TÄVLING tillsammans med R Sportswear! Vinn runningkit!

4 mars, 2013

Tävlingen avslutad!
Nu ni! Nu ska även ni få lite träningsboost!
Vad sägs om detta sköna, söta runningkit från R Sportswear?
Det är:
Anti shake Ester long zip -svart
Alba runningjacket -svart eller coral pink
Alba 1/2 zip – svart eller coral pink
Värde: 1997:-


screendump 2013-03-04 kl. 09.09.25

249611r_CORAL_PINK

235661r_BLACK.jpg

280640r.jpg

 

För att vara med och tävla:
1. Berätta varför just du ska vinna detta härliga runningkit!
2. Gilla detta inlägget här nedanför, alternativt dela inlägget inne på 56kilos fansida. (har du inte FB är du givetvis med ändå)
3. Gilla gärna Rönisch på FB så att du får nys om nyheter och annat skoj, eller bara lite träningspepp??
Tävlingen pågår fram till fredag eftermiddag!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

548 kommentarer

Elin 8 mars, 2013 - 15:51

Börjat ta mig ut i löparskorna för att hjälpa min typ 1 diabetes sambo att ta sig ner några kg. Är man 2 är det lättare att komma igång och ett snyggt bit med kläder hjälper det också. 🙂

Svara
Lisa Johansson 8 mars, 2013 - 15:22

Har mycket trassel i mitt liv men har nu bestämt mig för att ta hand om mig själv! Skulle känna mig stolt och peppad i era fina träningskläder när jag utmanar mig själv i Röhnisch running school!

Svara
Emilia 8 mars, 2013 - 14:40

Efter nästan 5 månaders konvalecens från löpning är jag nu inne på sista månaden med rehab. 1 april får jag ta första löpsteget igen och det första målet är fystetsen till Polisen och det slutliga Pålsjöterrängen den 3 augusti. Jag är taggad som aldrig förr så nu hoppas jag innerligt att vaderna håller! =)

Svara
Martina 8 mars, 2013 - 13:40

Vill gärna vinna för mitt joggingset har blivit slitet och byxorna är en storlek för stora i midjan 🙂 Vore ju kul att jogga runt i skogen och vara lite färggrann.

Svara
Stina 8 mars, 2013 - 12:12

Jag tränar med min granne som alltid har nya kläder. Hon är så snygg och hennes rumpa ser ut att vara i sten fast vi springer och skumpar. Du skulle kunna hjälpa mig att se lite finare ut brevid min snygga granne.
Tack för en toppenblogg

Svara
Jennica Hultman 8 mars, 2013 - 11:57

Så himla snyggt runningkit!
Jag vill vinna för nu visar sig solen mer och mer och man blir sugen på att ut och träna hela tiden,och med såna fina kläder blir det inte svårt att ta sig ut=)
Mvh Jennica

Svara
Mia 8 mars, 2013 - 10:58

Att avsätta tid för sig själv är bra,
Det är något man bör göra varje dá
Men ibland känns det lite extra svårt att ta sig ut på en vända
Mycket att göra och stå i måhända?
Jobba, städa, laga mat, hämta barn,
Ibland känns livet som ett ihoptrasslat garn
Att då springa så det känns bra i hela kroppen
Gör att man orkar och humöret blir toppen
Att få vinna de bästa av träningskläder
Skulle höja min motivation att träna oavsett väder

Svara
Idamari 8 mars, 2013 - 09:16

Efter ett år kantat av knäskador, rebah och åtaliga besök hos sjukgymnasten ser jag fram emot att åter uppta den härliga löpningen för att rensa tankar, röra på mig och njuta av att vara utomhus. I sinom tid siktar jag på ett fjällmaraton och tänker att jag i detta kit kommer känna mig riktigt fit.

