TÄVLING: Valentino Sundays på Bellora

21 november, 2016

Tävlingen avslutad!
Hej hopp!
Jag ska strax ställa mig i köket och göra lite goda recept som jag kan dela med mig av till er!
Men tills dess så tänkte jag tipsa om Hotell Belloras Valentino Sundays som jag och maken ska upp till nästa år tänkte vi.
Sååå mysigt!
Detta ingår!

  • Varsitt glas Prosecco i Ristorante vid ankomst.
  • Middag i Ristorante med en meny komponerad av köksmästare Pablo. Givetvis med blommor på bordet!
  • Övernattning i deras mysiga dubbelrum, som på söndagar är extra fina med ballonger, choklad och en röd ros.
  • Deras Magnifico Monday-frukost, veckans största frukost med nya rätter varje vecka.

795:- per person (Ankomst söndagar)
Nu har ni möjlighet att vinna en Valentino Sunday för 2 personer här hos mig! Tävlingen pågår bara under 1 dygn så skynda, skynda!
För att vara med och tävla:

  1. Kommentera kort nedan i kommentarsfältet (dvs inte på Facebook!) varför du vill bjuda din partner på en Valentino Sunday! Dags för lite kärleksförklaringar hörrni! =)
  2. Gilla gärna Hotell Bellora på Facebook och/eller Instagram – för att inspireras av allt som händer på livsstilshotellet!

bellora

Annonslänkar via APPRL

Veckans tips!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


147 kommentarer

VINNARE: Valentino Sundays på Bellora - 56kilo - LCHF Recept och Livsstil! 30 november, 2016 - 12:24

[…] till tävlingen om en Valentino Sunday för två är nu korad, det […]

Svara
Jocko 22 november, 2016 - 12:31

När de stormar runt oss med sjukdomar, jobb & familj står han alltid där min klippa & kärlek. Lugnar, stöttar och tar ner mig på jorden när de behövs.
Tycker de är hans tur att bli bortskämd!

Svara
Ulrika Bredstenslien 22 november, 2016 - 12:08

Han har blommor i sitt hår och ett ljus i sina ögon när han se på mig. Älskar hans händer, hans lukt, hans röst, hans blick på mig. Jag har jagat och letat och längtat, nu förstår jag. Tacksam varje dag för att han är min.
Vill ge honom detta.

Svara
Ulrika Bredstenslien 22 november, 2016 - 12:04

Han har blommor i sitt hår och ett ljus i sina ögon när han ser på mig. Älskar hans händer, hans lukt, hans röst, hans blick på mig. Jag har jagat och letat och längtat, nu förstår jag. Tacksam varje dag för att han är min.
Vill ge honom detta.

Svara
Linda Wallden 22 november, 2016 - 11:01

Vore underbart att åka iväg med min underbara sambo och få lite egentid och få ett avbrott i vardagen 💕

Svara
Annica 22 november, 2016 - 10:11

Jag skulle vilja ta med min man – som bor på ett hjärnskadeboende. Han fick en hjärtinfarkt med hjärnskador som följd för 8 år sedan. Men han trivs i värme och vatten – vilket ett SPA hotell är. Och vi skulle behöva lite ljus i vintermörkret. Dessutom älskar han att äta gott – så det vore en ynest att få spendera ett dygn där med min tappre man! Som trots sjukdom aldrig klagar.

Svara
Karin Thörnqvist 22 november, 2016 - 10:04

Min Italien-älskande amore och jag
behöver så väl denna flärdfulla dag
vi kan drömma oss bort till la bella Italia
och låta kärleken flöda som när vi sa ja

Svara
Carin Löfqvist 22 november, 2016 - 09:48

Vill ge denna vistelse till en man jag bara känt i 3 månader men som kommit att betyda enormt mycket.
I sista sekund fann vi varandra, två väldigt olika människor som idag kämpar med barn, jobb och att få tiden över för varandra.
Jag trodde inte en man som han fanns men det gjorde han och en dröm vore att få bara vara ihop utan all logistik vi annars har i vår vardag.

Svara
Malin 22 november, 2016 - 09:42

En frukostsugen jänta från Sundbyberg,
var hungrig och därför rätt djärv.
En natt på Bellora ska vi ha,
med middag och frukost det blir bra.
En limerick kanske kan förflytta berg?

Svara
Nina 22 november, 2016 - 09:33

Jag och sambon väntar vårt andra barn. Resan första gången vi var väntande var allt annat än en dans på rosor. Inför gång två hoppades vi på annan tur, men dessvärre blev det än värre. Vi har drabbats av de flesta komplikationer; cystor, omfattande kräkningar, tillväxtutredning och nu senast havandeskapsförgiftning mm. Att få tillfälle att rå om varandra i en tid av mycket oro och stress hade varit något helt fantastiskt för oss.

Svara
Christa 22 november, 2016 - 09:13

Skulle vara kul att överraska mannen i mitt liv 41 år. Behöver en skön avkoppling, efter ett husbygge.🍾

Svara
Christina Ekdahl 22 november, 2016 - 08:45

Åhh alltid lika inspirerande Bellora som jag följt ett bra tag! ❤️
Älskar ställen som ger allt för att ge sina gäster en upplevelse.
Tänk att få glömma söndagsångsten som ibland kan smyga på och bara få komma till Bellora med min finaste! Drömmen att få starta en ny vecka full av inspiration och avkoppling det förtjänar både han och jag ❤️

Svara
Lena 22 november, 2016 - 08:31

Skulle vilja visa min kärlek till en nära vän som haft det så svårt med sjukdomar mm att få skämma bort henne med detta skulle vara en fröjd och få våra hjärtan att stråla. Vad kan vara bättre än detta innan jul

Svara
Anna 22 november, 2016 - 07:35

En´natt på hotell med god mat och ostörd sömn är precis vad jag skulle vilja ge min älskade man i present. Har haft en intensiv höst med mycket arbete och lite tid för varandra. Hoppas på vinst så jag kan visa min uppskattning till min man som alltid finns där för mig och barnen.

Svara
Helena Jonsson 22 november, 2016 - 07:16

Bio 😎
Bubbel 🍾
Bellora 🏖
Bara vara 🍷
Bjuda min ❤️
Bingo🎈

Svara
Miia 22 november, 2016 - 06:28

Att med maken till Götet
för en stund fly julestöket
skulle ge ungarna mina
föräldrar lugna och fina 🙂

Svara
Louise 22 november, 2016 - 00:24

Jag har världens bästa vän! Och det är jag så tacksam över. Hon har fått vara min backup ”pojkvän” under de senaste månaderna nu när jag nydligen blivit singel.
Inte nog med att hon spridit glädje över min vardag, och har funnits där hela tiden. Sån fantastisk människa!
Hon är absolut värd en en god middag och frulle!

