TÄVLING: Vinn en hjärtring i roséguld

14 februari, 2014

Tävlingen avslutad!
Nu har jag en riktigt bra tävling till er så här på Alla Hjärtans dag!
Som ni vet så älskar jag roséguld. Min vigselring (solitär) är i rosé och jag använder mest rosépläterade smycken nu, tycker de ger en sådan varm ton!
Och vad är mer förknippat med kärlek som rött och rosa!?
Flemming Uziel är en av Sveriges största ringleverantörer som tillverkar och säljer fantastiska ringar till återförsäljare över hela Sverige.
Vad som framförallt är roligt med Flemming Uziel är att valmöjligheten är så stor, man kan välja mellan guld, silver, platina, palladium, titan och stål, vilket gör att det finns något för alla smaker!

bannerbg

 
Nu har ni möjlighet att tävla om en helt bedårande ring (i din ringstorlek) i roséguld med tre diamanter formade som ett hjärta ♥
VÄRDE CA. 5700 KR
För att vara med och tävla:
Obs. Alla svaren hittar ni på Flemming Uziel’s hemsida www.flemminguziel.se
1. Vilket år grundades Flemming Uziel?
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner.
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
( Gilla gärna inlägget eller dela i blogg/sociala medier)

Tävlingssvaren ska skrivas i kommentarsfältet, inte på FB eller till min mail.
Tävlingen pågår to.m. söndag och vinnaren annonseras här på bloggen på måndag! Lycka till!
OBS: Ditt svar är dolt för alla utom dig själv!
b031RG

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


401 kommentarer

Josefin Z 18 februari, 2014 - 15:29

Vilken härlig tävling!
1. 1964
2. Azuro och Selective (våra ringar kommer från den kollektionen)
3. Allt jag lyckades sluta röka för 1,5 år sedan. Det är både jag och mitt hjärta stolta över!

Svara
Åse 18 februari, 2014 - 15:31

Hej, tävlingen är avslutad =)

Svara
Hedvig Simonson 16 februari, 2014 - 23:35

Slänger in ett bidrag till denna fina tävling!
1. 1964
2. Lovely och Fantasy
3. Jag är väldigt stolt över att jag kan hantera pressade situationer på ett bra sätt. Även om jag är känner mig stressad på insidan så lyckas jag nästan alltid klara av situationen utan problem och utan att andra upplever mig som stressad. Det är jag stolt över!
Håller tummarna för vinst!

Svara
Annie Steffert 16 februari, 2014 - 23:07

1. 1964
2. Divine & tilux
3. Jag är stolt över mig själv för att jag har tagit examen, fött ett barn och skaffat fast jobb – inom loppet av ett år!
Tack å kram

Svara
Tina L 16 februari, 2014 - 23:06

1.1964
2. Tradition & Divine
3. Det låter klyschigt, men det är helt klart mina två älskade barn! Jag är stolt över mig själv för att jag har hjälpt/stöttat dem till att bli två ansvarstagande kärleksfulla individer!

Svara
Angela L 16 februari, 2014 - 22:34

1) 1964
2) Divine, Lovely
3) Mina 2 barn är jag stoltast över 🙂

Svara
Elisabeth Rindom 16 februari, 2014 - 22:31

Hej bry dig inte om långa konstiga ord längre ner, min mobil skriver själv, o det går inte att radera.
Tävlingsdags…
1. 1964
2. Simply love, fantasy
3. Jag är faktiskt, otroligt stolt över mig själv nu när jag tittar i backspegeln;
När min man blev sjuk, och senare avled i matstrupecancer lyckades jag hålla en så normalvardag det bara gick för hans ö barnens skull. De var 6 o 10 år. Det var flera aktiviteter, träningar, matcher, skola, semester, många vänner o stor familj som jag höll ihop under de 10 månader han var sjuk. Dessutom flera operationer o olika behandlingar att pendla till andra städer. Under den tiden köpte vi även en hundvalp som jag tränade. Och vi gifte oss med stor fest.
Hela tiden virtuvistevirtutgptvirtutgptdtgptttgp. Visste jag att han när som helst kunde gå bort hastigt och dramatiskt pga brusten aorta…men den oron skyddade jag alla andra från.
Så här efteråt fattar jag inte att jag orkade, jag sov inte en hel natt på hela tiden pga all oro. Postitlappar blev mina bästa vänner…jag skrev upp allt jag skulle komma ihåg -som matsäck till barnen elr någon aktivitet. Och rondeller blev mina bästa vänner i trafiken, eftersom jag ofta inte komihåg vårväg o körde fel…

Svara
Ina Trolin 16 februari, 2014 - 22:27

1. År 1964
2. Lovely & Glamour Love
3. MIG SJÄLV! Över den positiva livsförändringen jag har gjort till mig själv..det är jag STOLT över 🙂 (Har sedan 6 månader förändrat mitt liv till det min kropp och själ mår bra av. Äter lchf, pf, träffar nästan bara människor som ger mig energi, tar mig tiden till träning och tillåter mig att vila, sitta ner och inte göra nått, lärt mig titta på TV igen, innan var jag alldeles för rastlös och stressad för sånt. Har tagit tag i en gammal hobby igen…ridning. Har INTE varit en lätt resa men lever nu mitt liv efter hur jag vill leva, inte efter hur andra vill att jag skall leva. Har rensat ur och tagit in nytt!

Svara
Maggan 16 februari, 2014 - 22:08

1. 1964
2. Stainless love & Glamour love
3. Jag är stolt över att jag går förhållandevis rak i ryggen efter en mycket jobbig skilsmässa. Utanpå är jag stark, jobbar heltid & har två barn på heltid – jag är stolt över att jag gör våra dagar bra – jag är nog bättre nu än jag var innan jag blev lämnad tror jag. Inuti är jag inte fullt så stark men jag tar mig!

Svara
Venus Birisk 16 februari, 2014 - 21:42

Hej Åse!
Svar på frågorna:
1. 1964
2. Lovely & Divine
3. Jag är mest stolt över att jag har uppnått det jag har velat och min vilja hela tiden är så stark.
Mvh Venus

Svara
Maria 16 februari, 2014 - 21:36

Hej Åse,
1. Vilket år grundades Flemming Uziel?
Svar: År 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner.
Svar: Argento, Azuro och Signo.
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
Motivering: Jag var en lovande talang i fotboll hela min uppväxt och tonåren. Var lyckligt lottat och fick möjlighet att spela i damallsvenskan redan som 16-åring och var uttagen i flicklandslaget, med bl.a. Lotta Schelin. När jag var 17 år gammal, skulle vi i Halmstad ha en landskamp mot Danmark, 23 minuter in i matchen förändrades mitt liv. Jag kom fel in i en närkamp och smärtan var utom alla gränser. Väl framme på sjukhuset visade en röntgen-bild att jag brutit höftbenet. Karriärren var över där och då. Sorgen var total, jag fick ligga raklång i ca 8 mån, fick ryggsår då jag inte kunde röra mig. Depressionen var ett faktum. Hade ingen lust med någonting. Aptiten sviktade. Humöret sviktade. Intresset för livet sviktade. 1 år efter skadan hade inträffat hade jag utvecklat en ätstörning, fick inte i mig någon mat. Det gick bara utför. Fick hemundervisning men hade svårt att klara proven. Jag som alltid presterat. Föräldrarna var oroliga och pressade. Jag utvecklade anorexia nervosa till slut. Idag exakt 14 år senare, 31 år gammal har jag en universitetsexamen, ett bra arbete med inriktning på hälsa, sund inställning till kost och tränar ett fotbollslag i F17 elit. Jag är stolt över att jag tog mig ur min depression och min ätstörning och idag mår fantastiskt underbart.

Svara
Ingela K 16 februari, 2014 - 21:18

1. 1964
2. Glamour love och Fantasy
Jag är stolt över mig själv för jag är stark och (oftast) positiv, trots ständig smärta i kropp och själ…

Svara
Inga-Lill Hägg 16 februari, 2014 - 21:08

1: !964
2.Divine, Tradition
3.Jag är stolt över mig själv för att jag efter nästan 20 år tog mig ur ett mycket destruktivt förhållande, att jag och barnen, nio år efter uppbrottet, mår bättre än någonsin, jag gick ner i vikt 20 kg, och har ett nytt rikare liv.

Svara
Eva Appelgren 16 februari, 2014 - 20:53

1. 1964
2. Lovely och Tradition
3. jag är jättestolt över att jag sedan en tid tillbaka håller mig till LCHF och mår jag finfint :-), vilket för med sig att min dotter blir styrkt i sin strävan efter att ge mina barnbarn ett sockerfritt liv.

Svara
Rolf Abrahamsson 16 februari, 2014 - 20:49

Hejsan!
1. Flemming Uziel grundades 1964
2 Två namn ur kollektionen Divine och Celective
Är så otroligt stolt över mig själv. Jag har jobbat och slitit i 45 år och nu äntligen gått i pension. Har både hjärt/lungproblem. Om jag ringen vinner så ska min älskade fru få den i present av mig när hon fyller år snart. Jag älskar henne så. Håller tummarna!
Mvh Rolf

Svara
Loella Hörbom 16 februari, 2014 - 20:48

1. 1964
2. Lovely och Fantasy
3. Att jag har blivit av med mitt stora socker beroende och med det fått ett mycket piggare vardag.

Svara
Birgitta Abrahamsson 16 februari, 2014 - 20:41

Hej!
Svaret är: 1. Flemming Uziel grundades 1964
Två namn ur kollektionen Lovely och Stainless Love.
Är så stolt över mig själv för att jag vårdat min älskade dotter i hemmet då hon nyligen haft svår elakartad cancer. Vårdade henne dag som natt under ca 1 1/2 år. Är så tacksam att hon lever! Håller tummar och tår att jag den fina ringen får!
Kram Birgitta

Svara
Maria Ek 16 februari, 2014 - 20:30

1. Grundades 1964
2. Otroliga kollektioner allihop men två av dem: LOVELY & AZURO
3. Är en ”det ordnar sig” människa, ser det positiva i situationer.
Med vänlig hälsning
/Maria

Svara
Hanna 16 februari, 2014 - 20:02

1.Flemming Uziel grundades 1964.
2.Stainless love och Lovely är två av kollektionerna.
3. Jag är så otroligt stolt över mig själv över att jag har börjat träna, efter sju års uppehåll och på strikt LCHF! Har kört två pass Cross Nature i veckan sedan nyår, utomhus i ur och skur, snö, mörker, regn och lera. Tänk vad magiskt det är att kunna överraska sig själv. 🙂

Svara
Anneli 16 februari, 2014 - 19:54

Vilken fantastisk tävling och vilka underbara ringar!
1) Flemming Uziel grundades 1964
2) Två av alla kollektioner heter Divine och Lovely
3) Jag är väldigt stolt över att jag, från att ha haft en oerhört stark tro på mig själv, att mina åsikter och mina handlingar är rätt och det bästa sättet att tänka/handla, har lärt mig tänka en extra gång, att sätta mig in i andras sätt att tänka – numera kan jag förstå att beroende på en människas livssituation eller erfarenheter betyder olika saker olika mycket. Det låter så flummigt när jag försöker förklara men jag är så glad över att jag kunde se den här bristen/dåliga egenskapen hos mig själv och börja jobba med den!
Tack för en fin och inspirerande blogg!
Kram /Anneli

Svara
Markus Persson 16 februari, 2014 - 19:53

1: 1964
2: Divine, Lovely
3: Jag är stolt över mig själv för att jag för snart tre år sedan tog modet till mig och gick på en blind-date som en vän ordnat. Jag var nervös i flera dagar innan så det krävdes väldigt mycket mod men nu sitter vi här med varsin ring på fingret och har precis börjat bygga vårat hus. Superstolt!

Svara
Robert Schirman 16 februari, 2014 - 19:51

Rätt svar:1964
Divine och Signo är två namn ur kollektionen.
Jag är stolt över mig själv som var hos min älskade flickvän på sjukhuset när hon var sjuk i cancer
och gjorde alla sina cellgiftsbehandlingar. Ställde upp på henne till 150 procent och är så stolt över
mig själv för det! Vinner jag ringen ska jag ge den till henne som en present när hon fyller år i mars.
Hon betyder verkligen allt för mig! Håller tummar & tår!
Har delat med mig av tävligen på fb.
Mvh Robert

Svara
NinaK 16 februari, 2014 - 19:50

Hej, vilken fin tävling och vilka underbara ringar!!
Mina svar: 1. 1964
2. Lovely och Signo
3. Jag känner mig stolt över att jag har tränat på gym regelbundet nu i snart 2 år.( Det är det längsta jag har tränat på ett gym)
Håller tummarna nu att jag vinner!! =)

Svara
Madelene Abrahamsson 16 februari, 2014 - 19:41

1. Flemming Uziel grundades 1964
2. Glamour love och Fantasy.
Jag är otroligt stolt över mig själv som tagit mig igenom 1 tufft år med svår elakartad cancer och genomgått 8 tuffa cellgiftsbehandlingar. Har fått lära mig att gå igen , var helt sängliggandes i flera månader och kunde inte röra mig. Tumören satt i ryggraden och knäckte en kota som gjorde att jag inte kunde gå. Har verkligen fått träna hårt för att komma dit jag är idag och stoltare över sig själv kan man nog inte vara! Håller tummarna riktigt hårt nu att just jag ringen får!!!
Har delat tävlingen på min facebook-sida.
Kram Madelene

Svara
Emma 16 februari, 2014 - 19:26

Hej!
Företaget grundades 1964 och två av deras kollektioner är Lovely och Divine.
Jag är stolt över mig själv för att jag i mitt yrke som tandsköterska på en akutmottagning för tandvård, varje dag
hjälper andra människor. Det kommer många som är rädda och har ont, som inte besökt tandläkaren på många år. Det känns väldigt givande att
kunna hjälpa i den utsatta situation de befinner sig i.

Svara
Kerstin A 16 februari, 2014 - 18:51

Underbart vackra ringar! Vill gärna ha chansen att vinna. 🙂
1 År 1964
2 Fantasy och Lovely
3 Genomförde 4-årig högskoleutbildning.

Svara
Anki Ring 16 februari, 2014 - 18:38

En sån underbart vacker ring vill jag gärna vinna 🙂
Svaren:
1. 1964
2. Lovely
3. Vogue
3. Jag är sååå stolt över att jag har blivit fri från mitt sockerberoende! Efter påsk 2008 bestämde jag mig för att ”nolla” alla kolhydrater. Förmodligen heldumt men jag hade då aldrig förstått att jag var gravt sockerberoende… (det var maken som behövde gå ner några kilo och jag hakade på) Två månaders mardröm började, hur mycket fett jag än försökte få i mig så fick jag soppatorsk efter några hundra meters promenad och vi ska inte tala om hur svårt det var att cykla de 5 kilometrarna till jobbet. Det svåraste var hjärtklappningen, den gjorde mig lite rädd men jag läste på allt jag kunde och förstod att det berodde på mitt obefintliga kolhydratsintag så skam den som ger sig! Så sakteliga blev jag pigg, piggare, piggast och nu snart 6 år senare kan jag stolt säga att det gick!

Svara
liselotte 16 februari, 2014 - 18:05

Jag är gärna med och tävlar.
1. 1964
2. Lovely och Azuro
3. Att jag som 20 åring blev gravid, blev lämnad av pappan till barnet, men tog mig igenom detta och klarade att ta hand om min dotter ensam och idag har jag en jättefin 21-årig dotter som klarar sig galant i livet.
4. Har delat tävlingen på facebook, liselotte andersson
Håller tummar och tår, Mvh liselotte

Svara
MariaM 16 februari, 2014 - 17:28

Åh, min vigselring är också i roseguld! Det är en så vacker och mjuk färg!
Svar:
1. 1964
2. Divine och Lovely
3. Jag är stolt över att jag är mamma till 2 alldeles underbara söner som gör min värld till en underbar plats att leva på <3 Tänk att min kropp burit på dessa fantastiska varelser i 9 månader vardera och sett till att de fått näring och växt som de ska, att jag sedan efter 2 förlossningar och många månaders amning är stark och frisk. Jag känner mid stolt och oerhört tacksam på samma gång! <3
Jag har gillat och delat på fb (maria mattson).
Mvh maria

Svara
Malin 16 februari, 2014 - 17:22

1. 1964
2. Divine och Lovely
3. Jag har haft ätstörningar sedan jag var tonårstjej,
att vara ”den där smala” blev lite av min grej.
Och även om jag från mina huvudspöken aldrig blir 100% fri
och jag förmodligen har ett evighetskontrakt med anorexi,
så har jag kämpat och kämpat och fått hjälp och stöd
och de onda rösterna kan inte längre släcka min glöd.
Nu äter jag, lever livet och är en lyckligare tjej
och av den anledningen är jag otroligt stolt över mig!

Svara
Ulrika 16 februari, 2014 - 17:20

1. 1964
2. Azuro och Lovely
3. Jag är stolt över att jag firar 30 år tillsammans med min älskade sambo!!!

Svara
eva-kajsa Johansson 16 februari, 2014 - 17:12

1.1964
2, Divine och Lovely
3. Stolt är jag över att jag fött 3 barn,
Stolt är jag över att de tycker jag är världens bästa mamman
Stolt är jag över att deras far o jag fortfarande älskar varandra
Och att vi detta år firar vår 30 onde bröllopsdag !!!

Svara
Sara 16 februari, 2014 - 16:30

1964
Azuro och Stainless Love
Jag är jäkligt stolt över att jag gått ner 30 kg sedan april 2012!

Svara
Cecilia 16 februari, 2014 - 15:37

1. sen 1964
2. Glamour love, azuro
3 Att jag är en ödmjuk människa gentemot mina medmänniskor en trogen vän.
Har ring storlek 17,5
Hoppas på en fin ring.

Svara
Jennifer 16 februari, 2014 - 15:28

1, 1964
2, Lovely, Divine
3, jag är stolt över mig själv för att jag åkte till Malmö i höstas och utbildade mig till kostrådgivare- lchf-paleo . Mest bara för min egen skull, men visst hoppas jag kunna inspirera fler om naturlig god mat.

Svara
Nina Löwendal 16 februari, 2014 - 15:28

Hej! Vilken härlig tävling!
1. 1964
2. Divine och Lovely
3. Jag är väldigt glad och stolt över att jag lyckades klara mig igenom 3 års högskole utbildning på sjuksköterske programmet, i vuxen ålder med 2 små barn. Nu arbetar jag med något som jag verkligen trivs med. Nyper mig ofta i armen och är så stolt över att jag fixade detta.
Med vänlig hälsning, Nina

Svara
Linn 16 februari, 2014 - 14:37

1 1964
2 signo, lovely
3 jag är stolt över min rumpa som har fått jobba rejält under alla år av skidåkning! 😀

Svara
Anna Carlsson 16 februari, 2014 - 14:33

1. Grundades 1964
2. Fantasy och Lovely
3. Känner mej otroligt stolt över mej själv att sedan 18:e mars 2013 gått ner hela 18 kg. Tack vare din otroligt inspirerade blogg och bok.
Kram Anna

Svara
Pernilla Fransson, Kalmar 16 februari, 2014 - 14:03

1. 1964 grundades Flemming Uziel?
2. Signo & Fantasy är två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner.
3. Jag är så himla stolt att jag startade med LCHF efter att ha testat ALLT genom 20 år- utan långvarigt resultat.
Efter 3 genomförda veckor känner jag att jag har kommit hem! Köpte din viktminskningsbok m LCHF och det är så enkelt, så gott å bara så underbart. Responsen från vågen låter inte vänta på sig och jag bara glider på en räkmacka genom dagarna! Det måste vara det här som man läser om i reportage om ”livsstil och inte diet”! Trodde aldrig jag skulle hitta dit!

Svara
Anna S 16 februari, 2014 - 13:46

1. 1964
2. Divine & Lovely
3. Jag är stolt över mig själv för att jag lyckats läsa till ekonom parallellt med heltidsjobb och småbarn.

Svara
Tina Johansson 16 februari, 2014 - 13:30

1. 1964
2. Divine och Lovely
3. Det självklara svaret är mina två söner som nu är vuxna män bägge två, den yngsta blir 19 i år och den äldsta blir 24! För min egen personliga del är det att jag med hjälp av lågkolhydratkost som bas sedan 2 år, har gått ner ca 15 kg. Mycket kvar, men detta är enda gånger i mitt snart 45-åriga liv som inte vikten går som en jojo. Och det gör mig stolt glad och trygg!

Svara
Sanna 16 februari, 2014 - 11:55

1)år 1964
2) Fantasy och Signo
3) Jag är stolt över att fylla 40-år i år. Jag känner mig stark och kvinnlig:-)

Svara
Jennifer 16 februari, 2014 - 11:53

1. Sedan 1964
2. Colorful love och Lovely
3. Jag är stolt över mig själv för att jag till slut, efter många års jojo-bantande och matmissbruk/sockermissbruk har hittat en livsstil som fungerar för mig och som jag aldrig kommer att lockas att frångå. Resan till dit jag nu har kommit har varit ganska lång och inte spikrak men nu äntligen lever jag utan sockersug och har blivit ganska matnonchalant. Det sociala trycket när det gäller ätande är också ganska hårt stundtals och mitt sätt att äta ifrågasätts men jag har numera inga problem att stå emot detta heller. Det är stort för mig och en anledning att känna stolthet över sig själv!