Svara
Åsa 8 mars, 2013 - 08:56

Hej,
Jag har de senaste två åren tagit mig ner 25 kilo och har börjat träna på ett sätt som jag aldrig trodde var möjligt för mig. Jag mår otroligt bra och är så tacksam för att jag äntligen tagit kommandot över mitt liv. Allt är verkligen möjligt, det enda som begränsa är våra tankar. Det går åt en hel del träningskläder, särksilt när kroppen förändras hela tiden. Därför skulle jag absolut behöva detta träningsset. Höjdpunkterna denna sommar blir Triathlon.
Kram

Svara
Ramona 8 mars, 2013 - 08:21

Jag brukar inte vara bra på att motivera i tävlingar, men jag ska försöka 😉 är fattig student som helt enkelt är i behov av ett nytt tränings-set, det här var väldigt fint tycker jag! skulle bli superglad om jag fick springa runt i det! 🙂

Svara
Lina 8 mars, 2013 - 07:05

Jag är gärna med.
Har aldrig sprungit en meter i mitt liv.. men så blev jag gravid och gick upp nästan 30 kg :/ Och dom försvann inte av sej själv vill jag lova utan jag fick slita & kämpa som ett djur. Bland annat så började jag springa, och nu är jag FAST. Det gick så mycket bättre än jag nånsin kunnat tro. Hemligheten är att börja luuuugnt. Inte tro att man kan springa en halvmil första gången man provar.
Hur som helst. Vi fick häromveckan en kul nyhet att det ska bli en 4:de familjemedlem och detta får mej bara mer taggad. Dels att inte gå 30kg (!!!) igen och oxå att kunna komma igång och träna så snabbt kroppen säger okej efter förlossningen. Hade tänkt att försöka springa så länge jag kan nu.. och när det inte längre går så träna på annat sätt.
Detta fina set hade bara vart ett plus i kanten, en extra ”sporre” de dagar soffan känns mer välkomnande.
Gillar på facebook x 2 🙂
Ha en fin dag ! 🙂

Svara
Petra 8 mars, 2013 - 05:32

Har redan anmält mig till två spring lopp så då skulle det vara kul med snygga kläder att ha.

Svara
Jojo 7 mars, 2013 - 22:58

Jag har just börjat friskna till från att ha varit sjukskriven i över ett åt. För att bygga upp min hälsa har jag börjat med LCHF och anmält mig till mitt första lopp-Vårruset!
Men min ekonomi är mycket skral och det skulle vara kul att ha lite fina kläder att träna i nu när jag lyckats ta mig upp ur det svarta hålet och ut i den friska luften!

Svara
nita 8 mars, 2013 - 05:16

hej tack för en underbar blogg och bok. Måste bara säga att jag kan inte beskriva med ord hur bra jag känner mig var ute i går på stan och shoppade med mina vänner kände inte alls av mitt blodsockerfall som jag annars brukar känna bara jag går ut får huvudvärk men har börjat med lchf och lagar mat från din bok känner mig otroligt bra. Nu är det bara träningen som jag skall få ihop och det hade varit såå lämpligt att vinna dom fräcka träningskläderna …
lycka till med allt …kram..

Svara
Mahel 7 mars, 2013 - 21:20

Jag fick nys om löparutmaningen via fb och en grupp februarimammor (2012). Vi peppar och sporrar varandra.
Jag har sen tidigare promenerat och har skor, men kläder är problem. Har inte råd att köpa (fina) funktionskläder. Men skam den som ger sig, har kört pass 1 och pass 2 i min mans gamla långkalsonger/underställ, det första lagret. Haha, inte ett dugg snyggt men jag tror inte att det är någon som tänker på det, förutom jag förstås.
Hoppas att jag snart springer i riktiga kläder!
Kram,
Mahel

Svara
Elisabeth 7 mars, 2013 - 21:10

Vill gärna vinna de snygga kläderna, som pricken över iet att ge sig ut på en härlig och uppfriskande löptur i dem! Jag har börjat min resa mot hälsa och balans innefrån 🙂 när man väl inser( hoppas att alla kan göra det) att man är en fantastisk människa och värd att älskas! Att tycka om och acceptera sig själv ger en direkt koppling till bra kost och motion, man vill helt enkelt ta hand om sig själv, man respekterar och uppskattar sin kropp och själ och vill ge den bra näring.. Innefrån och ut! Så jag hoppas att jag kan ge mig ut i löpspåret i de härliga färgerna och se lika bra ut som jag känner mig! Alla förtjänar att tycka om sig själva! 🙂

Svara
Ida Folkesson 7 mars, 2013 - 20:28

Gillat och delat! Jag tycker att jag ska vinna för att jag äntligen efter många år och två barn börjat jogga. Det är skoj och passar mig bra eftersom jag har små barn och det är snabb träning. Är föräldraledig så prioritering är inte snygga funktionskläder men tänk så mycket snabbare jag skulle spring i dessa snygga kläder! Hoppas jag vinner!