Svara
Lotta 21 november, 2016 - 23:49

Jag minns inte ens när jag och min man gjorde något ensamma och hade viktig egentid som par.
Senaste året har vi umgåtts i situationer där barnen styrt, varit iväg på trevligheter som varit arbetsrelaterade eller åkt iväg på äventyr med vänner, antingen var för sig eller tillsammans.
Men vi två ensamma får inte glömmas bort…för utan oss är vi inget efter snart 15 år tillsammans. <3

Svara
Emma Hurtig 21 november, 2016 - 23:06

Allt för dig och lite till! Vi tillsammans, för alltid! Så mycket kärlek, så mycket skratt, så mycket tillit…
Detta blir tid tillsammans… TID att få älska, mysa, njuta, prata, äta… Umgås, skratta, busa… Vara, kramas, se varandra… Tillsammans är livet som allra bäst! Därför du, därför vi! Och för att jag älskar dig ändå upp till månen David Johansson! ❤️

Svara
Anette 21 november, 2016 - 22:45

Ber om ursäkt råkade skicka min kommentar två gånger! Trodde inte att den hade gått iväg! 😉

Svara
Anette 21 november, 2016 - 22:41

Jag vill hylla kärleken till min man! Vi har hållit ihop sedan vi var 15 år! Nu 35 år senare, har vi fått tre underbara barn! Vår yngsta son är född med en svår hjärnskada och behöver tillsyn dygnet runt! Under det senaste året har vi det lite extra tufft! Min man finns alltid alltid till för alla våra nära som behöver hjälp! Jag vill verkligen fira att vår kärlek har hållit sig stark under många tuffa år! Kärleken lever vidare tack vare mycket värme, humor och omtänksamhet! Vi skulle må så bra av att få komma bort ett dygn och bara få tänka på varandra! Han är mitt allt!

Svara
Jaana 21 november, 2016 - 22:40

Jag skulle vilja ge min son och hans sambo en romantisk och mysig helg.
Han hade en tuff uppväxt många gånger då jag varit sjuk under många år. Jag har haft/har psykisk ohälsa.
Han har alltid funnits där för mig och han älskar mig villkorslöst. Fast jag själv tycker att jag misslyckats så många gånger som mamma. Jag älskar honom till månen och tillbaka, han ger mitt liv mening.

Svara
Anette D 21 november, 2016 - 22:37

Jag vill hylla kärleken till min man! Vi har hållit ihop sedan vi var 15 år! Nu 35 år senare, har vi fått tre underbara barn! Vår yngsta son är född med en svår hjärnskada och behöver tillsyn dygnet runt! Under det senaste året har vi det lite extra tufft! Min man finns alltid alltid till för alla våra nära som behöver hjälp! Jag vill verkligen fira att vår kärlek har hållit sig stark under många tuffa år! Kärleken lever vidare tack vare mycket värme, humor och omtänksamhet! Vi skulle må så bra av att få komma bort ett dygn och bara få tänka på varandra! Han är mitt allt!

Svara
Annika wallin 21 november, 2016 - 22:35

Vi har varit ett par i 21år detta år har vi firat 10år som gifta 20årig förlovningsdag men inte riktigt fått till firandet med 3barn varav 1vuxen. Mannen jobbar borta veckorna å jag jobbar bl.a. Varannanhelg så i vald känns det som man tar varandra föregivet å bara får vardagens logistik att fungera å inte så mycket romantik men man måste ju komma ihåg att elda så inte glöden slocknar å detta skulle ju vara ett magiskt tillfälle ❤️

Svara
Stina Andersson 21 november, 2016 - 22:30

En dröm att få bo på detta fantastiska hotell med superpersonal med din man. Har bott där med min mamma.
I år har min MSN och jag varit ett par i 25 år, förlovade i 24 och gifta i 17 år. En romantisk weekend i Göteborg skulle vara en dröm❤️

Svara
Irene Holmqvist 21 november, 2016 - 22:18

Livet går inte i repris och tiden rusar.
Guldkant är härligt att få tillsammans med min man efter 51 år
tillsammans.
Irene

Svara
Jenny 21 november, 2016 - 22:16

Jag älskar min man
Jag älskar Göteborg
Jag älskar Prosecco
Jag älskar en god bit mat
Jag älskar att sova gott
Jag älskar frukost
Jag tror jag skulle älska Bellora😍

Svara
Therés Johansson 21 november, 2016 - 21:53

Jag och min man är urusla på att göra saker och ting i romantikens tecken. Förra året hade vi 10 årig bröllopsdag men kom inte iväg på nåt. Denna vinst verkar vara ett ypperligt tillfälle att fira detta tillfälle-att fira OSS!

Svara
Sofia J 21 november, 2016 - 21:38

Det var länge sedan jag och min sambo upplevde Göteborg som par,. Vi älskar Göteborg och åker gärna dit, men då som en barnfamilj. Ingen lugn långfrukost och inget romantiskt bubbel, hehe! Liseberg, Universeum och McDonalds brukar vara ett säkert kort. Självklart roligt det också, men en söndag med god mat och dryck på Bellora låter helt ljuvligt. Övernattning och lyxfrukost som en dröm!

Svara
Åsa 21 november, 2016 - 21:22

Älskar min man överallt annat och han finns alltid där. Han drar upp mig när jag är nere och plockar ned mig på jorden när jag rusar iväg utan att tänka. Han är min klippa och min bästa vän. I år firar vi 30-årig bröllopsdag och vad vore bättre att ge honom. En romantisk vistelse på tu man hand.

Svara
Miia Sennfors 21 november, 2016 - 21:18

Att med maken till Götet
för en stund fly julestöket.
Skulle ge ungarna mina
föräldrar lugna och fina:)

Svara
Daniel Grann 21 november, 2016 - 20:58

Jag vill ta med min fru Frida hon är den bästa frun i världen <3

Svara
Helena Forsberg 21 november, 2016 - 20:42

Det hade vart underbart att få dela detta med min man och upptäcka detta fantastiska hotell som vi hört så mycket gott om.
Kärlek hotell mys göteborg god mat härlig dryck.
Känns som den bästaste alla hjärtans dags gåvan till oss.

Svara
Anna 21 november, 2016 - 20:31

Jaaa…hur ska man förklara sin kärleksförklaring till sin man på så få ord…???? Han är ju alltet i mitt liv, har funnits hos mig vid 2 förlossningar, uppväxten med våra 2 fina barn fast det var skralt i kassan just då, gjort mycket roligt tillsammans och varit ute på många fina semestrar, men enkla… Fanns vid min sida när jag gick in i väggen och utvecklade stress ångest, ingen rolig tid…fick reda på att jag hade förslitningar i ryggen på 2 ställen, tog 5 år innan jag kom ut i arbetslivet igen, men det har gått upp och ner hela tiden…hade inte klarat allt det här utan min underbara man!!!!!!

Svara
Linda Moström 21 november, 2016 - 20:23

Tänk att få överraska sin man med en natt på Bellora. Trots 20 års förhållande har vi aldrig tagit oss i väg på något liknande. Nu är det dags, eller hur? 💗💗

Svara
Pernilla 21 november, 2016 - 20:22

Å min födelsedag och jag blir alltid firad så fint av min make men tänk om jag kunde fira honom och vår kärlek med en gåva/vinst som denna! Vi 2 som firar 14 år av kärlek i både med och motgångar !

Svara
eldina 21 november, 2016 - 20:18

Vi skulle verkligen njuta av att bara känna på livet igen efter stress, diskbråck och sjukdom. Har knappt levt de senaste två år.
kram till dig. Du är en stor inspirationkälla.

Svara
angela fortes olsson 21 november, 2016 - 20:17

Vill gärna skämma bort min älskling då han kämpat med sin pizzeria och jobbat nonstop i 2 år utan en ledig dag eller semester, nu ska han byta jobb efter jul och det hade vart toppen och få fira detta och röva bort honom på lite mys då jag bara sett han en stund på kvällarna då han jobbat varenda jäkla dag hahaha, ska bli skönt och ro om han lite igen 🙂 <3

Svara
Magdalena S 21 november, 2016 - 20:16

Vilken rolig tävling minsann
Tänk en sådan dröm om man vann
Har så länge velat besöka Bellora det jag vet
Håller tummarna sååå för detta paket
Vi har gått igenom så mycket sorg
Hade varit underbart med en lyxig vistelse mitt i Göteborg
Få lämna kidsen för en stund och alla dammråttor i husen
Och med en fantastisk man få njuta till tusen
Han som alltid hör
När ingen annan gör
Finns där när när hjärtat gått isär
Han som jag håller så kär
Skulle bli en minnesvärd helg och stärka vårt band
Håller stenhårt tummarna i varje hand =)
Gillar som Magdalena Svensson och
@magdalena_bakar

Svara
Cissi 21 november, 2016 - 20:11

Vi hade vår bröllopsmiddag på Bellora den 9/7, hade varit underbart att få uppleva Bellora igen med min prins ❤️ Få njuta av varandra och den underbara miljön!

