TÄVLING: Mina två böcker Lev gott och Viktminskning med LCHF

4 oktober, 2014

Tävlingen är avslutad!
 
God morgon lördag!
Här står kalas på agendan så jag ska sätta fart! Men tänkte lägga upp en liten tävling idag!
Mina två böcker: Viktminskning med LCHF och Lev Gott (Signerade om ni vill) 

012A0864

För att vara med i tävlingen gäller följande:

1. Vilket år startade 56kilo?
2. Varför ska just du vinna böckerna?
Tävlingssvaren ska skrivas i kommentarsfältet, inte på Facebook eller till min mail.
Tävlingen pågår to.m. måndag klockan 16.00 och vinnaren annonseras här på bloggen på tisdag! 
OBS: Ditt svar är dolt för alla utom dig själv!
Dela gärna inlägget ♥
Gilla gärna 56kilo på Facebook om ni inte gjort tidigare, där ser ni när nya inlägg görs och jag lägger upp lite tips m.m.
LYCKA TILL!

Annonslänkar via APPRL

Vecka 32 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


160 kommentarer

VINNARE: Mina två böcker! - 56kilo 8 oktober, 2014 - 14:22

[…] Therese Rutqvist! – Grattis!!! Maila mig till vilken adress böckerna ska gå och om du eventuellt vill ha en signering! […]

Svara
helena 6 oktober, 2014 - 16:37

å nej. missade jag detta nu? kl är 16.35.
Började i dag att köra Lchf och gogglade fram din sida som verkar vara perfekt för mig. Den lär jag besöka mycket.
Är en blivande 40-åring som tränar mycket men inte blir av med barnhullet riktigt någon gång. Har fyra barn varav de två sista föddes för 4 år sedan. Tänkte prova om lchf är rätt för mig, det känns så.
Skulle så gärna vilja vinna dina böcker som en riktigt bra kickstart.
Och din blogg började 2003.
Mvh
Helena Olbrich

Svara
Isa 6 oktober, 2014 - 15:17

1. 2003
2. Jag har läst din blog sen ca 1 år och lagar sen ca ett halvår mest mat från dina recept 🙂 just nu står jag med telefonen i handen framför spisen när jag lagar mat. Jag älskar kokböcker och skulle gärna ha dina att laga från. Sist stod jag i affären med din bok i handen men tänkte önska mig dem i present i stället.
Jag hoppas att jag ska bli kvitt mitt sötsug med lchf, men hittills har jag inte lyckats vara konsekvent nog 🙁 kanske lyckas det bättre om jag har dina böcker, då kan jag kolla på bilderna när suget blir för stort…
Din blogg gör mig i alla fall alltid på gott humör och min dotter älskar din pulled chicken 🙂
Kram
Isa

Svara
petra stålsköld 6 oktober, 2014 - 15:05

Bloggen startades 2003. Å tänk om jag skulle vinna . då kunde jag kanske gå ner i vikt trots min hypotyeros

Svara
Anna 6 oktober, 2014 - 14:45

Hej!
1: Bloggen startade 2003
2: Jag är nyfiken och intresserad av att testa LCHF, både för min egen skull då jag är mån om min hälsa. Skulle vilja hitta en hållbar livsstil i vardag och fest där jag mår bra och trivs med mig själv. Det är inte mer komplicerat än så 🙂
Arbetar också med hälsoupplysning och därför vill jag har mer kunskap och erfarenhet kring LCHH då det är ett aktuellt och enageläget ämne!
Hoppas på tur 🙂

Svara
Anna 6 oktober, 2014 - 14:42

56kilo startade år 2003.
Jag vill så gärna vinna för jag har verkligen testat allt för att bli av med mina extra kilo och inget har varit en hålbar livsstil för mig förrän jag kom i kontakt med din blogg. Sakta men säkert börjar bitarna falla på plats och förhoppningsvis försvinner snart lite av mig men jag skulle verkligen uppskatta dina fina böcker som fortsatt inspiration 🙂
/Anna

Svara
Emma Ekengren 6 oktober, 2014 - 14:37

Ang tävling av dina fina böcker
1. 56 kilo startade 2003
2. Jag hade blivit så glad för dina böcker. Har velat beställa dom länge men har varit sjukskriven utan ersättning sedan maj i år och har därför köpstopp på allt som inte är ätbart för tillfället. Jag följer din blogg och använder ofta recepten från appen då matlagning och vad vi skall ha till middag blir dagens höjdpunkt för mig nu när jag går hemma om dagarna.
Tack och Kram
Emma
Ps. Mitt inlägg försvann så det kan vara en risk att jag postat två gånger

Svara
Emma Ekengren 6 oktober, 2014 - 14:32

Ang tävling av dina fina böcker
1. 56 kilo startade 2003
2. Jag hade blivit så glad för dina böcker. Har velat beställa dom länge men har varit sjukskriven utan ersättning sedan maj i år och har därför köpstopp på allt som inte är ätbart för tillfället. Jag följer din blogg och använder ofta recepten från appen då matlagning och vad vi skall ha till middag blir dagens höjdpunkt för mig nu när jag går hemma om dagarna.
Tack och Kram
Emma

Svara
Charlotte Malmberg 6 oktober, 2014 - 14:29

1. Bloggen startade för 11 år sedan, i mars 2003.
2. Jag vill vinna böckerna för att jag vill lära mig grundligt hur LCHF- livsstilen fungerar för att kunna ansluta mig till den. Min tanke med detta är att försöka hitta en bra balans i mitt liv mellan kost, träning och livskvalité. Jag har spelat fotboll i hela mitt liv men har dessvärre varit skadad de senaste 3,5 åren, vilket har hindrat mig från att utöva min livs passion. Jag har nu lyckats kämpa mig tillbaka till planen och vill med hjälp av LCHF-kost och rätt träning nå nya höjder inom min genre. Jag har aldrig varit mer taggad eller beslutsam om att hitta nya, bättre vägar och testa något annorlunda! Jag läser och följer dagligen alla former av LCHF- sidor på diverse forum och har förstått att dina två böcker är Riktigt bra att ha till hands. Då jag är en ung student har jag endast vågat och kunnat snegla på böckerna eftersom majoriteten av pengar jag idag lägger på litteratur går direkt till studentbokhandeln. Att få dessa hem i brevlådan hade därför varit toppen! Tack för underbar inspiration i vardag så väl som under festligheter!

Svara
Sophia 6 oktober, 2014 - 14:24

1. Den har funnits sedan 2003 🙂
2. Jag är en 22 år gammal tjej vars liv de senaste 6 åren har befläckats av övervikt och självförakt. Stunder av lycka har bara varit temporära, de har tagit slut samma sekund då jag sett min egen spegelbild. Jag har varit blind för hur illa jag har behandlat mina nära och kära som ett resultat av mitt eget självhat. Men i samma veva som jag vågade accepterade mitt matmissbruk fann jag min väg med LCHF. Jag kan inte komma ihåg senaste gången jag mådde såhär bra och var såhär lycklig. Eller att glädje och positivitet kan smitta andra så till den milda grad. LCHF har för alltid ändrat mitt liv

Svara
cecilia 6 oktober, 2014 - 13:53

Hej,
bloggen har funnits sedan 2003.
anledningen till varför just jag skall vinna är att jag skulle behöva en hel del ny matinspiration då standarsrätterna ägg /bacon och kyckling med sallad börjar bli lite tråkigt i min viktresa!

Svara
Malin Jagmark 6 oktober, 2014 - 11:53

Hej, bloggen startade 2003. Jag vill gärna vinna eftersom jag är ny på LCHF. Har tidigare i år varit inspirerad och kört ett race med paleokost. Jag kände att det saknades något så LCHF kanske mer är min grej, därför hade det varit roligt att vinna dina fina böcker och bli inspirerad.
Tack!

Svara
Annalena Carlsson 6 oktober, 2014 - 10:45

MIna svar:
1: 2003
2: Efter 46 år har jag äntligen förstått att en investering i mig själv INTE är egoistisk utan ger stor
utdelning till alla i min omgivning på olika vis. Böckerna ska användas och stå framme för att
påminna mig om det varje dag.

Svara
Josefine Perkhed 6 oktober, 2014 - 10:34

Du startade din blogg 2003, om jag inte är helt ute och cyklar! Varför ska just jag då få vinna dina böcker? Jo, jag har nu följt dig i många år och din blogg skänker verkligen glädje. Jag har tidigare kommenterat att jag har lättare ätstörningar när det gäller sötsaker vilket jag kämpar med varje dag. Jag har dessutom två tarmsjukdomar som sätter många förbud över vad jag ska och inte ska äta vilket även ställer till det i mitt huvud. Med dina böcker kan jag få en bra start (och dessutom är det lättare att följa recept direkt från boken istället för att ha telefonen) med hjälp av dina veckoscheman. Hade jag dessutom fått dom signerade hade jag blivit överlycklig!
Nu hoppas jag och håller både tummar och tår 🙂

Svara
Jessica Johansson 6 oktober, 2014 - 10:30

Hej Åse,
Din blogg startade du 2003.
Jag vill vinna dina böcker för att du är min inspirationskälla.
Läser alltid din blogg..
Men behöver dina recept i pappersformat så att jag slipper låna barnens Ipad hela tiden 🙂
Å sen behöver jag alla tips jag kan få angående periodisk fasta.
Håller tummarna för en vinst!

Svara
marit törnkvist 6 oktober, 2014 - 10:17

Svar på frågan: år 2003
Motivering:
Jag och min kille har kommit en bra bit i vår väg mot ett liv utan socker, gluten och stärkelserik mat. Men mycket hänger på mej. Han vill verkligen och försöker så mycket han kan, men det är fantasin som tryter. Jag/Han/Vi skulle älska detta pris, då det skulle ge oss många uppslag på nya rätter och han kan inte längre ”skylla på” att han inte vet vad han ska laga för mat.. Böckerna skulle underlätta vår vardag.
Och självklart vill vi ha dom signerade.. då du har en av de bloggar som jag läser varje dag.
Tack för en mkt bra blogg full med inspiration! 🙂

Svara
Lotti 6 oktober, 2014 - 09:38

Hej! 2003 startades bloggen.
Jag skulle väldigt gärna vinna boken då jag för ett år sedan fick diagnosen gluten allergisk och dessutom väger alldeles för mycket! Bytt jobb för livsstilsförändring men måste göra något åt maten utan att banta och hamna i hetsätning. Vet av tidigare erfarenheter att LCHF funkar men behöver mu en spark med motivation!
Kommer följa dig på fb och tackar för att du finns och sprider ljus och inspiration!
Kram Lotti

Svara
Vanja 6 oktober, 2014 - 09:32

1. Bloggen startades mars 2003. Den är 11 år gammal 🙂
2. Min motivering; jag är snart 27 år, har en muskel och nervsjukdom som heter Cmt och den gör så att mina muskler är försvagade. Jag väger förmycket för att min kropp ska orka bära mig egentligen… Så jag måste gå ner i vikt. Jag har jojobantat och vet egentligen att jag saknar karaktär och inte kan motstå choklad. Jag har provat lchf förut en gång men slutat med det då jag blev rädd för allt fett.
Nu tänkte jag försöka vinna dina böcker och bli mer påläst och gå ner i vikt, lchf kanske passar mig perfekt?! 🙂
Ha en bra dag!

