TÄVLING: Vinn min nya bok Åses Kök

3 september, 2018

** TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD**

Reklam för min bok Åses Kök

Gooood måndag fina!
Jag är på sprudlande humör! LOVE MONDAYS!

Fått axel, rygg, nack massage av bästa granne Anna så nu känner jag mig lite mer rörlig! Åker till Danmark i morgon för att Ö-luffa i 2,5 dag! Då vill jag inte ha ont.
Nu börjar era kommentarer kring boken ramla in på insta angående min nya bok! Så kul att ni gillar den! Kul att se att den hamnade på Adlibris topplista igen! Jag har ju legat där av och till ända sedan i juni.

Jag tänkte faktiskt tävla ut ett personligt signerat exemplar till er! 💖

Allt du behöver veta om lågkolhydratkost
Att begränsa mängden kolhydrater i maten ger stora hälsovinster. Äter du dessutom rätt kolhydrater får du ännu bättre effekt.
Att hitta balansen och veta vad som skapar hälsa och resultat är inte alltid enkelt, och ännu svårare kan det vara att hitta motivationen för att lyckas.

För tio år sedan upptäckte Åse Falkman Fredrikson lågkolhydratkostens alla fördelar. Hon märkte snabbt att hon mådde så mycket bättre, gick ner i vikt och att sötsuget försvann. Bland mycket annat. Och att resultaten var bestående.

Här i Åses kök får du veta precis hur du ska göra, tänka, välja/välja bort, planera, tillaga och njuta av dina nya vanor. Du får helt enkelt alla verktyg för att må bra, nå dina mål och leva hälsosamt. Bokens goda och lättlagade recept ger dig den sista pusselbiten för att lyckas på riktigt!

Åse Falkman Fredrikson är en av Sveriges populäraste kostrådgivare och hennes blogg 56 kilo är en av de största och mest välbesökta. Åse har skrivit flera bästsäljande böcker om mat och hälsa.

Tips och råd och konkreta verktyg!

Enkla maträtter med mycket smak! Som vanligt!
Alla näringsberäknade för de som vill ha det.

Nu har ni möjlighet att vinna ett exemplar!

Tävlingen pågår tom torsdag!
För att vara med i tävlingen gäller följande:
1. Berätta varför du vill vinna boken.
2. Hur länge har jag ätit lågkolhydratkost? Vet du året?

Tävlingssvaren ska skrivas i kommentarsfältet här i inlägget! Inte på min Facebook, inte på IG eller till min mail.
Vinnaren annonseras här på bloggen på fredag!
LYCKA TILL!

** TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD**

Annonslänkar via APPRL

Veckans tips!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


139 kommentarer
10

139 kommentarer

Bear 7 november, 2018 - 11:45

Började äta LCHF 2009 slutade för 1.5 år sen gått upp rätt mycket.
Skulle vilja börja igen.
Såg bästa dieten på TV den kändes ok men vinklad. Blir irriterad när dom kopplar ihop lchf med sekt. Jag var med i alla debatter från början och anledningen att det blev hätsk stämning från oss som åt lchf var att folk hela tiden påstod saker som att man inte kan tänka om man äter lchf, man kan inte överleva utan kolhydrater, man dör efter 5 år på lchf. Detta upprepades och folk skrev att vi som äter kan tänka vi kan överleva då blev plötsligt alla LCHF som dementerade denna eviga debatt sektmedlemmar, då folk inte fattade att det inte var så. Äntligen har proppen lossnat och det tjatas inte längre om det här. Det kommer nästan vara möjligt att skriva en bok om LCHFs hitsoria i framtiden. Jag hoppas jag åter börjar äta för jag mådde riktigt bra. Kände mig fräsch och pigg. Ska börja läsa mer i din blogg =)

Svara
Linda Bergstedt 6 november, 2018 - 22:06

Jag har bara ägnat mig åt LCHF 5 veckor nu, men redan tappat 5 kilo. Jag blir så inspirerad av dina recept och din livsglädje. Av alla recept jag hittills testat är dina i särklass godast och jag kallar dig min ”Husguru”. Jag skulle bli överlycklig om jag vann din bok!
Jag tror att du ägnat dig åt LCHF sedan år 2011.

Svara
Åse 7 november, 2018 - 12:10

Hej! Tävlingen avslutades för 2 månader sedan tyvärr 🙂

Svara
Caroline Gustavsson 6 november, 2018 - 21:43

Hello
År ganska ny med att prova på LCHF kost, Men har följt en tjej jag jobbar hos som gjort en fantastisk resa både i sitt mående och vikt.. Så jag tänkte kan denna tjej bör även jag kunna. men min resa går inte lika fort kanske beror det på att jag är äldre.Att vinna din bok och hitta hur jag bör tänka skulle vara mycket bra ..Plus många råd jag kan dela med mej till tjejen som inspirerat mej och nya recept vi kan njuta av ,Även jag mår bättre så jag kommer inte ge upp.//Carro 🙂

Svara
Annica 31 oktober, 2018 - 12:27

Är 68 år och behöver äta lite mer nyttigt och känner att jag får väldigt mycket inspiration av dina recept.
Vackra bilder och roliga maträtter. Brukar aldrig bry mig om tävlingar men din bok vill jag verkligen vinna.
Året då du började med lågkolhydratkost var 2009.

Svara
Anna Bodiroza 25 september, 2018 - 21:07

Hallå Åse. 2009 startade du med LCHF.
Varför just jag…för att jag äter LCHF sedan flera år tillbaka…men behöver lite roliga recept. Ibalnd kör man liksom fast i recept träsket. Dina recept går oftast hem hos familj och vänner och är oftast både goda och ganska så lätta. Perfekt!!! Sedan är det alltid bra med lite motivation
Jag hooopppppas på vinst!!!
Kram

//Anna

Svara
Maria 9 september, 2018 - 20:02

Åh nu är jag såååå nyfiken på vem som vunnit din fin bok!!! 😍

Svara
Ing-Marie 10 september, 2018 - 18:13

Jag med

Svara
Andréa 6 september, 2018 - 22:00

2009, januari tror jag.
Jag vill vinna boken för att jag verkligen behöver den. Jag har rasat upp i vikt efter en tråkig tid med problem i äggstockar och depression efter domen att jag inte kommer kunna bli gravid. Jag har börjat komma på vann mentalt igen, men behöver all inspiration och hjälp jag kan få att komma i ordning med kroppen också, så jag inte faller tillbaks i mörka tankar!
Jag tror denna boken är precis vad jag behöver. ❤️

Svara
Åsa 6 september, 2018 - 20:15

Skulle vara fantastiskt att vinna din nya bok. 28 juni tig jag ett beslut som så många gånger förr att jag skulle minska på sötsaker och inte äta lika mycket kolhydrater. Denna gången har jag lyckats och harv haft socker uppehåll sedan dess märker hur svårt det är med kosten, då vi dessutom lagar glutenfri kost hemma blir det att din app används flitigt. Du började 2009

Svara
Maria Olsson 6 september, 2018 - 19:29

Året var 2009. Jag är själv lchf-trogen sedan många år. De bästa recepten hittar jag på din blogg. Jag har försökt med andra också, men återvänder till din sida då dina maträtter och smaksättningar passar mig och min familj. Skulle vara spännande att få bläddra i ditt senaste alster och bli frestad av din nya recept, och signerad också …🤗
// Fru Olsson

Svara
Tina Richardson 6 september, 2018 - 06:26

Jag känner igen mig så väl i din berättelse med Viktväktarna och jojobantning. Jag har prövat LCHF en gång, men hade inga bra riktlinjer. Din bok verkar perfekt för det och jag vill väldigt gärna ha den, tack! Du började 2009 tror jag.

Svara
Sandra 5 september, 2018 - 22:56

Jag tävlar väldigt gärna om denna! Testar LCHF för första gången i mitt liv, är inne på dag 5 idag, så en aning kortare tid än dig som startade 2009 😉

Jag är så nyfiken på detta! Känner redan mindre sötsug (om det är möjligt så snabbt eller om det beror på nåt annat vet jag inte) och vill bli än mer inspirerad.