Svara
Marie Pettersson 21 november, 2016 - 20:02

Skulle gärna tillbringa en natt med min älskling och bästa vän. Vi är särbos så vi syns inte varje dag, blir oftast till helgen. Skulle betyda massor om vi vann detta! Ser underbart ut på Hotell Belloras😊

Svara
Majsan Lysér 21 november, 2016 - 19:58

Hej. Jag har ingen pojkvän… men en fantastisk bästa kompis Pia…. Vi hade haft supermysigt på en sånhär grej. Vi kallar ju varandra för fruar ändå ❤️. Vi firar gärna en fantastisk vänskap med kärlekstema.

Svara
Linda Nyström 21 november, 2016 - 19:53

Åh, har så många gånger tänkt mig en övernattning på Bellora, men har aldrig blivit av. Skulle förstås ta med mig sambon, som en extra trevlig julklapp utöver de obligatoriska kläder jag alltid köper:)

Svara
Kimsan 21 november, 2016 - 19:45

Det här blir min kärleksförklaring till min man. Han har alltid funnits vid min sida och är mitt största stöd sedan jag fick en hjärnblödning pga av att jag helt eneklt jobbat för mycket, sovit för lite och inte lyssnat på min kropp. Han har skött om mig och barnen utan ett enda gnäll och verkligen bara gjort sitt allra bösta för hela familjen.
Jag skulle vilja ge det här till oss båda, nu när det värsta är över och jag har börjat jobba igen. Känner mig så tacksam och ödmjuk över att få en ny chans. Vi skulle behöva en liten knuff för att hitta tillbaka till varandra nu när värsta oron och rädslan är över.

Svara
Rebecka 21 november, 2016 - 19:41

Den här vinsten hade varit helt underbar att dela med min man som ett gyllene tillfälle att få komma iväg tillsammans och bara vara som ett par. I vardagens hets och jäkt med jobb, förislämningar, fritidsaktiviteter och planering en Masse för att få livet att gå ihop skulle detta vara en välförtjänt break och ett tillfälle för mig att ge uppskattning till en fantastisk make och pappa som är en sådan klippa i alla lägen! Alldeles oavsett vinst eller ej, så är det ovärderligt att få stanna upp och verkligen berätta hur mycket vi uppskattar varandra så jag ska kopiera och skicka texten till honom och hoppas fler gör detsamma till sin bättre hälft! Det är verkligen värdefullt att uppmärksamma det vi är tacksamma för och vill få ännu mera av.

Svara
Lovisa 21 november, 2016 - 19:33

Hej!
Vem vill inte kunna överraska pojkvännen på två-årsdagen med en vistelse på Bellora..?
Jag och min fantastiska pojkvän Erik är båda studerande på heltid och vi har LÄNGE pratat om att göra något ihop, få lite kvalitetstid. Bort med nudlar och Netflix! Att åka och äta fin frukost tillsammans, bo över på hotell eller äta en middag på restaurang har nämnts som förslag. Men pengarna lyckas alltid sina. Det får bli gröt och en promenad (inte alltid så kul i Göteborgs-väder) istället. Vi båda är väldigt målinriktade och förutom att plugga är vi involverade i respektive programstyrelser och andra aktiviteter utanför skolan. Så även tiden är svår att få ihop.
DÄRFÖR hade det varit helt fantastisk att kunna överraska världens finaste kille med, inte bara EN sak utan ALLA tre som vi har pratat om. Min älskling tycker verkligen om att äta god mat och att sova, gärna länge och skönt. Och säg, var gör man det bäst? På Bellora såklart!

Svara
Frida Elmgren 21 november, 2016 - 19:20

Oj vilken fantastisk gåva du tävlar ut !
Jag skulle vilja bjuda med min underbara make.
Vi gifte oss i somras men ibland har livet förmågan att sätta sina käppar i hjulet.
Med nytt jobb och sjukskrivning så har det inte blivit så mycket tid att fokusera på varandra.
Nu börjar det äntligen lugna ner sig på mitt jobb och maken mår bättre så en överraskning likt den här skulle bara vara sååå underbar!
Extra plus att vi bor i staden Göteborg dessutom! Jag tillsammans med alla andra håller tusen händer och fötter och hoppas 🙂
Önskar dig samtidigt en härlig vecka och passar på att tacka för en fantastisk blogg! Dina kesoplättar är en storfavorit härhemma!

Svara
Karin Lyxell Lind 21 november, 2016 - 19:19

Min man som som fyller jämt i december skulle få njuta av allt detta tillsammans med mig. En överraskning som jag mer än gärna vill dela tillsammans med min älskade.

Svara
Linda Strömvall 21 november, 2016 - 19:18

Jag och min sambo väljer ofta Bellora när vi går ut och äter, speciellt när vi vill fira något speciellt. Vore fantastiskt att utöka besöket med en övernattning och frukost också! Vilken lyx❤️/ Linda

Svara
Annika 21 november, 2016 - 19:11

Jag skulle ta med min goa pojkvän på detta! Att få umgås med varandra, äta gott o njuta till max hade varit toppen!!

Svara
Theres 21 november, 2016 - 19:10

Älskar Bellora! Men då jag bor i stan blir vardagslyxen att bo på hotell med min kärlek aldrig av tyvärr. Fluktar alltid på Bellora när jag går förbi ”där vill jag bo någon gång…”.
Såg tävlingen på din sida och såg min chans, äntligen en chans att få bjuda med Antti på lyxig romantik upphöjt i två alldeles runt hörnet 🙂
PS. Följer Bellora på IG sedan tidigare.

Svara
Yvonne Larsson 21 november, 2016 - 19:06

Tre helger i rad har min man bjudit på champagne till helgmyset. Dags för mig att bjuda tillbaka och en Valentino sunday hade varit precis rätt sak att få överraska med.

Svara
Tony Nilsson 21 november, 2016 - 18:32

Jag tar självklart med mej min fru och livspartner Angela. 5 barn och 35 år tillsammans har det blivit. Vi har en stor kärlek till Italien och medelhavsmat . Att få tillfälle att få en smak av detta, på tu man hand hos er, skulle vara alldeles underbart!

Svara
Jennie Andreasson Nunes 21 november, 2016 - 18:32

Efter en lång höst där romantiken lyst med sin frånvaro och regnet strilat och vi båda känt oss ganska slitna skulle en getaway longt bort från disk och blöjor kännas som en alldeles fantastisk present att få. Vi hoppas på tur!

Svara
Kim Alm 21 november, 2016 - 18:27

Jag vill ta med min man hit för han är en riktig vardagshjälte.💗 Jag blev svårt sjuk för drygt 5 år sedan och har sedan dess behövt hjälp med alla grundläggande behov för att klara mig. Hade under en period personlig assistans, men pågrund av bespararingar så är jag återigen utan. Så han sköter allt här. Han är en fantastisk pappa åt vår son, han är en underbar make och hjälper mig, dag som natt. 💖Dessutom sköter han sitt heltidsjobb och försörjer hela familjen, han tar hand om vårt hem och han sköter om våra djur. ❤ Han är verkligen en helt fantastisk pappa, make och person, som har offrat allt för sin familj. Så han skulle verkligen vara värd att få komma bort och slappna av.