Svara
Ida Lindsköld 16 februari, 2014 - 11:46

1. 1964
2. Mina favoriter är: Selective och Glamour love.
3. Jag är stolt över att jag inte längre måste stoppa allt som luktar gott i munnen. Jag kan till exempell njuta av doften av en nygräddad kanelbulle och vara nöjd med det. Tack vare periodisk fasta och ordet matnonchalans (som jag har lärt mig av dig) har mitt förhållande till mat blivit mycket enklare.

Svara
Martina 16 februari, 2014 - 11:38

Vilken fantastisk tävling! Älskar roseguld!
1: 1964
2: lovely, signo
3: jag är stolt över att jag har växt som person senaste 2 åren. Jag vågar nu stå för vad jag tror på, säga ifrån när jag tycker annorlunda och välja bort personer som gör mej illa och vågar berätta för andra hur mkt de betyder för mej. Jag står upp för mej själv och för mina barn. Det e nytt o ibland otäckt o jobbigt med samtidigt skönt o befriande.
Håller tummarna för vinst! Tack för en fin blogg!

Svara
Camilla Lilja 16 februari, 2014 - 10:58

1. 1964
2. Lovely och Azuro
3. Tänkte nästan låta bli att delta i tävlingen eftersom jag tycker det är så svårt att vara stolt över sig själv och något man gör/har gjort. Så bara i sig är jag stolt över att jag överhuvudtaget kommer på något som jag delar med mig av här. 🙂 Jag är stolt över min envishet som tar mig igenom svårare träningsutmaningar som halvvasan och halvvättern men som även finner alla möjliga tillfällen till vardagsträning trots att man är en (stolt) småbarnsmamma med efterhängsna ryggproblem, jobb och vardagströtthet. Man blir ALLTID piggare av att röra på sig. 🙂
Tack för en fantastiskt inspirerande sida. Suveräna recept, träningspepp och en alltid lika piffig Åse! Kram!

Svara
Katarina Bjurö 16 februari, 2014 - 10:56

1. 1964
2. Stella Signo, Selective
3. Jag är stolt över mig själv att jag mha kostens hjälp, trots att inte min
läkare rekommenderat det, har lyckats bromsa min MS.

Svara
Ulrika Johansson 16 februari, 2014 - 10:06

1. 1964
2. Simply love, Fantasy
3. Jag bryr mig om mina vänner och medmänniskor

Svara
Sanna Siljeholm 16 februari, 2014 - 10:00

1. 1964
2. – Divine
-Fantasy
3.
Jag är sååå stolt och tacksam över att jag prövade LCHF kost på min 11-årige son som hade kraftiga och täta migränanfall sedan 3 årsåldern och magproblematik sedan många år. Nu är magbesvären som bortblåsta och han har bara haft ett migränanfall på 6 månader!
Jag är läkare själv och har genom detta fått omvärdera många års inslagna värderingar och inpräntade kunskaper. Stolt över att jag tog det steget. Stolt över att jag vågar gå emot det som inom sjukvården anses vara ”vetenskap och beprövad erfarenhet”. Stolt över att ta med mig detta i mitt arbete och låta fler, både barn och vuxna, få ett friskare och mer tillfreds liv.
Men framför allt. Min son har fått ett nytt liv!

Svara
Nina 16 februari, 2014 - 09:50

1. 1964
2. Lovley och Simply Love
3. Jag är stolt över att jag slutförde tjejklassikern förra helgen, trots 30 kilo för mycket att släpa runt på. Allt går bara man bestämmer sig, så nu ska kilona bort också 😀

Svara
Anna Svensson 16 februari, 2014 - 09:41

1. Det grundades 1964
2. Divine och lovely
3. Att jag trots vaknätter med bebis börjat träna lite och styra upp kosten och på så sätt blivit piggare! ( mycket med hjälp av din härliga blogg! )

Svara
Matilda 16 februari, 2014 - 09:40

1. 1964
2. Fantasy och Azuro
3. Jag är väldigt stolt över mig själv för att jag tycker om mig själv som jag är & (inte längre) hänger upp mig på alla utseendeideal som finns.

Svara
Lena Antonsson 16 februari, 2014 - 09:21

1.1964
2. Azuro , Lovely
3. Att jag tog tag i min kost och tappade 9kilo utan ansträngning med LCHF kost
Det gjorde mig glad!

Svara
Paula 16 februari, 2014 - 01:30

Roséguld är så vackert! Självklart vill jag ta chansen att vinna.
1. Flemming Uziel grunddes 1964.
2. Lovely samt Vogue är två av alla vackra kollektioner.
3. Jag är stolt för att jag tagit tag i träning och kost och faktsikt börjat tycka om mig själv igen.
Paula
[email protected]

Svara
Hannah W 16 februari, 2014 - 00:12

1. Flemming Uziel grundades 1964.
2. Divine & Selective
3. Jag är så otroligt stolt över mig själv för att jag vågade började plugga, det känns så rätt och det går så himla bra för mig.

Svara
Alexandra 15 februari, 2014 - 23:27

1: 1964
2: Signo, Vogue
3: Jag är stolt över att jag tränar. För fyra år sedan (när jag var 26 år) så insjuknade jag i reumatism, och trodde därmed att den enda träning jag hade framför mig i resten av livet, var tråkig sjukgymnastik. Men efter mycket kämpande och stark vilja har jag tagit mig tillbaka till det jag älskar mest av allt= Gymnastik! Idag är jag aktiv (trupp)gymnast som både tränar och tävlar, trots smärtan. Jag har även vågat mig in i den tuffa crossfitvärlden sen några månader tillbaka, och stortrivs! Jag är sååå stolt över mina framsteg i styrka och kondition, och att jag vågade prova något nytt, något som var så långt bort från min bekvämlighetszon som man bara kan komma! Jag är stolt över att reumatismen inte lyckas bestämma över mig! Det är jag som bestämmer! Så gott det går iaf:)

Svara
Anna Max 15 februari, 2014 - 22:54

1. 1964
2. Fantasy och Signo
3. Jag är stolt över min förmåga att vårda relationen med många fina vänner isf att glömma bort och inte hinna med.

Svara
Jennie Winroth 15 februari, 2014 - 22:35

1964.
Divine och Lovely.
Jag är mäkta stolt över att jag, trots usla förebilder, är en fantastisk förälder.

Svara
Maria Söderström 15 februari, 2014 - 22:28

1. Svar: 1964 2. Azuro och aregento 3. Jag är stolt över mig själv för att som 20 åring vågade starta ett företag när det kändes som att ingen trodde på mig och nu sju år sedare är jag fortfarande egen företagare och följer mitt hjärtas röst och jobbar med det som jag brinner för.

Svara
Louise Adolfsson 15 februari, 2014 - 22:26

1. 1964
2. Divine och Lovely
3. Att jag lyckats gå ner 25 kg under tre års tid med hjälp av träning och ändring av kosten samt att jag till sommaren är färdig sjuksköterska. En ring som denna hade varit en fantastisk examenspresent. Håller tummar och tår 🙂

Svara
Millan 15 februari, 2014 - 22:06

1. 1964
2. Lovely & Divine
3. Att jag precis tagit en Filosofie Kandidatexamen på Högskolan, vid (snart) 44 års ålder!
Kram!

Svara
Maria 15 februari, 2014 - 22:00

1964
Divine lovely
Försöker leva varje dag som jag själv vill utan att påverkas av vad andra tycker anser eller tycker!

Svara
annica sundström 15 februari, 2014 - 21:59

Lovely
colorful love
1964
Jag sviker aldrig mina barn, min man eller en vän.

Svara
Kimsan 15 februari, 2014 - 21:58

Svar: 1964, Lovely & Divine, jag är stolt över att ha omprioriterat och nu sätter familjen i första hand.
Låter kanske konstigt, men jag har nog mognat och insett att jobb och karriär inte är viktigt om man inte får vara frisk och har nära och kära omkring sig.
Nu tar jag mig tid att vara med familjen och också vara närvarande i både tanke och handling. Det känns fint och oerhört viktigt men är fortfarande svårt att inte falla tillbaka i jobb, jobb och jobb. Lägga bort telefonen och inte ständigt vara uppkopplad och tillgänglig.
(Jag är osäker på om jag redan skickat ett bidrag? Om så är fallet så är det självklart att bara ett ska vara med.)

Svara
Malin Nilsson 15 februari, 2014 - 21:57

Hej! Här kommer mina svar: 1) det grundades 1964, 2) lovely och divine, 3) jag är stolt över att jag snart gått igenom en hel graviditet välmående och att jag vet att jag kommer att klara den kommande förlossningen inom någon vecka på bästa sätt. Något som jag tidigare oroat mig mycket för men som jag nu har hittat inre lugn inför. Jag är stolt över vad min starka kropp klarat och vad den inom kort kommer att klara.

Svara
Karin Synnergren 15 februari, 2014 - 21:45

Hejsan,
Mina svar :
1. År 1964
2.Stainless Love och Tilux
3.Jag är en hjälpsam person ,och kan jag hjälpa vänner och bekanta m.m så gör jag gärna det om jag kan.
Tyvärr så har jag och min sambo märkt genom åren att det utnyttjas en del.Men jag tror ändå på att
fortsätta hjälpa andra,att man får igen det !

Svara
Sandra Lindén 15 februari, 2014 - 21:28

1) 1964
2) Signo
3) I måndags anmälde jag mig som donator i Tobias-registret, vilket innebär att jag står till förfogande att rädda en dödsjuk människas liv genom att dela med mig av mina stamceller. Detta är jag stolt över.

Svara
Madelene 15 februari, 2014 - 21:00

1. Flemming Uziel grundades 1964
2. Det finns bland annat en kollektion som heter Simply Love och en som heter Fantasy
3. Jag är stolt över min förmåga att få ihop det vardagliga livspusslet med till exempel lämning, hämtning, arbete, träning, kosthållning som fungerar för hela familjen, läxläsning mm samtidigt som jag kan få till den viktiga kvalitetstiden med de som betyder mest för mig – mina två barn och mannen i mitt liv <3 Visst har jag som alla andra dåligt samvete ibland men oftast håller min planering 🙂
Ps. Vill passa på att tacka för alla recept (och annat) du delar med dig av då det underlättar i matplaneringen!
Vänligen Madelene

Svara
Heidi 15 februari, 2014 - 20:34

1: 1964
2: Lovely & Simply Love
3: För att jag idag, ett år efter separationen står på egna ben och börjat ta hand om mig själv som person! Gör saker jag gillar och mår bra av, börjat träna, ändrat min kost! Så skönt det är att må bra i både kropp och knopp!

Svara
Anna (Loviica) Östman 15 februari, 2014 - 20:32

1. 1964
2 lovely och colorful
3. Jag började tillverka smyckesänglar för att samla in pengar till Barncancerfonden då ett barn i min närhet var sjuk och tyvärr inte klarade sig. Jag är stolt över att jag började göra något för att göra skillnad! Idag har jag samlat ihop omkring 40 000 viktiga kronor till forskningen (och fortsätter givetvis) Annas Änglar finns på Facebook. Kika gärna in även om jag inte vinner den fina ringen. Kram

Svara
Ingrid Persson 15 februari, 2014 - 20:26

Hej!
Mina svar är : 1964 och Vogue och Tilux.
Jag är mest stolt över att jag har börjat träna bodypump och är helt såld på detta – i min grupp är alla 20 och jag 50!

Svara
Elin 15 februari, 2014 - 20:16

1. 1964
2. Signo och Divine
3. Jag är stolt över att jag är så kärleksfull

Svara
Gudrun Nilsson 15 februari, 2014 - 20:16

1. Vilket år grundades Flemming Uziel? 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner. Stainless Love, Tradition
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för! Stolt över mig själv för att jag kommit igång med träningen och håller fast vid den kost jag tror på är rätt för just mig, och så just det, jag har äntligen insett vikten av att dricka mycket vatten, och gör det, trots att vatten inte tillhör min favoritdryck, men väldigt mycket piggare är jag =)=)=)!

Svara
Lykke Nilsson 15 februari, 2014 - 19:59

Mina svar
1 svar:1964
2svar:azuro & divine
3 när jag och mina vänner kom 3:a på sm i gymnastik

Svara
Lis Lindman 15 februari, 2014 - 19:54

1.1964
2. Lovely och Divine
3. Att fråga varje dag hur mina jobbarkompisar och elever mår.
Jag gifte mig igår 14/2 -14 så därför har jag två olika efternamn.

Svara
Rebecca 15 februari, 2014 - 19:52

1. Vilket år grundades Flemming Uziel?
ÅR 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner.
LOVELY & FANTASY
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
Jag är stolt över min vilja och kämparglöd som gjort att jag kunnat resa mig mot ett bra liv med glädje och lycka igen, efter flera stora motgångar de senaste åren.

Svara
Sofie 15 februari, 2014 - 19:52

Hej Åse,
Här är mitt svar i tävlingen:
1. Grundades 1964
2. Divine och Lovely
3. En sak jag är stolt över mig själv för är att jag är grym på att inspirera mej själv och andra under ett tungt träningspass. Jag älskar kicken jag får när jag ser att någon annan orkar lite till för att jag hejar på. Det ger mej orken att ta i lite till. En underbar känsla.
Kram Sofie

Svara
Sophia 15 februari, 2014 - 19:46

Hej Åse!
Jag önskar deltaga i tävlingen om hjärtring i rosé. Jag är precis som du vansinnigt förtjust i rosé.
1. Flemming Uziel grundades 1964.
2. Azuro och Glamour Love är två väldigt fina ringkollktioner.
3. Min otroliga optimism är jag stolt över. Den är ovärderlig och hjälper mig kämpa med ständig nackvärk. Och den är till stor hjälp även för andra bl a för min mamma som i dagarna fått veta att hon har bröstcancer.
Härlig roséhälsning från
Sophia Jakobsson

Svara
Markus 15 februari, 2014 - 19:46

1: 1964
2: Fantasy, Azuro
3: Bestämde mig att ta tag i min vikt för 5 år sedan och började promenera mer (blev ofta 1 mil om dagen). Gick ner nästan 25 kilo på 4 månader. Har sedan dess fortsatt med träning och nu sedan i januari testar jag lchf tillsammans med sambon för att se om det kan hjälpa till lite mer. Från 120 kg till 85 kg är mitt resultat hittills. Stolt!

Svara
Johanna Svensson 15 februari, 2014 - 19:42

Hej!
Här kommer mina svar till tävlingen om ringen!

Svara
Ulrika Pettersson 15 februari, 2014 - 19:42

1. Grundades år 1964.
2. Tradition och Azuro.
3. Jag är stolt över mina två fina söner. Har varit ensamstående med dem sedan de var 1 och 4 år gamla. Varit tufft och jobbigt många gånger, men idag är de 13 och 16 år och vi står varandra väldigt nära. De 3 diamanterna i den fina ringen skulle symbolisera mig själv och mina två söner. ”De tre musketörerna”.

Svara
Hanna 15 februari, 2014 - 19:15

1. År 1964
2. Argento och Stainless love
3. Det jag är mest stolt över hos mig själv är det driv jag har när det är något jag vill uppnå eller lyckas med. Jag ger alltid allt för att nå målet och när jag nått målet måste jag sätta ett högre mål…och så där håller jag på. Men känslan när man lyckats är så enorm:)
Tusen tack för en superbra blogg. Nu håller jag tummarna att turen för lite bling bling är på min sida:)

Svara
Elin Andersson 15 februari, 2014 - 19:11

1964
Simply love och Fantasy
Jag är stolt över att jag gör skillnad i ungdomars liv i mitt arbete som gymnasielärare.

Svara
Magdalena Hedberg 15 februari, 2014 - 19:02

1. Grundades 1964.
2. AZURO. LOVELY.
3. Jag är såå stolt över mig själv att jag inte längre känner ångest. Ångest för att äta. Jag har nog i hela mitt liv kämpat med lite övervikt. Testat alla bantningskurer, ätit för lite, ätit för mycket, räknat poäng.. Tränat inget, tränat för mycket. Ja upp och ner i vikt och upp och ner i känslor. Nu äter jag för att må bra, kämpar fortfarande med mina kilon, men har aldrig ångest. Äter gott o hälsosamt o mår bra. Ibland blir det snedsteg i kosten, ibland är det värt det, nya tag nästa dag. Jag har inte gått ner massor på lchf fast jag ätit så här nu i 1,5 år, men jag mår så fantastiskt bra!! Periodisk fasta är så bra för mig. Du Åse har hjälpt mig att hitta balans i mitt liv och det är jag evigt tacksam för. Ps. Mina barn äter de också så mycke bättre mat nu, tack vare dig. Mvh/ Magdalena Hedberg

Svara
care69 15 februari, 2014 - 18:59

Jag är gärna med!
1. 1964
2. Vogue och Signo
3. Jag är väldigt empatisk och det är jag stolt över eftersom jag själv tycker att det är en viktig egenskap.
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2014/02/16-feb-vinn-en-hjartring-i-roseguld.html

Svara
Elin L 15 februari, 2014 - 18:57

Hej! Oj vad mycket fint det fanns på den sidan..
Flemming Uziel’s grundades 1964.
Två utav hans kollektioner heter LOVELY och SIMPLY LOVE.
Jag är stolt över mig själv som lärt mig att sätta stopp när andra människor trampar på mig. Man kan inte hela en värld om man inte står upp för sig själv först.

Svara
Eva 15 februari, 2014 - 18:51

Hej!
1) 1964
2) Två kollektioner som jag tycker är fina är; Lovely och Argento. (Det finns mycket fint i produktkatalogen 😉
3) något som jag är riktigt stolt över är att jag faktiskt har börjat lyssna på mig själv och vad jag behöver. Du vet ekorrhjul med familj, jobb, sambo som jobbar borta, så har jag släppt på en del yttre krav, lite dammråttor gör liksom inte så mycket. jag fokuserar på att jag ska må bra, genom att träna och äta rätt. Sedan jag började med Lchf mår jag såååå mycket bättre och har mer energi, kan göra roliga saker med mina barn. Jag ger mig själv energi så jag kan ge min familj energi. Det är jag stolt över att jag har börjat balansera ekorrhjulet som så många av oss lever i.
F.ö så är det du och din fina blogg som gjorde att jag provade på Lchf och jag kommer aldrig att gå tillbaka till gluten, tack för att du inspirerar och peppar. Du är guld värd!

Svara
Karin Spector 15 februari, 2014 - 18:19

Vill gärna vara med och tävla 🙂
Svar på frågorna:
1. Flemming Uziel bildades 1964
2. Två kollektioner heter Lovely och Tradition eller Simply Love och Tilux
3. Jag är stolt över att jag lärt mig prata inför publik, att hålla tal osv. Något som för några år sedan nästa skrämde slag på mig.
Tack för en bra blogg!
Karin

Svara
Marie-Louise Strandberg 15 februari, 2014 - 17:54

1. Vilket år grundades Flemming Uziel? 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner: Lovely & Colorful
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
Jag är stolt över att jag (och min man) inte gett upp utan kämpat vidare under flera år för att vår yngste son ska få rätt hjälp.
Sonen har atypisk autism vilket ger honom (och resten av familjen) en hel del ”utmaningar” utöver det vanliga i vardagen. Vi har kämpat både för att han ska få rätt skolplacering och hjälp/insatser från kommunen på fritiden. Nu är skolsituationen löst och vi väntar på beslut från kommunen…
Utöver detta har jag lyckats genomföra en vidareutbildning på halvfart parallellt med att jag jobbat 80 %.
För mig skulle ringen vara en symbol och påminnelse om att aldrig någonsin ge upp oavsett hur jobbigt eller mörkt det ser ut!!
Tack för mycket en inspirerande blogg!!
/MLS

Svara
Alicia 15 februari, 2014 - 17:49

Hej Åse!
Företaget grundades år 1964, och 2 av alla deras kollektioner är bl.a. Signo och selective
Någonting jag är stolt över mig själv för? Hmm….
Jag ger mig inte direkt i första taget, t.e.x att jag ger mig inte med min träning (just nu får jag inte träna p.g.a en höftoperation för ca 3mån sedan) jag är en tjej som kämpar för att komma ner en aning i vikt för att må BRA! Det vore så kul om jag vann denna superfina ring eftersom att jag inte får hoppa runt och springa som många andra (träningen är en stor del av mitt intresse).
Ha det gott! Och tack för att du är så inspirerande!