Håller tummarna!

Svara
Sandra Karlsson 5 september, 2018 - 14:29

Jag har testat alla bantningsmetoder som går, vilket alla resulterar i några kilo viktnedgång och därefter hetsätning då jag inte klarar av att gå runt och vara hungrig. Jag är 29 år, 163 cm lång och väger just nu 97 kilo. Skulle alltså behöva gå ner ca 30 kilo men vet inte hur jag ska ta mig till. Jag vill inte leva ett liv där jag konstant måste gå med en kurrande mage.
Vi har typ 2 diabetes och högt blodtryck i släkten, jag är rädd varje dag för att drabbas av detta. Det kommer jag med all säkerhet göra om jag inte tar tag i min kost. Är så motiverad med att testa LCHF men behöver verkligen hjälp och då tror jag att din bok skulle vara perfekt för mig då jag verkligen vill lära mig hur det fungerar.
Du har ätit lågkolhydratkost sedan 2009!

Med vänlig hälsning,
Sandra

Svara
Pernilla 5 september, 2018 - 13:36

Hej,
Jag vill jättegärna vinna boken för att jag får så fantastiskt mycket inspiration av dig och dina recept! Jag har alla dina tidigare böcker och lagar ofta mat från dem. Jag följer dessutom din blogg, och du är så generös med både ditt liv och recept. Att vinna boken skulle ge mig en så bra start på hösten. 😊
Du startade med lågkolhydratkost 2009.

Svara
Frida 4 september, 2018 - 20:52

Å jag tävlar gärna om den fina boken! Jag är jättenyfiken på lågkolhydratkost men har inte vågar prova. Nu har jag fyllt 40 och vill ta min hälsa på allvar så nu är jag redo att testa 🙂 2009 började du även om jag egentligen hittade hit från början för vv. kram Frida

Svara
Tina 4 september, 2018 - 20:12

Året tror jag är 2009
Då gick jag ner tio
Efter det upp och ner
Läste din blogg mer å mer
Du är inspirerande och klok
Snälla rara ge mig din bok

Svara
Challe 4 september, 2018 - 20:03

2009 började du om jag minns rätt. Jag har läst din blogg i flera år och hittat mycket inspiration och matglädje. Det finns alltid något spännande och intressant att ta del av på din blogg. Jag har diabetes typ 2 sedan några år tillbaka men kommer inte rätt med mitt kosthåll utan skulle behöva inspiration för att ta tag och en gång för alla bli av med mina överskottskilo. Vad otroligt peppande att då få ta del av innehållet i din nya bok och otroligt inspirerande och häftigt om du ville signera den till lilla mig. Känner mig oerhört redo att fullfölja resan mot mitt hälsosammare liv!

Svara
Veronika L Hanssen 4 september, 2018 - 18:53

Jeg digger dine oppskrifter. Mat med mye god smak. Familie og venner som får servert mat etter dine oppskrifter synes det er veldig godt, selv om de ikke følger et lavkarbokosthold. Jeg har spist lavkarbokost siden august 2017, og vil selvfølgelig fortsette med det. Har aldri hatt det bedre!! Ny inspirasjon til gode retter med din kokebok hadde vært fantastisk.
Du har spist lavkarbokost siden 2009.

Svara
sofie 4 september, 2018 - 18:00

Tog en titt i en av mina andra böcker av dig där du beskriver att i januari 2009 började du titta på kolhydraterna och på den resan är det.
Jag följer din blogg dagligen och har gjort det i flera år, mat och välbefinnande är det bästa jag vet. Varje söndag tar jag med min kopp kaffe mina böcker från dig, paddan och ett block sen planerar jag familjens matvecka, en underbar stund. Tänk om jag hade en signerad kopia av din nyaste bok, vore jätte häftigt.

Svara
Johanna 4 september, 2018 - 17:12

Hej, jag vill vara med o tävla! På sidan står det 2009 men har för mig att du börjat redan 2007 med lågkolhydratkost.
Jag vill vinna för att jag behöver inspiration och en ”back to basic” spark i baken och dina böcker är ren och fräch inspiration med alla tips som behövs för att lyckas.

Svara
Christina 4 september, 2018 - 16:49

Tror att minnas mig att det var 2009 som ståt på en tidningsintervjun 🙂
Vore coolt att har en andra boken med från dig och fler recepter som man kan prover. Har ju den boken som släpptes i tyska och trots att jag inte hinner att äter verkligen inga kolhydrater vore det bra att har lite alternativ att äter inte för många ❤️😊 Kram till dig

Svara
Susanne 4 september, 2018 - 16:19

Året tolkar jag som 2009…
Jag har gjort en gastric sleeve och tappat min övervikt på så vis men jag mår SÅ BRA på lågkolhydratkost så jag har svårt för kostråd med hälften protein, en tredjedel paste el potatis och fylla ut m grönsaker. För mig at 50/50 av protein o grönsaker bästa blandningen, vi är alla olika. Skulle vilja ha inspo till lite ”nytt” i repetoaren och är riktigt nyfiken på vad du har att komma med för tips o råd…

Svara
Elin 4 september, 2018 - 14:45

Du har ätit lågkolhydratkost sedan 2009. Jag kommer så väl ihåg första gången jag var inne på din blogg. För ganska precis ett år sedan hade jag och sambon bestämt oss för att ta tag i våra ”myskilon” och blev nyfikna på LCHF. För att få inspiration började jag leta efter bloggar och hamnade som sagt på din. Idag är jag en trogen läsare men där och då fastnade jag inte. Jag lusläste inläggen på sidan, men blev besviken att det hemliga trixet för att nå drömvikten skulle stå fetstilt. Idag är jag inte lika viktfokuserad utan är istället i processen i att förstå vad som optimerar min hälsa. Därför uppskattar jag verkligen din blandning av smarriga recept, genuint familjeliv, modetips och hälsoinspiration. Det har gett mig en sundare syn på kropp och knopp, och jag hade gärna läst vad som står mellan pärmarna i din bok 🙂
Tack för att du delar med dig!

Svara
Nathalie 4 september, 2018 - 14:43

1. Du har blivit min matguru efter att jag surfade runt och hittade din sida för ett par månader sedan och jag har gjort en massa av dina recept hemma och det blir succé varje gång. Så att få din bok hade varit helt fantastiskt! Jag har en sjukdom som ger mig låg ämnesomsättning så jag får verkligen tänka på vad jag stoppar i mig. Jag har varit så trött på nyttiga recept som både ser tråkiga ut och är väldigt smaklösa. Men med dina recept kan jag både äta gott men ändå leva hälsosamt!
2. Jag är nybörjare! Hittade din sida och testade maten som var supergod och nu kör jag lågkolhydrat på heltid!

Svara
Katarina 4 september, 2018 - 14:28

Glömde årtalet – du har ätit/levt LCHF sedan 2009.

Svara
Katarina 4 september, 2018 - 14:27

Är nyfiken på dina recept och din livsstil – jag har diabetes typ 1 sedan 27 år (samt ytterligare 2 autoimmuna sjukdomar). Få börja med en nystart med bästa recepten som uppslag vore toppen.
Diabetesen mår bättre när jag äter enl LCHF (min vikt och mitt blodsocker oxå 🙂 ).
Kram och tack för en kanonblogg.

Svara
Marie Pettersson 4 september, 2018 - 14:21

Följer dig och läser alla dina inlägg. Skulle bli jätteglad över en signerad bok från dig! Håller tummarna!! Du har ätit lågkolhydratkost sedan 2009.

Svara
Malin 4 september, 2018 - 13:20

Med två små barn på 2 och 4 har jag börjat tappa kontrollen på min diabetes typ 1, stressen, både den fysiska och den psykiska har ökat och tiden minskat. Jag har tidigare testat att äta mindre kolhydrater med ganska dåligt resultat och svårigheter att ställa in insulinet, men dina recept har en bra avvägning och du tipsar om rätt kolhydrater. Skulle vilja äta som du gör och få ordning på mitt blodsocker igen och då vore det toppen om du fanns i mitt kök också och inte bara på nätet.

Sen 2009.