Svara
Pernilla Lantz 7 mars, 2013 - 20:01

* håller tummar o tår att jag vinner! *
Jag har i år valt att anmäla mig till en massa tävlingar i år.
Först ut är Skärgårdsloppet här i Göteborg, sen vårruset och sen kör jag Göteborgs klassikern med cykling, simning och löpning i November
Sen ska jag även hinna med Midnattsloppet.
Med denna snygga klädsel kommer jag att vara klart snyggast i startfältet!

Svara
Angelica vornanen 7 mars, 2013 - 19:32

Åh vilken rolig tävling!
Jag började med lchf första gången i januari 2011, men redan efter 3 veckor avslutade jag tyvärr… Min son blev allvarligt sjuk och många månader på sjukhus följde. Inte bara månaderna blev många utan även kilonas uppgång.. När sonens sjukhustid glesades ut och blev färre satte jag igång igen. I november 2011 började jag på ny kula… Jag startade allt i januari 2011 på 74kg gick ner till 70kg och började om på 86(!!) en vikt jag inte någon gång varit uppe på inte ens som högravid… Sedan i somras är jag viktstabil på 64-66kg men har ännu inte funnit motivationen till att börja röra på mig… Kanske detta är en spark i baken att slippa springa naken…;-) kramar!! Och tack för all fantastisk inspiration och motivation du ger!!!

Svara
Ann-Sofie Englund 7 mars, 2013 - 19:00

Hej Åse!
Vet att bara jag kommer ut i löparspåret igen är jag fast! Finns inget härligare än att ta ut sig max och känna de där lyckoendorfinerna i kroppen efter ett härligt svettigt löppass!
Kravet för mig är ju att jag också är snyggt klädd, lite fåfäng där, och att kläderna sitter skönt och där dom ska. Inte åker upp ner, eller skaver och att dom andas, då presterar jag som bäst 🙂
Skulle bli överlycklig att vinna ett så fint löparset från Rönisch, och jag skulle känna mig snyggast i löparspåret såklart 😉
Löpning ihop med lchf ska ta mig tusan få mig ut ur vassen i sommar!!!
Har gillat inlägget och rönisch sida.
Kram kram / Ann-Sofie

Svara
Linda Hallman 7 mars, 2013 - 17:43

Jag skulle verkligen vilja börja med löpning och detta set skulle ju passa utmärkt som start..
Gillat & gillat 😉

Svara
Moa 7 mars, 2013 - 15:46

Grymt snyggt träningskit! Bestämde mig sensommaren/hösten 2012 att nu får det vara nog, det var absolut på tiden att ta tag i träningen igen. Efter lite smått kom-igång-jogg i några månader hade jag helt plötsligt anmält mig till stockholm marathon, wooops. Bra motivation, vill hemskt gärna springa på under 4 h.
I och med all träning samt ändrade kostvanor med dig som stora insperationskälla har dock alla kläder blivit på tok för stora, inklusive träningsoutfiten. Skulle vara hemskt kul att ta sig runt marathonet i dessa snygga kläder (i och med att jag själv antagligen inte kommer att se så snygg ut, flåsandes och supersvettig!)
Så nu håller jag både tummar och tår och önskar er alla en riktigt bra dag! 🙂

Svara
Susanne 7 mars, 2013 - 15:40

Glad o peppad blir jag av träningskläder med så cool färg ! Perfekt för PW i vårsolen. Vill gärna vinna!
Följer din härliga Blogg och lagar mat ur din kokbok men FB hoppar jag över.
Kram

Svara
Carin 7 mars, 2013 - 15:25

Sprang för första gången i år idag, anmälde mig tidigare under veckan till vårruset och känner att en nytt snyggt kit skulle vara fantastiskt för motivationen! Så snälla Motivera mig till ett hälsosammare liv 🙂

Svara
Jenny 7 mars, 2013 - 15:08

har precis börjat ta tag i träningen igen. och skulle behöva nått nytt och snyggt
som gör att det blir lite roligare att ge sig ut på en löprunda.