Svara
Ulrica 15 februari, 2014 - 17:46

1. 1964
2. Lovely och Devine
3. Jag är stolt över mig själv för att jag lyckats resa mig och hitta mig själv igen. För två och ett halvt år sedan förlorade jag ett barn, sen var jag bara den sörjande ledsna mamman. I dag är jag mamma, ibland ledsen men ofta glad. Men jag är också Ullis, en person som börjat leva igen, som uppskattar livet och allt vackert som finns därute

Svara
Tessie Modigh 15 februari, 2014 - 17:43

1.1964
2. Lovely och Fantasy
3.I min släkt är det vanligt med diabetes, hjärtproblem, högt blodtryck, cancer m.m. och trotts det har jag varit en stor-rökare, som rökte minst ett cigarettpaket om dagen, men jag slutade tvärt när jag blev gravid i september 2012. Sedan dess är rökningen inte längre en del av min tillvaro.
Min dotter blir snart 9 månader, och för hennes skull vill jag göra allt för att kunna leva ett så långt och hälsosamt liv som möjligt. Jag försöker träna minst två gånger i veckan, och jag försöker äta bättre och nyttigare mat (vilket är anledningen till att jag snubblade in på din blogg för några månader sen när jag letade efter nya matrecept, och sedan dess läser jag din blogg varje dag)
Självklart tänkte jag på rökningen ibland, och ett tag inbillade jag mig själv att jag iaf skulle kunna ”feströka”, men jag vet nu att det bara vore riktigt dumt.
För min dotters skull kommer rökningen aldrig mer att vara en del av mitt liv.
Idag är jag inte längre en föredetta rökare, utan jag är stolt över att nu kunna kalla mig för en icke-rökare!

Svara
Ida Walhagen 15 februari, 2014 - 17:43

1. 1964
2. Azuro och Signo
3. Att jag har lyckats kombinera livet som småbarnsmamma med att ta tre universitetsexamina i juridik under tiden som min man har satsat på sitt egna företag.

Svara
Anneli Ivarsson 15 februari, 2014 - 17:19

1. Flemming Uziel grundades 1964
2. Divine och Signo är två av de vackra, unika ringkollektionerna som finns
3. Jag är så otroligt stolt över mig själv!!! Detta trodde jag aldrig att jag skulle klara av! Men nu tror jag på att inget är omöjligt bara man vill tillräckligt mycket 🙂
Igår, fredag, joggade jag 14.17 km utan att ta ett endaste gångsteg!! Nu känns det som att jag i vår skall kunna klara av att utföra 50-årspresenten jag fick av min dotter och hennes sambo.

Svara
Anna B 15 februari, 2014 - 17:18

1. 1964
2. Lovely och Azuro
3. För två år sedan flyttade vi från Skåne till Småland och för mig har det visat sig vara extremt svårt att hitta ett nytt jobb. Jag faller gång efter gång på målsnöret. Men jag fortsätter kämpa, nätverkar, hittar nya vägar och får komma på intervjuer. Förr eller senare blir det min tur. Jag har bra utbildning och gedigen erfarenhet och jag kommer inte ge mig förrän jobbet är mitt. Det är jag stolt över!!! Det är tufft framförallt mentalt, men såklart även ekonomiskt, så en liten uppmuntran på vägen skulle verkligen uppskattas.

Svara
Jenny 15 februari, 2014 - 16:43

Hej Åse!
Tack för all fin inspiration du ger!
Du och din blogg har hjälpt mig på många sätt till ett sundare liv, både till kropp och själ!
Jag vill såklart gärna delta i den här tävlingen!
(Jag har inte Facebook, har en bloggpaus fr. min egen blogg, men länkar till dig via mitt Instagram)
Svar på fråga 1: 1964
Svar på fråga 2: Lovely och Glamour Love
Svar på fråga 3: Jag är stolt över mig själv för att jag har ”höjt hyran” och låtit negativa tankar om mig själv fått flytta ut.
Kram från Jenny

Svara
Linda 15 februari, 2014 - 16:29

1.1964
2.DIVINE , LOVELY
3.Jag är stolt över mig själv för att jag har lyckats minska 22 kg i vikt, har bara 3 kg kvar. Jag har även kommit igång ordentligt med träningen. Tack för alla recept här!

Svara
Maria Gustavsson 15 februari, 2014 - 16:26

1, 1964
2, Lovely och Divine
3, att mina barn som nu är stora, har växt upp till 3 individer som det är härligt att umgås med. Sedan är jag faktiskt lite stolt över att jag som 46. -åring sprungit min första mil någonsin.

Svara
Cecilia Jeffner 15 februari, 2014 - 16:23

Hej!
1 grundades 1964
2 ringkollektion; lovely och Divine
3 jag är stolt över mej själv för att jag håller mej till LCHF TROTS att jag är på semester. Och det går jättebra!!
Mvh Cecilia

Svara
Anette 15 februari, 2014 - 16:21

Åh ,vilka fina ringar-en i guldskimrande passa perfekt till mina vigselringar!!
1*
1964
2*
Divine,Lovely
3*
Att jag vågar säga ifrån när nån blir illa behandlad,säga till folk som sitter o pratar illa om nån som ej är där,avskyr sånt!

Svara
Iréne Ekelund 15 februari, 2014 - 16:21

1) År 1964
2) Lovely
Color of love
3) Är alltid mig själv, gör aldrig till mig för att
andra ska tycka om mig!

Svara
Johanna S 15 februari, 2014 - 16:10

1. 1964
2. Divine, Lovely.
3. Jag är stolt över mitt äktenskap. Vi har vuxit tillsammans. Vi har slagits mot sjukdom. Vi har kämpat och gråtit. Vi har vunnit högsta vinsten.
Vi älskar varandra mer nu än någonsin. ❤️

Svara
Liselott Henriksson 15 februari, 2014 - 16:06

Devine ock Lovely är två av kollektionerna. De startades 1964 (50 år sen). De jag är mest stolt över är att jag orkat med en skilsmässa samtidigt som jag har stöttat mitt barn som är transsexuell med ALLT som det innebär. Idag är vi så starka tillsammans.

Svara
Rosa Jensen 15 februari, 2014 - 15:58

1964
Divine & lovely
Jag e stolt över att jag i våras lyckades trappa ner alla mina morfin tabletter som jag tar för min ständiga värk och försöker leva så aktivt ändå som möjligt

Svara
Valentina Bandić 15 februari, 2014 - 15:35

Klart jag är med och tävlar. Älskar tävlingar 🙂
Svaren..
1: företaget grundades 1964.
2: två av alla kollektioner är Lovely och Tradition. Så vackra!
3: det jag mest är stolt över hos mig själv är att jag är starkare än alla mina ursäkter. Man går inte ner i vikt av bara viljan. No excuses bara köööör!! 🙂
Och nu är jag där. 12 kg lättare och gladare än någonsin. <3

Svara
Jennie Sundvisson Kihlander 15 februari, 2014 - 15:17

1. 1964
2. Lovely, Azuro
3. Jag är stolt över att kunna koppla ihop kontakter vare sig det gäller jobb eller privat. Att kunna känna av vilka som funkar med varandra utan att begära något i utbyte utan bara känna tillfredsställelse när andra människor hittar rätt med min hjälp.

Svara
Jessica Karlsson 15 februari, 2014 - 15:11

1; Grundades 1964
2; Lovely och Fantasy
3; Att jag äntligen förstått vikten av vad vi äter gör med oss. Stoltheten ligger i att jag ger mitt barn de bästa förutsättningarna som går! Jag har för denna förändring fått mer energi, bättre hälsa och ett mer harmoniskt barn.

Svara
Nellie Nilsson 15 februari, 2014 - 15:08

1964, Signo, Azuro. Det som jag är mest stolt över mig själv i mitt liv är att jag vågar stå för vem jag är och vad jag tror på. Det har inte alltid varit en självklarhet för mig. Livets olika prövningar har fått mig att hålla fast vid det.

Svara
camilla R 15 februari, 2014 - 14:51

hej!
1. 1964
2.lovely och simple love.
3.Något som jag är riktigt stolt över är att jag senaste året börjat ta hand om mig själv och min kropp och gått från storlek 54 till 44 i byxor. Känns så roligt att äntligen kunna köpa kläder utan att gå på avdelningen för stora storlekar. Jag har börjat träna för min skull och inte för någon annan. Jag har till och med börjat arbeta som funktionär på friskis och svettis. Har långresa kvar men är stolt över mig själv

Svara
Annika Raasakka 15 februari, 2014 - 14:46

1. 1964
2. Signo och Azuro
3. Att jag börjat älska mig själv som jag är. Unnar mig vackra saker och ting nu istället som förr, vänta på att ”när jag blir smal ska jag…”.

Svara
Ulrika Lindblom 15 februari, 2014 - 14:40

Startade 1964
Lovley
Colorful love
Jag är stolt över att jag håller på att komma tillbaka till livet då jag i december förra året drabbades av utbrändhet och därefter har det varit en lång och kämpig resa att komma tilllbaka och finna glädje i varadagen. Jag och mannen har fått så mycket inspiration av din blogg och det gör att vi tillsammans har en helt annan syn på kost och motion och försöker sporra varandra till ett hälsosammare liv! Kram Ulrika

Svara
Linda Brolin 15 februari, 2014 - 14:03

1. Det grundades 1964
2. lovely och Glamour love
3. Att efter års av kämpande med vikten så tog jag i juli 2011 (minsta dottern 6 månader) tag i mig själv och beslöt mig för att verkligen gå ner de där överflödiga kilona och att i september 2012 lyckats (med några bakslag på vägen) gå ner 30 kg. Kan jag så kan alla! 🙂

Svara
Fia Å 15 februari, 2014 - 13:51

1. 1964
2. Tilux och Stainlesslove (för att de var såå fina kollektioner)
3. Att alltid försöker bilda mig en egen uppfattning om saker och ting innan jag har någon åsikt, inte bara följer med på vad andra säger utan att kolla upp fakta. Gäller det mesta tv-repotage, skvaller om bekanta kvallite på saker och ting mm. Om jag inte lyckas leta reda på fakta, brukar jag då låta bli att inte ha någon speciell åsikt om ämnet.

Svara
Mia 15 februari, 2014 - 13:39

1: 1964
2: Lovely
Signo
3: Jag är stolt över att jag vågat göra viktiga val i livet där jag satt mig och min familj i första rum, istället för att bara följa normen för vad man ”ska” göra. Kan idag ärligt säga att jag är lyckligare än vad jag någonsin hoppats på att bli på grund av detta!

Svara
Angelica Norman 15 februari, 2014 - 13:18

1. 1964
2. Divine och lovely
3. Jag träffade min man i Egypten 2011 på en dykbåt! I februari 2012 gifte vi oss och nu bor han här i Sverige.. Det har inte varit lätt på något sätt, kulturellt, religon, åsikter.. Men vet du jag är stolt över min familj och vad jag har åstadkommit!! Det är KÄRLEK och denna vackra ring skulle visa det ännu mer!!

Svara
Ann-Britt Fernhall 15 februari, 2014 - 13:17

Grundades 1964
Divine och Lovely
Jag är mest stolt att jag klarade att hoppa direkt från viktväkteri till lchf (vid 67 år ålder) och direkt blev av med min fettskräck. Underbart!

Svara
Evelina Karlsson 15 februari, 2014 - 12:54

1. Det grundades 1964.
2. Divine och Lovely är två ringkollektioner.
3. Jag är stolt över att jag alltid tror på mig själv och att jag aldrig ger upp. Trots många motgångar i livet har jag alltid klarat mig bra och varit stark i mig själv fastän jag idag bara är 22 år. Min mamma gick bort pga. alkolism när jag var 18 år och min pappa har aldrig funnits i bilden, trots det har jag klarat mig så bra i livet och är idag väldigt lycklig och nöjd med mig själv och min omgivning. Mycket pågrund av underbara syskon och min sambo, men jag har även hittat kärleken till träningen och ett hälsosamt liv och det stärker mig och mitt självförtroende varje dag. Jag är stolt över att jag alltid litar på mig själv och min magkänsla och vågar stå upp för det! =)

Svara
Soraya K-S 15 februari, 2014 - 12:32

1.1964
2. Divine, Lovely
3. Att jag innan min graviditet lyckades gå ner 18kg med Lchf och att jag nu 3 månader efter ska återgå till den luvsstilen och nå min målvikt ( mådde illa halva graviditeten och kunde inte äta fet mat, vilket såklart bidrog till fler extrakilon än nödvändigt)
PS, tack för fantastisk blogg, IG, app och kokbok!

Svara
Linda 15 februari, 2014 - 12:13

Vilken lockande tävling Åse! Dina fina rosèsmycken har säkert lockat många till att ta reda på att svaret på första frågan är 1964, och att Divine och Lovely är svar på andra frågan 🙂
Jag är 43 år gammal, brinner för mitt arbete som gy-lärare och är bra på att få våra fina ungdomar att komma till skolan, trivas och prestera.
Ha en fin helg!

Svara
Kristina Schöldström 15 februari, 2014 - 12:13

Flemming Uziel grundades 1964
Ringkollektion: Divine, Lovely
Stolt över mig själv: Att jag är positiv, kan alltid se en möjlighet och att jag dessutom genomför allt!

Svara
Kimsan 15 februari, 2014 - 12:01

Svar: 1. 1964 2. Divine & Lovely 3. Jag är stolt över att jag omprioriterat och värdesätter min familj mer. Har fokuserat på jobb, utbildning och karriär tidigare. Inser att barnens småbarnstid går alldeles för fort och den får jag aldrig en chans att få igen. Förmodligen en mognadsprocess för mig och det känns oerhört rätt att ha omsatt tanke till handling. Gå ner i arbetstid, vara med barnen, spela spel och leka tillsammans, hitta på roliga utflykter, pyssla, baka och läsa böcker och bara mysa.

Svara
Anna L 15 februari, 2014 - 12:01

1. Flemming Uziel grundades 1964
2. Simply Love och Fantasy
3. Jag är stolt över att jag har flyttat till Danmark för snart 4 år sedan, för att uppfylla min dröm om att bli tandläkare. Nu har jag bara 1,5 år kvar (!!) av min utbildning innan jag kan flytta tillbaka till min pojkvän och min fina familj i Sverige 🙂

Svara
Linda Kindlund 15 februari, 2014 - 11:40

Hej
1.Flemming Uziel grundades 1964
2.Två kollektioner är Lovely och Fantasy
3.Jag är stolt att jag lyckades studera på högskola nyskild med 2 små barn =)

Svara
Helena B 15 februari, 2014 - 11:38

Hejsan!
1.1964
2. Divine och Lovely
3. Jag är stolt över mig själv, då jag alltid är omtänksam mot andra
Ha en fin dag!

Svara
Lisa 15 februari, 2014 - 11:21

1. 1964
2. Lovely, colorful.
3 Jag är stolt över att jag har fött fram två underbara tjejer!

Svara
Melinda Frisk 15 februari, 2014 - 11:20

Grundades 1964
Lovely och Fantasy är två kollektioner.
Jag är stolt över att jag har väldigt lätt att glädjas med andra människor.Istället för avundssjuka och missunnsamhet glädjs jag så geniunt i mitt hjärta över andra människors lycka och välgång❤️

Svara
Rosita 15 februari, 2014 - 11:08

1: 1964
2: Azuro och Argento.
3: Jag är ärlig och står för mina åsikter och handlingar.

Svara
Sara Olsson 15 februari, 2014 - 11:07

Vilken underbar tävling Åse!
1. Flemming Uziel grundades 1964.
2. LOVELY och STAINLESS LOVE
3. Jag är stolt över att jag nu i februari tog examen till byggnadsingenjör! Genomfört tre år på högskolan, fått fina betyg och genom extrajobb (och snålhet) nu stå här utan studieskulder redo för jobb. Det är något som jag är stolt över! 🙂
Tack för en härlig blogg!!
Kramar,
Sara

Svara
Maria Månsson 15 februari, 2014 - 11:01

1) år 1964
2) Divine och Azuro är två av kollektionerna
3) Att jag kan se något positivt hos de två människor i min närhet som den sista tiden egentligen gjort mitt liv riktigt deppigt!!

Svara
Tanja Werner 15 februari, 2014 - 10:58

Grundades 1964, kollektioner är bl annat divine o lovely.
Riktigt stolt är jag över att jag trots stora motgånger aldrig ha blivit bitter utan använder erfarenheter för att hjälpa andra.

Svara
Anna Mitchell 15 februari, 2014 - 10:49

1. 1964
2. Lovely, Divine
3. Jag är stolt över mig själv för att jag började träna (springa & styrka) för några år sen, när jag var 40 år och fortfarande gör det & blir bättre för varje år!

Svara
Anette Henriksson 15 februari, 2014 - 10:43

1. 1964
2. Lovely och Divine
3. Jag är stolt över att vid 31års ålder utbilda mig till apotekstekniker, via distansstudier på heltid, med 2 små barn och en make som arbetar borta på veckorna.

Svara
Ann-Louise 15 februari, 2014 - 10:40

1. 1964
2. Divine, Lovely
3. Jag är stolt över mig själv när jag är glad och kan sprida glädje till andra!

Svara
Josefine N 15 februari, 2014 - 10:39

1. 1964
2. Simply love & Stainless love
3. Att jag trots många år med ständig kamp med en kronisk sjukdom, nu har tagit mig igenom en sjuksköterskeutbildning till sommaren.

Svara
martina 15 februari, 2014 - 10:18

1964
Divine
Lovely
Att jag är envis och aldrig ger upp!
Ps underbar blogg!!

Svara
Camilla Bäckström 15 februari, 2014 - 10:04

1.lovely, selective, colorful
2. 1964
3. Förutom mina 2 nu vuxna barn är jag stolt över att (tillsammans med min man) hållt ihop mitt roliga händelserika äktenskap i 25 år.

Svara
Christina Frisberg 15 februari, 2014 - 10:01

1 : Det grundades år 1964
2 : Lovely, och Colorful Love
3 : Jag är stolt och väldigt tacksam för att jag fått tre underbara barn, som jag älskar över allt annat, det låter ju som en klyscha, för alla föräldrar är ju så stolta över och älskar sina barn men det är det som alltid poppar upp i huvudet när sådana frågor kommer, och man tar det ibland för givet men om jag ska berätta vad jag är mest stolt över att själv ha presterat så är det att jag utbildade mig till sjuksköterska och operations sköterska under de åren barnen var små, och det var ingen dans på rosor ska jag säga för det kostade mig verkligen blod, svett, och många tårar över böckerna, när jag satt uppe om nätterna och pluggade inför tentorna, jag kunde ju inte ta fram böckerna innan, jag handlat,lagat mat, läst läxor med barnen, tvättat, städat huset, löptränat i skogen osv,osv, så jag kanske sov i genomsnitt 4-5 timmar per natt i tre års tid, och ständigt detta dåliga samvete för barnen, om jag inte hunnit att busa och skoja med dem tillräckligt eller dåligt samvete för om jag inte hunnit plugga tillräckligt, skulle jag klara även denna tenta osv, det blev alltid ångest och magkattar innan varje tenta, meeeen jag klarade det och det är bara jag som presterat, för maken drev restaurang under tiden och arbetade 16 timmars pass 6 dagar i veckan och max 2-3 veckors sommar semester, så han hann/orkade inte göra några som helst hushålls sysslor eller läxläsning med barnen, så för att göra en väldigt lång historia kort så är jag väldigt stolt över att jag klarade av det, ( och tack för att jag tvingades leta i minnena av vad jag presterat, för jag fick en underbar tillfredställande känsla i magen nu, man behöver nog komma ihåg att berömma sig själv lite oftare 🙂 <3 )
Och ringen ja, den är ju bara helt underbart vacker, jag skulle bli så helt galet lycklig om just jag fick vinna den, så jag skulle sväva på små rosa moln en bra tid framöver.
KRAMEN <3

Svara
Lisa 15 februari, 2014 - 09:59

1. Vilket år grundades Flemming Uziel?
1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner.
Devine & Lovely
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
Att jag tagit tag i mig själv och satsar på det som jag tycker är viktigt för mig!

Svara
Lisbeth Tettli 15 februari, 2014 - 09:44

1. 1964
2. Argento, Azuro, Glamour Love
3. Jag är stolt över min förmåga att alltid tro det bästa om och se det bästa i människor. Många skulle kanske tycka det är naivt, och visst bränner man sig ibland. Men livet blir så mycket vackrare och jag tänker fortsätta att hylla livet och tro att det finns något gott och fantastiskt i varje människa! <3

Svara
Juan Escudero 15 februari, 2014 - 09:33

WOOW!! Vilken chans att få vara med och tävla om en så vacker ring, om just jag vann den så skulle jag förnya äktenskapslöftet med denna till min älskade fru, och hon skulle bli så överraskad och glad, för hon anklagar mig lite för att vara helt oromantisk, och hon kanske har lite rätt i det men jag har svårt att säga de där fina sakerna som hon vill höra, känner mig helt enkelt generad och larvig, fast jag älskar henne så mycket, så hon skulle nog svimma om jag kom med ett sådant förslag, och med den jättevackra ringen.
SVAR : 1 ÅR 1964
SVAR : 2 hittar tre kollektioner DIVINE, LOVELY, COLORFUL LOVE.
SVAR : 3 Jag är så stolt över att jag/vi lyckats hålla vårt äktenskap vid liv i så många år, och att vi fortfarande känner glädje, och ömhet, åtrå till varandra (fast inte hela tiden, vi har ju varit rätt trötta på varandra periodvis också, speciellt när barnen var små och var sjuka och vakna om nätterna, då fanns det varken ork eller tid för åtrå osv, hihihi ) men vi har hittat tillbaka till varandra hela tiden, och jag älskar min fru lika mycket nu som alltid.
Så nu väntar jag med spänning och hoppas.