Svara
Sonja 4 september, 2018 - 12:47

Hej härliga Åsa. Din sida har allt, resor och det gillar jag skarpt. Kläder, inredningstips och lite till.
På den sidan du hänvisar till står det 2009 men i en av dina böcker står det 2007. Jag tycker mycket om variationen på din sajt. Det är så spännande att vänta på en ny bok. Dina böcker ger mig alltid något nytt och allt känns så BRA, så rätt!

Svara
Pernilla 4 september, 2018 - 12:19

Behöver din bok för inspiration och tips. Du bjuder på så goda recept och dessutom dukar så fint. Allt sånt finns i boken och det är min inspirationskälla ❤️
Du började lchf 2009.

Svara
Margareta Larsson 4 september, 2018 - 11:57

Jag har fibromyalgi och har svårt att ta tag i vikten då mediciner gör att vikten ökar. Tidigare haft Diabetes 2 och är rädd att få tillbaka den om det blir för mycket pålägg av vikt pga min sjukdom. För mig vore det en vinst att få bort kilon som jag lagt på mig och sedan jobba för att behålla vikten trots medicinering.
1998 började du med viktväktarna

Svara
Marija 4 september, 2018 - 10:22

En kokbok massor av inspiration den ger
man vågar prova allt mer och mer
Vackra bilder till detta
ja bara på bilderna vi blir mätta.
För att få mer inspiration att undvika kolhydrater vill jag vinna
det skulle göra mig till en lycklig kvinna!
**
Började med Paleo för ca 3 år sedan och undviker socker, mjöl och pasta så mycket det går.

Svara
marija 4 september, 2018 - 14:39

Glömde ju årtalet du efterfrågade som måste vara 2009 enligt din text på informationssidan om dig:- )

Svara
Marija 4 september, 2018 - 10:19

En kokbok, massor av inspiration den ger
man vågar prova allt mer och mer.
Vackra bilder till detta
ja bara på dem vi blir mätta.
För att få mer inspiration till mindre kolhydrater vill jag vinna
kommer att göra mig till en lycklig kvinna:- )
Började testa Paleo för 3 år sedan och plockat bort socker, mjöl och pasta så mycket det går.

Svara
Ann-Louise N Lucev 4 september, 2018 - 09:44

Du startade 2009. Följer din blogg och blir inspirerad av din mat. Så en bok hade inte varit fel!

Svara
Anna K 4 september, 2018 - 09:40

Jag började är lågkolhydratkost i våras och det går jättebra 🙂 Under sommaren har vi gillat mycket och det har varit lätt att bara byta ut potatis och bröd mot andra alternativ, men nu när vardagen börjat på nytt är det svårare. Tiden och fantasin saknas och jag skulle verkligen behöva din kokbok för att hitta nya favoritrecept att byta ut de där lättlagade standadrätterna fulla med kolhydrater som man lätt fastnar i.
Du har ätit lchf sedan 2009

Svara
Maria Åkerhag 4 september, 2018 - 08:58

Har följt din blogg ett tag och blivit väldigt intresserad av dina recept! Boken ser jättefin ut och det skulle vara kul med lite nya recept, nystart hösten 2018! Året är 2009.
Med vänlig hälsning Maria

Svara
Sahra 4 september, 2018 - 08:33

Du har levt LCHF sedan 2009. Samma år som mina barn kom till världen, vilka livsförändrande händelser för oss båda med andra ord.
Jag behöver verkligen en nystart. Jag vägde 67 kilo för cirka 1.5 år sedan. Sen vet jag inte vad som hände. Nu är jag uppe på 83 och mår pyton av det. Mitt sockersug har varit galet i år och jag försöker nu lägga av med det och har börjat kika på LCHF. Men det är svårt som okunnig, därför skulle jag bli överlycklig av att få ta del av din kunskap i ämnet. Och vem vill inte vara en vinnare?! 🙂

Svara
Lillyvsvensson 4 september, 2018 - 08:32

20130114 fick jag diabetes, min ssk pekade på en lapp på på sin dörr å sa `det ska du undvika å det ska du äta mer av` å du förstår nog vilka ord det stog på lappen. Jag sänkte mina bls.värden till ”fri från diabetes”

Svara
Malin 4 september, 2018 - 08:30

Man kommer till olika faser i livet. Jag är 45+ och kroppen förändras och man känner inte igen sig. Jag behöver göra någonting och har länge funderat över LCHF, detta kanske är min kick att göra det. Nytt tänk, nya recept blir mycket ny inspiration (förhoppningsvis).
Sen 2009.

Svara
Britt Jonesig Lundgren 4 september, 2018 - 07:53

Vill börja att äta Lchf för jag hört att det är bra för astmatiker, Då känner jag att jag vill lära mig grunderna och få en kick😀2009
Kram Britt

Svara
Michael Blomqvist 4 september, 2018 - 07:41

Hej. Jag skulle vilja vinna boken för att få en nytändning. Ibland kommer livet och vardagen ifatt en och man hamnar i en slags hjälplös tråkig matångest. Vad jag vet så har du kört LCHF sedan 2009, har själv kört LCHF sedan 2015, där även min fru föll in i ledet, och man strävar hela tiden med att försöka hitta nya recept. Men ibland blir man bekväm och kör samma om och om igen. Har dina tidigare som du skrivit tillsammans med Anna och de är väldigt bra. Nu skulle jag vilja få med kidsen på lite mer mat inom detta. Har redan introducerat FAT-HEAD-PIZZAN och frallorna vilket blivit en succé. Och när man tittar på bilderna ovan och läser så ser boken VÄLDIGT intressant ut med många goda recept som kan tilläggas och tillaga i familjen. Hoppas hoppas på en vinst!!

Svara
Gunnel Ståhl 4 september, 2018 - 06:46

Jag skulle vilja vinna boken för att se om min hälsa blir bättre med denna typ av kost, lider idag av jobbiga eksem bl a och jag har hört att denna typ av kost kan ha en gynnsam utveckling + att dina recept ser väldigt goda ut.
Sedan 2009.

Svara
Emma 4 september, 2018 - 01:06

1. För att jag just nu känner mig rätt hopplös. Jag började äta lchf 2012 och det fungerade utmärkt. Under 2016 var jag gravid och fick sådana besvär av min reumatism att jag satttes på höga doser kortison. Både injektioner och tabletter. Jag fick fortsätta med detta även under amningen (ordinarie mediciner kunde inte tas då det skulle vara farligt för min son. Lång story kort, resultatet av denna pärs gav 35 kilos påslag på vågen. När jag fasat ut kortisonet så började lchf göra viss nytta igen och 15 kilo försvann ganska fort. Sedan blev det stopp. Jag vet inte vad jag gör för fel eller varför det inte fungerar som tidigare. Men jag känner mig hopplös som sagt. Akut kejsarsnitt och diastas gör inte mycket för utseendet det heller. Så jag behöver ny inspiration, en ny infallsvinkel, hitta tillbaka till glädjen i matlagningen och måendet. Förhoppningsvis kan jag då nå mitt viktmål och kanske därefter få hjälp med magen och bli lite bål-stabil igen. Jag har en tjej på 7 år också och hon har vid ett antal tillfällen undrat när mamma ska se ut som mamma igen, när mammas mage ska försvinna och även varför jag inte kan vara som innan (dvs mer aktiv). Det skär i hjärtat att hon är så påverkad av detta.
2. 2009 började du med lågkolhydratkost.

Svara
Maud Westin 4 september, 2018 - 00:54

1. Jag skulle vilja vinna boken så att jag kan inspirera min kära make som bär på några kilo extra. Han har börjat med LCHF och lyckats gå ner 9kilo. Jag tycker att han äter lite ensidigt så inspiration behövs. Själv tycker jag om denna kost och som pricken över i:et så kan vår glutenintolleranta dotter äta en hel del av dina recept. Perfekt!
2. År 2009 började du med lågkolhydratkost

Svara
Anneli Karlsson 3 september, 2018 - 23:32

Min motivering: jag äter inte strikt lchf-kost men är i stort behov av tips och inspiration för att gå ”all in” och leva sunt och äta gott! Såklart ser jag goda resultat i viktminskning och att hålla diabetesen under kontroll. Jag uppskattar verkligen din blogg och jag har såklart prövat en del recept. Vill läsa än mer!
Lchf-kost för Åse: sedan 2009.