Svara
Helle 7 mars, 2013 - 14:55

Jag vill också vara med å tävla om denna snygga fina outfit från Rönish. jag garanterar inte att den ska få mig springa en marathon men jag lovar att göra mitt bästa och fortsätta suga till mig al den pepp och sköna inspiration du ger mig varje dag Åse. Stort tack för det 🙂
Kram Helle

Svara
Kim 7 mars, 2013 - 13:48

Jag har precis återhämtat mig från en operation som fixade till mitt underliv (världens bästa bebis var tyvärr en stor rackare som trasade sönder allt på vägen ut).. Nu ska resten av kroppen komma i trim och jag har äntligen efter 14 månader fått OK att börja träna som vanligt igen. Tänk att kunna springa igen och att kunna hålla tätt! Nu behöver jag bara nya träningskläder och en jäkla massa pepp så nu håller jag tummarna.

Svara
Carro L 7 mars, 2013 - 13:21

Tung i kroppen, tung i sinnet, jag behöver ta nya tag. Jag har köpt ett par löparskor, men har inga kläder som passar denna aktivitet. Mysbyxor i bomull blir ingen succé i spåret. Med denna vinst så skulle jag ha allt jag behöver för att komma igång. Har inte fb. Kram på dig!

Svara
Nayoung 7 mars, 2013 - 11:20

Jag som bara älskar att gå ut och jogga äger ingen runningjacka för jag inte kunde hitta den rätta! Det brukar vara för dyrt eller för fult, men dessa runningkit och speciellt jackan med häriga färgen passar min smak perfekt!! Det vore så häftigt att kunna jogga med dem på mig i det här skönt och soligt vädret!
*Jag har gillat detta inlägget och Röhnisch facebook sida 🙂

Svara
Carina 7 mars, 2013 - 10:45

Detta snygga runningkit skulle passa mig bra nu när jag skall börja träna inför Blodomloppet och Vårruset, har aldrig varit med och sprungit förut. Det skulle kännas kul att få ta på sig dem och ge sig ut på en joggingtur så nu hoppas jag på mycket tur.

Svara
Linda 7 mars, 2013 - 10:45

Efter tio månader utomlands, (där träningen ofta fick läggas åt sidan pga andra utmaningar) är jag nu tillbaka på banan igen! Med Göteborgsvarvet som mål i maj så behöver jag en liten extra motivation till att pusha mig själv det där lilla extra. Dessutom är det där setet one-of-a-kind-passande till mig! 🙂 Tränar som attans så nu räcker inte träningskläderna här hemma längre! Nu när våren kommer så vill jag inget annat än att dra ut på en riktigt lång skön löparrunda! :))

Svara
Ida 7 mars, 2013 - 10:23

Nu spelar hörlurarna sång på sång
Det är dags att på allvar köra igång
Från löparskorna ska broddarna snart av
Och jag under löpningen ska bli en slav
För ny och underbar fart i spåret
Det är vad som triggar mig det här året
Motivationen är högst upp på toppen
Nu saknas bara en outfit på kroppen

Svara
Mariann Fäldt 7 mars, 2013 - 10:14

Att vinna dessa jättefina kläder skulle ge mig den rätta ’sparken i baken’ att börja springa igen =) Det är ju ett så fantastiskt sätt att komma ut i naturen och få frisk luft.

Svara
Linda Addario 7 mars, 2013 - 08:13

Efter lång väntan har jag äntligen fått min lille kille som nu blivit 2,5 år, underbart är det att äntligen få vara mamma. Men var blev Linda av, denna tjej som alltid varit smal och inte haft ett uns fet på kroppen, ätit allt hon velat, aldrig bantat en dag i sitt liv var tog hon vägen. Nu sitter här istället en 40-årig mamma med lite hängigare tuttar och en dalrig mage. I min värd är jag stor, har fått en annan förståelse för systrar och vänner som jojo bantat hela livet. Nu går jag på min första diet soppor och mindre portioner, inte kul men några cm har det gjort. Min dröm är att kunna ta på mig en vanlig t-shirt och känna mig bekväm. Behöver absolut inte bli som innan, men jag vill känna mig bekväm. Jag prövade springa några lite förra året med min syster men jag höll verkligen på att dö. Men jag har en dröm om att bara gå ut och springa, och se sådär avslappnad och njutande ut som man ser löpare gör när man kör förbi dom. Det ser helt ljuvligt ut dit vill jag komma och försöka få tillbaka lite av min gamla kropp, må bättre och mitt självförtroende som har gömt sig. Det är inte helt lätt att bryta vanor men jag skall.