Svara
Fredrika Bergkvist 6 oktober, 2014 - 07:04

Hej! Svaret är 2003. Jag vill vinna böckerna för att ge dem till min dotter Matilda som kämpar med vikt och magbesvär och älskar dina recept! Som hon frågar mej om titt som tätt eftersom jag har dina böcker redan :-)! Jag hoppas vinna och ge henne egna böcker! Tack för all inspiration!! 🙂

Svara
Michaela Lundin 6 oktober, 2014 - 01:42

Hej Åsa!
Egentligen orkar jag inte dra hela min livshistoria här, men man kan kort och gott säga att på grund av hur jag växt upp har jag levt med svåra ätstörningar sedan sjunde klass. Nu har jag gått ut gymnasiet och känner att jag har hittat motivationen att förändra mitt liv. Jag faller hela tiden tillbaka på min störning, jag har tyvärr bulimi. Jag försöker balansera min vardag med LCHF och ett hälsosamt liv, och tänkte att dina böcker kanske kan inspirera mig, och hjälpa mig i min dagliga kamp till att hitta bra mat som jag inte behöver känna ångest över att äta. Jag valde faktiskt att ställa mig på vågen för 2 veckor sedan vilket var för första gången sedan jag var 13 år gammal. 55,6kg stod vågen på. Jag trodde att jag vägde närmare 70kg. Min självbild har med andra ord varit helt skev.
Jag hoppas att du väljer mig. Från alla plattänger och diverse andra saker som bloggare lottar ut så har jag aldrig varit med och tävlat i en bloggtävling. Men nu, nu hoppas jag på min lycka. Du är min förebild, tack för att du delar med dig av ditt liv och dina erfarenheter.
Varma hälsningar Michaela

Svara
Christina Fasth 5 oktober, 2014 - 22:44

Din fantastiska blogg startade 2003.
Nu har jag kört fast och ramlar lätt in i mina gamla hjulspår med följd att min mage protesterar. Så jag skulle verkligen behöva ny inspiration och hjälp att komma rätt i livet igen!
Om jag skulle vinna vill jag självklart att du signerar böckerna!

Svara
Sandra Winblad von Walter 5 oktober, 2014 - 22:31

1. 2003
2. Jag vill väldigt gärna vinna dina böcker för att vi i vår familj använder vi oss av dina recept väldigt ofta. Samtidigt som det skulle vara en symbol för startskottet av min viktresa. En kväll i Februari 2014 efter att läst ett inlägg på din blogg av en ren slump BESTÄMDE jag mig!
Idag väger jag 30 kilo mindre och lever ett helt nytt liv tack vare LCHF. Jag älskar enkelheten i din mat som gjorde att jag vågade ta steget. Tack för allt oavsett om jag vinner någon bok eller inte.
Hälsningar Sandra

Svara
Johanna 5 oktober, 2014 - 22:14

2003
Skulle vilja vinna dina böcker för att jag behöver prova ngt nytt sätt att gå ner. Behöver gå ner 10 kg och jag tror att dina böcker kan hjälpa mig. Läser din blogg varje dag.

Svara
Linda 5 oktober, 2014 - 22:30

1. 56kilo startade 2003
2. Jag a vill vinna dina böcker föratt jag behöver verkligen både inspiration och hjälp att ändra och förändra min kost.

Svara
Therese Rutqvist 5 oktober, 2014 - 21:37

Hej Åse!
Tack för en inspirerande blogg och underbara recept, inlägg och allmän inspiration när det gäller balansgången i matlivet – superskoj!! 🙂
Dessa är mina tävlingssvar:
1. bloggen startades 2003
2. Jag vill gärna vinna och ge dessa böcker till min kära mamma -när jag var hemma på semester i sommar så passade jag på att köpa din nya bok (jag bor i London) och jag lagade även en lchf middag till mina föräldrar som försenat grattis på bröllopsdagen (de har varit gifta i 32 år :)) Min mamma, som är helt suverän på att laga mat och baka, har varit lite skeptisk till lchf eftersom vi i grunden är en ”potatis-ska-alltid stå-på-bordet-familj” 🙂 Men tack vare dina suveräna recept och inspirerande bilder så har tom hon blivit intresserad och skrev av en hel del av recepten i boken innan den åkte hem till London med mig. Så det vore superskoj om hon kunde få en egen kopia 🙂
Hon har nu även börjat följa din blogg och bla gjort chokladbollarna (med mandelmjöl) som hon ivrigt pratade om när vi hördes sist :).
Kramar Therese
P.S Jag bjöd på min favorit – ajvarkyckling med blomkålsris – så klart att det blev framgång med det 🙂

Svara
Eva 5 oktober, 2014 - 20:21

Bloggen startade 2003.
Varför ska just jag vinna dom fina böckerna?
Jag behöver verkligen dom bästa recceptböcker fullmatade med läckra reccept för att locka med min sambo i ett liv med LCHF.

Svara
Maria Sköld 5 oktober, 2014 - 21:03

Hej!
Du startade 2003! Tjoho.. Va kul..
Jag har kört lchf i snart 2 1/2 år med uppehåll tyvärr under sommaren. Jag o min man har gått ner ca 30kg..
Men denna sommar gav vi upp lite och gick tillbaka till det gamla..
Nu har vi jätte svårt att komma igång igen.
Behöver en nystart helt enkelt.
Läser din blogg.. Försökte i våras beställa din bok, slut.. Kollade till och med på blocket om det var nån som sålde begagnad..
Vi behöver helt enkelt en nystart med ny energi och ny inspiration och nya tips..
Snälla hjälp oss med det! 😉
Kramar.. Maria och Danne.. 🙂

Svara
Annica Isaksson 5 oktober, 2014 - 20:05

1.56kilo startade år 2003
2. Varför jag ska vinna? Jo därför att vi nu har kommit igång hela familjen med att äta efter lchf och att det går så bra för 11-åriga sonen då hans sötsug har minskat otroligt mycket från att ha varit beroende av socker. Så nu vill vi ha flera nya recept :):):)

Svara
Ellinor 5 oktober, 2014 - 19:31

Bloggen startade 2003.
Jag vill vinna dina fina böcker för att jag behöver något motiverande i min kamp mot ett hälsosammare liv där jag verkligen jobbar på att må bra på insidan, men också för en kamp mot de överflödiga kilona.
Jag hämtar mycket motivation och inspiration på din blogg, men att krypa upp i soffan med en mugg te, tända lite ljus och bläddra i dina böcker hade varit pricken över i!

Svara
Rebecca 5 oktober, 2014 - 19:24

1. År 2003
2. Jag är otroligt intresserad av LCHF som livsstil och har läst mycket och provat några recept det senaste året. Dock har jag jättesvårt att ta mig tid, att verkligen komma igång, ofta fixar jag frukosten galant, men sen blir det lite idétorka..
Jag är egen företagare och jobbar hårt och mycket-jag älskar det jag gör men det är inte mycket tid över för annat, så jag skulle verkligen behöva den där ’knuffen’ för att ta tag i min hälsa ordentligt och jag tror att LCHF skulle passa mig perfekt-vinner jag dina böcker (som stått på önskelistan länge!) så skulle jag bli så otroligt glad och motiverad att köra igång på riktigt!
Tack för en härlig blogg och all inspiration du ger! Kram!

Svara
Susanne Clausen 5 oktober, 2014 - 18:40

1. Det startade år 2003
2. Jag började med LCHF i Maj och har gått ner 10kg. Men har lite dålig fantasi vad jag ska laga.
Skulle vara bra att ha en bok som är lätt att ha framme, när jag ska laga något.

Svara
Malin Galfvensjö 5 oktober, 2014 - 19:03

1) Bloggen har funnits sedan 2003
2) Känner att jag behöver handfasta råd för att börja må bättre och bli kvitt mitt sockerberoende. Jag har väl några kilo för mycket men det är inte största anledningen till att jag är med och tävlar utan att jag vill vara pigg och må bra men även utstråla hälsa vilket jag tycker att du gör.

Svara
Florence Hofvander 5 oktober, 2014 - 17:58

Du startade bloggen 2003.
Jag vill vinna , för att lära mig mer och få en massa vikt att försvinna.
Tack för all tid och engagemang du lägger på detta! 🙂

Svara
Anna örnered 5 oktober, 2014 - 17:11

Bloggen startade 2003. Jag anser att jag borde vinna dessa böcker baserat på följande. Började med lchf våren 2008 och tappade 44kg under en 4 års period. Men sen kom livet mellan och tråkigheter inom familjen gjorde att jag tappade min fokus. Idag står jag återigen på mina ben med fötter ài startgroparna. Böckerna borde hamna i min ägo för att hjälpa mig tillbaka till det livet som jag mådde underbart av!!
Med vänlig hälsning, Anna örnered

Svara
Jessica 5 oktober, 2014 - 15:51

Bloggen startade 2003. Jag vill gärna vinna böckerna för jag skulle behöva en riktig spark i baken och ta tag i mitt liv. Jag är inte överviktig men känner att jag äter fel och vill inte föra över mitt sockerberoende till mina barn. Därför tror jag att det hade varit bra för mig att läsa dina böcker. Jessica

Svara
Anna Fridén 5 oktober, 2014 - 14:19

Hej!
56kilo.se startade 2003, samma år som min förste son föddes. Sedan dess har jag fött tre barn till och jag har inte riktigt hunnit med att bli av med dessa förödande gravidkilon efter varje graviditet. Nu är jag inne och nosar på LCHF och känner att det kan vara ett sätt som passar mig. Jag är ofta inne på din blogg och kikar för det finns så många goda och inspirerande recept, min favorit hittills är kesoplättar! Tack för att du inspirerar oss!

Svara
Marita Andersson 5 oktober, 2014 - 13:52

Hej Åse! Din blogg startade 2003!
Jag behööööööver verkligen vinna dina fina böcker! Varför? Joo- har varit sjukskriven hela sommaren för en axel skada. Min mage -IBS- har strejkat hela tiden mer eller mindre. Har tagit bort gluten och laktos =bättre:) Har inte råd att köpa böckerna eftersom att jag endast jobbar halvtid och sjuk ersättningen blir inte så hög.
Det hade varit en kick i rätt riktning att lära mig mer om all god mat jag faktiskt kan äta! Och jag är nyfiken på det här med periodisk fasta -kanske något för mig!? Tack för en såå inspirerande blogg 🙂

Svara
Sofie hansen 5 oktober, 2014 - 13:36

Svaret på frågan är att bloggen e 11 år gammal, alltså grundades den år 2003.
Varför aska jag vinna böckerna? Jag ör en tjej som testat det mesta av dieter osv..nen aldrig hittat något jag lyckats eller trivts med. Nu har jag kört lchf ett tag och känner mig så mkt bättre! Så nu vill jag vinna dessa böckerna (signerade såklart) flr att få ännu mer inspo och lyckas för en gångs skull!!