Svara
Lubomira Eng 3 september, 2018 - 23:16

Hej Åse!
Jag följer dig till och från och just nu har jag följt dig över hela sommaren! Och naturligtvis har jag lyckats gå ner 5 kilo och blivit av med mitt sötsug! Så jag vet att det här funkar! Hade gärna velat ha din bok för att hitta fler recept och fortsätta min resa med ett signerat exemplar! Tycker du är så bra på att peppa!! Ända sedan 2009 har du varit så bra! (10-års
Jubileum nästa år ju!!!🌹🌹) hälsningar Lubomira

Svara
Jessica Kjessler 3 september, 2018 - 22:34

1. Min man vill att vi skall köra Toughest tillsammans i maj 2019. Jag gillar utmaningar, men för att klara den här utmaningen så måste jag ändra mitt matbeteende för att kunna tappa vikt och bygga muskler. Jag tror att din bok är en spark i rätt riktning, så jag inte bara testar dina fredagsdrinkar😉 Dessutom är min äldsta dotter glutenintolerant, så det är perfekt att vi båda kan hämta inspiration från samma källa!
2. Sedan 2009.

Svara
Louise 3 september, 2018 - 22:16

Sedan 2009!
Hade jag vunnit så skulle jag vilja ge bort boken till min mamma. Hon har kämpat så mycket med sin vikt i alla år men nu äntligen har hon gått ner 13kg och 15kg kvarstår att gå ned. Hon hade verkligen behövt och blivit så himla glad av denna bok! Underbara, nyttiga recept! och även motivation till att verkligen fullfölja sin viktnedgång och skapa liksom dig, en ny livsstil!
Är så stolt över henne och vill och hoppas att hon fortsätter kämpa. Det hade vart så fint att kunna ge henne något som peppar och motiverar ännu mer!
Kram!

Svara
Anne Reimer 3 september, 2018 - 22:08

Jag skulle vilja vinna boken för att den låter som en väldigt bra, peppande guide för att hålla matlagning enkel o rolig o framförallt gott!!
Du har så många bra tips o idéer o om jag vinner boken så kan jag i lugn o ro sitta o planera mitt ”matliv” med härliga menyer o gott nybakat bröd🤗
-Sedan 2009-
Tack för att du så frikostigt delar med dig från ditt liv💕//Anne

Svara
Anette 3 september, 2018 - 21:57

2009. Jag har sedan en tid tillbaka övergått till Lhcf, även om inte vågen har visat så jättemycket resultat så har min mage blivit otroligt mycket bättre. Har ibs mage och den är numera under kontroll. Har även vågat ta mig till gym, något som jag inte klarat av tidigare. Mobbningen mot mig pga min tjockhet som barn kom upp i minnet och jag trodde alla skulle titta på mig på gymmet och skratta. Nu är jag på gymmet kl 5 på morgonen och det är rätt skönt. Jag har sedan två månader testat vegetariskt. Dina recept är helt fantastiskt goda. Vågresultatet kommer kanske också, bara att kämpa..

Svara
Anna B 3 september, 2018 - 21:43

Nu har jag ju redan beställt din bok men självklart så vill jag vinna din nya bok med DIN signatur! För 98% av alla recept jag gör kommer från dig, jag mår ju sååå mycket bättre med lågkolhydratskost! Jag började ta bort potatis, pasta och ris för ca 10 år sedan men började på riktigt med Lchf 2015.

Svara
Ulrika 3 september, 2018 - 21:35

Svar: 2009
Jag skulle vilja vinna din bok för att få ge den till min bror som sen en tid tillbaka fått upp ögonen för Lchf och testat en del. Har förstått att han kikat på din blogg och därför vore det extra roligt att få ge honom en bok skriven av dig. En signerad hade varit pricken över i:et😉

Svara
Helen Nilsson 3 september, 2018 - 21:04

Hej.
2009
WOW, vilken fin bok, jag vill vinna för att jag älskar dina böcker🙏😊🌸

Svara
Camilla Lindberg 3 september, 2018 - 20:58

Hej Åsa!
Självklart vill jag vara med i utlottningen av din bok! Jag har redan köpt den men tänkte att om jag vinner ett signerat exemplar ska jag behålla den själv och ge bort den andra till min kära jobbar kompis. Hon är en kvinna med 40kg övervikt men har varit så nyfiken på min diet och fått lite tips lånat mina andra böcker av dig och lyckats gå ner 12 kg på bara 3 månader. Hon har gått igenom 1 bypass operation men ätit tillbaka alla sin kg. Till en början när jag började jobba med henne och tackade nej till frukostfralla, åt aldrig pasta osv fick jag ofta pikar på det jag åt. Ofta fick jag höra -man måste ju leva också. Svarade bara glatt att det är ju precis det jag gör! Efter ett tag började frågorna komma och hon ändrade lite i kosten. Tog bort pastan, testade zucchini pasta och vips hade kilona börjat försvinna. Hon tycker att hon mår så mycket bättre och det märks. Hon är en mycket gladare kvinna nu men uppger själv att hon har en bit kvar och därför skulle jag vilja ge bort den till henne för mer inspiration oj läsning.
Själv har jag hittat till din grymma blogg, körde din kvickstart program och är precis där jag vill. Mår så bra och känner mig som en riktig pangpinga på 41 år. Började för 2 år och 3 månader sen😃. Kram till dig och att du ger så mycket inspiration varje dag😂

Svara
Lisbeth 3 september, 2018 - 20:35

Hej Åse!
2009
Jag behöver få mer inspiration till lågkolhydratkost, fick diagnosen diabetes typ 2 för cirka 1 år sedan
och jag har ju märkt hur bra det är med sådan kost för blodsockret. Men jag behöver bli mer peppad att verkligen hålla på med den maten. Tack

Svara
Linda Karlsson 3 september, 2018 - 20:19

Du har ätit lchf sedan 2009😘
Jag har börjat idag! Behöver hjälp, råd och tips. Vill så gärna läsa din bok för din blogg är toppen 😍

Svara
Linda Örtberg 3 september, 2018 - 19:56

Jag skulle så gärna vilja vinna din bok för att jag vill börja på ett nytt hälsosammare kapitel i livet. Behöver hjälp och tips! Jag behöver och vill gå ner i vikt och bli gladare och piggare. Har lagt på mig många kilo efter vår förstfödde son gick bort strax innan födseln. Blev kort därpå gravid igen och nu är lillebror 10 månader men jag har inte orkat ta tag i min hälsa! Trött och orkeslös morsa som önskar många minut på vågen och mer energi för att orka med livet. Min son förtjänar verkligen en glad och pigg mamma!
Du har hållit på sedan 2009 😊

Svara
Karolina 3 september, 2018 - 19:52

2009!

Jag vill vinna boken till min fantastiska mamma. Hon har varit med mig hela livet men särskilt intensivt sedan min son föddes, hon har fungerat som hans ”andra” förälder. Tillsammans har vi kämpat med hans prematur, andningsuppehåll och sedan elakartade cancer. Inte för en minut lämnade hon (och min pappa) vår sida och nu har han precis startat förskoleklass och är fri från cancer sedan två år. Jag vill vinna boken för att jag då kan säga ”mamma, jag vann den här åt dig i en tävling där jag försökte förklara lite kort om allt du betyder. Och av hundratals kommentarer så vann du mamma. Vad du gjort för mig och Sigge vann ett pris i en tävling. Så stort är det faktiskt det som du ”viftar bort” som självklart. Det är inte årets mama men en fantastisk bok om att investera lite i dig och pappa så vi får flera fantastiska år framöver att se Sigge växa upp” DÄrför vill jag vinna din bok Åse, för att kunna säga det till min älskade mamma!