Svara
Åsa 7 mars, 2013 - 07:58

Genom att kämpa och stå fast i mitt mål av träning, löpning och styrketräning ,som skall ge en starkare kropp och viktnedgång skulle ett nytt löparset vara en underbar belöning och ett STORT glädje piller !! Tjejmilen here I come 🙂

Svara
Ulrika Holm 7 mars, 2013 - 07:37

Löpning, jogging och träning gör mig glad, det är också något som jag gör varje dag. Ett fint ställ i rosa från Rönnisch vore bra när jag i år ska springa milen fort. Då vill jag ju inte bara vara snabb utan även jättefin.
”Just do it” 🙂

Svara
Onemoreslice 7 mars, 2013 - 00:01

Jag skulle verkligen vilja vinna! Hade varit roligt med lite nya kläder nu när jag har kommit igång med träningen på allvar! Lite heja rop på vägen så att säga;-))

Svara
nickolina 6 mars, 2013 - 23:50

Ja, som många andra så är ju inte motivationen på topp!! Jag fick i julklapp av min systers man betald startavgift till tjejmilen….. måttligt road kände jag mig då, men tänkte att nu jädrans ska jag komma igång och då vore det ju toppen med en snygg ”outfit” o masa mig iväg i:-)

Svara
Eva B 6 mars, 2013 - 23:17

Jag är riktigt bra på att motivera andra till att träna och äta bra, på jobbet, vänner och som gruppträningsinstruktör. Men ibland och framförallt har det varit så nu en period, känns det som att jag glömmer bort att motivera mig själv och må bra. Jag älskar verkligen att träna och mår bra av att äta bra. Har haft en svacka nu, framförallt när det gäller att äta bra. Har ätit sådant jag inte mår bra av och fastnat i en ond cirkel. Nu har jag bestämt mig för att nu måste jag bara bryta och tänka på vad jag stoppar i mig och ta mig till min målvikt. På en gång mår jag mycket bättre, som jag ju egentligen vet.
Tycker det kan vara riktigt skönt att ta en springtur. Känns avkopplande och skönt att få frisk luft. Är glad att det börjar bli vår nu. Vill verkligen vinna detta snygga set från Röhnisch! Skulle kännas riktigt roligt i mitt fortsatta peppande för mig själv 🙂 Nu ska jag försöka satsa på att slå mitt personbästa på 10 km i Blodomloppet. Superbra blogg! Är glad att jag hittade den tack vare Röhnisch FB. Nu ska jag fortsätta följa den och testa dina recept 🙂

Svara
Linda Stridh 6 mars, 2013 - 22:43

Jag har tappat bort löpningen lite i vinter tyvärr
och ska springa Göteborgsvarvet för första gången
i år. Lite nya kläder gör det av någon anledning lättare
att komma igång!

Svara
Kattis 6 mars, 2013 - 22:08

Åh vad jag önskar önskar önskar att jag kunde få vinna de här fina kläderna! Just nu springer jag på ett uråldrigt löpband i källaren och då har jag gamla tajts på mej. Räknar med att ge mej ut och springa när det blir barmark men jag kan INTE ge mej ut i mina noppiga tajts med genomskinliga slitningar på rumpan. Inte heller funkar sambons hockeyträningsbyxor i storlek xxl så bra att springa i. Känns inte som att löpningen blir optimal med en hand i byxlinningen. 😉 Jag läste någonstans att om man klär sig som en löpare så ÄR man en löpare och jag vill så gärna tro att det stämmer. Har dock inte utrymme i budgeten att köpa ens en tredjedel av det här fina setet…. Finns säkert en massa tjejer därute som behöver pepp och uppmuntran i sin vardag och i sin strävan efter ett hälsosammare liv, men jag hoppas ändå att det är min tur att vinna. Jag skulle bli så glad. 🙂