Svara
Mia Ahlm-Nilsson 5 oktober, 2014 - 12:56

Starten var 2003. Jag skulle vilja ha din första bok eftersom jag den andra och bestämt mig att gå all in:) Behöver mycket inspiration och pepping nu!

Svara
Sofia 5 oktober, 2014 - 12:18

56Kilo startade 2003 🙂
Jag ska vinna böckerna för att jag äntligen har funnit motivationen till att ändra mitt liv. Jag lever med en kronisk lungsjukdom som kräver mycket fysisk träning, något som tidigare har varit det värsta jag vet. Dessutom har jag haft diabetes i nästan 10 år. Sedan jag började med LCHF har jag blivit gladare, börjat gå långa promenader, köpt gymkort och dessutom gått ner en del av mina extra kilon. Min sjukdom har blivit stabilare och jag har uppvisat mycket bättre värden på mina sjukhusbesök. Dessutom har mitt blodsocker stabiliserats och jag har för första gången någonsin något som kallas ett optimalt långtidsblodsocker. Snacka om att jag är stolt! Nu behöver jag en ny knuff för att orka upprätthålla den här livsstilen som gör mig så gott, och jag tror att dina böcker vore en stor hjälp!

Svara
Titti Stjärnlöf 5 oktober, 2014 - 12:07

1. Bloggen har funnits sen 2003
2. Jag vill vinna dina böcker för nu får de vara nog med att vara en trött och överviktig mamma.
Jag är 30 år och har 5 underbara barn. Men tyvärr minst 10kg/barn som behöver bort för att få bli mitt gamla glada jag. Jag vill inte vara en trött och grinig mamma som är en slav under sockermonstret. Jag har ätit lchf under perioder och det är perfekt för mig men tyvärr tryter motivationen och inspirationen så dina böcker skulle verkligen va till hjälp. Denna gång vill jag inte misslyckas både för mig och mina barns skull.

Svara
Anneli 5 oktober, 2014 - 11:38

Ditt arkiv sträcker sig till mars 2003, så svaret bör vara 2003!
Jag är så innerligt trött på dieter hit och dit att följa slaviskt, gör du inte på rätt sätt så är det fel…
Det som är så bra med din blogg och dina recept är att det är ”vanlig” mat, men med låg kolhydratnivå. Inga pekpinnar att gör si och så! Du är en frisk fläkt i diethetsen, du verkar ha en sund inställning till bra mat och familjen.
Jag skulle bli otroligt glad över att få dina signerade böcker att hämta inspiration i!
Tack för att du delar med dig som du gör!

Svara
Irene 5 oktober, 2014 - 12:08

Hej. Mitt svar är 2003,
Varför ska jag vinna?
Jag har gjort mycket mat från dina recept och använder då min underbara padda.
Men jag älskar vackra bilder och den upplevelsen att titta i en bok kan ingen padda i världen ersätta.
Hoppas på tur.
Soliga hälsningar från mig, Irene.

Svara
Louise Brattström 5 oktober, 2014 - 11:05

2003 startade ni 😉
Jag önksar att jag vinner för att du verkligen inspirerat mig med din kost, att kunna äta god lchf mat som inte bara smakar ägg hela tiden.
De här 2 böckerna med din signatur kommer ha en stor roll i mitt kök <3

Svara
Anna-Kajsa Karlsson 5 oktober, 2014 - 11:05

Hej!
1. 56kilo startade 2003.
2. Jag följer din blogg och tycker den är väldigt inspirerande. Jag hittar mycket inspiration i dina recept. Sedan jag började äta lågkolhydratkost, sedan ett PR tillbaka, har jag sett hur bra jag mår. Hela min kropp är i balans. I höst har det varit stressigt på mitt jobb och jag har tappat focus på mig själv och mitt mående. Jag tror att dessa böcker skulle vara en stor hjälp i att hitta tillbaka. Sedan är de ju så Gina också.

Svara
Linn 5 oktober, 2014 - 10:53

År 2003 startades 56kilo.
Å varför ska jag vinna böckerna?
Jag är en 30 årig tjej som alltid varit lite mjuk/”fluffig”.
Efter att ha anlitat en PT för att hjälpa mig komma ner i vikt och för första gången i livet ställt mig på en våg inser jag att jag inte bara behöver en pt.. Jag behöver även hjälp med kosten. Jag har varit o nosat på lchf, men får aldrig riktigt till det.. Jag behöver hjälp med recept! O vad skulle då passa bättre än dina böcker?!
Jag hoppas jag vinner så jag kan tappa 20kilos fluffighet 🙂
Fingers krossed!

Svara
Helen Orsing 5 oktober, 2014 - 10:50

1. 2003
2. Efter att dottern föddes 2012 gick jag ner 18 graviditetskilon plus 22 ”vanliga” fettkilon med hjälp av GI o morgonpromenader så jag har en mycket bra erfarenhet av lågkolhydratkost men av ngn märklig anledning slutade jag för ca 1 år sedan o har pendlat 10 kg sen dess. Började med LCHF för några veckor sedan men känner att jag inte riktigt fått kläm på det än och skulle behöva en extra liten push så jag blir av med de sista 20 kilona. Vad vore då bättre än två snygga kokböcker:)

Svara
Helen Orsing 5 oktober, 2014 - 10:46

Efter att dottern föddes 2012 gick jag ner 18 graviditetskilon plus 22 ”vanliga” fettkilon med hjälp av GI o morgonpromenader så jag har en mycket bra erfarenhet av lågkolhydratkost men av ngn märklig anledning slutade jag för ca 1 år sedan o har pendlat 10 kg sen dess. Började med LCHF för några veckor sedan men känner att jag inte riktigt fått kläm på det än och skulle behöva en extra liten push så jag blir av med de sista 20 kilona. Vad vore då bättre än två snygga kokböcker:)

Svara
monica nordin 5 oktober, 2014 - 10:44

Skulle bli så glad om jag vann dina superfina böcker och jättegärna signerade!
Försöker förändra min kost då jag har psoriasis och därmed ont i leder och muskelfästen och har ju också högre risk för andra sjukdomar.
Behöver inspiration!!!
Din blogg startade 2003.

Svara
Pernilla 5 oktober, 2014 - 10:31

Hej!
I mars 2003 startade du din blogg och vilken resa du gjort sen dess! All heder till dig :-)))
Jag började min omställning vad gäller mat för ungefär sex år sedan. Och det gick jättebra! Jag började med morgonpromenader ,innan frukost, och det i kombination med bättre mat var lyckat för mig 🙂
Sen hösten 2009 började min dotter utveckla ett självskadebeteende som bara eskalerade och allt i familjen blev KAOS ! Det har varit en tung resa men nu så börjar det lugna ner sig.
Så varför skulle jag behöva dina böcker? Jo, jag behöver en ny start!!! Jag har följt din blogg i några år och lånat dina böcker på biblioteket. Det gick bra förra hösten när jag tog mig i kragen och började om med powerwalken på morgonen men sen i februari fick jag hälsporre och var tvungen att lägga av med dem och då föll även maten. KATASTROF!!!!
Jag behöver verkligen en kick för att komma igång igen och det tror jag dina böcker skulle ge mig. Att se dem varje gång jag är i köket skulle hjälpa mig att hålla mig på rätt spår! Jag vet ju att jag skulle må så mycket bättre, både psykiskt och fysisk :-))

Svara
Johanna Ihme 5 oktober, 2014 - 10:27

Svar fråga 1: sedan 2003.
Motivering. Jag fick låna din viktminskning bok av en kollega och jag tyckte att den va helt fantastisk! Vilken underbart god och nyttig mat. Jag gick själv ner 18 kg för två år sedan och har hållt detta. Det har gjort mig mer intresserad av mat och vad kroppen och jag själv mår bra av. Jag skulle så gärna vilja ha dina fina böcker i bokhyllan och fylla vardagen med dina fantastiska recept, fortsätta må bra och leva hälsosamt! Jag hoppas hoppas hoppas. Fortsätt med det du gör! Du är en inspiration o väldigt rolig att följa! Stor kram

Svara
Jenny Freed 5 oktober, 2014 - 10:22

Hej Åse
Och tack för din fina och inspirerande blogg.
Fråga 1 . År 2003
Fråga 2. Jag och min man började äta enligt LCHF i februari i år och vi mår båda jättebra. Den första lchf-kokbok jag lånade på biblioteket för att komma igång var din första bok och jag fullkomligt älskade den! Underbara bilder och sååå goda recept som alla älskar! Jag har lånat dina båda böcker på biblioteket hur många gånger som helst. Jag lånar om dem hela tiden, tills jag inte får låna om dem fler gånger 🙂 Det skulle vara helt underbart att få äga dessa själv och slippa springa till bibilioteket varje månad….
Kram Jenny Freed

Svara
Sandra 5 oktober, 2014 - 10:20

Bloggen startades år 2003 – stort grattis till dessa elva år!
Varför jag vill vinna dessa två böcker är att jag försöker leva ett hälsosamt liv och vill gärna att min make äter det jag lagar. Vi båda vill minska i vikt, men främst att äta nyttigt och mat som mättar bra och länge. Jag känner mig mindre uppblåst när jag undviker gluten och stärkelse, och det är kul att prova på nya maträtter som även andra ”icke-lchfare” uppskattar och gillar.