Svara
Thereze 3 september, 2018 - 19:41

Hej! Fick en av dina böcker av min son i födelsdagspresent för ngr år sen, helt otippat o bland det bästa jag fått! Startade min ändrade livsstil på precis rätt sätt, jag äter gott o mår alldels utmärkt. Inga svältdetox grejer utan bra från första dagen. Viktminskning blev bara en bonus. Nu tipsar jag alla jag kan om din blogg o underbara recept! Bästa rutinen är att varje söndag fm sätta sig framför datorn, öppna 56kilo.se och planera nästkommande vecka. Tack!

Svara
Anna Gardeblad 3 september, 2018 - 19:35

Vill gärna vinna din bok då jag behöver gå ner i vikt pga hjärtproblematik ,men har svårt att gå ner då sköldkörteln är bortopererad pga ett läkemedel som skulle stärka hjärtat. De blir som en ond cirkel de ena leder till de andra osv och man tröstar med sig med en kopp kaffe och fikabröd . Vill gärna prova om detta kan vara något för mig. Samt bli av med mitt sötbehov.
Du Åsa har håller på sedan 2009 om jag tror rätt!

Svara
Birgit 3 september, 2018 - 19:28

Hej Åse!
Vilken fin ide med en tävling och vilken chans att möjligtvis vinner en supertroper bok🤗!
Själv fick jag precis idag din bok levererat i min brevlåda. Jag är så imponerat av dina kunskaper och av ditt sätt att förmedla dem. Tack😍!

Nu mina svar:
1. Jag har din bok hemma nu, men jag kan tänker mig att ge ett exemplar till en väninna, som skulle bli världens lyckligaste. Vem tycker inte om en supertroper bok från dig.
2. Jag skulle gissa att du började med lågkolhydratkost 2005.

Önskar dig allt gott💞!

Kram
Birgit🌷

Svara
Ing-Marie Pettersson 3 september, 2018 - 19:07

Som omedicinerad typ 2-diabetiker behöver jag hålla ner på kolhydraterna. Brukar få mycket inspiration och kunskap från din sida. Du har ätit lågkolhydratkost sedan 2009 😁

Svara
Therese Tidfält 3 september, 2018 - 18:34

Klart jag vill vinna din bok! Har själv (och gör fortf) kämpat med vikten och provat mååånga metoder. Min kropp mår bra av lågkolhydrat kost och efter alla år jag följt dig vet jag hur bra recept du har. Har andra böcker av dig 🙂
Du har ätit såhär sen 2009.
Håller tummarna!

Svara
Anna 3 september, 2018 - 18:19

Hej underbara Åse. Jag har alla dina böcker förutom den här. Har inte råd i år. Jag har ätit lchf sedan 2011 pga ulcerös kolit. Jag är helt symtomfri/skolmedicinfri med den kosten. Uppskattar verkligen om jag skulle råka vinna din nya senaste fina bok!

Svara
Ulrika 3 september, 2018 - 17:49

Ju fortare jag ”sprang” desto sämre blev maten. Ju fortare hjulet snurrade desto mindre motion blev det. Ju fortare jag gjorde allt, desto tråkigare blev allt. Nu har det gått över två år sedan jag föll pladask. Världens magplask och mattan drogs bort under mina fötter. Lusten, orken och läsförmågan försvann. Kunde inte ens läsa ett recept. Men det var då. Nu är det idag. Livet, förmågor och ork är här igen. Lusten till att planera, laga och njuta av måltider knackar på axeln. Jag tycker verkligen om mat, att laga mat, att läsa om mat, och att bjuda på mat. Jag är glad att jag är på G, sakta och en dag i taget. Vinner jag din bok så ska jag ta hjälp av den och hitta min matglädje igen. Kram!u

Svara
Ulrika 3 september, 2018 - 17:52

Huvudet är visst inte helt med, glömde få med årtalet 2009 i min kommentar.

Svara
Mia Sjöholm 3 september, 2018 - 17:45

Jag vill vinna boken då du är min största inspirationskälla. De flesta recept jag lagar, utgår från Dina ❣️Har hållt på sen 2016. Och mår toppen!!

Svara
Ida 3 september, 2018 - 17:20

Hej!
Jag vill vinna din fina bok för att jag älskar dina andra böcker. Och du är en sån bra inspiration inom kost och livsstil. Jag håller tummar och tår ✊🏻
Sedan 2009 har du ätit låg kolhydrat kost 😋
Kram❤️

Svara
Ninnie 3 september, 2018 - 17:06

Om jag vinner din bok kommer jag förhoppningsvis att få den hjälpen jag behöver för att få bukt med min prediabetes typ2 och mitt höga blodtryck och bli av med alla mina mediciner och på köpet gå ner i vikt. Känner att jag behöver hjälp för att lära mig om lchf och det här verkar vara en jättebra bok =)

Svara
Ninnie 3 september, 2018 - 17:09

år 2008

Svara
Jessica Lindgren 3 september, 2018 - 16:52

1. Så spännande med ännu en efterlängtad bok av dig med motivationshöjande läsning och tips på recept och även övrigt livsstilstänk! Länge har jag läst din blogg, gått kurser med/av dig och verkligen blivit motiverad att hålla igång med LCHF/lågkolhydratstänket. Att vinna din bok skulle vara en fortsatt motivation för mig och skulle känna mig väldigt lyckligt lottad!
2. 2009

Svara
Monica 3 september, 2018 - 16:51

Har ätit LCHF sedan 2015 då jag fick diabetes typ 2. Använder många recept från din blogg. Vill vinna ett signerat exemplar så jag kan ge det jag beställt från Adlibris till min vän som har ett barn med diabetes.

Svara
Camillapa 3 september, 2018 - 16:34

Hej Åse!
Här är en till som vill vinna din efterlängtade bok, med signatur. Jag har hållit på fram och tillbaka, trixat och knixat. Men har ännu inte funnit den optimala i lågkolhydrats kosten. Men du är en sådan förebild att jag har fortsatt att fäölja dina inlägg och tips och har inte gett upp.😉
Jag är fortfarande en bokmänniska, där det är samlat och jag blir mer samlad, som jag har väntat på att du skulle ge ut en till.
Jag vill hitta ett sätt med fastan och rätt kolhydrat kost, för min hälsa både i kropp och knopp, har fibro, adhd och ibs, och för vikten skull. Man blir ju inte yngre!😆
Har köpt en som jag väntar på, men då har jag möjlighet att ge bort den till en annan, som jag vet verkligen behöver den…
Började ca år 2011😳

Svara
Rebecca Johansson 3 september, 2018 - 16:22

Hej, jag skulle tycka det vore faktiskt att vinna din bok då jag har följt dig på Instagram ett litet tag och anser att det är väldigt inspirerande. Själv är jag sämst på att äta bra saker och lagom mycket, att ha en bok med recept och tips skulle verkligen hjälpa mig att komma igång!
Såg att du hållt på med lchf-kost sedan 2009 och det är ju helt fantastiskt. 🙂

Svara
Evelina 3 september, 2018 - 16:07

Jag skulle verkligen behöva vinna….så jag får en kick i rumpan och lite inspo för att ta tag i mitt liv och kropp…Hoppas att turen är med mig =) Kram

Svara
Camilla 3 september, 2018 - 15:49

1. Jag vill vinna boken för att få min samling från dig mer komplett här hemma 🙂 Jag tror nog att jag har alla dina böcker faktiskt (?). Måste kollas för nu blev jag ju nyfiken juuu.
Just nu står din & Anna’s bok uppe på tavellisten tillsammans med ngr grillböcker. Jag skiftar böckerna som får plats framme lite efter årstider & efter humör. Snart åker i alla fall grillböckerna undan & då vore det ju hur coolt som helst att din senaste bok står där & pryder köket <3

2. Sedan 2009 efter många års letande & i jo jo bantandets land 🙁 Nu har du hittat rätt i din balans & det är härligt att läsa, att det inte behöver vara svart eller vitt – utan hur man mår & vad som triggar en är det som är viktigt för att hålla sig inom hälsans värld. Tack för inspo som du sprider.