Svara
Rebecca Landström 15 februari, 2014 - 09:31

1. 1964
2. Lovely, Azuro, Divine
3. Jag är stolt över att jag klarar mig själv med mina två små tjejer 3,5 år,5 år på heltid och att jag samtidigt pluggar 100% på distans medans jag jobbar 80% för att göra en bra framtid för mig och mina tjejer. Att jag även fått diagnosen ulcerös kolit klarat mig genom det och ätit mig frisk med lchf och slipper mediciner. Ibland är det tufft men tänker att det kunde ha varit värre och är tacksam för allt i mitt liv speciellt mina barn <3

Svara
Anna Sameby 15 februari, 2014 - 09:19

1. 1964
2. Lovely och Divine.
3. Jag är stolt över min stora brokiga familj, det är inte alltid enkelt att få en stor familj med dina, mina och vårt barn att fungera, men jag har slitit och kämpat och numera råder för det mesta en fin harmoni och det är jag otroligt stolt över.

Svara
Sofi Eriksson 15 februari, 2014 - 09:11

1. Flemming Uziel startade 1964.
2. Två av deras kollektioner heter colorful love och stainless love, och från stainless love kollektionen kommer våra fina bröllopsringar 🙂
3. Jag är just nu mest stolt över mig själv för att jag har börjat jogga!! Stort steg för mig som inte är en ”joggare” egentligen 🙂 Min kropp mår väldigt bra av just denna kombinationen med lchf mat och jogging!

Svara
nina eriksson 15 februari, 2014 - 09:11

1. 1964
2. argento, stainless love
3. jag är stolt över mig själv för att jag aldrig ger upp! jag tävlar på elitnivå i bänkpress och kämpar mot skador och tränar otroligt mycket för att jag tycker det är kul att träna! men många säger att man ska sluta och lägga av för att jag utsätter min kropp för sån enrom belastning, men varför ska folk säga till mig vad jag ska göra? så jag kämpar på och ger mig inte förrän jag säljv känner att jag är nöjd och känner att jag åstadkommit något för min skull.
tusen tack för en väldigt bra blogg!
vänligen nina eriksson

Svara
Åsa 15 februari, 2014 - 09:06

1. sen 1964
2.Divine & Simply Love
3. Jag är stolt över hur jag har kämpat och jobbat med vår familj under min mans Cancer resa.
Det var allt mitt fokus under 2013.
Delar givetvis tävlingen på min blogg där jag har skrivit om hela vår resa.
Kram Åsa

Svara
Sofie Leijon Kiseloski 15 februari, 2014 - 09:00

Startade 1964
Lovley
Colorful love
Jag är stolt över att jag tar mig ut och springer i ur och skur. Inte hittar på undanflykter för att komma undan. Och det bästa av allt är att jag njuter av det!! Att röra på sig är så härligt! Tack för din inspiration! Kram

Svara
Ingrid 15 februari, 2014 - 08:57

Svar:
1964
Stainless love
Jag är stolt över mitt liv som kvinna! Jag gör de saker som passar mig. Umgås med familjen, undervisar på högstadiet samt har många kontakter med personer som behöver stöd.

Svara
Monica Eriksson 15 februari, 2014 - 08:54

1. 1964
2. Två kollektioner är
Divine
Lovely
3. Något jag är stolt över är faktiskt att jsg är bra på att älska mina nära och förlåta . Att välja bort det som gör en ledsen gör vardagen lätt att leva .
Underbara smycken !!!

Svara
Maria Josefine 15 februari, 2014 - 08:54

1964
Fantasy Tradition
Jag är stolt över de 18 kg jag gått ner med LCHF och de kilon som jag kommer gå ner 🙂

Svara
Hanna Nyberg 15 februari, 2014 - 08:45

1. 1964
2. Divine och Signo
3. Jag är stolt över mig själv för att jag i motgång vänder det tunga till något positivt. Att se det positiva i det negativa gör livet så mycket enklare. Dessutom är det då lättare att motivera sina medmänniskor.

Svara
Cinnamon Kindkvist 15 februari, 2014 - 08:22

1. 1964
2. Divine & Lovely
3. Det jag tycker bäst om mig själv är att jag gärna ger utan att förvänta mig något tillbaka. Bara att se och känna den glädje en annan person uppvisar är en helt obeskrivlig känsla.

Svara
Pernilla Karlsson 15 februari, 2014 - 08:14

Svar:
1. 1964
2. Lovely och Divine
3. Jag är stolt över att jag blir klar med min masters examen i utveckling och ledarskap i vår. Jag har klarat utbildningen på helfart trots halvtids arbete och tre barn, en 12- åring, en 5- åring och en 3- åring. Det tycker jag är förbaskat bra gjort 😉 (klapp på axeln)

Svara
Lotten Cardmark Ahlgren 15 februari, 2014 - 08:13

1.) 1964 grundades företaget
2.) Colorful & Lovely är två kollektioner
3.) Jag är stolt över mitt MOD! Jag är inte rädd för att tycka eller vara annorlunda och exempel på det är att jag alltid burit smycken som synts och varit av modell större eller så har jag vågat gå emot strömmen och framfört min åsikt trots att den inte varit ”mainstream”!

Svara
Anja 15 februari, 2014 - 07:48

Hej!
1.1964!
2.selective och fantasy!
3.Jag är stolt över mig själv som mamma!Har tidigare haft ganska risigt självförtroende vare sig det gällt i yrkesroller,som sambo m.m
Men sedan jag blev mamma så har det infunnit sig ett lugn hos mig och jag bara VET vad jag ska göra.Sen mår mina fina älsklingar bra och dom är världens finaste ungar!Det här har ju även spridit sig i andra relationer oxå så ny känner jag mig trygg där med!Underbart!Så jag är stolt över att jag är en bra mamma!hehe,nu slutar det väl att de blir riktiga busar som tonåringar bara för att jag sitter här och skryter!!;)kram/Anja

Svara
Sara Bäcklund 15 februari, 2014 - 07:44

1. Vilket år grundades Flemming Uziel? Svar: 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner. Svar: Lovely och Divine
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för! Svar: Att jag tillslut vågade ta steget och gå in i en relation och gifta mig!

Svara
Ida Sipuri 15 februari, 2014 - 07:31

Här kommer svaren:
1. År 1964.
2. Argento & Azuro
3. Jag är stolt över mig själv att jag klarat av att föda min underbara dotter som snart är 2år, jag är en stolt mor!
Jag och min sambo har varit förlovade i 8år nu på alla hjärtans dag, men har aldrig haft råd att köpa en riktig ring!
Därför hoppas jag otroligt mkt på denna vinst från er härliga kollektion! Rosé är kärlekens färg så inget hade passat bättre!
Hållet tummarna här uppe i norr!!

Svara
Maria Arvidsson 15 februari, 2014 - 07:28

1 1964
2 Divine, lovely
3 Att jag, trots motgångar som tagit mig hårt, lyckas se att det finns mycket positivt som gör livet värt att leva! Min älskade dotter, vänner, familj, upplevelser och vackra ting i min vardag!

Svara
Katarina 15 februari, 2014 - 07:27

Här kommer mitt tävlingsbidrag:
1: 1964
2: Divine Lovely
3: Det jag känner mig stolt över med mig själv är att jag de senaste åren lärt mig prioritera i mitt liv. Att kunna släppa småsaker och inte gå och va arg över saker i livet som egentligen inte spelar så stor roll och som jag inte kan förändra. Att välja mina fajter och inte ödsla energi på struntsaker. Att kunna se det positiva i varje situation och att kunna dela med mig av detta till mina kollegor och vänner och familj. Att sluta stressa över vardagen och tex städa på helgen i stället. Livet är för kort för att gå och må dåligt över att jag inte är världens mest organiserade människa, de som älskar mig kommer älska mig ändå, fast det inte är skinande rent i hemmet. Att kunna släppa sådan ångest och stress har gett mig ett rikare liv och det är jag både stolt över och en mycket mer harmonisk person (vilket min familj är tacksam för 😉
Tack för en underbar blogg, den har gett mig så mycket inspiration och glädje. Jag är inte så flitig på att kommentera men jag tittar in här dagligen för att få nya tips och idéer.
Ha en trevlig helg! Kram ♥

Svara
Jenny Sjöberg 15 februari, 2014 - 07:25

Hej!
Svaren:
1. De grundades 1964
2. Signo och Fantasy
3. Att ag aldrig har förutfattade meningar om en person och alltid tror det bästa om alla!

Svara
Anna Jähnke 15 februari, 2014 - 07:19

Funnits sedan 1964.
Två märken: Fantasy och Lovley.
Jag är en överlevare.

Svara
Frida Thalenius 15 februari, 2014 - 06:54

Hej!! Jag ger tävlingen en chans och hoppas på en skopa tur! 😉
Det grundades 1964 och två av kollektionerna
heter ”lovely” och en ”colourfull love”
Jag är stolt över är hur jag ensam uppfostrar, sen dag ett i hans liv,
min fina snart åttaåriga prins! Vardagen är inte alltid lätt
när man ska få allt att gå ihop. Ringen skulle pryda mitt vänstra långfinger som en symbol för att jag är ”Prins Bus” mamma 🙂
Ringfingret måste ju va ledigt tills det att mannen i mina drömmar dyker upp 😉
Kram kram

Svara
Signe Widell 15 februari, 2014 - 06:35

1: 1964
2: Divine, Lovely
3: Jag är stolt över mig själv för att jag är jag! Från att ha varit en blyg och osäker tjej, till att ha -genom att folk ha trott på mig- vuxit och lärt känna mig själv. Jag kan, jag vill, jag vågar!

Svara
Sandra Stiernström 15 februari, 2014 - 04:03

1. 1964
2. Fantasy och Tradition
3. Man är ofta blygsam när det kommer till att vara stolt och berömma sig själv! Det borde vi bli bättre på!
Det som ligger mig varmast om hjärtat nu och det som jag är mest stolt över mig själv för är att jag lyckats hitta diciplinen igen efter en tuff graviditet där allt i min kost och träning blev rubbat! Kunde inte träna under hela graviditeten pga foglossningar mm och illamåendet gjorde det svårt att äta rätt!
Nu är min flicka 5 månader och jag slutade amma för ca 1 månad sen!
Sedan dess har jag lyckats gå ner 5 kilo! Älskar att jag börjar känna mig stark i kroppen igen och givetvis vill jag tacka dig för inspirationen! Så TACK!!!

Svara
Cecilia Berg 15 februari, 2014 - 01:10

Företaget startade 1964 och har sedan dess baeit i kärlekens tjänst.
Två olika design kollektioner: SIGNO och DIVINE
(men måste nog nämna en till då jag tyckte den är fräck som ”förlovnings”ring i stål, GLAMOURE LOVE)
Något bra med mig

Svara
Kari 14 februari, 2014 - 23:57

Åhhhhh, det är så många vackra ringar
När jag fick min förlovningsring 2010 så var det den finaste ringen jag någonsin har fått. När jag såg bilden på ringen med de tre stenarna som ett hjärta, så visste jag att den vill jag ha… den är helt underbar. Färgen är fantastisk. Fast det är klart man funderar på varför skulle jag vara värd en så fin ring? Jag lämnar det vidare till er att bedöma…
1: 1964
2. Divine och Lovely… (ok, Glamour Love är också sååå fin.)
3. Stolt är jag nog mest över att jag inte ger upp och att jag är positiv och tror på livet. Trots att jag kämpat hela mitt liv mot övervikt, så tror jag att jag äntligen har hittar min lösning. Detta tack vare flera olika riktigt bra bloggar, däribland 56kila.

Svara
Josephine 14 februari, 2014 - 23:55

1964
Divine o Fantasy m fl
Min förmåga att lyssna o faktiskt höra vad mina vänner säger. En mun, två öron…

Svara
Josephine 14 februari, 2014 - 23:52

1964
Divine & Fantasy m fl
Jag är en bra lyssnare o lägger saker som mina vänner säger på minnet. Får därför ofta höra att mina presenter är bra o genomtänkta – ”hur visste du att jag ville ha det hör?” En mun, två öron…lyssna dubbelt så mkt som du pratar…

Svara
Alexandra 14 februari, 2014 - 23:35

1. 1964
2. Divine och lovely
3. Ja är stolt över mig själv för de underbart fina barnen ja har fått!

Svara
Frida blomberg 14 februari, 2014 - 23:32

1. 1964
2. Lovely och Tradition
3. Det jag är mest stolt över hos mig själv är att jag vågade flytta från min familj när jag var 20 år för att testa lyckan i en annan stad. 8 år senare bor jag fortfarande kvar o kunde inte vara lyckligare. Har pluggat, fått anställning o nästa stora grej i mitt liv blir bröllop till sommaren.
Tack för allt inspirerande du skriver och gör!

Svara
Eva Kajsa Johansson 14 februari, 2014 - 23:30

1. 1964
2. Lovely och Tradition
3. Jag är mest stolt över mina 3 barn !! Samt att jag o min man i höst varit gifta i 30 år !!
Våra tre diamanter är Jonathan 26 år Evelina 23 år samt Benjamin 19 år

Svara
Anette Knutsson 14 februari, 2014 - 23:28

+1964
+devine & lovely
+ att lyckats fostra mina barn till självständiga och kärleksfulla/hjälpsamma människor

Svara
Lotte 14 februari, 2014 - 23:24

Grundades 1964
Två ringkollektioner är Fantasy och Simply Love.
Jag är stolt över mig själv för att jag är fyrtiosex och fortfarande en nyfiken person – och för att jag efter femton år fortfarande är nästan ”osunt kär” i min man!

Svara
Carina Ekholm 14 februari, 2014 - 23:15

1: sedan 1964
2: två ringserier är: Divine och Lovely
3: är stolt över att jag har kommit så långt i min viktresa och träning gör mig stärkare för varje dag.
Mvh Carina Ekholm

Svara
Anette N 14 februari, 2014 - 23:07

Hej
Här kommer mina svar.
1. Året var 1964.
2. Lovely och Fantasy.
3. Har börjat många gånger med att försöka gå ner i vikt men alltid misslyckats. Mådde jättedåligt när jag bestämde mig för att börja äta LCHF. Äntligen något jag har lyckats med vad det gäller att äta rätt. Fram till idag har jag minskat 30 kg.

Svara
Anne Tenhunen 14 februari, 2014 - 23:00

from 1964
Divine og Lovely
Att jeg har gott ned 8 kg med din hjelp ! ♥

Svara
Anette Dahlqvist 14 februari, 2014 - 22:47

Vilka underbara ringar! 😉
1.1964
2. Lovely och Divine
3. Jag är mest stolt över att jag har orkat kämpa för att min yngsta son, som är född med ett multihandikapp, ska ha ett så lyckligt liv som möjligt! Han är snart 14 år och vaknar och somnar med ett leende! En riktig kämpe! Nu har jag precis kommit igång att ta hand om mej också. Jag har gått upp 15 kg, sedan min son föddes. Fick en stroke för 11 år sedan och har kämpat med en stor trötthet sedan dess. Har börjat träna och har dina två böcker som inspirerar mej mycket! Det jag är mest stolt över är nog att jag inte låter livets svårigheter golva mej. Jag känner lycka och glädje! Kram Anette

Svara
Dragana Abrasevic 14 februari, 2014 - 22:44

1. 1964
2. Lovely och Divine
3. Jag har mycket att vara stolt och tacksam över men den här stoltheten går i kärlekens tecken. Jag och min man Vlasta har nästa år varit gifta i 20 år, jag var 20 år gammal och han var 24. Kärleken har inte bleknat men det har tyvärr vigselringen på fingret. En ny ring betyder alldeles säkert 20 år till 🙂

Svara
Eva Kajsa Johansson 14 februari, 2014 - 22:43

1. Sedan 1964
2.Lovely och Tradition
3. Min största stolthet är mina 3 barn !!! Att jag kunnat föda och fostrat tre underbara barn samt att min man och jag firar vår 30 onde bröllopsdag i höst d 13 oktober !! Att vi fortfarande älskar varandra .. Det är min största stolthet!!! 3 barn ! 3 diamanter. Såå fantastiskt, barn nr 1. Son 26 år. Nr 2. Dotter 23 år. Nr 3.son 19 år.

Svara
Anna G 14 februari, 2014 - 22:33

Vilka vackra ringar! Själv älskar jag rosé, ochmina vigselringar är i titan. Så därför var det roligt att hitta båda dessa metaller i kollektionerna 🙂
Svaren ska vara:
1. 1964
2. Eftersom jag nämner rosé och titan så får väl jag svara Lovely och Tilux
3. Jag är stolt över att jag har valt att plugga kvällskurs för att kunna utvecklas i det jag gör, samtidigt som jag arbetar heltid och har två småbarn). Det är trixigt att få ihop allt utan att barnen ska få mindre av min tid, men bara man vill så kan man!
/ Anna

Svara
Michelle Irmenius 14 februari, 2014 - 22:26

1. År 1964.
2. Lovely och Signo.
Jag har lämnat livet som heroinmissbrukare och fått chans att uppleva ett liv fullt utav trygghet, gemenskap och fulländad kärlek..-Ett liv som småbarnsmamma!
Trots att vi varken har pengar i överflöd, och trots att jag och min 1års gamla son har en kronisk leversjukdom och blodsmitta, så är jag tacksam gentemot livet till månen och tillbaka. Det är en daglig kamp, men med min son i livet är valen numera så självklara. Jag är STOLT över att inom kort fira 3 års drogfrihet!
Tackar chansen och för en inspirerande blogg! <3

Svara
Therese Halvarsson 14 februari, 2014 - 22:25

Trots att jag två barn fått, en av varje sort.
Känner jag mig fortfarande hot, & har aldrig bättre mått.
Detta mycket för att jag nästan varje morgon varit ute & gått, & att jag älskar all möjlig sport.
Träningen gör mig stark, stolt & får mig må gott!
Rätt svar: 1964, lovely och divine

Svara
Tanja Bundalo 14 februari, 2014 - 22:18

1.1964
2.selective, fantasy
3. Att jag vågar tro på mig själv tillräckligt för att sluta på ett arbete där jag mått dåligt och nu tro att jag klarar att gå ner mina extrakilo

Svara
Frida Dohlnér 14 februari, 2014 - 22:17

1. 1964
2. Divine och lovely
3. Jag är stolt över att jag med två barn hemma snart genomfört en 3,5 år lång utbildning. Dessutom har jag klarat alla tentor på första försöket!!

Svara
Åse 14 februari, 2014 - 22:12

1. 1964
2. Divine och Lovely
3. Att jag till slut valde att sluta mitt jobb innan jag helt gick under pga att jag hade en psykopat till chef. Det har tagit år av att repa sig, jag är inte färdig än. MEN jag är fri från förtryck nu! Det betyder oerhört mycket, både för mig och min man sedan snart 35 år.

Svara
Ylva Stubbing 14 februari, 2014 - 22:11

1.1964
2.Divine och Lovley
3.Jag är stolt över att jag är den jag är!

Svara
Terhi 14 februari, 2014 - 22:04

1. 1964
2. Lovely, Divine
3. Jag är stolt över mig själv som mamma och hur jag uppfostrar mina två döttrar till tacksamhet

Svara
Madde 14 februari, 2014 - 21:55

1:1964
2: devine, lovely
3: att äntligen tagit mig ur sockerträsket och börjat äta naturlig och bra mat! (Mycket tack vare info och pepp från dig och Annika Sjöö!)

Svara
Nadja 14 februari, 2014 - 21:53

Vilken fantastiskt fin tävling! Klart jag vill vara med och ha en chans.
1) Flemming Uziel grundades 1964
2) Fantasy och Signo
3) För tre år sedan var allt nattsvart för mig. Jag kämpade för att hantera min diagnostiserade utmattningsdepression och för att över huvud taget kunna fungera. Med stöd från mina kära så har jag kämpat och målmedvetet arbetat för att ta mig tillbaka till livet och glädjen. Jag tog beslutet att efter 10 år lämna mitt arbete som sjuksköterska på en akutvårdsavdelning och byta karriär. I maj i år tar jag min examen till Internationell redovisningsekonom. Jag är så enormt stolt över mig själv och vad jag åstadkommit. Min målmedvetenhet och kämpaglöd. Jag var långt nere i spiralen men lyckades vända detta och göra någonting åt min situation. Jag kan ärligt se mig i spegeln och säga; Jag är bra!

Svara
Madde 14 februari, 2014 - 21:52

1)1964
2) Divine & Lovely
3) Jag är stolt över mig själv för att jag alltid går min egen väg och följer min magkänsla, även när jag har ”alla emot mig”.
Kram på alla <3 dag!
/Madde

Svara
Tomas B D 14 februari, 2014 - 21:51

1 Företaget grundades 1964
2 Azuro och Fantasy heter 2 ringkollektioner
3 Jag är väldigt stolt och tillfreds med att kunna sprida glädje på jobbet genom att stötta mina arbetskamrater på alla sätt jag kan när de behöver tala förtroligt med en vän!

Svara
Veronica Persson 14 februari, 2014 - 21:50

1)1964
2) Divine & Lovely
3) Jag är stolt över att jag lyckats genomföra 4 år av högskolestudier 🙂
Med vänlig hälsning
Veronica

Svara
Evelina 14 februari, 2014 - 21:50

1) 1964
2) divine, Lovely, fantasy
3) berättar du något hemligt/en hemlighet för mig så stannar det hos mig.