Svara
Mimmie Gylered 5 oktober, 2014 - 09:39

Start 2003
Jag behöver verkligen hjälp med recept och guidning. Äntligen har jag kommit tillbaka in i ett hälsosamt tänk. Efter ett berg och dalbana år med separation från en spelmissbrukare, 3 flyttar och känslor i toppar och dalar… Ja vikten blev lidande kan man säga. Men nu har jag hittat en fantastisk man, han är kock… Fint! Men han har noll koll på näring, socker pch kolhydrater. Men denna fantastiska man vill också lära sig om detta. Jag har dessutom en viktig deadline, ett fysintagningstest för ambulansen på Åland där jag precis fått tjänst som sjuksköterska. Detta kommer kräva av mig att jag får ner mina kilon och upp styrkan tills november.
Så både jag och min underbara Christian behöver lite matinspiration för att fixa detta och må så mycket bättre på sikt! 🙂

Svara
Moa 5 oktober, 2014 - 09:34

1. Bloggen startade för elva år sedan den 20 mars år 2003
2. Jag är en ung tjej som har hela livet framför mig och de senaste 7 åren har varit ett helvete! Jag har ångest över mat och hittar inte glädjen i att äta. Men efter jag följt din blogg blir jag så otroligt sugen och känner att det verkligen passar mig. Jag vill inte leva med ångest för mat eller hetsätning… Snälla snälla du jag går och suktar efter de här böckerna varje gång jag är i affären. Dessa böcker skulle verkligen förändra mitt liv och jag kommer kunna bli glad och älska mat igen!! Jag hoppas du förstår, älskar din blogg du är så duktig. Kram kram

Svara
Andreea 5 oktober, 2014 - 08:57

Hej Åse!
Din blogg startades 2003, för elva år sedan.
Jag vill vinna dina böcker dels för att få inspiration men också för att få med mig min sambo och våra två söner (3 och 6 år) i en sund kosthållning. Jag vill lära dem att god och nyttig mat inte är tråkig och kämpar på med detta med varierande resultat

Svara
Ann-Sofie Tillman 5 oktober, 2014 - 08:55

2003 startade du bloggen.
Jag vill vinna dina böcker för att jag ska ha dem hemma när jag lagar mat.
Jag har lånat dem på biblioteket men det är ju alltid fler som står på kö, så jag får bara ha den hemma i två veckor. Sedan måste jag ställa mig i kö igen. Eftersom jag har många favorit recept i böckerna.
Jag skulle bli så glad om jag vann.
Har följt fin blogg länge och lagar ofta mat efter recept på bloggen eller böckerna.
Kram Ann-Sofie

Svara
Helen 5 oktober, 2014 - 08:55

Din blogg startade 2003
Jag påbörjade min viktresa för 7 år sedan och har sedan dess kört stenhårt med viktväktartänk.Jag har gått ner en hel del men aldrig nått mitt mål . När jag va nära målet blev jag sjuk och fick börja medicinera mig . Och trotts att jag äter ganska ok mat och tränar ganska hårt har jag gått upp 7 kilo senaste månaden pga av medicinändring. Kanske inte är så mycket men med tanke på att jag tränar så är det mycket.
Jag tänkte då att jag ska göra något nytt och se om kroppen kanske reagerar mer på en koständring så jag har börjat med lchf. Men när man har viktväktartänk så är det svårt att ställa om sig. Jag har dock fått massor av hjälp från din sida men skulle bli jätteglad att vinna dina böcker för att få ännu mera inspiration att fortsätta.
Har ju på någon vecka insett att detta är en rolig kostresa att göra 🙂
Hoppas jag har turen på min sida

Svara
Camilla P-A 5 oktober, 2014 - 08:46

Hej Åse!
2003 startades bloggen.
Jag kan bara säga: för att ärligt, du är min inspiration. Du får mig att se vettigt på kosten och göra den njutningsfull! Tack! 🙂
Hade såklart önskat att ha dina vackra böcker på hyllan, för ännu mer inspiration. 😉

Svara
Susanne Ottosson 5 oktober, 2014 - 08:33

56 kilo startade 2003 och jag skulle hemskt gärna vinna dina böcker för att få mer tips, inspiration och vägledning så mitt liv tar rätt riktning till ett bättre och hälsosammare liv.
TACK FÖR EN SUPERBRA BLOGG, där jag dagligen tittar in

Svara
Hanna 5 oktober, 2014 - 08:19

1. 2003
2. Jag har redan din första bok och tycker den är helt suverän, använder mig ofta av dina goa recept. Är nu väldigt nyfiken på din nya bok, jag kör med periodisk fasta sedan en tid tillbaka och har aldrig mått så bra som nu. Den första boken tänkte jag ge bort till en god vän.
Tusen tack för all inspiration du delar med dig av. Nu håller jag tummarna

Svara
Rosa 5 oktober, 2014 - 08:08

Må man være med fra Danmark???
Din blog begyndte i marts 2003 og jeg har stort set læst alle indlæg! I hvert fald fra du gik over til lchf i juli 2010:-) Og det er kun et halvt år siden jeg fandt din blog…
Jeg spiser selv lchf og har gjort det i tre år. Har allerede købt ”Lev gott”, men mangler jo den anden! Hvis jeg vinder, vil jeg forære ”Lev gott” til en veninde som lige er begyndt på lchf…. og selv nyde den anden bog.<3
Har lidt problemer med at få spist fedt nok, selv om jeg elsker fedt! Er ikke på nogen måde fedtforskrækket, men er vist lidt bange for at tage på igen (er blevet normalvægtig), så det kan måske være en motivation til at få øget fedtindtaget, hvis jeg får læst din første bog også:-)
Elsker i det hele taget ny inspiration… i en jævn strøm… og derfor vil jeg gerne vinde.

Svara
Malin 5 oktober, 2014 - 08:00

1. 2003
2. Jag studerar till Biomedicinsk Analytiker på Hälsohögskolan i Jönköping och trots namnet så vet många inte vad hälsosam mat är. Jag tänker särskilt på en klasskamrat, Komeil, som pratat om att han vill gå ner i vikt. Han pratar om att ”äta mindre och springa mer” precis som Rössner, Marcus och gänget. Jag vill så gärna ge honom din bok och hjälpa honom till viktminskning utan att behöva svälta sig och tvinga sig att springa på tom mage=ingen energi. Tänk att kunna njuta av god mat och samtidigt gå ner i vikt. Springa kan man göra om man vill, för att man tycker att det är skönt.
Om jag vinner så är min adress:
Malin Rehnstedt
Boerydsgatan 7
56733 Vaggeryd

Svara
Majja 5 oktober, 2014 - 07:30

Bloggen startade 2003. Varför jag ska vinna? Jag förtjänar det nog precis lika mycket eller lite som alla andra. Största anledningen skulle vara att jag satt mig in i LCHF, men nu vill lära mig Paleo och periodisk fasta. Och vem är den största gurun inom Paleo? Jo, Åse! Så jag kommer hålla tummarna hårt knäppta för att bli Paleoisk periodisk fastare inom kort. Önskar dig en skön höst!

Svara
Ingrid 5 oktober, 2014 - 07:27

2003 startades 56kilo
För mig är det uppenbart att jag äääälskar dina inlägg om kost å recept. Är inne flera gånger om Dan på 56kilo, för att försöka planera mitt liv. Vore underbart att ha dina böcker liggandes på diskbänken, när jag grejar med kosten. Eller när jag ligger i soffan.
Mvh Ingrid Boman, Mariestad

Svara
Ingrid 5 oktober, 2014 - 07:18

2003 startade du 56 kilo.
För mig är det uppenbart att jag äääälskar dina recept å inlägg om kost. Är inne flera gånger om dan, för att planera kommande inköp. Vore underbart att ha dina böcker i bokhyllan, å bläddra bland recepten på riktigt;)

Svara
Anne Soini Persson 5 oktober, 2014 - 06:45

Missade, 2003 startade 56kilo

Svara
Anne Soini Persson 5 oktober, 2014 - 06:42

Hej! Ätit LCHF sedan sju veckor och mår bra! Behöver mer inspiration både gällande vardagsmaten och till festliga tillfällen med familj och vänner! Likaså för viktminskning. Böckerna ser så fina ut!

Svara
Sofie 5 oktober, 2014 - 06:34

Bloggen startade 2003!
Jag skulle gärna vinna boken både för eget intresse och med tanke på mitt yrke som nybliven kostrådgivare (pluggade hos Anna Hallén)
Här i Vasa, Finland finns det fortfarande ingen kostrådgivare med inriktningen artegen lågkolhydratkost så det är en spännande framtid! Håller min andra Kostgajden kurs denna höst på ett kommunalt kurscenter i Vasa och det vore ju jättebra med lite mer boktips att fresta deltagarna med! Blir inte så ofta man själv köper kokböcker när ekonomin är lite skral 🙂

Svara
Ingrid Dahl 5 oktober, 2014 - 00:25

Bloggen startade för 11 år sedan.
Det har skett en förändring när jag började äta LCHF har reumatisk sjukdom ,märkt att inflammationerna minskat.Skulle bli väldigt glad att få vinna en av böckerna och få inspireras ännu mer.

Svara
Therese Elvstrand 5 oktober, 2014 - 00:25

Hej Åse!
56kilo startade 2003 🙂
Jag hoppas på vinst då jag tänkt starta upp lchf-livsstilen på allvar nu. Och vid ev vinst så kommer jag att ge böckerna till min älskade sambo så kanske du kan övertyga honom om att käka lchfkost 🙂
Både han och jag behöver en rejäl spark i rätt riktning men framför allt motivationen och redskapen för att lyckas!!!
Så nu håller jag verkligen alla fingrar o tår i hopp om att kunna ändra på våra matvanor på riktigt nu!!
Tack för en inspirerande och ärlig blogg <3

Svara
Siobhan 5 oktober, 2014 - 00:10

Bloggen startade 2003.
Jag vill gärna vinna böckerna för att ha en chans att, efter otaliga år av matmissbruk och rejäl övervikt, få en skjuts att hitta rätt. Äta gott, må fint, slippa hetsätning och helt enkelt bara få vara.

Svara
Ellinor 5 oktober, 2014 - 00:00

Svar: 2003
Jag har haft några både svåra och fantastiska år. Sedan jag var gravid med min dotter Noelle 2010 har jag lidit av långvarig smärta i bäckenet. Det har varit en tuff resa med rehabilitering av kropp och sinne. Jag har lärt mig mycket om att lyssna på min kropp och jag har tagit itu med gamla trauman. För sex månader sedan föddes lillebror Nicolas.
Nu ser jag fram mot ett nytt liv med min underbara familj! Jag vill ta hand om mig själv och bli frisk i kroppen. Jag vill vara aktiv och hänga med i barnens tempo. Jag vill utbilda mig och byta jobb till något jag trivs med. Jag vill äta god och hälsosam mat. Jag vill helt enkelt leva gott!
Jag har hittat många goda recept på din blogg. Det skulle vara härligt att kunna bläddra i dina vackra böcker också. 😀
Kram Ellinor

Svara
Betty Borggren 4 oktober, 2014 - 23:51

Hejsan!
Jag är trebarns mamma från Leksand i Dalarna. Jag har ätit lchf till och från under ett år. Mår bra av det men känner att det blir mycket samma samma. Skulle därför vara jätteskoj att vinna dina fina böcker och få lite ny inspiration och även hitta rätter som passar barnen.
Fortsatt trevlig helg

Svara
Jessica Thors 4 oktober, 2014 - 23:49

Rätt svar : 2003 startade 56kilo.
Tack vare dig och Lchf har jag efter 18 års olydnad äntligen börjat ta kontrollen över min Diabetes typ 1.. Fick diabetes när jag var 10 och idag är jag 28.
Redan nu när det bara gått en månad med Lchf har jag kunnat sluta med min migränmedicin och sänka mina insulindoser (som jag dessutom tidigare har struntat i att ta fram till i somras).
Någon viktminskning har jag inte sett röken av, men jag tror att min kropp är i sådan obalans att det kommer dröja några månader till…det spelar ingen roll!
Känns som jag redan vunnit storvinsten genom att jag blivit piggare och redan kunnat minska ner på mediciner, kanske kanske kanske kan jag plocka bort fler mediciner längre fram 🙂
Vore underbart att få vinna dina böcker för att få en liten extra belöning för framgången 😉

Svara
Ann-Caroline Skog 4 oktober, 2014 - 22:42

2003 startade 56kilo.
Vill gärna vinna böckerna, lånade ”Viktminskning med LCHF” på bokbussen för några veckor sedan och hela familjen älskar maten och recepten. Men nu är det dags att lämna tillbaka boken……
Tack för all inspiration!
/ Ann-Caroline

Svara
Emma 4 oktober, 2014 - 22:24

Hej ! Tack för en bra och inspirerande blogg. Bloggen startade du 2003. Jag vill gärna vinna då jag ganska nyligen börjat med lchf kost och periodisk fasta för att må bättre. Dina böcker verkar ge bra inspiration och många goda och bra recept som hjälper en på vägen. Kram!