Svara
Sara 3 september, 2018 - 15:48

Hej! Jag vill vinna din bok för att jag nyligen har startat igång med lchf och har följt din rivstart här på bloggen men skulle vilja lära mig ännu mer och få en grundligare kunskap om lchf och få testa ännu fler goda spännande recept från dig! Vill ha en varierande kost speciellt nu när jag är student och jag hoppas jag kan få det utav din bok 🙂
Du startade med lchf 2009 🙂

Svara
Josefine Petersson 3 september, 2018 - 15:34

Den här boken vill man ju bara ha 🙂 Signerad hade dessutom vart superkul. Jag har ätit lågkolhydrat i ett par år men ibland halkar jag ner i sockerdiket och det är så svårt att ta sig ur.
Jag följer din blogg varje dag och använder din receptbank nästan dagligen. Bästa bloggen med tips och inspiration inte bara i matlagning utan även perfekta mixen av träning, hälsa, inredning och mode.
Stor kram // Jos

Svara
Carina Kjellgren 3 september, 2018 - 15:22

Åh, vill jättegärna vinna din bok.😍 Har följt dig länge och har även köpt din app. Tycker dina recept är fantastiska, mycket gott delar du med dig.😋 Behöver få en ”spark i baken” till att komma igång igen. Sommaren har varit för givmild vad gällande kosten och karaktären.😜 Håller tummarna!✊🏻✊🏻

Du har ätit lågkolhydratfattig mat sedan 2009.👍

Svara
Carina Kjellgren 3 september, 2018 - 15:21

Åh, vill jättegärna vinna din bok.😍 Har följt dig länge och har även köpt din app. Tycker dina recept är fantastiska, mycket gott delar du med dig.😋 Behöver få en ”spark i backen” till att komma igång igen. Sommaren har varit för givmild vad gällande kosten och karaktären.😜 Håller tummarna!✊🏻✊🏻

Du har ätit lågkolhydratfattig mat sedan 2009.👍

Svara
Mari Lundberg 3 september, 2018 - 15:12

Hejsan!
Jag skulle vilja vinna dels för att jag aldrig lyckas vinna någonting😂😂 och sen för att du är en stor förebild för mig, jag älskar dina recept som ofta funkar för mina ungdomar också👍
Jag har alla dina tidigare böcker även energibarn eftersom jag har en son med ADD. Den var väldigt intressant❤
Du började med lchf 2009
Kram

Svara
Caroline 3 september, 2018 - 15:10

1. Jag har tidigare ätit lågkolhydrat kost och mått hur bra som helst men tyvärr har jag kommit av mig och tappat mycket inspiration, behöver nya tips och recept och en nytändning, för jag vet att jag mår bäst av denna kost från insidan och ut 🙂
2. 2009

Svara
Linda 3 september, 2018 - 15:10

Du startade din Lchf resa 2009.
Jag vill gärna vinna din bok för att kunna starta MIN resa till en sundare leverne. Få bort det ständiga suget efter fel mat och på så sätt må bättre både i knopp och kropp.

Svara
Carina Holmqvist 3 september, 2018 - 15:02

Du började med lågkolhydratkost 2009.
Jag skulle gärna vilja vinna din bok för att jag tycker att du är en härlig insperationskälla. Det skulle vara underbart att få alla dina härliga recept på ett och samma ställe.
/Carina

Svara
Sofia 3 september, 2018 - 15:01

Hej Åse!
Jag vill vinna för att jag behöver en nytändning inom lchf för jag vet att jag egentligen mår som bäst när jag äter lchf.
Jag började äta strikt LCHF i april 2015 och var strikt i ca ett år men sen har det tyvärr varit lite mer svävande.
Kram sofia

Svara
Lisbeth Ekelöf 3 september, 2018 - 15:01

Hej, du började med LCHF 2009. Själv började jag 2016 och gick ner 7-8 kg. Swdan har jagmer eller mindre varit på flyttande/resande fot mellan tre länder. Mycket uteätning har gjort att jag gått upp mina kilo igen. Älskar dina böcker och din filosofi. Har bestämt mig för att ta tag i maten igen och din bok skulle sitta fint. Dessutom har jag nu etablerat mig igen i Sverige efter 35 år utomlands. Det måste bara vara ett vinnande koncept. Tack för din entusiasm och inspiration.

Svara
Eva Vidén 3 september, 2018 - 14:38

Jag vill vinna för att jag alltid blir inspirerad och peppad av dina bilder och recept. Du är en förebild. Jag har ätit lchf från och till sedan 2008 tror jag

Svara
Barbro 3 september, 2018 - 14:35

Vore jättekul att få vinna en signerad bok utav dej.Du har lärt mej mycket om nya saker och blir även glad när du svarar på kommentar man skriver.
År 2009.

Svara
Maria Sundlöf 3 september, 2018 - 14:29

1. Jag vill vinna för att du, Åse, är min största inspirationskälla inom lchf! Jag har 4 av dina böcker och de används flitigt! Jag äter själv lchf sedan ett par år tillbaka, men vill lära mig mera och bli striktare än jag varit i sommar!! Jag är långtidssjukskriven pga stress, utmattning och ångest och vet (!!) att strikt lchf kan få mig att må så mycket bättre!! Men måste prioritera mina inköp så det vore verkligen underbart att vinna din fina bok! Den står högst upp på min önskelista!!
2. Du har ätit lchf sedan 2009

Svara
Kristin Svensson 3 september, 2018 - 14:23

Jag är gravid, gått upp 27kilo redan & mer kommer det att bli, vilket jag vill gå ner och få hjälp med. Läst mycket på din blogg, insta och vill verkligen läsa din bok.
Du började -09.

Svara
Linda Engström 3 september, 2018 - 14:11

Varför jag vill vinna? Jo för att jag gärna vill ha många, lättillgängliga recept på just den här kosten som jag själv upptäckte i våras och som har hjälpt mig att må så mycket bättre🌸
Du började med låghydratskost 2009.

Svara
Eva Lundgren 3 september, 2018 - 14:05

Hej.
Du började med LCHF 2009.
Varför jag vill vinna? Mitt blodsockerliv har varit en berg å dalbana. Åt strikt LCHF 2010 till 2013. Sen har jag varit bättre i blodsockret.
Men nu hösten 2018 måste jag hitta tillbaka till LCHF för att få iordning på mitt liv. Mitt blodsockervärde ligger HÖGT.

Svara
Malin vingeskog 3 september, 2018 - 13:58

Jag vill gärna vinna din nya bok!
Har alltid snubblat in på dina recept på bröd, både low carb och vanliga för flera år sedan och de har alltid funkat. Inte så många ingredienser och lätta att göra. Så en bok med mer recept och inspiration skulle göra mej lycklig i vardagen!
Du har följt denna livsstilen sedan 2009.

Svara
Anchi 3 september, 2018 - 13:57

Hej Åse. Jag behöver hitta LCHF kosten igen efter att ha trixat lite fram och tillbaka. Känner att kroppen är ur balans nu när jag kommit i klimakteriet…..va? Hur gick det till? Jag som har mått sååå bra av kosten till att ha ökat i vikt. Kanske så att jag behöver ha en bok att följa och inget annat. Jag har, som du, ätit LCHF sedan 2008. Hittade dig här när jag bestämde mig för en förändring. Tack för allt pepp;)

Svara
Annelie Pettersson 3 september, 2018 - 13:56

Jag vill så gärna äta LCHF på ett seriöst sätt, för jag skulle verkligen må bättre av det. Jag har provat under kortare perioder och känt mig piggare, gladare och fått bättre hy. Dessvärre har jag återfallit till gamla, mera osunda vanor och skulle därför behöva ny inspiration och framförallt mer kunskap om LCHF.
Du har ätit LCHF i 10 år.

Svara
Maria 3 september, 2018 - 13:47

Jag ska idag lösa ut från posten två exemplar av din bok som jag beställt via Adlibirs. Den ena boken går till min svärmor som nu har börjat förstå vad jag har talat om redan i många år, dvs. LCHF. Det andra exemplaret håller jag själv. LCHF är det bästa som hänt mig men lite svårt har jag ibland. Men nu ska jag ta ett krafttag och inspireras av din bok! Det här tredje exemplaret skulle jag ge till min dotter som absolut skulle behöva ett krafttag för att komma på rätt köl och slippa sin kroniska trötthet. Sedan år 2009 har du ätit LCHF. Tack för superfina recept och inspiration!