Svara
Inna Timmerholm 21 november, 2016 - 18:20

Skulle så gärna vinna en valentino sunday för mig och min man. Vi firar vår första bröllopsfag idag och med en 1,5 åring är det inte lätt att hitta tid för romantiken. Han är dessutom den bästa man och pappa! Han är min bästa vän och min trygghet. Älskar honom över allt annat! Skulle vara riktigt kul att överraska honom med en valentino sunday på Bellora i det underbara stämningen som finns på det hotellet😊 Han är verkligen värd det!

Svara
Linda 21 november, 2016 - 17:56

Som så många andra så skulle min man få följa med. Pratar ofta om att göra saker på tu man hand, men det slutar alltid med att barnen får följa med 🙂
Så för en gångs skull vore det roligt att få åka iväg utan barnen!

Svara
Anna Klang Spalle 21 november, 2016 - 17:54

Hej. Tack för härlig inspiration i din blogg och på instagram. Jag har precis som du en stor familj, vi har 5 barn. Det är ofta svårt att prioritera sig själv då det alltid behövs något till någon av barnen eller att det är någon form av aktivitet på gång. Därför skulle jag så gärna vilja få överraska min man med denna ”get away”
Mvh Anna

Svara
Jenny Lager 21 november, 2016 - 17:43

Jag skulle vilja bjuda min man och fira våra 10 år som gifta ❤️ Att tillsammans få uppleva era mysiga rum och njuta av er omtalade frukost. Den här hösten har vi rest och varit ifrån varandra ovanligt mycket, så en Valentino Sunday är precis vad vi skulle behöva! 🌟

Svara
Emmelie 21 november, 2016 - 17:39

Jag skulle gärna vilja ta med min man på en mysig övernattning på Bellora. Han är den mest fantastiska och är så generös och fin. Jag är föräldraledig nu och har därför begränsad ekonomi och det skulle vara jättekul att kunna ”bjuda” mannen på detta. Dessutom skulle vi få en paus i vardagen med småbarn och allt som gör till.

Svara
Åsa 21 november, 2016 - 17:37

Jag skulle vilja bjuda min man på detta. Helt enkelt för att jag älskar honom. Vi gör sällan något på tu man hand.
Han har ett jobb som kräver extremt mycket av honom och som gör att han är borta mycket från familjen. Sen kämpar han på med vårt husbygge all ledig tid. En liten kväll med avkoppling och något gott att äta och dricka skulle ladda hans batterier något nu när han känner att han har alldeles för mycket omkring sig.

Svara
ep 21 november, 2016 - 17:36

jag och min man skulle njuta ordentligt av att bara vara tillsammans efter en lång period av stress, sjukdom och diskbråck. Nu när jag kan gå igen efter diskbråck så hade det varit skönt att njuta av livet lite.
hoppas på vinst
kram till dig

Svara
Christine thern Hesselgren 21 november, 2016 - 17:36

Skulle vilja peppa min man som varit långtidssjukskriven som skulle behöva lite lyx i sin vardag. Dagarna blir långa och ensamma många gånger.

Svara
Ann 21 november, 2016 - 17:32

denna tävling väckte lusten
Vill med sambon åka till västkusten
Bellora hotell är ju helt underbart
perfekt att komma till när vi julshoppat klart
Slappa en stund innan gourmetmat på kvällen
Belloras restaurang är ju en av de bästa göteborgs-matställen
Ja, jag hoppas att jag vinner så klart
det skulle vara helt underbart

Svara
Carina Nilsson 21 november, 2016 - 17:29

Hej på er! Jag hade varit glad om vi hade fått en trevlig vistelse hos er. Min svärmor gick bort i cancer i förra helgen, så min man skulle behöva uppmuntras. Och Min mamma är sjuk i alzheimers, usch det låter tragiskt men vi har det lite jobbigt nu med allt som skall fixas. Så en stund hos er hade varit vad vi hade behövt, för att få en stund tillsammans,det är ju så fint och vad jag har hört så är maten outstanding. 😳😘 mvh Carina Nilsson

Svara
Therese Eriksson 21 november, 2016 - 17:28

Hej Åse !
Tar gärna och överraskar mitt livs kärlek med övernattning och mys på Bellora.
Han heter Stefan och vi har varit tillsammans i 6 år och jag älskar honom bara mer och mer <3
Med vänlig hälsning Therese 😀

Svara
Annika Rönning 21 november, 2016 - 17:26

Skulle vara fantastiskt härligt att överraska min underbara man med en härlig upplevelse! Vi hade 30-årig bröllopsdag den 27 sep men kunde inte fira pga.arbete och sjukdom i familjen!
Mysigt att göra något mysigt bara vi två! Skulle bli så lycklig om vi vann! KRAM💞💞💞

Svara
Sandra Möller 21 november, 2016 - 17:26

❤️ Kärlek ❤️
Min stora kärlek, bästa vän, själsfrände och vapendragare är min son! Inte kunde jag ana denna obegränsade kärlek som jag känner för min fina son! Kärlek finns på olika sätt, för ens partner, vänner, föräldrar, syskon men störst av allt är kärleken till mitt barn så därför skulle jag vilja vinna denna underbara vinst så jag kan dela den med min stora kärlek, min son! ❤️

Svara
Ewa 21 november, 2016 - 17:19

Jag skulle vilja bjuda min man på en riktigt god födelsedagsmiddag då han fyller 50 snart. Det skulle han verkligen uppskatta då han kan bli tårögd av god mat, vilket detta ställe verkar kunna erbjuda 🙂

Svara
joanna nordlander 21 november, 2016 - 17:18

Vi har en flicka på 5,5 år och en pojke på snart 6 månader. Vi har på RIKTIGT inte varit på två vuxna sedan dottern föddes. Och jag kämpar nu på med amningar upp till ÅTTA ggr per natt – jag är ett vrak. Har alltså inte sovit mer än 1-2 timmar i sträck det senaste halvåret och jag är nog inte så rolig som sambo just nu. Jag behöver en hotellnatt. Vår relation behöver få lyxa till det med ett dygn utan barn. Mormor/morfar skulle nog oxå bli glada om vi vann – så de fick barnvakta våra härliga skatter! Missförstå mig inte – jag ÄLSKAR givetvis mina barn över allt annat – men ett lyxigt dygn vore just nu heaven…

Svara
Camilla 21 november, 2016 - 17:17

Underbart att få skämmas bort och tillsammans med min sambo som firar 50 år (och 20 av dem tillsammans med mig 🙂 ) så vi behöver lite ny lyx på Bellora för att fixa vardagen.

Svara
Louise Yxklinten 21 november, 2016 - 17:14

Detta hade varit helt underbart att få bjuda min underbara blivande man på. Han är världens finaste man som alltid ställer upp för mig & skämmer bort mig.
Detta vore det bästa sättet att ge tillbaka till honom. Håller tummarna hårt!

Svara
Malin Håkansson 21 november, 2016 - 17:09

Hej Åse.
Efter en 2 årig studieperiod så tog jag min resekonsultsexamen vilket innebar jobb hela sommaren och ingen semester. Min sambo och jag fick därför skjuta upp 5-årsfirandet till framtiden. Det vore därför roligt att få vinna denna tävling och få fira kärleken och livet med den jag håller mest kär på Hotell Bellora.

