ut tills in balkong och höra fågelkvitter .Slippa att ha tjocka vinerjackan på sej.
Serlas ark är ju toppen man behöver inte ta så många då.
Kram från en som gillar din blogg.

Svara
Malin´s Diner 31 mars, 2014 - 13:20

Hej!
Våren för med sig mycket gott! Älskar att kunna köpa färgglada blommor till trädgården och att alla kläder som säljs blir mer färgglada. Älskar också att grillen kommit fram!
Jag tycker Serlas nya ark verkar perfekt till min son. Han brukar ha problem att dra av ”lagom” med ark från vanliga rullar.
Kram Malin

Svara
Kim 31 mars, 2014 - 13:06

1. Våren för mig betyder utomhusaktiviteter och frihet att slippa böka med stora byllsiga kläder på barnen och springa fritt!
2. Arken verkar supersmarta, perfekt storlek och lätta att ta ett åt gången. Perfekta på matbordet när man har barn som behöver torka av sig stup i ett.. 🙂
Håller mina tummar!

Svara
Veronica 31 mars, 2014 - 12:45

1 Våren för mig betyder mycket tid ute i naturen med härliga promenader, picnicar och bus med barnen. Men även en tid då alla börjar ”tina” fram och man träffas och lever lite mer spontant 🙂
2 Serlas nya papper verkar vara toppen och smidiga när man bara har en han över som man ofta har nu som nybliven tvåbarnsmamma. Sen verkar der praktiskt att man inte tar mer papper än vad man behöver vilket innebär mindre spill.
Tack för en bra blogg!
Mvh Veronica

Svara
Carina 31 mars, 2014 - 12:02

Jag vill vara med och tävla!
1. Våren betyder nytt härligt och grönt, men ack så snuvigt!
2. Smidigheten! Så attans smart…
Hoppas på tur <3

Svara
Mamma Cherie | Bloggen om träning, vardagsliv och företagande 31 mars, 2014 - 11:41

1. Vad betyder våren för dig?
Grillning, lekparkshäng, sköna promenader med hunden och massa nysningar och rinnande näsa pga allergi
2. Vad tycker du verkar vara bra med Serlas nya hushållsark?
Jag tycker det verkar vara så smidigt att ha med sig i fikakorgen så att servetterna inte flyger iväg om det blåser lite. Men även hemma i köket skulle det vara snyggt. Serlas papper är ju bara toppen!

Svara
Helena 31 mars, 2014 - 11:13

1) Våren för mig, det är den underbaraste tid. Det allra, allra bästa är att åka ut till ett område i närheten där jag bor där det fullständigt kryllar av blåsippor, denna underbara vackra spröda blomma som tittar fram mellan alla gamla löv. Jag är helt betagen av dessa små <3
2) Serla! Helt perfekt, enkelt att ha till hands vid fikat på balkongen, i köket. Lätt att ta med och använda!

Svara
Kristina 31 mars, 2014 - 11:10

Våren är den tid på året då man vaknar till liv igen. När naturen vaknar och allt blir ljust och grönt igen. Fåglarna sjunger och hundarna leker i vattenpölarna.
Serlas nya hushållsark är fantastiska för oss med lite ont i händerna där en vanlig rulle kan ställa till det i vardagen. Även lättare för barnen när de spiller nåt.

Svara
Tina Eriksson 31 mars, 2014 - 11:05

Hej, Hittade till din fina blogg igår och känner mig jätte glad för det. Massor med härliga recept och inlägg :-).
Våren betyder mycket för mig, känner att kroppen behöver sol och värme nu. Man blir så lycklig av att stiga upp på morgonen och solen skiner & man känner värmen börjar komma.
Känns som en bra idé och bättre för miljön med dessa pappersservetter, har man barn så vet man ju om hur mycket papper som går åt och de tar ju gärna typ hela rullen för att torka upp lite spild mjölk ;-).
Önskar dig en underbar dag! //Tina

Svara
Helene 31 mars, 2014 - 10:26

Våren innebär ljus, värme och att hela livet vaknar till liv igen. När tjälen har släppt kan man äntligen sätta på vattnet i stugan, man börjar rensa upp i trädgården och som belöning – en kaffe mot solväggen!
Tyvärr innebär våren även allergier i min familj så det är där Serlas ark kommer in i bilden. Man slipper få med halva rullen när man ska ha snytpapper. Gillar det att man enkelt kan ta papper fast man är kladdig om händerna utan att kladda ner hela rullen.