Svara
Johanna Olofsson 14 februari, 2014 - 21:41

1. Vilket år grundades Flemming Uziel?
Svar: Since 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner.
Svar: Signo, Lovely.
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
Svar: Jag är stolt över mig själv för jag 2007 tog mig in på polishögskolan och genomförde mina studier där, då det varit mitt drömyrke länge. Jag flyttade då till annan ort (120 mil norrut) och träffade där min nuvarande sambo som till sommaren kommer att bli min man då vi skall gifta oss. Tillsammans har vi två underbara barn! Håller tummarna att turen är på min sida en dag som denna. Älskade ringen direkt när jag såg den, tänkte den där ringen är något för mig!
Hade varit underbart att kunna bocka av ringen från min ” att göra lista” inför det kommande bröllopet! 🙂
Hoppas Hoppas att turen är på min sida!!

Svara
Sanna Sjödin 14 februari, 2014 - 21:41

Svar 1: År 1964
Svar 2: Azuro och Lovely
Svar 3: Är stolt över att jag varje dag försöker göra mitt bästa för att uppfostra mina barn till två goda samhällsmedborgare!

Svara
Hanna Schiöler 14 februari, 2014 - 21:38

1. 1964
2. Lovely, Divine
3. Läkarutbildning med 2 barn, Sjukdomar, diagnoser, förluster och mycket kärlek och stöd från omgivning. En ring med hjärta, en symbol för den kärlek man fått, har , känner och en påminnelse att ge kärlek till alla man möter på vägen i livet.

Svara
Anna 14 februari, 2014 - 21:37

1.Det grundades 1964
2. Kollektion Divine,Lovely
3. Jag är stolt över att hållt ihop med min blivande man sedan jag var 12 år .Är idag 36 år och till våren planerar vi att gifta oss!!!! Kram Anna

Svara
Johanna Olofsson 14 februari, 2014 - 21:36

1. Vilket år grundades Flemming Uziel?
Svar: Since 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner.
Svar: Signo, Lovely.
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
Svar: Jag är stolt över mig själv för jag 2007 tog mig in på polishögskolan och genomförde mina studier där, då det varit mitt drömyrke länge. Jag flyttade då till annan ort (120 mil norrut) och träffade där min nuvarande sambo som till sommaren kommer att bli min man då vi skall gifta oss. Tillsammans har vi två underbara barn! Håller tummarna att turen är på min sida en dag som denna. Älskade ringen direkt när jag såg den, tänkte den där ringen är något för mig!
Hade varit underbart att kunna bocka av ringen från min ” att göra lista” inför det kommande bröllopet! 🙂
Hoppas Hoppas att turen är på min sida!!

Svara
Susanne Karlsson 14 februari, 2014 - 21:31

Grundades 1964
Ringkollektioner Lovely och Fantasy
Jag är stolt över att jag lever min dröm efter att ha blixtförälskat mig i Krister som 14åring. Vi har uppfostrat 2 underbara barn Frida och Niklas som precis blivit flygfärdiga efter högskoleutbildningar och fått fasta anställningar. Nu efter snart 34år tillsammans älskar vi varandra mer för varje dag och har nyligen köpt vårat drömmars hus precis vid Mälarens strand. Vaknar varje dag och nyper mig i armen och mår bra det gör mig stolt, kär och levnadsglad!

Svara
Anna 14 februari, 2014 - 21:31

1.1964
2.Divine och Lovely.
3.Jag är stolt över att jag och min sambo äntligen fick våran lilla flicka för några veckor sen, som vi kämpat! Livet är underbart! Trevlig helg!

Svara
Frida D 14 februari, 2014 - 21:31

1. 1964
2. Divine och Lovely
3. Jag är så genomgenuint stolt över att jag kämpar mig igenom juristprogrammet och flera fristående kurser samtidigt som jag tampas med en svår mångårig depression som bara nyligen diagnosticerats!
Utsökt vackra smycken…!
Tack för en fin blogg
Kramar Frida

Svara
Pia 14 februari, 2014 - 21:25

1. 1964
2. Divine och Lovely
3. Förutom mina underbara barn är jag stolt över att jag bestämt mej för att jag inte längre skall låta stress och deppigheten ta över, utan jag ”ryckt upp mej” och blivit betydligt gladare och roligare att umgås med.

Svara
Irene Krantz 14 februari, 2014 - 21:24

1.1964
2. Lovely och Glamour Love
3.Jag är mycket glad och tacksam över att jag sedan ett halvår tillbaka äter LCHF. Jag har efter ett diskbråck för en del år sedan haft värk i korsryggen som nu nästan är borta. Det som jag är mest stolt över är att jag lyckats få min älskade bror Peter att också äta LCHF kost sedan två veckor tillbaka. Peter har en sjukdom som gör att han får små inflammationer lite varstans på kroppen. Han är verkligen värd att få leva ett liv utan värk. Nu har han både din app och en nyinköpt bok av dig. Nu håller jag tummarna för att även han ska bli hjälpt av bättre kostvanor.

Svara
Therese Stjerna 14 februari, 2014 - 21:23

1: 1964
2: Lovely och Divine
3: jag är stolt över mig själv över att jag gjort lumpen och gått högvakten:)var enda tjejen! Och såklart att jag fött 2 älskade barn de är mitt allt❤️

Svara
Malo 14 februari, 2014 - 21:21

1. 1964
2. Signo och Fantasy
3. Jag är stolt över att jag vågat chansa och ta risker för att få förändring.

Svara
Nina 14 februari, 2014 - 21:18

1. 1968
2. Lovely och Tradition
3. Jag är stolt över att jag äntligen tagit tag i min övervikt och börjat kämpa för mitt liv. Bokstavligen. Jag är inte ung längre och vill gärna se mina barn växa upp, och få chansen att skämma bort mina kommande barnbarn (något som mina barn inte fullt ut fått uppleva pga att min mamma är död). Därför väljer jag livet framför sockret, och DET är jag stolt över.
Hoppas SÅ att jag vinner ringen, så jag får ge den till min älskade, älskade dotter så hon alltid kan minnas mig med kärlek.
Gillat inlägget också! 🙂

Svara
Karin Bucht 14 februari, 2014 - 21:16

Vilken fantastisk tävling! En ring vill man ju gärna vinna.Jag gillar och jag har delat på FB.
Svar:
1. År 1964.
2. Divine och Azuro
3, Att jag är en pålitlig och en varm människa.

Svara
Anette 14 februari, 2014 - 21:14

1. Grundades 1964
2. Fantasy, Lovely
3. Jag är stolt över mig själv för att jag försöker få människor att känna sig delaktiga och att de hör till i gemenskapen. Om vi vuxna gjorde det i högre grad tror jag att våra barn skulle bli bättre på det också och mobbing skulle minska drastiskt i alla åldrar!
Tack för en väldigt fin blogg med goda råd, inspo och härliga bilder

Svara
Margitha 14 februari, 2014 - 21:13

1964
GLAMOUR LOVE och SIMPLY LOVE
För att jag är den jag är 😉

Svara
Emma Elvinsson 14 februari, 2014 - 21:11

1. 1964
2. Azuro och Argento
3. Jag är stolt över att jag nu äntligen börjat ta hand om mig själv trots stor familj med fyra barn. Jag har med låghydratkostens hjälp lyckats bryta ett sockerberoende och unnar mig tid för träning flera gånger i veckan. Detta gör att jag mår bättre, kroppen har hittat ett helt annat lugn, och jag orkar vara en mycket bättre mamma. Allt känns toppen och jag är stolt över att jag klarar det så bra, varje dag!

Svara
Margitha 14 februari, 2014 - 21:11

1. Vilket år grundades Flemming Uziel? 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner. SIMPLY LOVE och GLAMOUR LOVE
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för! För att jag är den jag är 🙂 .

Svara
Claudia Ring 14 februari, 2014 - 21:09

1. 1964
2. Lovely och Fantasy
3. Att jag i en veckas tid har provat LCHF, motstått sötsug och trots huvudvärk och trötthet i kroppen haft ork och tålamod att ta hand om en sjuk liten skrutt på 1 år. Jag är nog stark – trots allt!

Svara
Fredrika Elamsson 14 februari, 2014 - 21:07

Året var 1964.
Lovely och colorful, precis som jag!
Min drivkraft både i stort och smått är också min stora stolthet.
Om jag skulle bli den lyckliga önskar jag storlek 19.
Snacka om vardaglyx med em sådan ring!

Svara
Helena 14 februari, 2014 - 21:02

1964
Selective och azuro
Jag är stolt att jag numera säger nej till socker och vågar stå för att jag mår bättre av det. Trots alla… Jamen en bit gör väl inget…

Svara
Marie Eriksson 14 februari, 2014 - 20:57

1. 1964
2.Simply Love & Azuro
3.Jag är stolt över att jag är omtänksam, sätter mina nära i första rummet

Svara
Camilla Ternström 14 februari, 2014 - 20:56

Åh jag vill gärna vinna denna ringen! Jag älskar roséguld & de tre stenarna i hjärtat skulle stå för min man & våra två barn ♡
1. 1964
2. Divine & Lovely
3. Jag är stolt för att jag har så fina barn med min fina man (och för vårat nya fina hus ♡)

Svara
Emelie Nyström 14 februari, 2014 - 20:48

Det grundades 1964.
Namn på två mycket fina ringkollektioner är Divine och Lovely.
Jag är stolt över att jag alltid gör mitt bästa i alla situationer, oavsett vad det gäller. Jag vet att det gynnar mig själv som person på lång sikt och sen blir tillvaron alltid trevligare om man har en positiv inställning och får saker gjorda, roliga som tråkiga.

Svara
Annika 14 februari, 2014 - 20:47

1. 1964
2. Lovely, divine
3. Att jag är en uppskattad fru, mamma och mormor. Det gör mig gott att veta!

Svara
Anna Dandenell 14 februari, 2014 - 20:45

1.1964
2.Lovely och Glamour Love – vilka passande namn dagen till ära 🙂
3. För att jag vågade ge upp ett välbetalt och prestigefyllt jobb och göra en karriärväxling vid 40 års ålder. Nu 5 år senare lever jag, arbetar och andas mitt passionerade intresse. Och lyckas försörja mig/oss på det 🙂

Svara
Marina Karlsson 14 februari, 2014 - 20:43

1. 1964
2. Lovely och Azuro
3. Jag är stolt över att jag nu har ätit lchf i 1,5 år och vågar stå upp för mig själv och hur jag mår med min kost. Jag har gått ner ca 15 kg och har nu varit viktstabil en längre tid trots 6 månaders arbetslöshet. Om två veckor börjar jag äntligen på ett nytt jobb och ser fram emot utmaningen att fortsätta med lchf i en ny miljö med nya människor.
Tack för en alltid lika inspirerande blogg och för dina många goda recept!

Svara
Charlott 14 februari, 2014 - 20:41

1. 1964
2. Divine och Lovely
3. När jag väljer mat som min kropp mår bra av. Då känner jag mig stark och känner mig extra stolt över.
Trevlig helg!

Svara
Anja 14 februari, 2014 - 20:36

1. 1964
2. Tilux och Lovely
3. Att jag motionerar och äter rätt, är snäll både mot mig själv och andra!
4. Gillar ja på. FB

Svara
Cia Marberg 14 februari, 2014 - 20:36

1. 1964
2. Divine och Lovley
3. Jag har inte bitit på mina naglar på 1 och 1/2 år. Är nu 47 år och alltid innan varit oavbruten nagelbitare.
Har aldrig skrivit på din blogg, men Åse du är em glädjespridare och inspiratör med dina recept!!!!

Svara
Nina G Larsson 14 februari, 2014 - 20:25

1. år 1964
2. Lovely, Colorful love
3. Jag är stolt över att jag i mitt yrke som lärare får förmånen att hjälpa så många barn och känna att jag gör skillnad.

Svara
Gunn GrimbergHilton 14 februari, 2014 - 20:16

Flemming Uziel grundades 1964. Namnen på två av kollektionerna är Vouge och Divine.
Jag är stolt över att jag äntligen tycker om mig själv.

Svara
Marie L-m 14 februari, 2014 - 20:13

Svar 1: Flemming Uziel grundades år 1964
Svar 2: Två namn på Flemming Uziel´s ringkollektioner:
Simply Love & Signo
Svar 3: Egenskap att vara stolt över, ja många retar sig
på min envishet, men jag vet att det är pga just
min envishet, som jag inte sitter i rullstol, efter
en olycka! Så mitt svar: Envishet

Svara
Viola 14 februari, 2014 - 20:13

1) 1964
2) Simply Love, Divine
3) Mina händer är jag stolt över, starka o mjuka samtidigt 🙂

Svara
Susanne Wigren 14 februari, 2014 - 20:12

Hej Åse!
Jag måste börja med att tacka för all inspiration du skänker.
Här är mina svar i tävlingen :
1: året är 1964
2: Lovely och Divini är två av ring kollektionerna
3: En sak som jag är stot över mig själv är att jag tre gånger genomfört det långa Vasaloppet!

Svara
Theres Börjesson 14 februari, 2014 - 20:04

1. 1964
2. Glamour love, Devine
3. Att jag med lchf gått ner 24 kg på 1.5 år och idag, två år senare håller vikten och är i mitt livs form. Det kan jag bevisa efter att ha genomfört bla Vätternrundan 2013. Det är jag stolt över 🙂

Svara
Åsa Petersson 14 februari, 2014 - 19:56

1 – 1964
2 – Fantasy och Tradition
3 – Stolt över att ha tagit tjänstledigt från jobbet (som jag varit på i 14 år) och studerar till kostrådgivare, något som jag verkligen vill utveckla i framtiden.

Svara
Lotta 14 februari, 2014 - 19:53

1. 1964
2. Lovely, Azuro
3. Har en positiv inställning till livet trots motgångar.

Svara
Johnny 14 februari, 2014 - 19:46

1. 1964
2. Lovely Divine
3. Jag är stolt över mig för att jag deltar i denna tävling för att vinna ringen åt min fru

Svara
Maria Henrikson 14 februari, 2014 - 19:44

Svar
1. 1964
2. Azuro och Lovely
3.Att jag är glad och positiv!
Kram Maria H.

Svara
Ann Gisselson 14 februari, 2014 - 19:40

1. Flemming Uziel grundades 1964
2. Divine och Lovely är 2 utav Flemming Uziels ringkollektion
3. Jag är stolt över mig själv att jag orkar hålla i så många trådar. Min träning på gym och pw/löpning, arbetar heltid på en förskola, är nästan aldrig sjuk, tar hand om två aktiva barn (10, 13 år) stor del själv då min man arbetar på sjön. Jag är 50 år och har nog aldrig varit så balanserad í mitt liv som jag är nu och det tror jag är mycket tack vare min träningen. Med andra ord, att sätta sig själv i första rummet gör att man räcker till och ormar även för de andra. 😉
Tack för en härlig blogg och många härliga och goda mattips!

Svara
Angelica Lundqvist 14 februari, 2014 - 19:40

Hej! Jag skulle gärna vilja vara med att tävla om en sådan här underbar ring. Tappade min vigselring på stranden i somras och nu känner jag mig ”naken” på detta finger och denna ring skulle passa utmärkt där. =)
1. Det grundades 1964
2. Två kollektioner heter Simply Love och Stainless love
3. Något jag är stolt över är att jag anser att kärleken övervinner det mesta och att med kärlek kommer man långt. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna underbara ring.
Ha en fortsatt kärleksfull alla hjärtans dag <3 med vänlig hälsningar, Angelica Lundqvist

Svara
Eva Hellström 14 februari, 2014 - 19:39

År 1964
Lovely och Intro.
Att vara en stolt mamma till tre st söner. Det bästa man kan få i livet.

Svara
Ulrika Andersson 14 februari, 2014 - 19:38

1. 1964
2. Lovely och Divine tex
3. Jag är så himla stolt över min pågående viktresa med 5:2 dieten och LCHF. Jag har sedan jag startade i juli lyckats få bukt med min tidigare så inflammerade tjocktarm och dessutom gått ner ett rejält antal trivselkilon som jag släpat runt på i 5-6 år. Tack vare mina framsteg har jag också kommit igång med löpning några gånger i veckan. Har under mitt 40-åriga liv inte tagit ett löpsteg tidigare och nu har jag faktiskt lyckas löpa över en mil. Min fina man har peppat givetvis, och med hans röst för mitt inre gick det lätt. ”orkar du springa tre kilometer, så orkar du hur långt som helst”
Gissa var jag hittade min inspiration? Först din fina bok och sedan dess också dagligen din blogg! Tack för alla trevliga dagar du ger oss läsare, helt villkorslöst!
Alla hjärtans kram! Ulrika

Svara
Jessica Svahn 14 februari, 2014 - 19:34

1. 1964
2. Lovely & Selective.
3. Jag är stolt över att jag för två år sedan vågade lämna ett äktenskap som jag ej var lycklig i. Jag vågade lämna det ”perfekta” livet som gift och börja om. Jag lämnade Lund för Helsingborg, hittade en fantastisk man och lever nu ett lyckligt och kärleksfullt liv. Min sambo och jag har också valt att leva nästintill kolhydratsfritt och jag är ett stort fan av både dina böcker och din blogg! Du är en stor inspirationskälla för oss i vardagen. Tusen tack för det!;-)
(Gillat och delat!)

Svara
Camilla 14 februari, 2014 - 19:32

Hej!
Skulle jättegärna vilja vinna den fina ringen!
Svar:
1. 1964
2. Lovely och Fantasy
3. Jag är så stolt över att jag är en bra och kärleksfull mamma till mina 3 härliga barn!
(Tack också för en toppenbra blogg!)
/ Camilla

Svara
Josefin 14 februari, 2014 - 19:31

1. Grundades 1964 av
2. Stella Signo och Tradition är exempel på två ringkollektioner
3. Efter att under 2013 fått reda på att min pappa (endast 55 år) drabbats av alzheimers sjukdom följde både magsår, depression och sömnproblem. Därför är jag nu så oerhört stolt över mig själv att jag till trots att 2013 var ett riktigt skitår, tagit min efterlängtade masterexamen vid Göteborgs Universitet. Det var kämpigt men fan vad stolt och lycklig jag är nu när jag har fått mitt diplom i handen!

Svara
ingela cronholm 14 februari, 2014 - 19:23

1. Vilket år grundades Flemming Uziel? Mitt svar: År 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner. Då det är alla hjärtans dag så skriver jag LOVELY och SIMPLY LOVE
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för! Något jag är stolt över är min VILJA. om jag inte haft min vilja att leva och hjälpa andra i min liknande situation så hade jag inte funnits. Genom min vilja vill jag föreläsa, hjälpa andra och två av mina många mål är att skriva en bok och starta eget som nån slags kontaktperson eller liknande jobb som tjejjoursjobb. Jag vill INTE ge upp.
Jag har gillat och delat och skriver på min blogg.
ha en fortsatt bra alla hjärtans och så hoppas jag att jag vinner och får en ring som jag stolt kan visa upp.
Kram
( Gilla gärna inlägget eller dela i blogg/sociala medier)

Svara
Caroline 14 februari, 2014 - 19:20

1. Det grundades år 1964
2. Lovely & Fantasy
3. Jag är stolt över mig själv för att jag, efter att jag blev dumpad av min dåvarande sambo, på min brors bröllop verkligen tog tag i mig själv. Jag tillät mig att må dålig och söka hjälp hos en coach utan att skämmas. Jag o min son skaffade oss en lägenhet och byggde upp ett nytt liv. Och nu 1 år och 5 mån senare sitter jag här och mår så mycket bättre! Känner mig stark, lycklig och nykär… ♡

Svara
Ida Johansson 14 februari, 2014 - 19:20

1964
Tilux & fantasy
Jag är stolt över att jag äntligen kan leva i nuet och njuta av mitt liv

Svara
Maja Eriksson 14 februari, 2014 - 19:10

1. 1964
2. Simply love, divine
3. Jag är stolt över min personlighet, att jag alltid är mig själv och ställer upp för mina vänner

Svara
Sara Lernberger 14 februari, 2014 - 19:05

1. 1964
2. Divine & Lovely
3. Fyllde 40 år för ett par veckor sedan och äntligen, ÄNTLIGEN vågar jag möta mina demoner, om och om igen, så nu börjar de blekna. Denna kärlek till mig själv är jag övertygad om kommer att ge många ringar på vattnet. Jag gör det av den evinnerliga kärlek som jag känner för min man och mina två underbara barn. Jag är stolt över modet att äntligen våga acceptera och älska mig själv för den jag verkligen är, helt enkelt.
Tack för inspirerande ord!
Kram på alla <3 dag
Sara Lernberger
Göteborg

Svara
Madeleine 14 februari, 2014 - 19:03

1, 1964
2, lovely och glamour love
3, jag är stolt över att jag äntligen fått sambon att börja med lchf igen, det var en kamp. förra gången gick det så bra för honom, så det är bara att peppa! Idag firar vi alla hjärtans med dina våfflor!