Svara
Sarah Nilsen 21 november, 2016 - 17:08

Jag tar med min sambo Björn 🙂 Livet är kort och till för att njutas(vilket kan vara en utmaning med studentbudget) tillsammans med de man håller av ♥

Svara
Marie Lohman 21 november, 2016 - 17:06

Hade önskat ha min 40-årsdag på underbara Bellora men det var fullt. Så hade önskat ta med mig en av mina barndomsvänner för att avnjuta denna underbara atmosfär.

Svara
Amanda 21 november, 2016 - 17:06

Vi har nyligen fått veta att jag är gravid och ingen är lyckligare än vi. Men illamåendet har krupit på mig och min kära sambo får ställa upp och fixa så mycket här hemma och fixa saker till mig medans jag mest ligger på soffan. Så jag skulle vilja visa honom min uppskattning och tacksamhet och ta med honom på den här fina trippen. 😊❤️

Svara
Stephanie 21 november, 2016 - 17:04

Åååå va härligt det vore att få ta min stora kärlek o älskade man på detta då vi snart har varit ihop i 6 år samt väntar vårt andra barn så här i julstressen. Helt underbart skulle det vara att få kunna njuta av lite kvalitetstid, ladda batterierna tillsammans, äta gott o bara njuta för att sen kicka ännu mera as som småbarnsförälder o ge ännu mera av oss till våra älskade barn

Svara
Anja 21 november, 2016 - 16:56

Vilket sammanträffande! Jag och min sambo pratade igår om att det snart är 7 år sedan vi träffades första gången och hur vi skulle kunna fira det..?! Detta vore ju perfekt! Mysigt och romantiskt och ett hotell vi inte har besökt förr och som vi aldrig hade hittat om det inte vore för din tävling! Vår 7-årsdag infaller dessutom på en söndag så en övernattning sön-mån hade blivit det ultimata firandet. Lite lyx, mys och bli lite bortskämda. Det är vår kärlek värd!

Svara
Ann-Sophie 21 november, 2016 - 16:54

En lyxkantad hotellvistelse på Bellora vore sensationellt,
oerhört avkopplande och sååå speciellt,
tänk att kunna rå om varandra och bara njuta
tagga ner och en Belloras suveräna kök för två få avnjuta,
Till min sambo vill jag överraska och låta denna vinst symbolisera
vår eviga kärlek och inspirera
till förnyad kraft när hoppet tryter
att ingenting våra starka band bryter
en helg för oss själva att om varandra rå
njuta av stillhet och riktigt gott må!
Ett härligt avbrott i det vardagsgrå
En härlig weekend för bara oss två!

Svara
Hotel Bellora 24 november, 2016 - 12:42

Hej Ann–Sophie! Har du en mail vi kan nå dig på? 🙂

Svara
Janine Christensen 21 november, 2016 - 16:52

Efter varit singel i flera år skulle en fantastisk helg i kärlekens tecken @Bellora i sköna Göteborg…vara alldeles alldeles Bellisimo <3
/ sthlmsflicka

Svara
Vedrana 21 november, 2016 - 16:52

Vad härligt 🙂
Jag vill bjuda min man för att visa honom hur härligt det kan vara med lite egentid med sin partner i hoppet att han börjar överraska mig med middagar i framtiden… Han är jättedålig på det och jag orkar inte tjata mer utan vill visa honom hur det känns att bli lite bortkämd av sin älskade❤️

Svara
Joakim Marcko 21 november, 2016 - 16:49

Vilket fantastiskt tillfälle att få mysa lite extra med min fina fru. Efter snart 30 år tillsammans är det alltid uppskattat med något extra i vardagen. Nu håller jag tummarna för att jag kan överraska min fru med denna fina hotellvistelse på ett av Sveriges bästa hotell.

Svara
Hanna 21 november, 2016 - 16:46

Om jag vann skulle jag såklart ta med min Alfred. Vi säger ofta att vi borde åka iväg, bara vi och njuta av lite egentid och lugn på tu man hand – men så kommer vardagen ifatt med allt vad det innebär och då vi båda ofta väljer att ställa upp på vänner och familj med fix och trix finns det en risk att vi glömmer bort – ”den där helgen som vi sa vi skulle boka och komma iväg på”… Med ett pris vore det lättare att komma ihåg 🙂

Svara
Agneta 21 november, 2016 - 16:46

Skulle vara helt underbart att ha en myshelg i Göteborg med min älskade man på detta härliga hotell. Livet går så fort så det är viktigt att vara tacksam och ta till vara alla stunder tillsammans.

Svara
Sandra 21 november, 2016 - 16:44

Skulle verkligen vilja ta med min käraste på detta. Vi ses alltför sällan och gör aldrig nåt ihop längre. Behöver få en ”ny tändning” i förhållandet innan det gå för långt och kanske detta är en bra början om jag har turen att vinna ⭐️🍀🙏🏾

Svara
Pia Gillesen 21 november, 2016 - 16:43

Vilken underbar vinst, håller tummarna stenhårt! Jag skulle ta med min man som är min stora kärlek och vi har varit ihop 20 år i år, vilket var redan i mars men vi har inte haft tillfälle att fira det. Så om vi vinner så ska det firas ordentligt💃😀

Svara
Amanda 21 november, 2016 - 16:36

Sambon som sliter dygnet runt.
Med jobb, hem och dessutom mitt strunt.
Eftersom han alltid ställer upp och alltid är där,
Vill jag ge något för att visa att han är mig så kär.
Och när han nu jobbar som en galning med ny butik.
Blir jag orolig för honom, för att kroppen ska ge vik.
Han behöver koppla av, äta gott och stressa ner.
En Valentino Sunday på Bellora vad kunde man önska mer?

Svara
Helena 21 november, 2016 - 16:34

Jag vill så gärna överraska min make/älskling/själsfrände som står ut med mig och stöttar i vått och torrt. Jag har varit sjukskriven länge och har fortfarande en lång bit kvar och han bara peppar och finns där hela tiden. Jag skulle vilja göra honom glad och överraskad av en hotellnatt och efterföljande hotellfrukost som är det bästa som finns. Nu håller jag tummarna.

Svara
Ewa 21 november, 2016 - 16:30

Jag och den jag träffar hinner sällan ses. Jag är endast barnfri varannan helg, han är också barnfri då men måste jobba dom helgerna. Vi har oftast söndagen tillsammans bara. Därför har vi inte tid att åka iväg eller göra något speciellt men detta skulle passa oss perfekt! Att få lite tid och rum tillsammans, att få göra någonting speciellt men ändå i vår stad så det inte krävs för mycket:)

Svara
Johanna 21 november, 2016 - 16:30

Överraska maken som fyllde 35-år med en weekend i Sthlm för 1 månad sen. Veckan innan fick jag magsmärtor som höll i sig men envis som jag är hängde jag i hela helgen men vinluncher & Spa blev ju inget av. Måndagen efter helgen i storstan hittades en cysta stor som en tennisboll i magen med efterföljande operation så vi behöver ett nytt försök på romantisk weekend.

Svara
Yvonne 21 november, 2016 - 16:29

Min man har precis gått i pension. Detta vore den petfekta upplevelsen för oss båda!! Tänk att kunna överraska min norske make med denna glamourösa och amorösa överraskning!

Svara
Anna Elofsson 21 november, 2016 - 16:29

Jag och sambon har knappt haft en stund för oss själva sedan dottern på 1,5år kom. Det tar på vår relation som inte är den bästa just nu därför skulle något sådant här vara perfekt för att bara få vara och hitta tillbaks till varandra.

Svara
Emelie 21 november, 2016 - 16:21

Jag och min sambo har vart tillsammans snart 7 år och vi har endast varit iväg en natt själva under dessa år. Vi älskar våra 3 barn men nu är det dac för natt nummer 2 tycker jag. Att få ladda batteriet efter min skada och få njuta av god mat skön SÖMN utan små barnfötter i ansiktet. Och att få ta igen alla 6 årsdagar vi ej firat våran kärlek.