Svara
Ulrica 31 mars, 2014 - 10:19

Vår för mig är takdropp, solglasögon och skidåkning i moddig snö 🙂
Hushållsarken tror jag stenhårt på. Man får upp ett ark i taget, enkelt och med enhandsgrepp. Inget onödigt kladd runtikring (som det annars lätt kan bli med en pappersrulle)

Svara
sandra arveborn 31 mars, 2014 - 10:14

1.Denna våren betyder mycket för mig, väntar tillskott nu den 7e april och hoppas på att kunna njuta av vackert väder tillsammans med mina solstrålar och kunna njuta av picknickar och mycket familjemys!
2. Det kommer att vara så mycket lättare för min 2 åriga dotter att ta en bit och kunna torka själv, det kommer gå åt så mycket mindre papper då hon inte har så stor koll på hur stor 1 bit bör vara. Känns bra att de är för skurna om man tänker miljömässigt!

Svara
al68 31 mars, 2014 - 10:14

Våren för mig är som den var i helgen, när vi kan inviga vår härliga stora inglasade altan, tänk att vi satt där ute och käkade i lördagskväll, har nog aldrig hänt så tidigt som i mars innan, underbar känsla.
Tycker det verkar smidigt att ta ett ark och inte behöva dra av papper som man annars måste göra. Har letat efter detta i min affär men bara hitta själva pappert och inte behållaren. Sa faktiskt till att dom skall ta in det. Hoppas att jag har tur denna gången. Ha en underbar dag i solen. Kram kram

Svara
Lena H 31 mars, 2014 - 10:13

Hej Åse
Våren betyder så mycket för kropp och själ, speciellt som jag varit sjukskriven i 6 månader….vägen tillbaka har varit lång, men nu så ser jag ljuset igen:)
Servetter kan man aldrig få för många av, speciellt med två små barn vid matbodert! Håller såklart tummarna för vinst!
Ha en fin dag i solen, kram!

Svara
Nettan 31 mars, 2014 - 10:08

Hej,
1. Krispig klar morgon, härligt luft, det ljusa sköra när naturen vaknar efter vintern. Se vårens första blommor treva sig upp och man blir så lycklig av att plocka en liten bukett vitsippor.
2.Den är så otroligt snygg så den kommer att kunna stå framme på middagsbordet,enkelt att ta utan att få med sig mer än vad man behöver!
Ha en fin dag.

Svara
Sussie 31 mars, 2014 - 10:08

1. För mig betyder våren pollen och rinnande ögon och näsa, tråkigt nog!
2. En sånhär dispenser i mitt studentkollektiv skulle innebära att jag snabbt har en liten näsduk redo. Samt(!) att jag har papper till mitt älskade bacon som alla andra här tycker är så onödigt att lägga pengar på!

Svara
Tanja 31 mars, 2014 - 09:57

1. Jag cyklar året runt och vårens ankomst är belöningen för alla kalla och hala mornar på cykeln. Att få börja känna naturens dofter. Att svälja den första flugan. Att se det gröna slå ut – oslagbart!
2. De verkar enkla att få tag i. Jag har tre barn och många är de gånger man snabbt måste få fram papper för att någon spillt. En Serla-dispenser på bordet skulle underlätta vardagen hemma hos oss!

Svara
Paulina Richnau 31 mars, 2014 - 09:54

1. Våren betyder glädje. Att sitta på trappen och dricka en kopp kaffe med liten son sovandes i vagnen i den friska luften och stor son springandes med lätta skor i gräset! Sol på näsetippen, fantastiskt! Att spela fotboll

Svara
Stinelina 31 mars, 2014 - 09:47

1. Våren för mig är det bästa på året. Då ligger allt det härliga, ljusa, varma framför.
2. Serlas nya ark med dispenser verkar väldigt praktisk, står stadigt men är lätt att flytta med sig.
Kristina Bäckelie
Löparegatan 11
416 69 Göteborg

Svara
Sara 31 mars, 2014 - 09:45

Hejsan
Tack för en fin blogg.
I år betyder våren för mig att jag alldeles snart är klar med tre års studier till sjuksköterska 😀 dessutom fyller jag 35 år 😉
Jag tror att det är mer miljövänligare för man tar bara precis de servetter som behövs. Jag har tre små barn som river papper hej vilt från hushållsrullen 😉
Önskar dig en fin dag. Kram

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.