Svara
Anneli Franc Widholm 14 februari, 2014 - 19:01

1. 1964
2. Lovely, Simply Love
3. Känner mig fantastiskt duktig att jag har hållit mig till lchf-diet sedan innan jul och därmed har lyckats gå ner i vikt och framför allt så MÅR JAG TOPPEN. Känner mig väl värd en hjätring <3

Svara
jenny vestling 14 februari, 2014 - 18:56

1. 1964
2.divine och lovely
3. jag är stolt över den jag är och att jag är där jag vill vara i livet tack vare mig själv
och all mod till de steg jag tagit för att komma framåt.
skulle få vara ännu mera stolt och glad att få ha denna snygga ring.
Där i skulle min killes namn få stå graverat.

Svara
Jeanette 14 februari, 2014 - 18:55

1.Företaget Flemming Uziel grundades 1964.
2.Två av deras kollektioner heter Divine och Lovely.
3. Jag är stolt över mig själv för att jag är på väg ut ur min utbrändhet som inträffade strax innan jul, jag tar hand om mig bättre nu:)

Svara
Viktoria 14 februari, 2014 - 18:51

1. 1964
2. Divine, Fantasy
3. Att jag den dagen för tre å sen fick nog av tröstätande och självömkande och började mitt nya liv med lchf. Samt övervann min rädsla för gymmet för sju månader sen.Resultatet minus 22 kg och en kropp som aldrig varit starkare. Hejja mej ♥♥♥

Svara
Linda Elvelund 14 februari, 2014 - 18:49

Hej!
Flemming uziel startade 1964!
2 av hans kollektioner heter azoro & fantasy
En god egenskap hos mig är att jag är godhjärtad! ❤️

Svara
Linda Enlund-Jansson 14 februari, 2014 - 18:48

1. 1964
2.lovely och fantasy
3. Att jag sätter mig själv och mitt mående i fokus och gör det till en livsstil.

Svara
pauline broberg 14 februari, 2014 - 18:48

1. 1964
2. simply love , stainless love
3. stolt över mej själv? jag satt faktiskt och tänkte på det för ett par veckor sedan, jag är otroligt stolt över att jag inte gett upp de senaste 2 åren. hösten 2011 blev jag utbränd (23 år) och levde i konstant ångest ,hypokondri kom som ett brev på posten och jag var defenetivt inte mej själv, jag slutade träna jag slutade äta bra mat jag gick upp nästan 15 kg det året. jag blev friskförklarad i december 2012 och i mars 2013 kom nästa smäll, jag blev varslad från jobbet, just nu sitter jag på ett jobb jag kanske inte trivs med men i somras var jag trött på att leva i självömkan, jag tog tag i allt, jag gör alltid mitt bästa på jobbet jag äter riktigt bra mat jag tränar för att må bra ( tappat min övervit och trivs bättre än nånsin) och även om ekonomin är så otroligt dålig är jag nöjd med mej själv som person jag är fantastiskt lycklig med min sambo sen tre år tillbaka, som har vart min klippa. jag vet att vill jag ha det bättre måste jag göra det bättre, och jag har aldrig varit så glad som när jag faktiskt började känna igen mitt glada spralliga jag igen.
Tack för superfin blogg
ha en trevlig kväll

Svara
Therese Göthe 14 februari, 2014 - 18:46

1. 1964
2. Fantasy & Tradition
3. Jag är stolt över att jag har orkat ta mig upp igen efter många hårda nedslag som har gjort att jag idag inte tar saker för givet.
Tack för en härlig blogg förresten, har hittat många spännande och goda recept här! 🙂

Svara
Petra 14 februari, 2014 - 18:45

Här kommer mina svar:
1. 1964.
2. Selective och Signo.
3. Jag är stolt över mig själv att jag lyckades bryta mig loss från ett 8-års långt äktenskap där jag ständigt blev misshandlad både fysiskt och psykiskt. Att jag lyckades göra det bästa för både mig, och för mina barn…
Ha en skön helg vännen!
Kram Petra

Svara
Madeleine Nord 14 februari, 2014 - 18:44

1. De grundades 1964
2. Signo, fantasy, simly love
3. Jag är stolt över mig själv för att jag aldrig ger upp och kämpar in i det sista.

Svara
Ines 14 februari, 2014 - 18:39

1964
Divine och lovely
Det måste nog vara mitt tålamod! Jobbet som lärare har gjort att jag har tålamod för allt, biter ihop och ler ist :). Tålamodet har hjälpt i det nyblivna mammalivet då det verkligen prövas! 🙂
Underbar blogg har du 🙂
Kram

Svara
AnnHelene Axelsson 14 februari, 2014 - 18:39

Hej Åse!
1964
Colorful Love
Lovely
Jag är stolt över att jag efter 18 års rökande slutade tvärt och det är nu 10 år sedan! Belöningen blev viktökning men det går åt rätt håll på vågen nu tack vare LCHF.
Trevlig helg och tack för en kanonblogg!
Mvh AnnHelene

Svara
Alice 14 februari, 2014 - 18:38

1. Vilket år grundades Flemming Uziel?
1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner.
Divine och Selective
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
Jag har under de senaste 2 månaderna äntligen börjat ta hand om min egen kropp! Har gått ner 6 kg och väger mindre än vad jag har gjort på år, även om jag fokuserar mer på hälsan, som blivit tusen gånger bättre. Försöker hitta något som kan symbolisera och ständigt påminna mig om hur viktig mitt eget mående är, för att jag ska kunna finnas till för mina nära och kära, och jag tror att denna ringen hade kunnat vara perfekt för detta.

Svara
Ingmari Zetterberg 14 februari, 2014 - 18:30

1. 1964
2. Lovely, Divine
3. Är stolt över mig själv att jag har hållt i min träning. Det är jättebra efter stressiga arbetsdagar, det är den som får mig att må så bra.

Svara
B-M 14 februari, 2014 - 18:29

1: Det grundades 1964
2: Divine, Lovely
3: Att jag äntligen har tagit tag i att vara snäll mot mig själv och min kropp. Första steget som jag håller på med nu är att gå till sjukgymnasten för att få någon ordning på min onda kropp. Sedan ska jag börja träna på riktigt 🙂

Svara
Linda Tenkate 14 februari, 2014 - 18:25

1 grundades 1964
2 Azuro & Fantasy
3 jag är otroligt stolt över att jag vågade satsa på min dröm att bli socionom o börja plugga igen vid 35 års ålder. Nu är jag inne på termin 5 av 7 o även om det är tufft ibland så är jag så glad o stolt att jag vågade ta steget och satsa!

Svara
Anna Holgersson 14 februari, 2014 - 18:25

Hej,
Vilken jättefin ring! Ensådan skulle jag vilja ha. då skulle jag gravera in ”Gustav” i den. Mitt hjärta, min lilla pojke Gustav förlorade kampen mot cancer den 18 januari i år.
1. 1964
2. Fantasy och Vogue
3. Jag är oerhört stolt över att jag orkat leva med barncancer i drygt 11 år och att jag fortfarande står upp och och orkar kämpa för att samla in pengar till Barncancerfonden i egenskap av vice Lagkapten för Team Rynkeby Helsingborg. Det ger mig styrka och energi.
Vänliga alla-hjärtans-hälsningar
Anna Holgersson

Svara
magdalena 14 februari, 2014 - 18:22

1. 1964
2. Lovely och Fantasy
3.Är det nått jag är stolt över hos mig själv så är det min omtänksamhet. Att jag alltid bryr mig om och ställer upp till 110% för mina nära och kära.

Svara
berit landin 14 februari, 2014 - 18:19

* 1964
*Lovly
*Divine
*Att jag är den jag är !!! Kram♥

Svara
Lea Kinnunen 14 februari, 2014 - 18:10

Hej fina Du!
Vill börja med att tack för dina bäcker, den app och din ohyggligt inspirerande blogg. Tack vare ditt sunda, själverfarna, vettiga och energiska förhållningssättet till maten, träningen, Livet har jag hittat åter min livsgnista. Och, det bästa; när man börjar tycka om sig själv tillåter man även andra att tycka om en – lever ett sunt LcHF-liv med min Kärlek! Tack!
Svar på frågorna:
1. Företaget har funnits sedan 1964
2. Två fantastiska serier: Lovely och Tradition
3. Mest stolt över mig själv: att jag vågar leva mina drömmar – även om jag fått gå genom eld och vatten – och inte bara drömmer om Livet! Att jag har rest mig och gått vidare, trots att livet utmanat mig på många olika sätt.
Ha det gott!
Lea, Uppsala

Svara
Nina Andersson 14 februari, 2014 - 18:09

Åh, herregud va jag vill vinna….
1. Bildades 1964
2. Devine och lovely
3. Att jag äntligen tagit tag i min
Ätproblematik.

Svara
Åse Lundgren 14 februari, 2014 - 18:02

1) 1964
2) Divine och Lovely
3) Jag är stolt över mig själv för att jag har släppt all ångest inför mat och litar numera på mig själv att jag gör bra val. Jag har hållt min vikt i 2 år nu (har gått ner 25 kg)
Tack för en bra blogg!
// Åse

Svara
Maria Adolfsson 14 februari, 2014 - 17:57

1. 1964 2,Fantasy o Lovely 3.Stolt över att jag o min man firar 20 år som gifta i sommar!

Svara
Tina Lindgren 14 februari, 2014 - 17:52

Åh, vilken tävling, håller tummarna att det kommer gå bra.
1. Flemming Uziel grundades 1964
2. Själv har jag en vigselring från kollektionen Signo, älskar den. Annars finns det en ringkollektion som heter Azuro.
3. Jag är super stolt över mig själv att jag har kunnat minska 10 kilo på 1 år, nu är det roligt att kolla på kläder igen. Du har en så inspirerande blogg!

Svara
Johanna Petersson 14 februari, 2014 - 17:45

Grundades 1964
Divine och lovely
Jag är stolt över att jag har en så fin familj och att vi lyckas leva så kärleksfullt trots all vardagsstress och motgångar av olika slag.

Svara
Veronica 14 februari, 2014 - 17:37

1. 1964
2. Divine & Lovely
3.Jag är stolt över mig själv för att trots jag växte upp med min alkoholiserade mamma och uppfostrade mina syskon har lyckats skapa mig ett bra liv med 2 underbara barn och man. jag har gått igenom många deppressioner och motgångar i livet o nu skulle jag gärna vilja vinna ringen som skulle betyda styrka o kärlek för mig!

Svara
Linda 14 februari, 2014 - 17:32

1. år 1964
2. Två av deras kollektioner (och som passar bra just idag) är LOVELY och SIMPLY LOVE.
Jag är stolt över mig själv för att jag äntligen har tagit steget och sökt hjälp för mina ätstörningar. Att ta steget att kontakta sjukvården var svårt men nu är jag på bättringsvägen och ser positivt på livet (dina recept hjälper också mycket så stort tack för det!)

Svara
Caroline 14 februari, 2014 - 17:32

1. 1964
2. Azuro och Fantasy
3. Jag ar stolt over mig sjalv for att jag for exakt 10 ar sedan var modig att folja mitt hjarta och flyttade till USA. Nu ar jag gift med denna man och har tva sma underbara barn. Love conquers all! Denna fina ring hade varit en underbar jubileums gava.

Svara
Cecilia Isakson 14 februari, 2014 - 17:19

Åhhh! Jag vill så gärna ha den ringen!!! Jag har gått ned i vikt så pass att mina ringar blivit för stora, men eftersom jag tänker gå ned lite till tror jag att jag väntar lite med att förminska dem…

Svara
Janette 14 februari, 2014 - 17:15

1.1964
2. Simply love och glamour love
3. Jag är tycker jag är bäst då jag lyckats gå ner från 125kg till 70kg

Svara
Anna Eriksson 14 februari, 2014 - 17:14

1. Sedan 1964
2. Divine, lovely, fantasy mm.
3. Jag är stolt över att jag vågar prioritera mig själv emellanåt när jag åker och tränar. Jag har tre små barn mellan 3-8 år, jobbar som lärare och försöker gå ner de kilon jag la på mig under graviditeterna. Jag har märkt att jag är en bättre mamma (och lärare) när jag tillåter mig själv egentiden på gym.

Svara
Camilla Toivonen 14 februari, 2014 - 17:06

1: grundades 1964
2: Divine och Lovely
3: jag är stolt över att jag har en underbar familj.

Svara
Annika Rane 14 februari, 2014 - 17:06

Flemming Uziel grundades 1964. Två ringkollektioner jag tycker om är ”Divine” och ”Tradition”.
Just nu är jag sjukt stolt över mig själv för att jag brutit upp ur ett dåligt förhållande och äntligen, för första gången på många år, prioriterar MITT liv. Jag har lyckats ta hand om mig själv, min hälsa och mina barn på ett bra sätt genom den stora livskris en skilsmässa innebär. Jag har kommit ut på andra sidan som en hel och lyckligare människa.
Jag har länge tittat på olika ringar att ge mig själv i gåva för att markera att äktenskapet är över. Denna vackra ring med stenar som får symbolisera mina barn är som gjord för mig och mina numera ringfria händer 😉

Svara
Irene lähdet 14 februari, 2014 - 17:05

1,Flemming Uziel grundades 1964
2,Tradition och Signo är två av kollektionerna
3, Jag är så stolt över mig själv för att jag tagit tag i min träning igen efter att den har varit nedlagd några år och att jag ändrat min kost (tack för inspirationen) om än bara i några veckor än men det har gått bra att avstå från godis och fikabröd lärt mig att äta annat som mellanmål och försöker peppa mig själv varje gång jag gör ett bra val .

Svara
Annika Duckmark 14 februari, 2014 - 17:03

Hej fina Åse,
Vilken fantastisk tävling, kan inte motstå att delta.
1964
ARGENTO
Stainless Love
Ja i Sverige ska man ju helst inte skryta om sig själv…..men när jag blickar tillbaka på mitt liv och uppväxt är jag stolt över den kvinna jag har blivit. Jag förlorade min manna när jag var 11 år och det var en jobbig uppväxt utan henne och jag saknar henne än varje dag. Men jag är helt övertygad om att hon kikar ner på mig och är stolt över den kvinna jag blivit. Även om hon bara kunde prägla mig personligen under 10 år så är jag övertygad om att många av dom fina dragen hon hade har överförts genetiskt. Nu hoppas jag på turen då ringen skulle symbolisera min kärlek till henne.
Må så gott fina du <3
Kram Annika

Svara
Carina Hillerborg 14 februari, 2014 - 17:02

1. 1964
2, Lovely och Divine
3. Jag är stolt över att jag bytt yrkesinriktning, samtidigt utbildat mig och dessutom gått ner 15 kilo under tiden!
Jag har inte Facebook men gillar dig ändå 😉

Svara
Susanne 14 februari, 2014 - 16:56

1. 1964
2. Divine. Lovely
3. Jag är stolt över att jag som ensamstående mamma, parallellt med mitt arbete som lärare, klarat av min utbildning till byggingenjör. Bara sista terminen kvar och har redan fått jobb som byggingenjör! Allt detta på grund av att jag fick en chef (rektor) med en människosyn och med värderingar som jag kände att jag inte kunde arbeta under. Istället för att gå kvar och må dåligt valde jag att ta tag i det och göra nåt annat! Kan även tillägga att jag fyllde 50 år i höstas. 😉

Svara
Emmalill Hector 14 februari, 2014 - 16:48

1. 1964
2. Lovely och Azuro
3. Jag är stolt över att jag varje dag får ihop livet och pusslet som oftast ser ut som en omöjlig ekvation med önskningar, planeringar, verklighet, sjukdomar, allergier, omständigheter man inte kan påverka… med min familj som består av man och tre barn. För mig symboliserar de tre stenarna mina tre älskade barn som jag hett önskar bära i en symbolisk ring. (Mannen finns i den befintliga vigselringen…)

Svara
Frida Björklund 14 februari, 2014 - 16:45

1) 1964
2) Intro, Divine, Lovely, Selective, Azuro, Fantasy…
3) Jag är stolt över mina barn, min sambo och över min egen styrka.

Svara
Ulrika Eirefelt 14 februari, 2014 - 16:42

Hej Åse!
Vilken underbar ring!! Här är mina svar på tävlingen:
1/ 1964
2/ Lovely, Divine
3/ Låter kanske lite fånigt men jag är faktiskt stolt över mig själv att jag inte ätit chips på över ett år. Innan dess kunde jag frossa i chips varje dag!! Tack vare att jag upptäckte din blogg och dina recept mår jag idag mycket bra.
Hjärtekramar Ulrika

Svara
Eva Rolf 14 februari, 2014 - 16:38

1. 1964
2. Divine , Lovely
3. Jag är stolt över mej själv att jag kommit så långt med mitt liv. Mitt liv har varit en bergodalbanna i 8 år nu, men jag kan se att jag kommit riktigt långt tack vare min behandling. Jag har gått ner 13 kilo o det är jag stolt över.

Svara
Anna Rosendahl Carlsson 14 februari, 2014 - 16:36

1: 1964
2: Signo, Fantasy, Lovely
3: Jag är stolt över mig själv som precis har genomgått en bröstcanceroperation och valde att ta bort hela bröstet för att minska risken för återfall! Det var ett stort steg att ta och jag var självklart rädd men känner mig nöjd med mitt beslut! Nu hoppas jag att cancern är besegrad!

Svara
Eva 14 februari, 2014 - 16:34

1. 1964
2. Lovely och Divine
3. Stolt över att vara mamma till 4 underbara barn och deras barn, snart 7 barnbarn. Att finnas för mina nära och kära gör mig lycklig och att jag återfått min allra käresta vän som jag snart känt i mer än 37 år. Vill aldrig mista honom igen. Och idag värdesätter vi varann mer än nånsin. En kärleksring för oss och vår kärleksresa. 🙂

Svara
Fanny 14 februari, 2014 - 16:29

1. 1964
2. Lovely och divine
3. Jag är stolt över mig själv för att jag har lyckats gå ner 18 kilo & nu vågar jag tro på mig själv mycket mer! Mina största drömmar har blivit sanna, jag har hittat kärleken & jag tar snart examen!
PS. Vilken underbart fin ring!!

Svara
Tobbe Wilson 14 februari, 2014 - 16:24

1. Vilket år grundades Flemming Uziel?
Svar: 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner.
Svar: SIGNO och ARGENTO
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
Svar: Att jag för snart 7 år sedan tog tag i mitt viktproblem på allvar och gick från att vara en jojobantande soffpotatis till en ickebantande, tränande low carb förespråkare.

Svara
Malin Bernhardsson 14 februari, 2014 - 16:22

Hej hej!
Flemming uziel grundades 1964
De har bla. kollektionerna selective och fantasy.
Jag är stolt över min fantasi. Att jag låter mig själv sväva iväg och spotta ur mig alla form av förslag. Hur knäppt de än kan bli ibland.
Kram och ha en mysig alla hjärtans dag!
Malin Bernhardsson

Svara
Kristina Granberg 14 februari, 2014 - 16:18

1. 1964
2. Divine & Lovely
3. Att jag gick ner 27 kilo och har lyckats hålla nya vikten i snart 2 år. Trots att jag är stillasittande största delen av tiden då jag har ena benet i gips för det mesta. 🙁

Svara
Stephanie Härling 14 februari, 2014 - 16:15

1. 1964
2. Divine & Fantasy
3. Jag är stolt över mig själv för att jag är ärlig mot alla och pratar aldrig bakom ryggen på någon.

Svara
Pernilla 14 februari, 2014 - 16:12

1964, Lovely, Colorful Love
Jag är väldigt stolt över att jag är mamma till två underbara gossar. Det är jag absolut stoltast över. Men jag är också väldigt stolt över att jag vid 32 års ålder lyckades sadla om från soffpotatis till löpare!

Svara
Sanna 14 februari, 2014 - 16:11

Hej vackra du! Företaget har varit i kärlekens tjänst sen 1964, Signo & Selective är 2 av deras fantastiska ring kollektioner.
Jag är stolt över att äntligen, efter många år av fel mat & dåligt mående, hittat en fungerande lågkolhydratskost som gör mig till en piggare o gladare sambo o mamma!
Som du hjälpt mig så mycket på vägen, tack för all härlig inspiration!
Håller tummarna! /Sanna

Svara
Jessica Bengtsson 14 februari, 2014 - 16:08

Svar 1: 1964
Svar 2: lovely o fantasy
Svar 3: jag är stolt över att vara en optimist även när dagarna känns grå!

Svara
Louise Hansson 14 februari, 2014 - 16:08

Grundades 1964, divine och lovely är några utav hans kollektioner.
Jag är stolt över mig själv, för det jag åstadkommit genom livet. Livet är underbart❤️

Svara
Karen Margrethe 14 februari, 2014 - 16:08

Hej
Jeg følger din blog og synes at den er spændende og meget indbydende.
Jeg håber at jeg kan være med i konkurrencen, selv om jeg er fra Danmark (C;
1. Siden 1964
2. Devine, Lovely
3. Jeg er stolt over, at jeg har 4 børn. Som alle er fantastisk søde og hjælpsomme, også mod fremmede. Jeg er også stolt over at have turde følge mit hjerte, selv om det var mod hvad andre sagde. I dag har jeg bevist, at det var det rigtige.