Svara
Anna 21 november, 2016 - 16:19

Min mans mor gick bort på vår bröllopsdag så det blev inget firande i år. Hade varit mysigt och kul att få överraska med en mysig resa❤

Svara
Britt Ljungqvist 21 november, 2016 - 16:12

Jag vill så gärna överraska min fru. Vi gör massa roligt men det planerar vi alltid tillsammans. Att gå överraska med hotellvistelse i hjärtat av Göteborg vore fantastiskt, gôtt mos helt enkelt.

Svara
Therese 21 november, 2016 - 16:12

Detta hade varit perfekt att överraska sambon med! Vi är bara lediga varann helg ihop & de lediga helgerna resten av året lämnar jag honom ensam hemma för att åka & se min stora idol Håkan Hellström. Alla dessa år han stått ut med mig & min Håkan hysteri får mig att älska min sambo ännu mer! Det hade varit så mysigt att få ge honom detta som ett TACK för att han står ut med mig!

Svara
Amanda 21 november, 2016 - 16:04

Yey!
Skulle så gärna vilja bjuda min pojkvän på en fin övernattning på underbart grönskande Bellora. Han behöver skämmas bort då han måste komma bort från sitt ansträngande jobb som tyvärr kräver en del övertid.
På Bellora kan vi njuta av maten som jag vid varje inlägg Bellora gör på facebook rent ut sagt dreglar av, och få lite lugn och ro på ert hotell som är helt sprudlande blommigt och mysigt. Låt oss få testa på detta underbara hotell!
We deserve it 😉😄

Svara
ThereseKristin 21 november, 2016 - 15:56

Hur magiskt vore inte detta?!
Håller alla tummar jag har att jag och min man får äran att dela detta tillsammans!
Det är vid såna här tillfällen man kommer på hur mycket man tycker om varann 😉

Svara
Pernilla 21 november, 2016 - 15:56

Åh då vi är särbor med många mil emellan och inte ses så ofta som vi önskar hade detta varit jätte mysigt💕

Svara
Josefine carlsson 21 november, 2016 - 15:56

Skulle gärna vilja bjuda min sambo på detta som tack för att han står ut med mig och mina fixa-idéer. Vore kul att komma ifrån vardagen i hemstaden och få bo på hotell och bara rå om varandra. Till vardags är jag dålig på att visa alla tacksamhet och kärlekar som jag känner till honom när trötthet och stress tar över. Den bästa och roligaste tiden jag har med honom är när vi är på semester och bara njuter, kanske kan en liten färd hemifrån vara en påminnelse om hur bra vi är tillsammans!

Svara
Josefine carlsson 21 november, 2016 - 15:46

Skulle gärna vilja bjuda min sambo på det här som tack för att han står ut med mig och mina fixa-idéer. Lite avkoppling och romantik i hemstaden vore inte fel, till vardags är jag dålig på att visa uppskattning när jag är trött efter jobb och träning.

Svara
Therese Edquist 21 november, 2016 - 15:42

Jag hade väldigt gärna vunnit eftersom min make är värd så mycket för han gör så mycket för vår familj och mig. Men eftersom jag är föräldraledig utan föräldrapenning så är det min man som jag försörjer oss, därför är det väldigt svårt att kunna överraska honom eftersom jag alltid måste be om pengar och då fattar han ju. Eftersom vi nyligen firade sju år ihop men det hände inget särskilt den dagen hade detta vart ett underbart sätt att få uppmärksamma vår kärlek för varann, något som sällan händer numera med två små och massa jobb.. Hoooooppppassss av hela mitt hjärta, jag vill verkligen kunna ge tillbaka något till min man oxå även fast jag inte har nån inkomst just nu.

Svara
Hotel Bellora 21 november, 2016 - 15:42

Vilka härliga inlägg från allihop!

Svara
Saki 21 november, 2016 - 15:35

Skulle vara jätte härligt att fira 30 år tillsammans med min älskling speciellt då man är alltid stressad och hinner inte slappna av. En sån underbar avkoppling önskar jag till oss.

Svara
Linda 21 november, 2016 - 15:11

Efter en riktigt strulig höst så har vi nu bestämt att vi är viktiga och att vi är vi och att få ta med min älskade på detta vore verkligen något vi skulle behöva!

Svara
Gunnel Ståhl 21 november, 2016 - 15:05

Vad kul med en sådan härlig tävling. Vad underbart det skulle vara att kunna överraska min underbara man med en liten lyxtripp med god mat och dryck. Han är så värd detta som alltid finns för mig och våra barn, mina 2 och hans egna 2 samt för ”vårt” lilla barnbarn som han är extramorfar åt. Håller tummar och tår att det kan bli lite guldkant på tillvaron.

Svara
Emma 21 november, 2016 - 14:46

Älskar Bellora! Och jag älskar min fina pojkvän. Ett av hans största intressen är god mat och den absolut bästa måltiden han vet är frukost! På helgerna skämmer han ofta bort mig med hemmabrunch där han har gjort pannkakor, våfflor eller hembakt bröd. Vi är båda två från Göteborg, men jag bor i Gävle och pluggar. Vi har haft distansförhållande i snart 3 år nu och ses därför inte i närheten av så ofta som vi skulle vilja. Han fyller snart år och eftersom att jag är student är min presentbudget till honom aldrig lika stor som när han köper till mig. Det hade varit så himla mysigt att få skämma bort honom med en staycation i charmig miljö och med grym mat.
Jag håller tummarna.
Kram!

Svara
Affi 21 november, 2016 - 14:46

Skulle vilja mysa med min underbara man på denna härliga plats. I sommar gifter vi oss efter 25 år tillsammans. En dröm att få planera bröllopet bara vi två på hotell i Göteborg

Svara
EmmaJ 21 november, 2016 - 14:41

Men hur ljuvligt vore inte detta då!?
Skulle sitta som en fläskläpp att överraska min stora kärlek, min make, sen 7 år med den här romantiska övernattningen. Han bor i Lund och jag i Stockholm så vi pendlar var 11:e dag fram och tillbaka och försöker suga ut så mycket kärlek vi kan mellan tors-söndagar. Flytt söderut (är född i Helsingborg men bor i hufvudstaden sen 24 år tillbaka. Notera dock att skånska fortfarande är var. Såklart 🙂 ) är naturligtvis drömmen men pusselbitarna med barn och x har inte redigt fallit på plats. Än…
Jag skulle hopplastega och skrika av lycka om jag denna vinst skulle få!
Kram

Svara
Anita 21 november, 2016 - 14:39

Efter 32 år träffades vi igen, min ungdomskärlek och jag!
I fyra år var vi särbos och pendlade mellan Göteborg och Gävle. Nu bor vi tillsammans i Gävle sedan två år. Skulle vara härligt och uppleva Göteborg igen, platsen vi möttes på !

Svara
Susanne Jonasson 21 november, 2016 - 14:35

Att få ta med min man till Hotell Bellora hade varit underbart. Eller varför inte ge bort det till min son och hans fru som fyller 30 till våren. De behöver komma bort för att bara vara man och hustru. De har en underbar flicka som kan vara hos farmor om jag har turen med mig.