Svara
jaana johansson 4 oktober, 2014 - 22:16

Din blogg är 11 år gammal.
Jag borde vinna, signerade givetvis, för att jag är helt ny när det gäller LCHF och jag har under min korta tid lusläst din blogg och fått så fin inspiration..
Har funderat på att köpa någon av dina böcker för jag tror att de är just vad jag behöver bläddra i innan jag somnar på kvällen, att så positiva bilder och tankar i min hjärna..

Svara
Helena 4 oktober, 2014 - 21:59

1. 2003
2. Jag tror verkligen på ett lågkolhydratsliv med mycket grönsaker. När jag började med LCHF, januari 2012,gick jag ner ca 15 kilo i lagom tempo. Nu har jag gått upp ca 6-7 kg av dessa och fortsätter smyga uppåt. I det stora hela äter jag bra men faller ett par gånger o veckan på tex lite chips när familjen äter eller en liten bit äppelpaj på våra fina äpplen.
Jag behöver inspiration att laga äkta, bra mat, äta mig mätt på denna verkligt bra föda, och hålla mig borta från skräpet. För jag vet vad det rätta är, bara så svårt att hålla fast vid detta helt igenom.

Svara
Susanne Bengtsson 4 oktober, 2014 - 21:43

2003 var året du började blogga!
Och ja om jag har turen att vinna vill jag gärna ha dom signerade 🙂
Jag skulle verkligen behöva hjälp med goda recept och dina kokböcker verkar såå bra!! Behöver verkligen bra recept på bra mat då jag har fått problem med min mage och tagit bort vitt mjöl. Har också tänkt börja med periodisk fasta . Så dina fina kochocker skulle passa bra här hemma!!!

Svara
Emma Böninger 4 oktober, 2014 - 21:32

1. 2003
2. Jag behöver hjälp och inspiration till att bli motiverad. Jag vill komma igång med bra kost och träning. Motivationen saknas för jag är otroligt rädd att misslyckas igen. Motivationen kan bara jag finna.

Svara
Linda Johansson 4 oktober, 2014 - 21:29

2003 startade 56kilo.
Jag har nu bara några sidor kvar i boken ”ett sötare blod”. Boken har gett mig ny kunskap om kostens betydelse för vår hälsa och framför allt vilken kost jag ska välja. Står nu som förste man i kö på hennes andra bok, när den kommer till mitt biblioteket. Har två barn på 3 och 4,5 år som jag har ansvar för som förälder att ge en bra och näringsrik kost. Skulle vara en bra hjäp att läsa och ha dina böcker som inspiration till det ansvaret.

Svara
Emelie 4 oktober, 2014 - 21:26

56kilo har funnits sedan år 2003.
Jag har några kilon att ta tag i och böckerna signerade av dig skulle vara den sparkibaken jag behöver

Svara
sophie 4 oktober, 2014 - 21:01

1: bloggen startade år 2003.
2: jag vill vinna böckerna därför att jag vill öka min chans till o minska i vikt nu efter 2 barn och nästan 30kg i viktökning. Även föratt leva lättare i min Ibs-sjukdom. 🙂

Svara
Camilla 4 oktober, 2014 - 20:22

1. 2003
2. Jag fick mitt femte barn för fyra veckor sedan, och har precis börjat äta lågkolhydratskost. Skulle verkligen behöva inspiration och pepp från dina böcker 🙂 håller mina tummar hårt.

Svara
Karin Mann 4 oktober, 2014 - 20:00

Hej Åse!
Vilken rolig tävling som jag så gärna skulle vilja vinna

Svara
Jeu 4 oktober, 2014 - 19:56

Bloggen startade januari 2003!
Och, vore det inte HÄRLIGT att vinna dessa två böcker, nu när jag precis börjat fundera allvarligt på att köpa den!! Jackpot 🙂
STORT TACK!!! Ser fram emot att läsa och mumsa recepten!

Svara
Jenny 4 oktober, 2014 - 19:53

Hej! Jag tror den startade år 2003. Jag önskar att vinna böckerna för att på mer inspiration. Jag och maken startade med Lchf i juli och det är det bästa beslutet jag fattat. Vi äter gott, många recept från din sida. Favoriten är kyckling med grädde/créme fraiche med goda kryddan chicken steak. Mums! Jag skulle vilja överraska mannen med dessa böcker, han har verkligen gått in 100% med lchf. Ha det gott! Hälsningar Jenny som gått ner 10 kilo 🙂

Svara
Pernilla Andersson 4 oktober, 2014 - 19:47

Du startade bloggen 2003. Jag behöver vinna dina böcker för att få en spark i baken och ta min vikt och hälsa seriöst innan det är för sent!

Svara
Carolin 4 oktober, 2014 - 19:45

1. Mars 2003
2. Jag har ätit LCHF sedan 2009, dock lite halvdant under två graviditeter. Försöker nu bli av med sista graviditetskilona och hitta tillbaka till den livsstil jag mår bäst av. Men motivationen tryter när vikten står still, och vi harvar runt i samma gamla recept. Så jag skulle behöva vinna dina böcker för att få nytändning och inspiration. 56 kilo är just min målvikt så det passar ju extra bra 😉

Svara
Martina 4 oktober, 2014 - 19:40

2003 hoppas jag du startade. Så länge går ditt arkiv tillbaka. Jag har inte följt dej mer än ett år eller så. Det var då jag fick upp ögonen för lchf o periodisk fasta.
Jag vill äga dina böcker. Jag tänker att de e fulla med recept och info om varför det här fungerar. Jag har kämpat mej ner ca 20 kg de senaste 3 åren. Lite plus lite minus. Inspiration o tips e alltid önskvärt. Jag har fortsatt typ 20 kg kvar… Hoppas inte det med tar 3 år. Kanske kan den info du sitter på hjälpa mej nå det stora slutmålet…. Tack för att du delar med dej!

Svara
Ylva på Åland 4 oktober, 2014 - 19:25

Sen 2003!
Jag hoppas på att vinna så att jag kan fortsätta få inspiration till ett nyttigare liv! Just nu är jag snurrigt peppad efter Sitges-resan, men vardagsrullen kommer snabbt emot. Vill gärna kunna ge den ena boken till min systerdotter som jobbar mot samma mål som vi – ett nyttigare och lättare liv!
Kram!

Svara
Kerstin Graneli-Ericsson 4 oktober, 2014 - 19:21

Hej Åse
Vill gärna deltaga i utlottning av dina fina böcker. Nu har jag redan köpt båda dina böcker, men en av mina fina vänner som undrar över hur jag har lyckats gå ner i vikt och sedan mår så bra mycket tack vare dina råd och recept, henne skulle jag vilja överraska och ge böckerna i gåva.
56 kilo.se startade 2003.
MVH Kerstin Graneli-Ericsson, Helsingborg

Svara
Paulina Adielsson 4 oktober, 2014 - 19:19

År 2003
Jag skulle så gärna vilja vinna böckerna för att ge till mina föräldrar, de har ätit lchf från och till hemma och skulle behöva inspiration på bra och lättlagade recept! Jag har själv din första bok och älskar den! Det är enligt mig den bästa lchfkokboken. Just nu är den utlånad till en arbetskollega som jag försöker peppa till att börja äta lågkolhydratkost för att bli av med sitt sockerberoende. Jag började själv med lchf för ca tre årsen och mår fantastiskt bra nu! Brinner för att inspirera andra och tycker det är väldigt roligt att få ge råd till folk som är intresserade. Står väldigt nära mina föräldrar och vill väldigt gärna se att de äter så bra mat som möjligt. Detta skulle vara en perfekt gåva till dom! ❤

Svara
Stina Råckle 4 oktober, 2014 - 19:07

56kilo sartade 2003.
Varför just jag ska vinna böckerna? Alltid lika svårt att motivera varför jag framför alla andra skulle ha bättre anledning till vinst. Kanske lite svenskt resonerat :)) ……Men den enkla sanningen är väl att jag så jättegärna vill ha dom. Startade med LCHF i juni i år och har tappat 13 kg. Jag söker dagligen ny information och kunskap för att få så mycket kunskap som möjligt. Vill veta mer hela tiden. Jag är minst sagt nyfrälst!! Hoppas hoppas!

Svara
Sara 4 oktober, 2014 - 18:59

1. 2003
2. Jag skulle vilja vinna boken först och främst för att du är en stor inspirationskälla.
Jag har haft ett tufft år. Blev sjukskriven från och pga mitt jobb. Jag och min dåvarande sambo beslöt oss för att börja på nytt i en annan stad. Efter husrenovering och bröllopsplanering så säger mig sambo att han träffat en ny och bara drar. Stod ensam med hus och livsplan som trasades.utan vänner som ställde sig tråkigt nog på hans sida. Idag ett år senare kan jag börja se framåt och mitt nästa steg är att ta tag i hälsan och vikten. Skulle vara så otroligt roligt och peppande att vinna dina böcker!

Svara
Barbro 4 oktober, 2014 - 18:55

I 13 år.
Vore jättekul att vinna dina fina böcker- har tänkt att köpa dina böcker men har inte blivit av.
Kram o ha en fortsatt bra lördag .

Svara
Barbro 4 oktober, 2014 - 18:58

År 2003 börja du.missa det på förra mailet.

Svara
Jeanette Karlsson 4 oktober, 2014 - 18:48

Bloggen startade 2003.
Jag skulle vilja vinna för att kunna få den extra kicken och motivationen att starta ett nyttigare liv .

