TÄVLING: Må BRA-helg 2016 i Varberg!

16 januari, 2016

Tävlingen är avslutad!
Den 5-6 februari gästar jag och Annika Sjöö Varbergs Stadshotell igen för en Må Bra helg! Det blir träning, föreläsningar om hälsa och en massa positiv energi!
Du kan läsa om vad som händer och vad som ingår HÄR!
Nu kan DU vara med och tävla om en biljett för en person i enkelrum! Dvs du är med och tävlar om dagspaketet.
Värde: 2390:-

HURRAAAAA! Eller hur??
För att vara med och tävla:


1. Varför vill du vinna en biljett till Må-bra helgen i Varberg?
2. Hur länge har jag haft naturlig mat och lågkolhydratkost som livsstil?
3. Gilla gärna och dela detta inlägget om du har Facebook / instagram
Tävlingssvaren ska skrivas här i inläggets kommentarsfält, inte på FB eller till min mail!
Tävlingen pågår fram to.m. måndag och vinnaren annonseras här på sajten på tisdag! Lycka till!
OBS: Ditt svar är dolt för alla utom dig själv och kommer göras läsbara för alla efter tävlingen är avslutad!

142 kommentarer
0

142 kommentarer

Emma F 19 januari, 2016 - 00:12

1. De senaste åren har jag haft allt fokus på livet med jobb, lämningar och hämtningar. Fantastiskt på så många sätt, men nu när dottern börjar bli större inser jag att jag lite tappat bort mig själv och mina intressen under de senaste åren.
Förr var jag lite av en adrenalinjunkie men med barn följde, inte helt ovanligt kanske, en helt ny medvetenhet om min egen dödlighet. Känner att det blivit lite av en bromskloss för mig och ett styng av saknad slår mig ibland…Det är dags för lite ny inspiration! Tycker egentligen det känns skitläskigt att åka på en sån här grej med helt nya människor, men samtidigt tror jag att jag behöver utmaningen.
Känner mig taggad och sååå redo för ett omtag!
2. 2009
3. Gillat och delat

Svara
Emmy 18 januari, 2016 - 22:58

Hade varit fantastiskt roligt och lärorikt att få vara med på er helg, kost och motion ligger mig varmt om hjärtat. Har ätit lågkolhydratskost i snart 3 år då mina magproblem blev värre, det har hjälpt mig mycket! Har dock varit väldigt sjuk under hösten och inte fått behålla någon mat/vätska alls, har varit ett rent helvete men med hjälp av zonterapi har det stabiliserats och jag fick börja träna för 1 månad sedan och har kommit igår med kosten igen, och Gud vad ”rätt” mat gör skillnad både för kropp & knopp. Men jag vill lära mig mer och är nyfiken på både din lågkolhydratskost och paleo som Annika kör på. Träning på det med blir en perfekt kombo till en lyckad helg!
Tack för all inspiration & glädje du sprider, en grym förebild! Sträck på dig.

Svara
Eva-Marie Jern 18 januari, 2016 - 21:52

Åh vad roligt är min första tanke! Detta skulle jag vilja delta i. Ganska snart övergår glädjen i ex antal invändningar emot att åka, från att jag har svårt att komma ifrån, till att jag har ju inga gympaskor (precis som om mitt inlägg skulle kamma hem 1:a pris). I flera dgr har jag grunnat på om jag verkligen ska delta, jag menar, det finns ju en RISK att jag vinner. Det är detta som till sist får mig att skriva så här i sista minuten, vända tankarna åt rätt håll, tillbaka till min första tanke; Åh vad roligt! Precis så här är det i vardagen, kampen för att välja nyttigt framför det motsatta, träna framför stillasittande, tänka positivt och inte se hinder överallt. Det sistnämnda är så svårt men jag har märkt att med rätt kost och träning så går det lättare även om det dippar ibland. Sedan ett halvår tillbaka har jag förändrat min kost rejält ifrån ha varit en riktig sockerknarkare till att äta gröna smoothies varje dag. Skulle behöva lite extra pepp och energi på min väg mot en bättre hälsa, både fysiskt och mentalt.
Lyckades skriva fel i min mailadress såg det precis när jag klickade på skicka ?
Sänder på nytt med min andra mailadress eftersom det inte gick att skicka om..

Svara
Eva-Marie Jern 18 januari, 2016 - 21:45

Åh vad roligt är min första tanke! Detta skulle jag vilja delta i. Ganska snart övergår glädjen i ex antal invändningar emot att åka, från att jag har svårt att komma ifrån, till att jag har ju inga gympaskor (precis som om mitt inlägg skulle kamma hem 1:a pris). I flera dgr har jag grunnat på om jag verkligen ska delta, jag menar, det finns ju en RISK att jag vinner. Det är detta som till sist får mig att skriva så här i sista minuten, vända tankarna åt rätt håll, tillbaka till min första tanke; Åh vad roligt! Precis så här är det i vardagen, kampen för att välja nyttigt framför det motsatta, träna framför stillasittande, tänka positivt och inte se hinder överallt. Det sistnämnda är så svårt men jag har märkt att med rätt kost och träning så går det lättare även om det dippar ibland. Sedan ett halvår tillbaka har jag förändrat min kost rejält ifrån ha varit en riktig sockerknarkare till att äta gröna smoothies varje dag. Skulle behöva lite extra pepp och energi på min väg mot en bättre hälsa, både fysiskt och mentalt.

Svara
1 12 13 14

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.