Svara
Johan 21 november, 2016 - 14:20

Min fru och jag fick i januari i år vår älskade son.. Genom staycation i Göteborg vill jag visa min tacksamhet och stora kärlek till min underbara fru och mamman till vår son. Hon har varit fantastisk senaste två åren och jag är så imponerad av henne på alla plan. Sanningen är att vi inte haft en egen kväll sedan Vår son föddes. Nu är det dags och sätta klackarna i taket På tu man hand.
Min fru är en sann fashionista och tillika stort Bellora fan. Under småbarnsåren är behoven många, inte så mycket glamour i vardagen för en fashionista. Bellora vistelsen skulle ge rejält med guldkant för min vackra fru och vara det bästa sättet att fira 11 år tillsammans.

Svara
Kenneth Stenborg 21 november, 2016 - 14:20

Jag och min hustru skulle vilja fira vår 40-åriga bröllopsdag på detta romantiska sätt.
Kenneth

Svara
Jenny Larsson 21 november, 2016 - 14:19

Det låter verkligen hur mysigt som helst!
Jag och min sambo har varit tillsammans i snart 8 år. Vi har två små barn tillsammans och en hund. Jag skulle vilja överraska min sambo för att visa hur mycket jag uppskattar honom. När man har småbarn så är det lätt att livet bara rullar på. Man fokuserar så mycket på barnen och alla sysslor i hemmet. Tyvärr glömmer man bort varandra (Det har i alla fall vi gjort). När dagen är slut och barnen lagt sig så är man själv så trött att man också går och lägger sig för att orka kliva upp och jobba nästa dag.
Och så rullar det på…
Hade varit fantastiskt med lite romantik och tid för oss själva. Att få spendera tid med varandra i en romantisk miljö skulle verkligen vara det vi behöver.
Att få bli lite kära igen!

Svara
Camilla 21 november, 2016 - 14:15

Med två barn på 1 &3 och ett nyköpt hus finns det dåligt med tid och ork för att rå om varandra. Ett dygn med min underbara man hade varit guld för oss för att känna av gnistan som ligget undanstoppat och få möjlighet att sova bredvid varandra(utan 2 barn i sängen) och tilloch med få skeda vilket jag ibte mins sist när det hände.

Svara
Olivera 21 november, 2016 - 14:12

Åååå de hade varit så mysigt att få komma iväg med min goa gubbe . Bara mysa och njuta och koppla av från all vardags stress 💕💕 hoppas hoppas😉

Svara
Madelene 21 november, 2016 - 13:53

Älskar Göteborg. Älskar att strosa runt på avenyn. Skulle ta med min fästman för att han äntligen efter 9 år gick ner på knä för 2 veckor sen. Skulle vilja fira med honom

Svara
Annika 21 november, 2016 - 13:52

Detta hade varit ett underbart sätt att ha en egen liten minisemester och komma bort från mörka Norrland några dagar och bara njuta av varandra 🙂

Svara
Anna 21 november, 2016 - 13:49

Så mysigt det hade varit . För 2 år sedan friade min man på alla hjärtans dag , efter 12 år och 3 barn tillsammans ! Samma år i oktober gifte vi oss. Och vårt bröllop var fantastist ! Hade varit så roligt att ”överraska ” tillbaka , men en hotellvistelse!

Svara
Josefine 21 november, 2016 - 13:48

Har varit tillsammans med min pojkvän i strax över två år och det hade varit så värdefullt att få åka iväg tillsammans då vi bor 10 mil ifrån varandra och då bara träffas varannan helg i bästa fall. Han jobbar dessutom länge på dagarna så att få skämma bort honom med en mysig övernattning hade varit guld värt. Han förtjänar verkligen lite avkoppling ifrån vardagen.

Svara
Carina Ruthberg 21 november, 2016 - 13:45

Skulle vara underbart att få överraska min sambo, som i år, i 10 år utan att klaga en enda gång fått tagit hand om mina tre barn som han fick på köpet i och med att vi träffades.
Vill inte presentera ngn snyfthistoria, men den biologiska pappan, har tyvärr varit frånvarande helt sedan vår separation. Min älskade sambo har själv inga barn utan fick som sagt tre stycken på köpet och två av dessa har som grädde på moset varit svårt sjuka under en lång period. Nu börjar livet ljusna och vi äntligen få lite tid för oss själva. Utan honom hade jag troligen klarat mig, men varit så mycket mer sliten, han har verkligen varit och är allt för mig! Vi har mycket att ta igen och vad kan vara bättre än att få lyxa med hotellvistelse 🙂

Svara
Lisa 21 november, 2016 - 13:43

Bellora är så himla mysigt, har ätit middag där flera gånger och älskar den välkomnande miljön, personalen och inte minst maten! Att prova deras frukost har länge funnits på min lista 🙂
Min pojkvän har varit en stor stöttepelare för mig under hösten då jag jobbat mycket, dragit på mig två perioder av skador och har lagt den lilla energin jag har haft på just jobbet. Det är ju en skev prioritering – jag vill gärna ge tillbaka till honom som nästan alltid får mig att känna mig gladare, piggare och stöttar mig till hundra procent. Trots att jag själv absolut inte har gett lika mycket tillbaka. Samtidigt har han vetat när det är dags att ifrågasätta och stötta mig till att kunna komma ur den negativa spiralen. Ni hör ju – en riktig bästa vän, pojkvän och sambo i ett. Nu börjar det vända och jag det hade varit jättemysigt att visa honom denna uppskattningen. Följer redan Bellora på FB – lägger till IG också! 🙂

Svara
Elin 21 november, 2016 - 13:40

Vilken underbar tävling! ❤️ Jag har under hösten haft span på Bellora och tänkt att jag skulle vilja överraska min fina man med just En romantisk söndag, men som småbarnsförälder har det varken funnits tid eller pengar. Åh som jag hade velat vinna denna övernattning! Min man och jag har inte haft en endaste natt för oss själva detta året så du förstår ju att det hade varit lyx med vuxentid. Min man är så värd detta, han har varit vid min sida i 10 år och inte nog med att han är den snällaste, ödmjukaste och mest älskvärda make så är han också den bästa och finaste pappan vår son kan ha. Även om jag trodde det redan innan barn så står det helt klart efter han kom. Han låter mig sova ut efter en tuff natt, han låter mig få egentid när han kommit hem från jobbet och byter varenda blöja när vi båda är hemma. Det må låta som basala sysslor men det är sån lyx för mig. Vi hjälps båda åt, han peppar mig att utvecklas både privat och i arbetslivet. Han är den som peppar mig till att pensionsspara inför framtiden något jag tycker är så tråkigt. Han är alltid så mån om mig och att jag ska ha det bra. Innan vår son kom brukade han alltid skämma bort mig med paket, överraskningar och komplimanger. Ja det gör han fortfarande, utifrån vårt nya liv och vad som är möjligt just nu. Därför hade det varit så fint att få ge tillbaka, att han för en gångs skull blir överraskad. Då hade vi också fått anledning att skaffa barnvakt för en kväll och haft en Staycation i vår hemstad Göteborg, sett varandra djupt i ögonen under en trevlig middag och faktiskt hållt om varandra under natten utan barn mellan oss. Jag håller tummarna att jag vinner denna grymma tävling!

Svara
Elin 21 november, 2016 - 13:39

Hade varit en perfekt getaway för mig och min Love på tvåårsdagen som dessutom råkar falla in på just en söndag! 

När han är med mig så är det som om mina andetag är lugnare.
Han skänker mig en styrka jag knappast trodde fanns.
Han är en rätt tystlåten man min Love, men när jag är med honom så behövs inga långa kärleksförklaringar för jag liksom känner hans kärlek inifrån och ut. Som om vi vore sammanlänkade på något vis.
Ja, va kan jag säga.
Jag är otroligt lyckligt lottad som har Love.
//elin

Svara
Lotta Kristiansson 21 november, 2016 - 13:38

Skulle gärna vilja överraska min man bara för att han har varit njursjuk och gått i dialys i många år men är nu transplanterad. Har inte kunnat göra något sådant på många år eftersom han varit bunden till sin dialysmaskin i sovrummet varje natt. Han är världens underbaraste man som äntligen har fått en andra chans till livet. Tänk en romatisk natt utan pipande maskiner i sovrummet…….. Det önskar jag att jag kan ge min underbara man!