Svara
Elin 4 oktober, 2014 - 18:35

56kilo startades 22 mars 2003.
Jag skulle vilja vinna dessa böcker eftersom jag är en tjej som precis har påbörjat en livsstilsförändring för att förbättra min hälsa och mående. Sedan jag hittat till din blogg har jag fått massor av inspiration och motivation till att fortsätta denna resa. Detta är början på en resa som jag gör för min egen skull, en resa mot att bli mitt bästa jag. Tror att dessa två böcker skulle ge mej ytterligare verktyg, kunskap och motivation till att fortsätta. Min resa handlar inte i första hand om att gå ner i vikt och bli smal, utan att på långsikt må bra innifrån och ut. Har redan märkt vilken skillnad det gör för mitt mående att t.ex avstå från socker. Oavsett, tack för att du är en sådan inspirationskälla!

Svara
Anna 4 oktober, 2014 - 18:04

1. 2003
2. Jag vill vinna böckerna för att idag är dagen som jag har bestämt mig för att få ett hälsosamt liv och böckerna skulle bli en extra knuff mot det målet.

Svara
Sara selero 4 oktober, 2014 - 17:42

1.Bloggen startade 2003 (11år) bra jobbat!!
2. Jag skulle önska att jag kunde lära mig tips och trix för att leva ett sockerfritt liv. Vet att jag är beroende och att mitt beteende är självdestruktivt. Skulle vilja bryta det och ge mig själv valet att bli fri! Har börjat med lchf för ca en vecka sen. Försöker lära mig allt jag kan via din fina blogg, men skulle älska att få sticka ner näsan i dina böcker och lära mig mer! Tror detta är svaret för mig och jag vill inte ge upp den här gången…
Tack för en fin blogg.

Svara
Linda Halldén 4 oktober, 2014 - 17:36

Först måste jag bara säga att jag verkligen uppskattar din blogg! Testar massa av dina recept nuförtiden. Kesoplättarna och kesobrödet är två riktiga favoriter 🙂
Nu till tävlingen.
1: 56kilo startades 2003 (om det var 11år sen)
2: Vill verkligen vinna dina två böcker. Har ena boken hemma från biblioteket nu då den inte finns att köpa längre. Slut på både Bokus och Adlibris. Så att vinna dom hade varit heeelt grymt!
*kram*

Svara
Linda T 4 oktober, 2014 - 17:36

Bloggen började 2003. Jag behöver en spark och inspiration att komma igång!

Svara
Irene Krantz 4 oktober, 2014 - 17:26

Hej!
56kilo startade 2003
Jag har ätit strikt LCHF sedan september 2013. Anledningen var från början min hereditet för Diabetes 2. Jag är nu 55 år och min mamma och hennes 7 syskon fick diabetes innan 50 års ålder. Trots min strikta diet har jag inte lyckats att minska nämnvärt i vikt men däremot är midjemåttet 12 cm mindre nu än innan LCHF kosten. Även min familj äter LCHF kost, trots att det ”egentligen” inte behöver det för viktens skull. Alla vi mår mycket bättre med denna kost. Givetvis blir det lättare för oss alla att vi äter samma kost. Jag har följt dig och din blogg sedan min LCHF start och fått mycket beröm för min matlagning både i familjen och bland vänner. Efter många års stillasittande i soffan har jag nu börjat träna 3 gånger i veckan. Nu är det dax för mig att även få en viktminskning tycker jag. Därför känner jag att dina böcker kan ge det sista för mig som jag saknar. Med vänlig hälsning, Irene

Svara
Petra Lundqvist 4 oktober, 2014 - 17:21

Din fina blogg startade du 2003!
Jag hoppas jag blir den lyckliga vinnaren av dessa 2 fantastiska böcker med din signatur i. Jag har hört mkt gott om dom och har önskar mig dessa i present. Jag behöver inspiration och mer input i vad gäller 16:8, vilket din ena bok hade varit perfekt för mig då 16:8 är kanon för min kropp. Dina recept gillar jag och har lagat en hel del av dom- önskar ha dom samlade i böcker som jag stolt skall ha framme i mitt kök

Svara
Ingrid 4 oktober, 2014 - 17:11

1. Bloggen startade 2003
2. Jag hoppas på en vinst då jag verkligen behöver inspiration i vardagsmatlagningen nu. Orkar inte tänka och allt går på rutin. Skulle det hela dessutom resultera i att de sista graviditetskilona ger sig och att jag kommer tillbaka på periodisk fasta så vore det extra positivt.

Svara
Jenny Sjöberg 4 oktober, 2014 - 16:44

1.2003
2.För att du är en av dem som inspirerat mig mest när det kommer till att äta lågkolhydratskost för att må bra. Jag började med liberal lchf/lågkolhydratskost 2010 efter mitt andra barn föddes för att bli av med mammakilon. Det lyckades och på köpet fick jag (som sedan barn kämpat med blodsockersvängningar) ett jämt blodsocker, mer ork, inga problem att hålla vikten trots att jag äter mig rejält mätt och en sund inställning till mat då jag i ca 8 år kämpat med ätstörningar och fetträdsla. Tack Åse för att du fått mig att se på mat med nya kloka ögon och hjälpt mig till välmående och ingen mer matångest. Jag har din första bok och skulle gärna inspireras även av din andra! Mvh Jenny

Svara
Cecilia Berg 4 oktober, 2014 - 16:29

Svar 1. År 2003
Svar 2:
En matgalen kvinna
ska över kilona vinna.
Att kämpa blir lätt
på 56 kilos sätt.
Två böcker med stil
ger mig snart smal profil.
En lättare och piggare kvinna
går snart i Jämtland att finna

Svara
Camilla norén 4 oktober, 2014 - 16:28

1. 56kilo.se har funnits sen 2003.
2. Jag skulle bli fantastiskt glad om jag vann dina böcker för att lättare följa dina recept och råd för ett hälsosamt liv.

Svara
Socker, vanilj och en skvätt grädde 4 oktober, 2014 - 16:23

1 du startade bloggen för 11 år sedan först som en viktminskningsblogg.
2. Jag skulle behöva inspiration då gärna av dig. Med böckerna tillhands tror jag att det skulle bli ett bra mycket bättre resultat. Just nu måste det till en förändring är så trött på mig själv och de extra kilo som jag släppar runt på.
Hoppas på turen att vinna dina fina böcker.
Tack för en mycket trevlig blogg. Jag vet att detta med Lchf fungerar det är bara en stor spark i baken som behövs
Kram

Svara
Ellinor 4 oktober, 2014 - 16:05

Hej 🙂
Jag borde få vinna dessa böcker för att jag många gånger själv köpt dem men givit bort dom till personer som först bara velat låna böckerna men sen blivit förälskade i dom. Jag har hela tiden velat ha böckerna signerade då jag varit med på din resa väldigt länge i flera hemsidor men som sedan till slut landade i att bara ha 56kilo. Jag har nydligen gått tillbaka till lågkolhydratskost för jag behöver gå ner i vikt för att kunna ha ett friskt och långt liv. Jag älskar recept och skulle ha stor nytta av dessa två böcker och signering skulle vara guld på kanten 🙂
Pöööss

Svara
Pirjo Sandberg 4 oktober, 2014 - 16:03

Bloggen har funnits i 11 år.
Jag skulle vilja få inspiration och mer inblick i hur jag kan förbättra mitt välbefinnande med lchf. Har testat en del olika dieter tidigare men känner att detta skulle passa min vardag.

Svara
Elisabeth Svenér 4 oktober, 2014 - 15:44

Bloggen 56 kilo startade år 2003 vad jag vet.
Jag skulle bli glad om jag vann dina böcker!
Följer din blogg och tycker den är så bra med mycket mattips, samt om ditt liv.
Det känns som om vi är bekanta, jag gillar din stil, ditt sätt att se på kosthållning.
Jag är en mormor och försöker ihärdigt att lära min dotter och mitt barnbarn som är elva år om kostens betydelse för kroppen. Måste säga att det är lättare med elvaåringen…hihi Dina böcker skulle förgylla min dag betydligt. Kram

Svara
Marit 4 oktober, 2014 - 15:21

1. 2003
2. Jag har länge varit sugen på att prova både LCHF och Periodisk fasta, men känner att jag har för lite inspiration och kunskap för att kunna börja. Jag var på bokhandeln igår och bläddrade i dina böcker och vill såå gärna ha dem, men har dessvärre inte råd.
Det skulle därför underlätta otroligt mycket och vara jättekul om jag fick chansen att vinna dina böcker.

Svara
Johanna 4 oktober, 2014 - 15:01

Hej! Din blogg har funnits sedan 2003 🙂
Jag vill gärna vinna böckerna för min sambo och min skull. Jag har lovat honom att jag ska hjälpa honom att ändra hans matvanor så vi kan leva ett friskt och lyckligt liv tillsammans. Han har gått med på att prova LCHF och jag behöver hjälp med att ändra bådas tankesätt när det gäller mat och våra matvanor. Dina böcker hade varit guld värda för oss! Vänligen Johanna