Svara
Annette 3 september, 2018 - 13:20

1. Varför? För att jag älskar dina recept. Har två kokböcker sedan tidigare som används flitigt, och jag hämtar ofta recept även från bloggen.
2. Du har ätit LCHF sedan 2009, drygt ett år för mig 🙂

Svara
Karin M 3 september, 2018 - 13:16

Jeg elsker din blogg og vil gjerne få enda flere tips i matveien
Du har jo spist slik i 10 år og med nyoppdaget diabetes har jeg hatt stor nytte av lavkarbo

Svara
Jonas Nilsson 3 september, 2018 - 13:09

Hej
Jag brukar för det mesta laga från dina recept eller utgå från dem och gjort länge sedan 2014 jag blev äta låg kolhydratkost som man man mycket bra på .
Så gärna vunnit din nya bok för ännu mera inspiration och som jag brukar inspirera andra också.
Tack för alla influenser från dig
Jonas

Svara
Pia Bengtsson 3 september, 2018 - 12:56

Hej Åse!
Varför vill jag vinna din bok? För att jag är nyfiken 🙂
Årtal? 2009

Jag vill passa på att tacka dig för dina tips om Arilds vingård. Vi har varit där några år nu och det är nog det bästa stället att besöka och äta god mat, ett semestermåste. Sååå trevligt. Nu tar vi med oss alla våra vänner dit samt tipsar så många vi kan om detta fantastiska ställe. Och gott vin från dem finns också i skafferiet.

Svara
Sofie 3 september, 2018 - 12:56

Tyvärr har jag inte fått min förhandsbeställda bok från Adlibris ännu
Men väntar och längtar tills den förhoppningsvis kommer

Svara
Ullis 3 september, 2018 - 12:54

Skulle bli så glad om jag vann ett personligt exemplar från dig Åse💕Är väldigt ofta inne på din blogg, du skriver så förnuftigt och lätt förståligt🤗Äger ingen lchf bok, så att vinna ett exemplar skriven av dig som första bok, skulle inte vara dumt😉Funderar på att introducera lchf mat till mina älskade pojkar också, då de båda har diagnos adhd💕Kanske den kosten kan hjälpa🌸Har själv inte ätit lchf så länge, började i början av detta år. Kommer verkligen fortsätta då man äter så god mat och jag mår bättre i min fibro. Nu är det bara och hålla tummar och tår❤️Tack för en kanon blogg❤️

Svara
Ullis 3 september, 2018 - 21:18

Läste fel på fråga nr 2😂Du Åse har ätit lchf sedan 2009🌸

Svara
Charlotte Malmgren 3 september, 2018 - 12:52

Du började2009.
Har precis hittat din blogg och dina recept vilket jag ÄLSKAR. Lagar redan en del av dem men skulle vilja verkligen grotta ner mig LCHF pandor ask. Har dessutom en dotter som äter mkt onyttigt och jag skulle vilja få henne att komma med på tåget

Svara
Kristin 3 september, 2018 - 12:50

Nu har jag fått nog! Tror jag har testa allt inom dieter men aldrig nåt målet men med denna bok i min hand ska jag vinna över min kamp! Med alla tips och trix och Goa recept blir planerandet bättre och magen blir förhoppningsvis mät och glad. Hälsosam vill jag va och en bra förebild för mina barn
med din blogg vid min sida så är man aldrig ensam om sin kamp och tillsammans med boken kommer styrkan fram💖
2009 var självklart året du började med lågkolhydratkost

Svara
Cecilia 3 september, 2018 - 12:48

2008. Jag svajar till och från LCHF. Mitt största problem är socker. En bok med bra, näringsberäknade recept och full med Åses kunskap är precis vad jag behöver. Framför allt vill jag må bättre, men för att få en nödvändig bråckoperation måste jag gå ner i vikt. Jag vill visa kirurgen att det visst går att gå ner i vikt själv vid ett bmi över 30. Hon vill att jag ska göra en gastric bypass. Det vill inte jag! (En gp för en total övervikt på 30 kg, det är löjligt).

Svara
Liza 3 september, 2018 - 12:39

Gillar din blogg och älskar dina recept! Jag vill vinna din nya bok för att jag verkligen behöver ta tag i mig själv min vikt och hälsa. Vill bli gladare och piggare. Du har ätit lågkolhydratskost i 9 år sen 2009.

Svara
Marie Hjalmarsson 3 september, 2018 - 12:33

Tänk att få tillgång till Åses kunskap och många toppenrecep, klart jag vill vinna boken. En fortsatt resa i god, färgglad och hälsosam matresa.

Jag vägde 101 kg i april i år. Efter att anmanat lågkolhydratkost väger jag nu 85 kg. Kraft och ork har kommit tillbaka.

Svara
AnnSofi Sjögren 3 september, 2018 - 12:19

Jaa det skulle vara en pepp och en push för att ge sig själv en väg till en hälsosammare vardag

2009 var året!

Svara
Mikaela Ståhl Lögdahl 3 september, 2018 - 12:08

2009 😊 jag vill vinna boken för att få recept och inspiration. KÖRT FAST Å GETT UPP NU KÄNNS DET SOM 🙏👐

Svara
Stina 3 september, 2018 - 12:07

Jag vill vinna din bok för att fylla på med inspiration för en hälsosam livsstil med bra mat och träning!
Du startade med lågkolhydratkost 2009!

Svara
Sabina 3 september, 2018 - 12:01

Jag har kört LCHF till o från många gånger med bra resultat men har nånstans alltid fallit tillbaka till ”normalkost” som jag vet inte är bra för mig då jag känner mig uppsvälld och trött men fallit tillbaka för att jag ej kommer på nåt gott att äta så har det blivit så.
Nu har jag bestämt mig för att detta är min nya livsstil för evigt och behöver inspiration till ny mat och mitt nya liv som jag vet att din bok skulle ge mig!😊
Året är ju självklart 2009😊

Svara
Cecilia Borglin 3 september, 2018 - 11:53

Jag vill vinna din bok då jag har en av dina tidigare matböcker och tycker att dina recept är de godaste! Vi återkommer till dina recept gång efter annan och då den förra har några år på nacken hos oss och börjar få slitna pärmar så vore det roligt med lite förnyelse och ny inspiration och ta ett bättre omtag igen. Du har ätit lchf sen 2009.

Svara
anne fredriksson 3 september, 2018 - 11:43

har försökt o köra dina råd om vad man ska o inte ska äta , men tyvärr kilona vill inte försvinna, har svårt o hitta vad jag gör fel, kanske är det som någon sa att jag är 66 år är det svårare eller funkar inte alls, hursomhelst tror jag på den kosten du rekommenderar men behöver kanske en grundläggande bok.

Svara
anne fredriksson 3 september, 2018 - 11:45

glömde skriva året 2009

Svara
Linda Bergstedt 6 november, 2018 - 22:05

Jag har bara ägnat mig åt LCHF 5 veckor nu, men redan tappat 5 kilo. Jag blir så inspirerad av dina recept och din livsglädje. Av alla recept jag hittills testat är dina i särklass godast och jag kallar dig min ”Husguru”. Jag skulle bli överlycklig om jag vann din bok!
Jag tror att du ägnat dig åt LCHF sedan år 2011.

Svara
Gun-Britt Brandts 3 september, 2018 - 11:42

Hej Åse. Jag har testat denna mat, och tyckt mycket om det. Jag tappar inspiration när jag inte har så mycket recept. Hoppas på tur.

Svara
Lisa Strandqvist 3 september, 2018 - 11:38

Hej Åse
Jag vill vinna boken för jag och min man mår så bra sedan vi började med lågkalorikost. Det är alltid kul med nya recept.
Du har varit igång i ca 10 år,sedan 2009.

Svara
Lisa 3 september, 2018 - 12:42

Givetvis ska det vara lågkolhydratkost ❤

Svara
Irene Törnbom 3 september, 2018 - 11:37

Jag vill vinna boken för att bli bättre på att äta LCH. Har gjort det i perioder och känner att jag mår bra av det. Så lite mer inspiration och hålla kvar vid den kosten hoppas jag få av din bok om den blir min.
Året är 2009.