Svara
Nicolina 21 november, 2016 - 13:34

Detta skulle vara så fint till min dotter och henne sambo❤️ De driver och äger en restaurang. De sliter och är sällan lediga och kan njuta av varandra och egen romantisk tid. Det är sena nätter och tidiga mornar och alltid jobb i huvudet! Så detta hade vart så fint att ha chans att vinna till dem, två dagar där de bara kan rå om varandra☀️

Svara
Anki Eriksson 21 november, 2016 - 13:27

Det hade varit helt fantastisk att få möjlighet o skämma bort mannen i mitt liv. Efter ett tufft år bakom oss så hade det varit underbart att få blicka framåt och bara vara tillsammans o ta hand om varandra med lite extra romantik och god mat.

Svara
Martina 21 november, 2016 - 13:24

Det har varit ett väldig turbulent halvår för mig o min familj! Nu vill jag ta med min man o njuta av detta 💕✨ Bara han o jag ❤️

Svara
Anna 21 november, 2016 - 13:22

Vore kärlek att förgylla särbolivet med underbar stund <3 …tänk att åka några mil med min "Örebroare <3" för att sätta guldkant på söndagen istället för att skiljas åt och få ont ända ner i hjärteroten!

Svara
Karin 21 november, 2016 - 13:19

Åh… att få hinna träffas. Vi är småbarnsföräldrar där jag jobbar mån-fre, och där min underbare sambo är bortrest väldigt många helger.
Att vi bor i Göteborg ser jag bara som en fördel – vi kan fly vardagslivet, hinna umgås och inte behöva skaffa kattvakt…

Svara
Emelie 21 november, 2016 - 13:16

Jag och min sambo genomgår en otroligt tuff bli-en-familj-process. Vi har gjort fyra misslyckade IVF-försök och ska nu snart påbörja vårt femte, som troligtvis blir vårt sista. Läkarna säger att chanserna är små. Det gör ont. Samtidigt gör det förstås stora hål i plånboken, vilket gör att vi inte har råd att lyxa till det med den här typen av relationsbooster (som vi mitt i allt det här behöver mer än någonsin för återhämtningen). Därför skulle jag bli så otroligt glad över en vinst! Kommentaren känns mer utelämnande än vad jag kanske önskar, men jag fick ett sådant sug efter att göra något sådant lyxigt, att det får vara värt det! 🙂 Tack, kram!

Svara
Petra 21 november, 2016 - 13:29

All kärlek och styrka till er!! Blir tagen av din berättelse och känner delvis igen mig… Kram!

Svara
Petra 21 november, 2016 - 13:08

Drömmen för stressade och pendlande småbarnsföräldrar som vi!! Att få vuxentid gör oss till bättre föräldrar – och i en så här lyxig och romantisk miljö blir det dessutom en frivolt för själen… Håller tummar och tår för att vi vinner!!

Svara
Camilla 21 november, 2016 - 13:08

En perfekt present till min man som haft ett mycket intensivt år! Jobbat i massor, synts i media och varit en fantastisk familjefar! Hade varit så roligt att få bjuda världens bästa make och man på detta kärlekspaket. En lugn och fin stund tillsammans – bara vi två! Älskar den mannen!! 💙

Svara
Mirjam Jansson 21 november, 2016 - 13:07

Jag går hemma tvättar städar och gnor
Så underbart det skulle vara med lite extra glamour
Med mannens nya tjänst blir det mycket extra jobb
Så lyckliga om vi nu detta hade fått
Det är detta som sätter guldkant på livet
Och tar med min man är ju helt klart givet

Svara
Maria Thomsson 21 november, 2016 - 13:02

åh vad det låter underbart… I mitt liv skulle det vara såå välkommet med egen tid med maken och försöka blåsa liv i glöden efter 3 år i kris pga en mycket sjuk son. det har påverkat oss starkt och man orkar inte med att bry sig om varandra.

Svara
Siv S 21 november, 2016 - 13:02

Jag hoppas att jag vinner detta och kan ta med min underbara sambo Göran för att vi ska få lite kvalitetstid som är svårt att hinna med i dagliga med jobb, barn och barnbarn och allt annat som ska hinnas med❤️❤️

Svara
Jessica 21 november, 2016 - 13:00

Detta skulle vara ett perfekt tillfälle att både få uppleva göteborg igen och överraska min fantastiska fästman som varje dag bekräftar det fakto att han är mannen i mitt liv. Han har stöttat mig genom motgångar och medgångar under vårt förhållande och nu har han själv tagit ett stort steg genom att söka till ett drömjobb som han precis fått. Jag skulle verkligen vilja fira hans nya jobb och få honom att känna sig som kung för en dag <3

Svara
Eva-Lena 21 november, 2016 - 12:59

Hade varit så mysigt att få bjuda min nya kärlek på detta. Då jag är sjukpensionär och aldrig kan bjuda honom på något mysigt för att pengarna aldrig räcker

Svara
Anna Winnerfeldt 21 november, 2016 - 12:55

Min man gör vårt liv så enkelt! Han ger oss oändligt med
kärlek, uppskattning och trygghet. Han påminner mig om att ta vara på livet och hitta guldkornen i vardagen! Så därför önskar jag belöna honom med en Valentino Sunday på UNDERBARA Bellora ❤️

Svara
Lindha 21 november, 2016 - 12:54

Jag har ju ingen fast kärlek än men söker med ljus & lyckta, ho ho were are you 😍 ….så jag hoppas verkligen han finns där ute & väntar på mig, så jag kan få bjuda med honom på Valentino Sunday ❤

Svara
Marie 21 november, 2016 - 12:48

Småbarnsföräldrar och en man som driver eget, då blir tid för varann knapp! För att hålla kärleken vid liv behöver man unna sig det, men som sagt svårt. Detta hade varit ett härligt tillfälle att komma iväg och njuta av varann !! <3

Svara
Anneli Eliasson 21 november, 2016 - 12:47

Jag vill visa min enorma uppskattning för min man som är en enastående partner, kärleksfull pappa och en ständing överraskande livskamrat. Han är simply the best! Vår tid tillsammans som äkta par är för tillfället på minuskontot, familj och jobb har prioriterats. Min intention är att njuta mer av varandras sällskap, ett besök på Hotell Bellora bara för oss skulle vara himmelskt!

Svara
Anna Carlsson 21 november, 2016 - 12:40

Efter att ha varit singel i över 4 år efter min skilsmässa så har romantik saknats länge. Det hade varit helt fantastiskt att få ta med mig mannen jag träffar för att hjälpa kärleken lite på traven ❤️ Kanske startar vi en ny tradition

Svara
Lotte 21 november, 2016 - 12:36

Jag hade mer än gärna gjort något på tu man hand med maken. Det har vi inte gjort på dessa 25 månader som vi haft en liten…… Bara få sitta ner och prata och ÄTA i lugn och ro haha. Å + att vi har våran årsdag nu till helgen med så detta hade jag velat överraska med 🙂
http://www.lotte4.blogspot.se

Svara
Ann/Cathrine 21 november, 2016 - 16:44

Hade varit underbart att vinna eftersom jag verkligen behöver en helg på Bellora. Jag kan tänka mig att ta med min man också 😳

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.