Svara
Magdalena 4 oktober, 2014 - 14:56

2003 startade du din blogg.
Mina skäl till att få vara just den som vinner boken är:
Lucia 2012 födde jag en liten flicka, som visade sig bära på en diagnos som hon alltid kommer att ha. Då det är en ovanlig form utav skelettdysplasi fick jag inte ha mina dotter helt ifred utan hon skulle vara på neo och läkare kom flera gånger om dagen de ena sa att hon ser fullt normal ut medan nästa letade fel på henne. När hon var 3 dagar togs hon till röntgen för en helkropps scanning. De togs blodprover som skulle skickas till genetiska på Ksrolinska i Stockholm. Med den diagnosen som dom misstänkte är det vanligt att man är trång bak i nacken där vätskan kring hjärnan ska passera, vilket ledde till att varje vecka var det ultraljudsundersökningar för att kontrollera flödet. Vid varje tillfälle skulle vi vara medvetna om att det kunde sluta med akut op på neuro i Lund. Denna oro och mjölken sinade. Kände mig totalt misslyckad när hon slutade att gå upp i vikt och ersättning blev ett tvång. I slutet av januari mellan alla dessa läkarbesök drabbades hon utav RS virus och fick stora andningssvårigheter. Vi fick flytta in på barnavd i Helsingborg. Då man som förälder till ett RS barn kunde jag inte lämna rummet med henne så det blev mest godis och läsk och snabbmat för att orka dagarna och nätterna .. En vecka tillbringade vi där. Väl hemma fortsatte hennes ul och vi vänta på tid till specialistöverläkaren på neuro i Lund. I mars kom beskedet att min dotter bär på det DNA som ger henne skelettdyspasi.. Tyvärr fick jag googla de mesta då de inte finns någon annan här i Helsingborg med samma diagnos och endokrin läkaren kändes vilsen. Blev skickad med remiss till Karolinska i April och i slutet av maj sattes det upp en tid för op på neurokirurgen i Lund. Denna stress och allt som skett så här långt slutade med en diagnostiserad förlossningsdeppression i februari 2013 och antidepp sattes in. Jag började svälla upp. Jag var totalt slut mentalt. Kände en enorm sorg utav att inte få njuta mitt barn. När det slutligen blev dags för op lades jag in med henne igen dagen före. När jag steg av tåget i Lund med min vagn och min dotter fick jag panik och blev helt hysterisk framför Alla på stationen.. Kändes som om jag gick emot döden och jag bara grät och grät. Var så rädd att hon inte skulle klara sig där under en 5 timmar lång operation där dom gick in i huvudet på henne. Dom timmarna är och kommer alltid vara dom längsta.. När allt var klart fick vi besöka henne på barnintensiven. Hon hade ont och fick mycket morfin mitt lilla hjärta! Efter ett dygn där fick vi komma ner till avdelningen och stannade en vecka. Då levde jag på fortsatt sötsaker och annat gott o snabbmat. Min dotter har efter denna op tyvärr drabbats utav biverkningar som
Reflux och ända tills januari detta året har hon kräkt i kaskader och vägrar riktig mat så att säga. Vi har gått 2 dagar i veckan på barnavdelningens matträning med sjuksköterska som hjälper till att få henne o komma över sin matvägran men tyvärr äter hon mest välling fortfarande och blir 2 år i december. Under dessa 2 år har jag helt förlorat mig själv, totalt. Väger 17 kilo mer än jag brukar. Har inte sovit en natt på dessa två år då hon vaknar minst 4-6 ggr varje natt och vill ha flaskan. Mina kortisolnivåer är garanterat höga och jag kan inte gå ner i vikt och må bra med mig själv. Provade att köra LCHF 6 veckor i våras och gick ner 9 kilo men slutade då jag kände att de blev för dyrt då vi knappt klarar oss ekonomiskt. Nu har min sambo fått en praktik och jag har 50% sjukersättning pga min adhd och försöker jobba som konsulent och tar in hus de andra 50% men vi har inget dagis. 7 månader har jag stått i kö och väntar än. Är extremt trött och känner mig fet och äcklig.. Hatar att se mig själv med denna nya kroppen jag har fått efter dessa 2 år utav konstant stress och sömnbrist. Mina antidepp avslutade jag själv i feb för jag tänkte att det kunde hjälpa till och få ner min uppsvälldhet. Till viss del gjorde de det, men jag blir inte av med det andra. Följer din blogg och ser dina framsteg och jag SAKNAR mig själv hon som var en strl 36 och är nu 44 🙁
Vill ha inspiration och är grym på att laga mat och älskar att testa recept. Skulle vara så kul att få hem dina böcker och lyxigt att få bläddra i dom.
Köpte ett gymkort förra månaden men blev förkyld såklart så det bromsades upp då jag helt enkelt inte vågar ta ut mig då min kropp är på sparlåga. Vill tillägga att jag har en pojke till på 12 år och en 17 åring så jsg har fullt upp. Finns ingen tid eller egentligen ens lust till mig själv!
MEN jag har faktiskt tänkt att på måndag vill jag börja köra igen.. Har kokosfett hemma till mitt kaffe och mannen ska börja på praktik då blir det inte massa ätande jämt. Men jag behöver INSPIRSTION och sätta fart!
Tycker du är grym!
Tack för en superfin blogg och allt som du delar med dig utav och din instagram som jag följer, jag heter aylasmamma på instagram.
Önskar dig en fin lördag!
Kramar Magda

Svara
Iris 4 oktober, 2014 - 14:33

Svar på fråga 1: 2003
Den perfekta paketet till min sambo som fyller år snart. Han har kört lchf i snart ett år och nu har jag oxå börjat lite smått men behöver lite hjälp med lite ny inspiration till nya maträtter, har fastnat i samma rätter och jar börjat tröttnat på dessa lote nu.

Svara
Chanet Nielsen 4 oktober, 2014 - 14:30

Håber en fra Danmark også må være med..
Svar : 2003
Næste år skal min datter giftes, og jeg vil SÅ gerne tabe de her 5 kg, der sidder rundt om maven..

Svara
Petra af Schmidt 4 oktober, 2014 - 14:25

Bloggen startade 2003. Jag har nyligen fått en diagnos, reumatisk, sjukdom. Tyckte lite synd om mig själv, tappade mitt lchf tänk. Sockermonstret kom fort och jag känner att kroppen verkligen inte mår bra, lederna värker mer! Behöver en nystart med lchf

Svara
Suzanne Svensson 4 oktober, 2014 - 14:22

Hej!
Bloggen startade 2003 och motiveringen till att jag vill vinna dina böcker är: jag behöver en stor spark i rumpan så jag kan ändra mina ätbeteende till något bra!.
Mvh Suzanne

Svara
Paulina 4 oktober, 2014 - 13:58

1. Sedan 2003
2. Jag började i måndags att äta enligt LCHF och 16:8 och känner mig lite vilsen och tänker ”vad får jag äta egentligen?”. Dessutom känner igen mig på pricken av hur du beskriver ditt f.d matbeteende. Därför hade det varit helt perfekt att nu vinna dina böcker och få inspiration till matlagningen och troligtvis få ordning på mitt matbeteende också!

Svara
Anette 4 oktober, 2014 - 13:55

Bloggen startades 2003 och är välbesökt av bland andra mig. Det är kul att läsa din blogg. Den innehåller så mycket och jag bli glad och varm i hjärtat av att läsa den.
Jag är ett stort fan av dina recept och du inspirerar mig väldigt mycket. Vill så innerligt inneha signerade exemplar av dina receptböcker. Det är något speciellt med att bläddra i receptböcker. Jag bara älskar den känslan av bladen i böckerna <3

Svara
Maria B 4 oktober, 2014 - 13:27

1. 2003
2. Eftersom jag aldrig får ha mina egna böcker i fred då min kära mor ALLTID ska låna dem så vore böckerna en toppenpresent till henne. Delad glädje är dubbel glädje.

Svara
Maria Widerberg 4 oktober, 2014 - 13:20

Bloggen är 11 år. Den startades 2003.
Jag vill vinna dina böcker för att: jag är en inbiten, viktmisslyckad viktväktare som nu försöker ställa om mitt kolhydratrika tänk till LCHF. Detta är inte helt enkelt och jag behöver all vägledning jag kan få:))

Svara
MJag adlene Jönsson 4 oktober, 2014 - 13:19

Hejsan!
1. 56kilo startade år 2003.
2. Jag gör ofta dina recept, har datorn på köksbänken. Följer dig och läser med glädje dina inlägg.
Boken om periodisk fasta skulle jag själv behålla, eftersom jag har precis börjat experimentera lite med det själv. Den andra ge bort till min svärmor som skulle behöva ändra på sin egen livsstil.

Svara
Hanna Matei 4 oktober, 2014 - 12:43

1. Januari 2003
2. Hej!jag är väldigt intressad av matlagning o vill äta o laga nyttig mat o lära mig mer om lchf kost.Är väldigt inspirerad av din blogg o skulle bli så jätte glad om just jag vann.Kram Hanna Matei.

Svara
Anneli 4 oktober, 2014 - 12:37

Bloggen startade 2003. Jag började med LCHF i början av januari, har gått ner 7-8 kg, från början var fokus vikten men insåg snabbt att jag mår så bra! Behöver gå ner ytterligare ca 10 kg men vikten får ta sin tid, ser det här nu som en livsstil, mycket tack vare dig! Fick tidigt tips om dig och din sunda inställning till viktnedgången och maten, ”skruva lite när det fungerar för dig”. Läser på din sida flera gånger i veckan, böckerna skulle vara extra inspiration för vägen framåt. Tack!

Svara
anita 4 oktober, 2014 - 12:35

1. 56kilo startade 22 mars 2003.
2. Varför?? Det ordet har jag funderat på en stund och kommit fram till följande. Skulle vara kul att vinna 2 signerade böcker av dig som har en blogg som jag följt i många år och du är för mig en person jag beundrar och har så mycket pepp och goda recept som du delar med dig av till oss läsare.

Svara
Arja Skogqvist 4 oktober, 2014 - 12:34

Bloggen har funnits 11 år.
Jag behöver verkligen börja ta hand om min hälsa – både kost och träning. Vill bli piggar, friskare och betydligt smalare. Men jag är en gourmand så jag behöver mat som både smakar gott och ger näring för ögat – även när man försöker äta hälsosammare. Jag tror att dina receptböcker är just sådana.

Svara
Kristina Benediktsson 4 oktober, 2014 - 12:28

2003
Efter en härligt varm och skön sommar med alldeles för mycket fel mat och ingen motion…så behöver både jag och mannen en riktig spark i baken och då är både dina böcker och blogg en riktig välbehövlig kick för oss

Svara
Maria 4 oktober, 2014 - 12:22

Din blogg startade 2003 och jag önskar vinna din bok för att du ger mig den inspiration jag behöver för mitt nya liv. jag har följt dig hela sommaren på instagram och från och med september inledde jag mitt nya liv med Lchf. Jag skulle gärna vilja köpa dina böcker men jag har inte råd just nu ( är egen företagare och lite skralt med ekonomin just nu). Jag sprider gärna ditt ord här i grannlandet Finland 🙂 p.s behöver du nån marknadsförare som kan hjälpa dig nå marknad i Finland så erbjuder jag mig mer än gärna att hjälpa till! Vi Finlandssvenskar söker ju mycket inspiration från Sverige! Mvh Maria Norrlin-Asplund

Svara
Annika 4 oktober, 2014 - 12:16

Du har bloggar i 11 år så du startade den 2003. Det var din blogg som fick mig att få upp ögonen för lchf för 3 år sedan <3
Jag vill vinna böckerna för att jag tycker att dina recept är så inspirerande och goda samt bra lämpade för en barnfamilj. Jag har två barn och jag har börjat med att plocka bort socker och mjölmat från deras kost. Dina böcker skulle ge mig mer och ny inspiration till att laga bra mat till min familj.

Svara
Rebecka 4 oktober, 2014 - 12:15

Har för mig att bloggen fyllde 10år för ett tag sen så borde väl då vara 2004.
Har länge önskat mig dessa vackra och inspirerande böcker. Behöver inspiration o nytändning då jag känner att jag tappat bort glädjen med lchf och matlagningen. Har ätit lchf kost ett bra tag och mår bra av det och har gått ner en hel del men har lång väg kvar. Behöver en skjuts framåt

Svara
Jessica Johansson 4 oktober, 2014 - 12:14

Rätt svar är: 2003
Jag vill gärna vinna böckerna för jag har precis kommit igång med lite träning och försöker hitta nya vägar till bättre kost!
Provat en del recept med lchf men behöver mer inspiration!
Hoppas såklart på vinst!!:)
Vill gärna ha dem signerade om jag vinner!! Hälsningar jessica

Svara
Kickan 4 oktober, 2014 - 12:10

Hej hej ! Den har funnits sen 2003 och varför vill jag vinna ?…….ja…?……för att jag kanske ska sluta skylla på att jag inte vet vad jag ska laga till för nåt inom LCHF ?och p.g.a det hamna i samma gamla hamsterhjul med pasta och annat gång på gång.
Tror jag börjat på LCHF 3 ggr och sen bara stått och stampat på samma ställe med kesoplättar och kycklingfile’ och bara tyckt att det är sååå tråkigt

Svara
Emelie Feuk 4 oktober, 2014 - 12:06

Fråga 1: 56 kilo startade 2003
Fråga 2: jag vill vinna böckerna dels för att jag önskar mig dem i julklapp och dels för att jag vill förändra mitt liv och leverne och vara en bra förebild för min familj och min dotter! Hoppas så på denna underbara vinst!