Svara
Irene Törnbom 3 september, 2018 - 11:39

LCHF ska det stå.

Svara
CeciliaCec mogren 3 september, 2018 - 11:28

Jag har varit nyfiken på lågkolhydratkost i ungefär ett år. Har ätit det till och från men behöver verkligen ny inspiration för att fortsätta fullt ut! Hoppas på atr vinna boken och inspireras till massor av nya recept!

Svara
Jenny 3 september, 2018 - 11:21

Hej Åse!
Jag vill väldigt gärna vinna boken då jag är nyfiken på lågkolhydratskost! Och recepten verkar sååå goda! Du började 2009! Hoppas på tur… Kram!

Svara
Gun Ramirez 3 september, 2018 - 11:14

Hej,
Jag har ätit lchf sedan oktober 2016 och mår väldigt bra av det. Har ett par gånger gjort uppehåll då jag helt enkelt har tröttnat på maten och förlorat motivationen. Nu är jag inne i en period när jag inte har någon motivation och fuskar mer och mer. Jag tror att din bok skulle hjälpa mig att få tillbaka min motivation och få lite ny inspration av dina goda recept. Jag äter lchf för att jag mår så bra av det, har ingen övervikt.
Jag tror att du ätit lchf sedan 2009

Svara
Irene 3 september, 2018 - 11:07

Hej Åse.
2009 började du din fantastiska resa, för egen del är
jag en liten bit på väg.
Dina recept är ju bara så enkla och GODA 🙏
Önskar en signerad bok som överraskning
I den stora brevlådan 📪📨
Önskar dig en härlig resa.

Svara
Lena 3 september, 2018 - 11:00

Hej !
Känner att jag nu vill ta tag i min egen hälsa . fyllt 50 år, men vet inte hur jag skall börja med maten, tänkte senast igår att jag skulle beställa någon grundläggande bok om LCHF och då hade ju din bok varit super! Följer dig både på Insta o fb men inte kommit igång ännu; latmasken har hittills vunnit, vinsten hade varit perfekt start , nu finns det inga ursäkter mer :).
Sedan 2009 när du började.

Svara
Annika 3 september, 2018 - 10:54

Jag behöver verkligen ny inspiration och motivation att laga bra kolhydratkost!
Förra året när jag åt lågkolhydratkost så var det väldigt bra för min hälsa,men har nu sakta glidit tillbaks till sämre kost.
Jag tror året var: 2003.😊

Svara
Karin Rosenblad 3 september, 2018 - 10:44

Hej!
Jag har själv ätit LCHF i flera omgångar. Första gången var för länge sedan, ca 7 år sedan och jag gick all in och åt typ gräddiga köttfärsbiffar och broccoli varje dag i 6 månader. Mådde väldigt bra, men gick inte ner något, minskade dock någon cm i midjan. Det höll inte i längden eftersom jag tröttnade.

Jag gick in i väggen i mars 2017 och i den vevan vara jag även så leds på mig själv och min kropp som jag hade tryckt i socker för att jag var deprimerad också. Där och då bestämde jag mig för att börja om med LCHF men på ett annat sätt och jösses vad det hade hänt mycket på några år gällande denna typ av kost. Det var som en ny värld öppnade sig för mig och mycket tack vare din blogg och någon av dina första böcker.

Jag vet inte vad som hjälpt mig mest för jag testade mycket på egen hand när jag var sjukskriven och utmattad, men jag anser att min förändring i kosten hjälpte mig otroligt mycket, jag märker nämligen att när jag nu halkar ifrån mitt spår så blir jag deppig igen, jag ska INTE äta socker för det gör hela mig ledsen.

Dock känner jag att jag har kört fast lite igen, jag har inte gått ner så mycket i vikt och har stått stilla väldigt länge och då är det lättare att tappa fotfästet, så din nya bok hade varit toppen för att hitta tillbaka till glädjen igen med LCHF, för det är precis vad denna kost ger, glädje!

Vad gäller själva frågan så började du med LCHF 2009 så drygt 10 år har du levt utifrån denna fina kostsyn!

Kram Karin

Svara
Annika 3 september, 2018 - 10:39

1. Jag vill vinna för jag vill lära mig att vara snäll mot mig själv och äntligen hitta ett sätt att få må bra på.
2. Gissar på sen 2009 men du hade säkert tankar på det några år tidigare. 🙂

Svara
Paula 3 september, 2018 - 10:35

Hej!
1. Jag skulle vilja vinna boken till min härliga kollega som i somras la om sin kost och numera försöker äta efter lchf. Boken hade varit en fin gåva till henne på hennes väg att lägga om kosten.
2. Sedan 2009

Svara
Therese 3 september, 2018 - 10:35

1. Har försökt att hålla oss till en bättre kost (mindre socker och mjöl) enda sedan barnen var små. Vi vill att de ska ha med sig en bra grund och att de förstår varför vi ibland tjatar om att inte äta godis och bröd, att det bara är av omtanke till dem. Vi har alltid sett till att det finns alternativ till dem när det bjuds på ”vanligt” fika. Svårt att alltid bara säga nej, men finns det alternativ är det lättare både för dem och för oss.
Dock kan man alltid lära sig mer om detta och därför skulle vi vilja vinna din bok 🙂
2. 2009

Svara
Ewa Lundqvist 3 september, 2018 - 10:33

Hej!
Våren 2017 fick jag diabetes 2, inte roligt, men så läste jag om att det går att kostbehandla genom att minska kolhydratintaget. Jag hittade din sida på nätet och dina fantastiska recept som har blivit min räddning. Idag behöver jag inga mediciner längre och jag mår så bra. Tusentack!
Nu skulle jag gärna vilja lära mig mer om lågkolhydratkost. Jag behöver mer inspiration. Så, det skulle va väldigt trevligt att få en signerad bok av dig. Ha det gott!
Ewa

Svara
Linda Lilja 3 september, 2018 - 10:31

Jag älskar dina recept, sparar ner en massa av dem på min Pinterest! Senast i lördags gjorde jag din tonfiskröra som lite förrätt, våra vänner älskade den och ville ha receptet! Anledningen till att jag själv försöker äta lågkolhydratkost är till stor del en pre-diabetes, men jag märker också att mitt stora sockersug hålls i schack bättre då, magen är lugnare, och hela jag mår bättre! Men nu har jag tappat motivationen, tar ut svängarna alldeles för mycket och allt går åt fel håll… 😔 Så jag behöver lite ny inspiration, nya recept och ny kraft att orka vända detta! Hoppas och tror att din nya bok kan ge mig det!

Tror att du ätit lågkolhydratkost sedan 2009, året då min minsta kille föddes!

Svara
Jennica 3 september, 2018 - 10:31

1. Vill så gärna komma igång med lågkolhydratkost, men saknar motivation att gå all in. Följer dig visserligen på bloggen, men tror att boken skulle vara till stor, och framför allt konkret, hjälp att verkligen komma igång på allvar!
2. Sedan 2009 ☺

Svara
Jessica Wistasäng 3 september, 2018 - 10:26

Hej!
Har ätit lchf sedan 2014 och skulle verkligen behöva lite ny inspiration så det skulle vara toppen om man fick vinna din nya bok 😊
Tror att du ätit lågkolhydratkost sedan 2003.

Svara
Ingmari Engberg 3 september, 2018 - 10:22

1. Jag har så länge funderat på att börja med LCHF, men inte vetat hur jag ska komma igång.
Jag känner att du verkligen vet hur man går till väga och vilken den bästa maten är.
Om jag skulle vinna boken, så blir det en spark ibaken för mig att komma igång.

2. 2009

Svara
Camilla 3 september, 2018 - 10:15

Hej! Skulle verkligen behöva en extra knuff och inspiration för att fortsätta med den hälsosammare livsstil jag påbörjade för två veckor sedan med sockerstopp och träning. Förändringen är nödvändig både för egen del men också för att inte fortsätta överföra min ständiga haft på sötsaker till min dotter.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.