Svara
Emma Harrius 14 februari, 2014 - 16:07

1. 1964
2. Divine och Simply Love
3. Envis! Har jag väl bestämt mig för något ger jag inte upp i första taget.

Svara
Gitte Väisänen 14 februari, 2014 - 16:06

1964, Divine, Lovely
Är stolt att jag orkar plugga på högskolan 100%, jobba deltid samt sköta hem och barn, och jag är 40 år. Tycker jag är värd en vacker ring och den blir väldigt passande om jag även blir gift i år ♡

Svara
eldina 14 februari, 2014 - 16:05

1.1964
2. Divine och lovely
3. Jag är stolt över att inte ha ångerkänslor de dagar jag väljer att äta ” fel mat”. Vägen hit hat varit långt men äntligen inser jag att små fel gör inte så mycket om jag tänker rätt alla andra gånger och inte frossar i mig onyttigheter varje dag.

Svara
Sabina 14 februari, 2014 - 16:05

1. 1964
2. Tilux, Stainless love
3. Att jag trots allas kommentarer fortsätter äta lågkolhydratskost som jag tror på och mår bra av.

Svara
Carina 14 februari, 2014 - 16:05

Jag är gärna med och tävlar om dessa underbara ringar <3
1. 1964
2. Lovely och Colorful Love
3. Jag är stolt mor till 2 alldeles underbar barn som nu är "snart vuxna" – starka, självständiga och ansvarsfulla, är de och det är faktiskt jag och min man som har gjort och format dem!

Svara
Kristina Gelander 14 februari, 2014 - 16:02

Hej vilken bra tävling! dom har väldigt mycke fint
1964
DIVINE
LOVELY
Det jag är mest stolt över just nu är att jag bestämde mig för att börja läsa upp mina betyg. började i jan för att komma ifrån de jobb jag har och inte trivs på.. Trotts att vi skall få en liten bebis 2 veckor efter avslutade kurser så bestämde jag mig för att satsa på studierna.

Svara
Jenny Holm 14 februari, 2014 - 16:01

1: Flemming Uziel grundades 1964
2: simply love och glamour love
3: jag är nybliven mamma och är så stolt över mig genom att jag har slutat att stressa, min dotter har gett mig nya ögon att se på livet. All tid vill jag lägga på henne och tiden går så fort så stressen är ett minne blott <3

Svara
Maria Westlin 14 februari, 2014 - 15:59

1. Grundades 1964
2. Divine och Lovely
3. Är stolt över mej själv för att jag har lyckats så bra med mitt liv fastän jag vuxit upp under en trasslig barndom med droger och en mamma som dog av det i alldeles för tidig ålder. Jag däremot har lyckats bra med mitt liv, har 2 helt underbara barn på 7 och 9 och en sambo som ska bli min man i september. Ingen trodde nog att det skulle gå så bra för mej i tonåren men se på mej nu! Jag är stolt och jag mår bra!!!

Svara
Caroline Forsslund 14 februari, 2014 - 15:59

1. Flemming Uziel grundades 1964.
2. Fantastiska Signo och Glamour Love är två av ringkollektionerna.
3. Jag är speciellt stolt över att jag snart har genomgått min andra graviditet, min första för 5,5 år sen tyckte jag var pest och pina och jag var säker på att jag aldrig skulle göra om det. Illamående och extrem trötthet. Saken blir inte bättre att jag förvandlas till en Sjöko med + 24kg. Såklart något som många känner igen sig i, men för mig är det något jag är extremt stolt över.

Svara
Louise 14 februari, 2014 - 15:59

Flemming Uziel grundades 1964 och har bl.a serierna Divine och Lovely. Hos mig själv är det nog rätt få saker jag är stolt över mig själv för men jag är stolt över att jag aldrig ger upp! Mitt livs motto är ”Det är allt för tidigt att ge upp” och det har jag levt efter sedan gymnasiet.
Glad Alla Hjärtansdag!

Svara
Siv Ö 14 februari, 2014 - 15:55

1: År 1964
2: Selektive och Simply Love.
3: Jag är stolt över att jag hjälper min svårt sjuka kompis och gör hennes liv lättare.
Vore fantastiskt att vinna en ring för jag fyller år ( 20/2) nästa vecka.

Svara
Sara 14 februari, 2014 - 15:55

Hej!
Rolig tävling!!
1. 1964
2. Lovely & Divine
3. Att jag inte firar alla hjärtans dag, man borde visa varandra lika mycket kärlek oavsett dag! ❤️

Svara
Josefin Johansson 14 februari, 2014 - 15:55

Här kommer mitt bidrag till tävlingen:
Rätt svar: 1. Sedan år 1964.
2. Colorful Love & Lovley.
3. Jag är stolt över mitt liv. Att jag har uppnått mina drömmar med hus & barn tillsammans med min fina sambo Daniel.
Delar sidan på facebook. Håller tummarna att jag vinner den fina ringen!

Svara
Maja 14 februari, 2014 - 15:53

1. Flemming Uziel grundades 1964
2. Stainless love och Divine är två ringkollektioner
3. Jag är stolt över att jag alltid verkar ha lite ork över för de som behöver det.

Svara
Anna Njord 14 februari, 2014 - 15:52

Tävlingssvar: 1. 1964 2. Divine och Lovely. 3. Stolt över att vara mamma till fem biologiska barn och till ett fosterbarn sen snart fjorton år tillbaka. Kärlek❤

Svara
Elin Åkerlöf 14 februari, 2014 - 15:50

1. År 1964 2. Lovley och Divine 3. Är nöjd med hela mig. Men framförallt att jag fött fram 2 underbara barn. Denna ring har jag tittat på många gånger, och önskat att min kära sambo ska fria med. Just en i rose` guld

Svara
Torun 14 februari, 2014 - 15:50

1.1964
2. Lovely , colurful love
3. Jag är stolt och lycklig över mitt stora hjärta där jag har plats för så många <3

Svara
Hanna Grapenfelt 14 februari, 2014 - 15:49

1. 1964
2. Divine, Lovely
3. Jag är stolt att efter ett livslångt sockermissbruk ha tagit tjuren vid hornen och portat honom från mitt liv för gott. Jag är stolt över att ha börjat ta hand om mig själv, min kropp, och min själ. Jag är stolt över att äntligen ha fattar beslutet att hälsan är inget man spelar med, och satt handling till de orden.
Men framförallt är jag stolt över att ha satt två fantastiska små pojkar till världen. Två små varelser som är inspirationen till allt ovan, och allt annat jag gör.

Svara
Sara Johansson 14 februari, 2014 - 15:49

1. Vilket år grundades Flemming Uziel? svar:1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner. svar simply love och Lovely
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för! svar: jag är stolt över att ha klarat sjuksköterske studierna trots små barn hemma och en graviditet under studiernas gång 🙂

Svara
Karin Hansson 14 februari, 2014 - 15:44

1. 1964
2. Stainless Love, Lovely
3. Jag är stolt över att jag aldrig ger upp trots motgångar! Jag är bara 20 år men har redan lyckats åka på en hel drös med olika ”sjukdomar” som hindrat mig från att leva ett normalt liv. Det senaste är diskbråck sedan ett år tillbaka! Är vanligtvis målare och spelar fotboll, men har varken kunnat jobba eller träna pga omständigheterna! Kämpar dessutom med många extra kilon sedan många år tillbaka, och utan träning är det extra svårt att tappa det! Men jag försöker alltid se det positiva och tycker själv att jag är en riktig kämpe!

Svara
Ulrika Hedstigen 14 februari, 2014 - 15:44

1964 är året då det grundades!
Flemming Uziel Azuro
Flemming Uziel Argento är två namn på ringarna!
Jag är stolt över mig själv som valde att bryta och gå ner från en butiks chefs tjänst till säljare på mindre tid då jag mådde dåligt och valde mer tid med småbarnen!Nu har jag också ändrat min kost och mår mycket bättre!!!!Våga välja dig själv❤️
Många kramar och tack för en fin blogg

Svara
Marie Lövberg 14 februari, 2014 - 15:43

Tävling:1. 1964. 2. Lovely och Colorful love.3. Jag har varit igenom en bröstcanersjukdom vid 34 år ålder, en mycket allvarlig med stor spridningsrisk. Har överlevt det men livet förändrades radikalt, vändes upp och ner. Det med barn blev inte aktuellt., min idrottskarriär över. Det var att överleva. Samtidigt drabbades tre stycken till i min familj av cancer sjukdom, det vill säga en tuff tid över många år. Alla lever idag och mår relativt bra! Jag gick igenom sjukdomen, men sen kom depressionen och utmattningen… Inte så konstigt. Tillägga är att jag är sjuksköterska med många specialutbildningar och är van att hjälpa andra före mig själv, även här. Men jag har kämpat på och är nu åter en frisk kvinna, som ser allt det jag varit igenom som en erfarenhet som jag kan använda i mitt jobb. Jag är stolt över att tagit mig igenom detta, hjälper andra i min vardag i mitt jobb som Företagssköterska men mitt liv är inte som tidigare. Man värderar om livet och dess innehåll. En resa som inte var lätt men det kommer något gott ur den ändå. Vad som mer är viktigt och då kommer jag till min sambo som har stöttat mig hela tiden genom det svåra! Otroligt stolt över vår relation. Den har blivit otroligt stark! Vi skulle gifta oss då men blev inte av. På grund av sjd. Och ork. Men kanske denna ring kan bli en del av det steget??? Och bli något mer positivt att blicka framåt till! Hälsningar Marie Lövberg

Svara
Maria Eklind 14 februari, 2014 - 15:42

1964
Colorful Love, Lovely
Är stolt över mycket, mina barn, att jag börjar resan mot en hälsosammare kropp, men i detta sammanhang, nu är det är alla hjärtans, måste jag säga att det är att JAG friade till min man, och om jag viller kommer detta vara m in vigselring

Svara
Karoline Staaf 14 februari, 2014 - 15:40

Hej.
1) grundandes Flemming Uziel 1964
2) ringkollektioner är några argento. azuro. selecrive. signo.
3) fick mitt andra barn 2010 och vägde då 134kg. Då bestämde jag mig för att förändra mitt liv. Väger idag 62kg och mår jätte bra. Gift mig med min livs kärlek sen 8 år tillbaka. Så jag är stolt att jag har kunnit förändra mitt liv så jag kan leva med min familj. Känner mig levande och fri.
äksjar din blogg o h följer dig både här och instagram.

Svara
Silje Broch 14 februari, 2014 - 15:39

1. 1964.
2. Lovely og Divine.
3. Jeg er stolt av at jeg gjør det som er best for min kropp. Den kjennes utrolig bra når jeg äter LCHF, og det er viktigere for meg enn å irritere meg over de som tvekar på at fett er nyttigt!

Svara
Helena 14 februari, 2014 - 15:37

1. Företaget grundades år 1964
2. Divine-gudomlig skönhet och Colorful Love
3, Jag är stolt över mig själv som klarat mig igenom flera år av sjukdom, min mammas bortgång och en rad andra hemskheter, utan att tappa min optimism och mitt hopp om framtiden. Jag har precis anslutit mig till skaran av LCHF-anhängare och ser fram emot ett friskare och lättare liv….på många sätt.
Ringarna är gudomligt vackra! Jag var inne på deras hemsida i över en timme!

Svara
camilla önnerlöv 14 februari, 2014 - 15:37

1. År 1964
2. Divine och Lovely
3. Att jag sommaren-13 ändrade min o familjens kost, vilket på sikt får allas vår hälsa bättre och jag kan visa mina barn vägen till en naturligt hälsosam matkultur.

Svara
Anna L 14 februari, 2014 - 15:37

Jösses, vilken fin ring! Det skulle ju vara fantastisk att få vinna den. Efter viktnedgång på lchf får jag nu ha mina vigselringar på långfingret istället…
1. År 1964
2. Lovely och Divine
3. Jag är stolt över att jag finner saker att vara tacksam för, varje dag!

Svara
LindaD 14 februari, 2014 - 15:34

1.De bildades 1964
2.ringmodeller är : lovely och selective
3.EN sak jag är stolt över mig själv för är min framgång med min formtopp/hälsa
Har ej Facebook,så kan inte gilla och dela där tyvärr. Hoppas på vinst ändå 🙂

Svara
sofia 14 februari, 2014 - 15:33

1. 1964
2. Divine & Lovely
3. Jag är stolt att jag klarar av att studera 100 procent på universitet, arbeta en hel del samt ta hand om mina två barn på 6 & 7 år.
Allt för att få en bättre framtid!

Svara
Sara Pierrou 14 februari, 2014 - 15:33

1. De grundades 1964
2. Tilux och Azuro
3. Jag är stolt över mig själv för att jag på egen hand lyckats gå ner över 35 kilo och nu hållt vikten i nästan ett år. Att jag lyckats skapa ett aktivt liv där träning är ett nöje och inte ett tvång.

Svara
Gitte 14 februari, 2014 - 15:31

1. Flemming Uziel grundades 1964
2. Signo, Intro
3. Jag är stolt över mig själv för att jag har börjat springa senaste året. Jag har verkligen ALDRIG sprungit förut och har alltid haft skitdålig kondis, men det är bättre nu, och jag kämpar på för att det ska bli ännu bättre.
Ha nu en riktigt härlig kväll och helg med dina nära och kära, Åse! Kram

Svara
Maggie 14 februari, 2014 - 15:30

Hej!
1. Flemming Uziel grundades år 1964.
2. Vogue och Lovely heter två av deras ringkollektioner.
3. Jag är stolt över att jag har tagit tag i mitt liv genom att börja vara ärlig och snäll mot mig själv!
Hoppas jag vinner, underbara ringar!
Kram
Maggie

Svara
Jenny Pettersson 14 februari, 2014 - 15:26

1. 1964
2. Divine och lovely
3. Att jag trots svår sjukdom kämpar på varje dag

Svara
Cecilia Garpedal 14 februari, 2014 - 15:23

1) 1964
2) Lovely, Azuro
3) mina väldigt ljusblå ögon

Svara
Anna Sohlberg 14 februari, 2014 - 15:22

1. 1964
2. TIlux & Signo
3. Jag är så stolt över att jag tack vare LCHF & 5-2 metoden gick ner 10,5 kg & idag är gravid för andra gången vid 37 års ålder:-)

Svara
Erika Berg 14 februari, 2014 - 15:21

1.Flemming Uziel startade år 1964. 2. Lovely & Colorful Love 3. Det jag är mest stolt över vad gäller mig själv är att jag är en bra mamma om jag får säga det själv. 🙂

Svara
Carina 14 februari, 2014 - 15:20

1, 1964
2, Vogue och Argento
3, 45 år gammal precis sagt upp mig från ett jobb jag varit anställd på i 13 år!!

Svara
Eva 14 februari, 2014 - 15:20

1. 1964
2. Divine och Loveley
Jag är stolt över mig själv. Ju äldre jag blir desto mindre osäker blir jag på mig själv. Jag har fått ett lugn, jag har accepterat vem jag är. Varför snöa in på negativa grejer när man kan lyfta fram de positiva istället. På köpet har min man fått en mer harmonisk fru!

Svara
Theresa 14 februari, 2014 - 15:20

1: 1964
2: Lovely & Stainless Love
3: Jag träffade en kille med tre barn som blev mina bonusbarn, det var ett kämpigt första år med mycket huvudbry om huruvida jag skulle orka med förändringen i mitt liv som blev, nu har vi vart ihop i 2 år och fem månader och förlovade ett. ”Amore vincit omnia” är ett ordspråk som jag lever starkt efter för jag känner det varje dag ❤️ Så det är jag stolt över med mig själv, att jag stannade, kämpade och upplever nu denna kärlek så stark ❤️

Svara
Mariemajsan 14 februari, 2014 - 15:19

1964 är det rätta året, colurful love och lovely

Svara
Sofia 14 februari, 2014 - 15:18

1. 1964
2. lovely och glamour love är två exempel på ringkollektioner:)
3. Jag är stolt över mig själv för att jag följde med min pojkvän och hans släkt till fjällen trots att jag aldrig någonsin stått på ett par skidor, tog mig ner för många backar och jag gav aldrig upp. Så min enormt starka vilja är jag stolt över!

Svara
Fredrika Karlsson 14 februari, 2014 - 15:18

1. Dom grundades 1964
2. Lovely och Fantacy är två underbara serier. (Älskar rosèfärgat guld)
3. Jag är stolt över mig själv och min viktresa. Att varje månad få kämpa med tabletter och sprutor (hormoner) för att ev kunna få ett positivt gravtest. Jag älskar barn och har just nu endast mina syskonbarn/ vänners barn att ge kärlek till.
Jag och min sambo har försökt i snart 4 år och det har tidvis varit väldigt påfrestande.
Men tillsammans är vi starka och det räcker som min motivation till att orka 🙂
Jag delar inte med mig utav denna kommentar,utan hoppas kunna medverka i tävlingen ändå.

Svara
Gabriella 14 februari, 2014 - 15:16

1. År 1964 grundades företaget!
2. Divine och Tradition är två utan ringkollektionerna.
3. Det jag är så otroligt stolt över mig själv för, var när jag födde min son för lite mer än 1 år sedan! Hela förlossningen var utdragen och höll på allt som allt i drygt 25 timmar. Man var till slut väldigt trött och ville bara få se sitt barn. Och till slut var han här! Den finaste människan det underbaraste vi har. Och jag är så stolt över mig själv och min kropp att ha styrkan till att föda ett barn! Det vackraste och finaste hjärtat vi har!
Ha en en trevlig helg!

Svara
Sara 14 februari, 2014 - 15:15

1. Vilket år grundades Flemming Uziel?
Svar: 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner.
Svar: Signo och Selective
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
Svar: Att jag totalt har ändrat min syn på mat sen i september, tack vare en gbp-operation.
Nu äter jag varierat och sunt och har på köpet tappat nästan 35 kg.

Svara
Jessica Loveryd 14 februari, 2014 - 15:12

1) 1964
2) Simply Love & Glamour Love
3) Jag är stolt över att jag idag kan vara stolt över mig själv! Med en dålig självkänsla sen barnsben har det inte varit en självklarhet utan ngt jag fått kämpa med. Men idag kan jag t.ex. vara stolt över att jag är en mamma som ger sina barn mkt kärlek (och förhoppningsvis självkänsla). Ha en bra Alla hjärtans dag!

Svara
Therese Dahlheim 14 februari, 2014 - 15:12

1 – 1964
2 – Lovely o Divine
3 -Jag är stolt över att jag är en bra kompis och att jag får folk att skratta.
Trevlig helg ♥

Svara
Lotta Palmgren 14 februari, 2014 - 15:12

* Det grundades 1964
* två kollektioner: Lovely & Fantysi
* just nu är jag oerhört stolt över mej själv för att jag lyckats ändra min kost så mycket så jag har fått fina hälsovinster och härlig viktnedgång!! Kan jag kan alla 🙂 ❤️

Svara
EmmsanPemmsan 14 februari, 2014 - 15:11

1. Vilket år grundades Flemming Uziel? 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner. Stainless Love & Divine
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för! Min förmåga att få andra att må bra 🙂
Gillar, delar & håller tummarna för denna underbara ring skulle sitta som en fläskläpp till vårt bröllop i juli 🙂
Kram!