Svara
Annika M Sriwanna 6 mars, 2013 - 22:04

Jag har sisådär 19 dagar kvar tills vi åker till varmare breddgrad. Tills dess vill jag bli lite mer shape:ad än vad jag är nu. Tvingade min sambo att köpa mig en crosstrainer. Har använt den några gånger men känner att någon annan konditionsträning hade gjort susen det också.
Var faktiskt inne på Stadium idag. Provade en ”running outfit” från junior sidan. Det var fint. Men jag höll i mina pengar. Min sambo hade inte blivit glad om jag kommit hem med en ny outfit för att jag fått för mig att jag ska springa nu också.
Men jag vill verkligen komma igång. Gärna imorgon! Så för mig att vinna det här setet hade varit tiptop. Reskassan till Miami spar jag på samtidigt som jag shape:ar till kroppen en aning.
Tack för att jag fått delta! Kram

Svara
Catarina 6 mars, 2013 - 21:15

Tänk vilken lycka det skulle vara att få ge sig ut och springa i dessa snygga kläder.
Med en jacka i den snyggaste färgen som dessutom matchar med både skosnören och skosulor.
Undrar bara hur det ser ut ihop med den röda ansiktsfärgen som brukar dyka upp efter ett tag 🙂

Svara
Tove 6 mars, 2013 - 21:13

Jag började springa i somras och tyckte för första gången någonsin att det var roligt, jag förstod äntligen alla de personerna som tyckte att löpning var rogivande och gav tid för eftertanke. Jag blev bättre och bättre, tiderna blev bättre och jag orkade springa längre. Sen kom vintern med kyla och halka, jag kom av mig och tappade fart i min löpning. Jag har nu kämpat mot väderleken sedan årsskiftet och äntligen börjar våren sticka fram näsan och löpningen blir roligare och roligare för varje gång jag ger mig ut. Detta fina träningskit skulle ge mig en extra skjuts att ta mig ut och tillsammans kommer vi kunna locka fram våren genom våra löparrundor. Löpning blir aldrig roligare än när man får ge sig ut i snygga kläder i vårvärmen. Jag håller tummarna för att jag vinner, så lovar jag att göra mitt bästa för att locka fram våren för er alla!

Svara
Elisabeth 6 mars, 2013 - 20:53

Hej!
Skulle bli superglad om jag vann. Har precis slutat springa(gravid), men det får följa med mig på mina pw och gympass istället:) tills hösten kommer. Då jag springer igen!

Svara
therese 6 mars, 2013 - 20:29

hallu!! Jag vill vinna pga jag ska ut och springa med min syster i alla möjliga tänkbara lopp. Och dessutom klär jag i korall och älskar kvalitet från Röhnisch men är lite fattig just nu. Tack för en super blogg! Ska prova att göra din paj

Svara
Karoline Bergström 6 mars, 2013 - 20:17

Hej Åse & tack för en fantastisk inspirerande blogg!! 🙂
Jag skulle vilja vinna detta för har precis fått motivationen att börja träna & även gå ut på powerwalk, så vem skulle inte bli glad av att ha dessa snygga träningsläger på sig nu i vår!! Har man snygga kläder på sig när man tränar, stärks självförtroendet & träningen går lättare!! 🙂 TACK 🙂

Svara
Carina 6 mars, 2013 - 19:51

Jag älskar att träna men har pga skada inte kunnat göra det nu på drygt ett år. Jo, rehabträning som inte är lika kul men väldigt nödvändig för att komma tillbaka. Nu har jag fått klartecken att jag får börja träna lite mer ”på riktigt” igen och då skulle det vara riktigt roligt att få ha nya fina träningskläder! 🙂

Svara
Annie 6 mars, 2013 - 19:36

Hej!
Den 13 maj ska jag springa vårruset med mina kollegor i Göteborg. Då jag är ny på jobbet är jag mycket trött på kvällarna och har svårt att hitta motivation till att ge mig ut och motionera (har en bit att pendla). Jag har satt som mål att börja röra på mig mer detta året – men det går trögt med detta. Tänkte att ett nytt och f fräscht träningsset i härliga, peppande färger kan få mig motiverad att ge mig ut och jogga! De kläder jag har idag är så fula 🙁
Hälsningar
Annie