Svara
Erikas LCHF till vardag och fest 4 oktober, 2014 - 12:05

1. Vilket år startade 56kilo?
SVAR: 2003
2. Varför ska just du vinna böckerna?
SVAR: Jag har själv båda böckerna (och tycker de är fantastiskt inspirerande) så jag vill vinna böckerna och ge i present till min svägerska Ulrika. Ulrika har haft några otroligt jobba år med motgångar och prövningar men det ser äntligen ut att vända åt rätt håll. Jag skulle vilja ge böckerna till henne (gärna signerade av dig till henne) som en uppmuntring. Ulrika äter lågkolhydratskost och hon har bläddrat i dina böcker hemma hos mig och jag vet att hon gärna vill ha dem.
Kram Erika

Svara
jessica 4 oktober, 2014 - 11:49

2003 var året då bloggen startade:) jag skulle vilja vinna böckerna då jag skulle ge dessa till mina föräldrar då jag själv ha fått hjälp av dom på min 10kilos resa och hoppas på fler 🙂 då de är goda recept så finns de ingen anledning att fuska detta vilja få dom att förstå så deras värk och välmående bli bättre.,

Svara
Jessica söderstrand 4 oktober, 2014 - 11:49

1. bloggen är 11 år gammal och startade 2003.
2. jag har alltid varit överviktig men lyckades att gå ner 20 kg med lchf för 5 år sedan. jag fick efter min viktnedgång 2.barn och har sedan dess lagt på mig min övervikt igen. jag känner att jag saknar inspiration men efter att ha läst din. blogg börjar jag återigen känna ett större intresse för sund och hälsosam kost. att vinna dina böcker skulle vara ett startskott för mig.

Svara
Sara Nygård 4 oktober, 2014 - 11:49

Hej
Bloggen startade år 2003. Varför jagska vinna? Jo därgör att jag ligger nyförlöst m fjärde barnet å hade planerat börja m lchf- livet just innsn jag ”plussade” . En stor anledning var att jag ville bli av m sockerbegäret som jag tror är en stor anledning till att jag blir deppig FÖR ofta!! Nu när graviditeten är klar ser jag frsm emot att kunna ändra kost å behöver massor av tips å inspiration:)
Mvh Sara

Svara
Sara Johansson 4 oktober, 2014 - 11:47

Mars 2003
Jag skulle gärna vilja vinna dina böcker för lära mig & få kunskap & förhoppningsvis få en bättre mage & kropp, lever med fibromylagi som följeslagare & allt som kommer där till ex. IBS
🙁
Fånga dagen!

Svara
Malin 4 oktober, 2014 - 11:47

Bloggen startade 2013 🙂
Jag skulle väldigt gärna vilja vinna böckerna för att få inspiration och kunna laga bra mat med hög kvalité till hela min familj. Jag började äta lågkolhydratskost för ca ett halvår sen och har aldrig mått så bra som nu…men behöver inspiration 🙂 Du är en jätte stor källa till inspiration på instagram och jag älskar laga dina recept.
Mvh

Svara
Diana Ek 4 oktober, 2014 - 11:46

Hej Åse 🙂
Jag har följt din blogg å framgångar sedan start 2003. Med så gott som samma utgångspunkt både vad det gäller längd o vikt lyckades jag med din hjälp nå mitt mål 56 kg 🙂 höll vikten ganska bra i många år. Låg runt 60 å det kändes Fantastiskt. Efter lite turer till doktorn med krångel med min sköldkörtel o blodtryck känner jag mig nu redo att Verkligen ta tag i mitt liv igen. Känner lite rädsla med LCHF , vilket jag verkligen inte borde efter allt positivt du gått igenom. Nu Hoppas jag äntligen lyckas arbeta bort de dryga 10 kg som hänger sig fast på min kropp!!! Med dina böcker å självklart signerade kanske jag kan lyckas . Väldigt dålig på att lämna kommentarer men läser allt du skriver. Hoppas Hoppas. Mvh Diana Ek

Svara
Jenny Holm 4 oktober, 2014 - 11:36

Du startade din blogg 2003 (antar jag då den är 11 år gammal) 🙂
Jag hade gärna velat vinna dessa böcker då jag gillar att läsa i kokböcker och min samling av lchf böcker behöver utökas 🙂

Svara
Angelique 4 oktober, 2014 - 11:31

1. 2003
2. Sambokilorna börjar ta sig, speciellt när jag älskar att laga mat.. & tankarna om Lchf har nu börjat slå rot, men behöver direkta inspirerande recept o ta till – då hade ju dina böcker passat perfekt!
& ja, gärna signerade tack om jag vinner.

Svara
Nathalie Lindqvist 4 oktober, 2014 - 11:29

1. 2003
2. Jag började mitt bantarliv som 12-åring, då jag och min mamma gick med i VV! Sedan dess har jag provat alla möjliga dieter som finns på marknaden! De gav alla resultat först en massa minus och sedan en massa plus!!!!
Jag har provat lchf ngr ggr och upplevt en massa hälsofördelar, dock har det ej hänt så mkt på vikten. Tycker det är svårt att komma på olika recept och där tror jag att dina böcker skulle kunna hjälpa mig och dessutom ge mig inspiration till att sluta banta och hitta en långvarig livsstil. Med andra ord så skulle det göra mig överlycklig att få vinna dina böcker ! Kram Nathalie

Svara
Christa Dahlqvist 4 oktober, 2014 - 11:25

Tycker om att få laga god mat till min familj med tonårsbarn.. Men tyvärr när midjemåtten ökar på både mig och min man så behöver jag nu ny inspiritation till hälsosam och god mat. Har testat Lchf i omgångar men tyvärr halkar tillbaka till att äta dåligt när ideerna tryter.. Din underbara blogg startade du 2003! Kram Christa

Svara
Ullis 4 oktober, 2014 - 11:24

1. Sedan 2003
2. Jag funderar på om detta är min väg att gå för att bli av med min uppblåsta och ibland onda mage, där jag riktigt känner hur tarmen är svullen, trots att jag tränar mycket osv. Mamma har sedan 30 år en svår kronisk tarmsjukdom på tunntarmen och vill även dela böckerna med henne.

Svara
Pia 4 oktober, 2014 - 11:20

Hejsan! Min matematik säger mig att din blogg startade 2003. Varför just jag skulle vinna? Tja om dina böcker är bara hälften så inspirerande som du och din blogg, då vill jag gärna ha dem i mitt kokboksbibliotek. Som stöttning på min resa som kanske inte är särskilt spekulativ, men de där envetna 5 kilona…. Man kan ju inte inte längre skylla på graviditetskilon när barnen har passerat 30

Svara
Carola Ringblom 4 oktober, 2014 - 11:11

Startade för 11 år sedan. Vill gärna vinna för jag är intresserad av din mat och dryck och gillar att läsa på din blogg 🙂 Plus att det vore jätte kul att få vinna 🙂

Svara
Nina 4 oktober, 2014 - 11:08

sedan 2003
Skulle behöva en knuff, kan vara bea att ha böcker att läsa då!!!

Svara
Sofia Linderholm 4 oktober, 2014 - 11:05

Hej Åse! Linsfia här. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna dina böcker. Som du vet har jag i princip mer än mitt halva liv varit överviktig. LCHF är det enda jag inte har provat. Din 56kilo startade år 2003 🙂
Kram kram. *hoppas*

Svara
Maria Josefine 4 oktober, 2014 - 11:03

2003.
Jag vill vinna för att få lite ny inspiration till god och hälsosam mat till hela familjen. Är ungefär mitt i min viktresa och sugen på att testa lite nya recept.

Svara
Petra Mikaelsson 4 oktober, 2014 - 11:00

Hej Åse!
2003 startade din blogg. Tack för det ♡♥♡♥♡♥
Naturligtvis var din bok den första jag köpte när jag åkte till Sverige. Nu vill jag ge bort den och även läsa din andra bok om pf med mera. Skulle bli så lycklig om jag vann. Brukar aldrig vinna något. Jag brukar säga att jag har tur i kärlek. Lyckligt gift sedan 21 år tillbaka 🙂 men att vinna din tävling skulle göra mig riktigt glad!

Svara
Sussi 4 oktober, 2014 - 10:59

56kilo startade 2003
Jag har varit sjukskriven i ett halvår för depression och utbrändhet. Nu börjar jag långsamt komma igen och börjat min resa för att nå mitt bästa jag. Jag hittade din blogg för en vecka sen och den har varit till väldigt stor hjälp med underbara recept och massor av inspiration! Jag siktar just på 56 kilo, är som du 163 cm och har ca 13 kilo att gå ner. Har fött 7 barn och sakta men säkert lagt på mig extra kilon…
Att få bläddra i en bok, se bilder, läsa om tips och recept skulle vara en stor hjälp på min väg!
Önskar dig en trevlig helg!
Kram Sussi

Svara
Marianne 4 oktober, 2014 - 10:57

22 mars 2003 startade bloggen
Jag vill vinna dina böcker för att jag behöver en nystart, en spark i rumpan åt rätt håll, vet inte om jag gör rätt
Med vänlig hälsning, Marianne Meijer, Bäckvägen 6, 45431 Brastad, 070-6547382

Svara
Anna Svahn 4 oktober, 2014 - 10:50

Vill gärna dina böcker läsa och vinna
Då jag vill äta rätt men har svårt att hinna
Din blogg ger mig inspiration och allt ser gott ut
Jag tror med böckerna i hand jag lyckas kan till slut!

Svara
Åsa 4 oktober, 2014 - 10:39

1. Januari 2003
2. För att jag har ca 20 kg att gå ned i vikt och jag behöver inspiration och vägledning

Svara
Susanne 4 oktober, 2014 - 10:45

År 2003 startade bloggen!
Jag vill vinna böckerna för att kunna dela med mig av det goda.
Den ena boken ska jag ge till min goda vän som gjort en gastronomy sleeve (”bantningsoperation”) men inte lyckats så bra som hon hoppats, den andra ska jag ge till min syster som är ”gammal” viktväktare, som gått upp igen.
Min kropp och hur jag lyckats räcker tydligen inte som ”bevis” för någon av dem – en så fin bok kanske skulle göra susen! 🙂

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.