Svara
Frida 14 februari, 2014 - 15:10

1: 1964
2: Azuro & Uziel ICE
3: .
Jag har valt ett liv efter livet som sjuk. Idag står jag med båda fötterna på jorden och är starkare än någonsin. Jag
är tacksam idag för att jag gjorde denna resa trots motgångar. Jag var för ung för att vara sjuk sades det under
dessa år jag pendlade mellan sjuk och sjuk på jobbet. Envis är ett nyckelord som beskriver mig. Att aldrig lägga
sig ner för sjukvården, jag fick istället lägga mig ner och vila ibland för att orka slåss i mot sjukvården. Min
sjukdomsresa startade med en körtelfeber och slutade uppe i Stockholm hos en specialist för hypoteros. Här i
mellan ville läkarna säga mig att det är inget fel på dig, du är för ung så nu får du faktiskt rycka upp dig. Jag
rycka om mig? Jag kan konsten att vara alert, glad och har en framåtanda som gör många chockerade. Jag
kämpade här, karensdag efter karensdag och ett system som aldrig egentligen var hållbart. Jag valde att lita på
mig själv, det jag kände och hur min kropp reagerade. Det tog år av mitt liv men jag hade bestämt mig för att bli
frisk. Kvällsposten är den jag tackar väldigt mycket för utan kvällsposten hade jag eventuellt inte kommit hit där
jag är idag. Kvällsposten skrev en artikel om en specialist som jobbade i Stockholm, en underbar äldre man som
hade kunskapen om hypoteros. Jag är han för evigt tacksam, han gjorde så att jag kunde välja detta livet efter
livet som sjuk. Jag kommer för alltid äta mediciner, det kan jag leva med.
Efter livet som sjuk bestämde jag mig för att leva på riktigt, att följa den gamla klyschan med att ta vara på varje
dag. Jag satte del mål och började skapa mitt liv. När jag såg möjligheten att söka tjänsten försäljningschef
kassa/förbutik på jobbet så tänkte jag många gånger kommer de att tro på mig efter alla år som sjuk? Vad hade
jag att förlora? Inget, jag sökte och jag fick tjänsten på prov i åtta månader och samtidigt gick jag
kassaledarutbildning i Stockholm. Jag älskar min idag fasta tjänst som försäljningschef. Jag leder mitt team och
jag får lov att jobba med människor ur ett nytt perspektiv, jag ser personalen utifrån där de är och jag får lov att
jobba med att leda de framåt mot våra mål.
Detta är jag allra mest stolt över att jag skapade mig ett liv efter livet som sjuk. Idag älskar jag varenda dag och jag går hela tiden framåt och lever med hela mig, hela kroppen och hela hjärtat 🙂
Ha en fantastisk alla hjärtans dag Åse <3

Svara
Helena Larsson 14 februari, 2014 - 15:09

1. Vilket år grundades Flemming Uziel?
Svar: 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner
Svar: Divine & Azuro
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
Svar: Jag vågar vara mig själv och stå för den jag är.
( Gilla gärna inlägget eller dela i blogg/sociala medier)
Gillat 🙂

Svara
Marie Person 14 februari, 2014 - 15:08

Hej, vill gärna vara med i tävlingen om den fina ringen.
Divine och Lovely är två av kollektionerna.
1964 grundades företaget.
Jag är bl a stolt över att jag och min man är tillsammans fortfarande. Vi har varit tillsammans i 35 år i år. Jag var 17 år då vi träffades. Vi har tagit oss igenom en del problem genom åren men vi har aldrig slutat älska varandra. Vi har kämpat och det är jag väldigt glad över idag .
Kram
Marie

Svara
Anna Östman 14 februari, 2014 - 15:07

1. 1964
2. Tradition och Fantasy
3. Jag är stolt över att jag för några år sedan tog tag i min ohälsa och övervikt och sedan lyckades inspirera andra till samma sak! Jag tappade 20kg blev pigg, rörlig och fibrosmärtan minskade. Bl.a En kraftigt överviktig vän tappade 40kg och finner glädje i att träna (hon orkade knappt promenera förut).

Svara
Maria Svensson 14 februari, 2014 - 15:05

1. 1964
2. Divine och Lovely
3. Att jag är jag och att jag har en sambo, två barn och många fina vänner som också tycker om mig för den jag är. Kan låta som en klyscha men jag känner faktiskt så❤️.

Svara
Eleonor Backlund 14 februari, 2014 - 15:05

1.1964
2. Divine, Lovely
Jag är stolt över att jag lyckats gå ner 12 kg med hjälp av lchf och kommit igång ordentligt med träningen.

Svara
Clara Schönborg 14 februari, 2014 - 15:04

1. Flemming Uziel grundades 1964
2.Divine,Lovley
3. Jag har precis flyttat hemifrån och blivit sambo med min underbara pojkvän. Innan när jag bodde hemma var jag så jäkla lat! Diskade inte,tog inte ut min disk,bäddade inte. Nu när jag flyttat ihop med min pojkvän gör jag allt som jag inte gjorde hemma hos mamma, och mer därtill, tvättar och grejar! Håller på med en massa projekt nu. jag är stolt över mig själv för att jag tagit mig till rätta och tar ansvar,hjälper till osv. Riktigt stolt över mig själv faktiskt!

Svara
Marielle Lashley 14 februari, 2014 - 15:04

Flemming Uziel grundades 1964
Lovely och Simply love är två kollektioner.
Jag är stolt över att jag har lärt mig att vara ärlig mot mig själv.

Svara
Annika 14 februari, 2014 - 15:03

1964
Lovely, Colorful
Omtänksam

Svara
Cecilia Hedkvist 14 februari, 2014 - 15:01

Åh så fin!! Håller alla tummar jag har! Kram!
1. 1964
2. Vogue och Glamour Love
3. Att jag bryr mig om andra människor väldigt mycket.

Svara
Catarina Westin 14 februari, 2014 - 15:00

Företaget grundades 1964
Divine och Lovely är två ringkollektioner.
Jag är stolt över att jag är en stolt lärare som gör skillnad <3
Ha det fint!
/Catarina
Tack för all matinspiration förresten, denna sida är min och min mans främsta källa till frukost, lunch och middagar..

Svara
ingegerd 14 februari, 2014 - 15:00

år 1964 två kollitioner är Lovely och colourful love..jag är stolt över mig själv att jag har tappat mina gradivitetskilon efter typ 3 år.som jag har kämpat med detta men bara gått upp,tills jag började med lchf..85 till 67 står jag på nu!!!!!!:))
jättekul att du har en så fin tävling.har precis börjat följa dig och gilla din blogg!!!!många tack för fina recept mm..har ingen blogg..dock

Svara
Elin 14 februari, 2014 - 14:58

Flemming Uziel grundades 1964
Azuro och Lovely är två kollektioner med oemotståndliga ringar
Jag är stolt över att jag sa upp mig från ett jobb jag inte trivdes med, lämnade min bekväma zon och satte mig i skolbänken och nu gör det jag verkligen vill. Man måste våga för att vinna, sliten klyscha men ack så sann.
Tack för en härlig och inspirerande blogg, glad alla hjärtans dag till dig!
Kram från Elin

Svara
Magdalena 14 februari, 2014 - 14:58

1. 1964
2. Lovely och Divine
3. Jag är stolt över att jag kommit så långt som jag har trots motgångar. Hamnade lite på glid i ungdomen och hittade även alkoholen då. Idag har jag precis lyckats med alla tester och därmed fått ett jobb på SOS alarm. Jag är oändligt stolt över mig själv att jag klarat detta. Jag har överkommit alla svårigheter och lyckats ta mig till toppen! Nu ska jag påbörja utbildningen och hoppas verkligen att jag ska klara den och bli en grym operatör! Just det skulle denna ring påminna mig om även när livet går upp och ner, att jag klarade av att ta mig upp igen.

Svara
Lena Hammarlund 14 februari, 2014 - 14:58

Företaget grundades 1964
Två av alla fina collectioner heter Stainless love och Simply love
Jag är stolt över att jag, trots beskedet för snart ett år sedan att jag har en kronisk leversjukdom, nu efter en fruktansvärt chockartad period är tillbaka i mitt positiva jag. Jag är tillbaka fullt ut i familjelivet och orkar vara den jag är, jag går med glädje till jobbet, har kommit igång med träningen och njuter av ett härligt LCHF- liv..
Alltid sjuk, men i en glad och stark kropp!
Lena

Svara
Ämeli Centerfjäll 14 februari, 2014 - 14:57

1: 1964
2: Divine (ser fram emot den kollektionen)
Glamour love
3: Jag är stolt över att ha fått en sån fin familj med 2 barn, och ett påväg och ett toppen liv och ett mysigt hem som jag älskar( inte alltid toppen ) trots knackiga och hemförhållanden som barn.
( stolt är jag också att jag inte blir gaaalen på all sport som cirkulerar hemma hos oss på tv:n dygnet runt känns det som haha)
Ta hand om dig,gillar din blogg skarpt och följer din IG slaviskt:)
Med vänliga hälsningar -Ämeli Centerfjäll

Svara
Lina 14 februari, 2014 - 14:57

1: 1964
2: Lovely och Fantasy
3: Jag föddes med en hörselskada, men först efter 7års ålder upptäcktes den. Under mina första skolår fick jag apparaterna och det var tufft att vänja sig. Vid högstadiet/gymnasiet slutade jag använda dom efter många kommentarer och skämdes helt enkelt. Blev tuffa år under gymnasiet, jag hörde ju faktiskt knappt något.
Men idag 10år efter jag gick ut gymnasiet bär jag dom varje dag, kan inte vara utan dom och detta är jag oroligt stolt över. Att jag övervunnit alla onödiga kommentarer och faktiskt bara accepterat att jag är gravt hörselskadad. Vilken frihet helt plötsligt att få höra, vilket för många är en självklarhet!
Klappar mig själv på axeln varje morgon jag tar på mig dom.
Nu håller jag tummarna för denna fantastiska ring
Glad alla hjärtans dag!
Mvh Lina Vilkman

Svara
Eva 14 februari, 2014 - 14:56

Hej!
Tänk att få vinna den ringen det vore helt magiskt.
Flemming Uziel grundades 1964.
Två av ringkollektionerna är Lovely oich Fantasy.
Något jag är stolt över är att jag sedan 2005 är egen företagare, det är ingen dans på rosor men jag får det att gå runt och trivs med det.
Väntar med spänning!
Eva

Svara
Janni&Emilia 14 februari, 2014 - 14:55

1. 1964
2. Azuro och lovely
Jag är stolt över mina små händer som jag gärna visar med en underbart fin ring på 😉
Nu håller jag tummarna, bloggar om tävlingen på min blogg också!

Svara
Matilda Persson 14 februari, 2014 - 14:55

Fleming Uziel grundades 1964
2 av kollektionerna heter Azuro och Signo
En sak jag är jäkligt stolt över är att jag, som 35-årig tvåbarnsmamma och trots misslyckade högskolestudier i 20-årsåldern, vågade hoppa på en tre-årig högskoleutbildning för att bli det jag verkligen vill: receptarie.
Jag hade många tvivel, men det går riktigt bra! 🙂

Svara
Emelie Svensson 14 februari, 2014 - 14:54

Svar
1. 1964 grundades Flemming Uziel
2. Lovely & Divine
3. Det jag är mest stolt över själv för är att jag hittills har klarat av att ta hand om mina älskade tvillingkillar på 2 år samt att jag är nöjd med mig själv (kroppsligt) efter en sådan graviditet.

Svara
Louise 14 februari, 2014 - 14:53

1 1964
2 Lovely och Signo
3 Jag är stolt över att jag ritat vårt hus, och fått det som jag vill ha det:)

Svara
Helena Nelson 14 februari, 2014 - 14:51

1) 1964
2) Divine, Lovely
3) Jag står rakryggad i livet, ensamstående med min dotter på heltid sedan 8 år och jag klarar mig själv. Jag kan byta olja på bilen, torkarblad och rensa avloppet 🙂 Ibland fattar man nog inte hur stark man är, förrän man utsätts för prövningar.
kram!

Svara
Therese 14 februari, 2014 - 14:50

1. Grundades 1964
2. ” Lovely ”, ” Glamour Love ”
3. Jag är stolt över mig själv för att jag äntligen fått bukt på min ätstörning. Tack vare inspiration från din blogg&insta äter jag nu, sen årsskiftet, 3 mål om dagen, tidigare max 1 , och mår BRA!

Svara
Louise johansson 14 februari, 2014 - 14:50

1: år 1964
2: lovely och azuro
3: jag är stolt över mig själv för att jag trots 10 års sjukdom med trötthet o värk har gjort allt för att få en meningsfull tillvaro med mycket glädje. Har världens bästa sambo o dotter.! ❤️ Vi är ett bra team!

Svara
Katja Ronkainen 14 februari, 2014 - 14:50

1964
Stjärnfall
Tropic
Jag oerhört stolt över mina 2 barn såklart , Nova & Nella!
Men sen är jag stolt över att jag börjat mitt nya hälsosammare liv , träna & äta nyttigt !
Ha en härlig alla hjärtans dag !

Svara
Marie H 14 februari, 2014 - 14:49

1. Sedan 1964
2. Fantasy och Azuro
3. Stark ung kvinna som vågar byta en säker väg mot nya mål, framtid och glädje. Lärt mig på vägen att aldrig trotsa mitt hjärta, är 25år men mycket har hänt och sker dagligen.

Svara
Tove Olsson 14 februari, 2014 - 14:48

Företaget grundades 1964. Två av ringkollektionerna är Lovely och Colourful Love.
Jag är stolt över att jag efter flera försök på viktväktarna lyckades självmant gå ner 22 kg genom att börja väga och mäta mig varje vecka och skriva ner kommande veckans mål, t.ex. Drick minst 2l vatten. När det lyckats så tog jag ett nytt mål om inte så förlängdes målet en vecka

Svara
Jennie Carlsson 14 februari, 2014 - 14:48

Det grundades 1964. Två kollektioner : divine och lovely.
Jag är stolt över mig själv för att jag snart har klarat hela lokförarutbildningen, har många gånger tänkt tanken att hoppa av men har tagit mig i kragen och kämpat mig igenom det och har även höjt mina betyg från att ligga precis på gränsen till mellan 80-90% rätt!

Svara
Jenni Goldberg 14 februari, 2014 - 14:48

Här är mina svar!
1 1964
2 divine & lovely
3 jag är stolt över att jag, efter min separation, skapat ett bra, tryggt & kärleksfullt liv för mig och mina barn. Jag klarar mig själv och äger mitt liv! (Dock känner jag mig nu redo att träffa en härligt kille som vill förgylla det lite extra 😉

Svara
Camilla Hermansson 14 februari, 2014 - 14:47

Svar :
1) 1964
2) Fantasy
Selective
3) En sak jag är stolt över är att jag och min man lyckats hålla ihop i 25 år varav 2 som gifta. Med tre barn så prioriterar man sällan något till sig själv, därför hoppas jag på tur i denna tävling, att få äran att bära denna vackra ring! ❤️❤️❤️

Svara
Carita Broberg 14 februari, 2014 - 14:47

1. 1964
2. Lovely och Azuro
3. Det jag älskar hos mig själv bäst, det är mitt stora hjärta, är väldigt bra på att ge kärlek och omtanke, jag jobbar med människor och får visa omtanke varje dag. Att få sprida glädje och få så mycket tacksamhet tillbaka, det är ovärdeligt.

Svara
Emma Fornander 14 februari, 2014 - 14:46

Åh, härlig tävling! År: 1964, två (ljuvliga) kollektioner är Lovely och Divine. Jag är stolt över mitt stora hjärta! Hoppas, hoppas…

Svara
Charlott Wagner 14 februari, 2014 - 14:45

Åh vilken underbar tävling! 🙂
Flemming Uziel bildades år 1964 och två av mina favoritkollektioner är Divine och Glamour Love!
Det jag är mest stolt över mig själv just nu är att jag efter ett antal småbarnsår började ge mig och min kropp det den verkligen förtjänar, nämligen tid och uppmärksamhet! 🙂 Skärpte till och hittade min egen väg i lågkolhydratkost och tog upp min älskade styrketräning! Ett antal kilon och centimetrar senare är nu mitt mål för 2014 att stärka min kropp ytterligare och ta mej sjutton kunna springa en mil! 🙂 Jag SKA vara i mitt livs form när jag fyller 40 år 2015!

Svara
Lina Löthman 14 februari, 2014 - 14:45

1. 1964
2. Signo och Fantasy
3. Jag är otroligt stolt över mig själv för att jag kommit upp på topp igen efter min depression. Barnen har fått tillbaka sin mamma och maken sin fru. Jag har lärt mig att älska mig själv för den jag är! Jag är ju skitbra och duger som jag är! Det har varit oerhört svårt att driva en kamp mot sig själv men det gick!
Delar på Facebook!

Svara
Mari Holstenson-Nielsen 14 februari, 2014 - 14:45

Flemming startade 1964
Divine och Azuro
Är stolt över mina 5 pojkar.

Svara
Ruth 14 februari, 2014 - 14:44

Hej! Vilken fantastisk tävling den måste man ju vara med att tävla om!
1. 1964
2.divine och colorful love
3. Jag är oroligt stolt över min kropp och transitionen jag genomgått efter jag fick min kära dotter. Jag drabbades hårt av en förlossningsdepression och fullkomligt avskydde min kropp i över 1 år. Idag är jag stoltare än någonsin tack vare fantastisk hjälp från vården, min man men främst från MIG SJÄLV. Jag har förvandlat denna ångest och avsky till kärlek. Tänk vilken fantastisk skapelse vi kvinnor är. Idag älskar jag mig själv mer än någonsin trots tigerränder och allt och därmed är min kärlek till min dotter och man bättre än någonsin! Jag är stolt över mig själv helt enkelt!

Svara
Annso 14 februari, 2014 - 14:43

1. Grundades 1964
2. Divine och lovely
3. Jag är stolt över att jag är en bra mamma till mina barn och ger dom en trygg och värdefull tillvaro.

Svara
Henny 14 februari, 2014 - 14:43

Hejsan
Företaget grundades 1964, två kollektioner är Fantasy samt Lovely
Hmm..det är svårt det där med att få fram saker man är stolt över tycker jag..
Jag har ett brinnande djurintresse och ägnar mycket tid, energin samt pengar åt att rädda och hjälpa djur som är i nöd. Har adopterat hundar från ungern bland annat som är mina ögonstenar. Eftersom det är mitt intresse och jag gör det för att hjälpa djuren så har jag inte tänkt på det som en sak att vara stolt över, men det är det nog..hade alla behdlat djur på ett väridgt sätt hade världen nog sett annorlunda ut.
Happy valentines!
mvh Henny

Svara
Rebecca 14 februari, 2014 - 14:43

1. 1964
2. FANTASY o SIGNO
Det jag är stolt över mig själv är att jag tog rollen som kassör i styrelsen till ett litet föräldrakooperativ. Jag har ingen bakgrund med att hålla på med bokföring men har klarat av det oxh är stolt över mig själv att jag fixar det. Tycker till och med att det är roligt när jag sätter mig ner varje månad och bokför.

Svara
Mia 14 februari, 2014 - 14:43

Kul tävling då jag är gift men d har inte funnits pengar till den ”riktiga” ringen o denna va underbar o jag som du älskar roseguld 🙂
1, 1964
2, ice och Azuro
3, att jag tar hand om min älskade mormor sedan min mamma gick bort alldeles för tidigt o hastigt.
Gillar förövrigt din blogg ger stor inspiration.
Kram

Svara
Linda Larsson 14 februari, 2014 - 14:42

Flemming Uziel grundades 1964.
Två namn på ringkollektionerna är lovely och vogue.
Jag är stolt över att jag alltid är ärlig.
Tack för en inspirerande blogg!

Svara
Johanna 14 februari, 2014 - 14:41

Detta hade varit den bästa presenten till mig själv. Jag förlorade min förlovningsring när jag var på semestern. Och denna hade varit så prefekt för mig som en förlovningsring.
1: Det grundades 1964
2: The Circles Of Love, Fantasy
Jag har gillat och delat!

Svara
Peggy Erlandsson 14 februari, 2014 - 14:39

1964
Divine och Glamour
Jag är så extremt stolt över mig själv då jag äntligen har haft ett djupt och ärligt samtal med mig själv! De svar som kom upp har gjort att jag idag är (snart) fri från mitt djupa och förlamande sockerberoende 🙂 Jag är faktistkt oerhört stolt och glad över mig själv och mitt eget tuffa och duktiga engagemang. Kram till mig själv <3
OCH till dig 😉

Svara
Joanna Askengren 14 februari, 2014 - 14:37

1964
Divine och selective
Gillat och delat!
Jag är stolt över mig själv för att jag lyckats med hem, familj, arbete och det mesta ganska bra. Trots en del motgångar…
Glad alla hjärtans dag!

Svara
jessica hagman 14 februari, 2014 - 14:37

1 Flemming Uziel grundades 1964
2. kollektioner tex Azuro och Fantasy

Svara
Sofia Borander 14 februari, 2014 - 14:36

1964
Lovely
Divine
Håller tummar och tår

Svara
Annica svensson 14 februari, 2014 - 14:36

Åh underbar tävling! Underbar ring!!
1. Grundades 1964
2. Lovely och azuro
Jag är riktigt stolt över mig själv eftersom jag i januari tig tag i träningen!
Ett årskort införskaffades ich min blivande man och jag har nu börjat träna tillsammans – underbart! <3

Svara
Tina J Thorén 14 februari, 2014 - 14:36

1. 1964
2. Divine & Lovely
3. Jag är oerhört stolt över att jag trots motgångar i livet (alkoholiserad mamma, missbrukande bror, många dödsfall) lyckats utbilda mig till lärare, gifta mig med en fantastisk man och fått 4 underbara barn! Inget är omöjligt, inte heller att gå ner i vikt, är på gång ned hjälp av dina fina böcker!❤

Svara
Åsa Holmkvist 14 februari, 2014 - 14:35

1 1964
2 Lovely och colorful
Jag är stolt över mig själv för att jag äntligen har lyckats bli av med mitt matmissbruk/jojobantning som jag har jobbat med så länge jag kan minnas. Du och andra LCHF:are har hjälpt mig till detta men jobbet gjorde jag själv, tänk att jag kunde, ni gav mig verktygen.

Svara
Malin 14 februari, 2014 - 14:34

Jag har varit på botten och vänt, jag är stolt över min starkhet som person trots att jag annars är väldigt skör!
1. 1964
2. Fantasy och Tradition

Svara
Magnus 14 februari, 2014 - 14:32

1. 1964
2. Selective & Signo
Om jag vinner skulle jag vilja vinna en ring i min flickväns ringstorlek eftersom den antagligen passar bättre på henne en den gör på mig.

Svara
Annica 14 februari, 2014 - 14:32

Grym tävling!!
1. Grundades 1964
2.

Svara
Linda Bergholm-Montenegro 14 februari, 2014 - 14:31

1.Grundades år 1964.
2. -Lovely
-Simply Love
Jag är så himla stolt över att vara mamma till mina två söner♡

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.