Svara
Melinda Johansson 6 mars, 2013 - 19:32

jag har inte facebook så kan inte dela och gilla, så hoppas det går bra.
jag vill vinna detta för att jag har faktiskt inga riktiga träningskläder, och jag vill så gärna komma igång och träna, men det är sjukt oinspirerande att börja med det när man inte har några träningskläder. och tyvärr så är träningskläder så dyra så att jag faktiskt inte har råd att köpa något, har köpt ett par skor men det är allt. så jag skulle verkligen verkligen vilja vinna det här! skulle vara tacksam i år och dar. och om jag vinner kommer (KOMMER) jag verkligen börja träna på riktigt. för jag behöver träna med tanke på att jag snart är överviktig om jag fortsätter som jag gör! så jag vill hitta inspiration till att börja träna, men först vill jag också ha kläder jag kan träna i.

Svara
Anna 6 mars, 2013 - 19:29

Hej!
Jag skulle verkligen vilja vinna dessa fina träningskläder… Jag behöver dessa kläder!!! Jag är en tjej på 35 år som ALDRIG har tyckt om att träna och absolut inte att löpträna.. Men jag bestämde mig för att 2013 skulle bli hälsans år:) jag började ta lååånga promenader-powerwalks och till slut kände jag att det inte räckte utan att jag ville mer. Så jag tänkte: jag testar att springa:) jag sprang i 20 min första gång utan att stanna ca 3 km och sen dess är jag fast! Så roligt och befriande det är att bara ge sig iväg på en runda:) jag har lyckats gå ner 13 kg och är bara 2 kg ifrån min målvikt som jag hade innan mina graviditeter:) så nöjd!så nu hoppas jag på tur här och att det är jag som blir den lyckliga vinnaren men jag brukar aldrig vinna men man vet aldrig! Men jag känner mig redan som en vinnare då jag lyckats gå ner 13 kg på egen hand:) tack för en bra blogg!

Svara
Ida Andersson 6 mars, 2013 - 19:27

Men vilka härliga färger! Blir sugen att ut och springa på direkten! Är en 29årig mamma med heltidsjobb och får fånga dagen och stunderna när möjlighet till till en joggingtur eller powerwalk finnes! Blir glad bara jag ser detta kit! 🙂

Svara
Marias Hörna - Njut av Livet ♥ 6 mars, 2013 - 18:58

Hi hi visst fler än jag som vill vinna. Men är jag inte med så…
Skulle vara fantastiskt om jag vann för jag behlver verkligen detta…skall starta min löpning/jogging igen efter min stroke så det skulle sitta fint 🙂
Må gott från Maria

Svara
Merja 6 mars, 2013 - 18:26

Hmmm! Känns NÄSTAN lite dummt att delta i detta…Precis som att det är just jag som lyckas vinna bland alla hudratals som också vill vinna.=)
Men prova kan man väl alltid!
JAg har aldrig provat att löpa, mer än några steg på gympan eller om man haft bråttom 😉 Men jag har alltid velat, velat orka, velat prova i alla fall!
Superfina kläder — bara det gör att jag blir sugen — NU!

Svara
Frida 6 mars, 2013 - 18:00

Såå fina kläder! Jag vill vinna för att jag i takt med att våren kommer ska jag ta tag i träningen ordentligt, nya kläder är helt klart motiverande. Sen fyller jag 30år i slutet av Mars så de hade blivit en fin present o start på min nya hälsosammare tillvaro 🙂

Svara
Ingela 6 mars, 2013 - 17:26

I höstas vann jag en startplats till Lidingöloppet, 3 MIL. Jag tog mig runt, med alldeles för lite träning och resultatet blev…..ett pajat knä och skorna ställda på hyllan. Men nu har jag startat upp igen. Har varit ute fem gånger och ingen av gångerna har jag ens nåt 3 KM, visserligen med avsikt. Ingen känning i knät, ta i trä, så jag kämpar på.
Så med lite nya snygga kläder skulle mina små kilometrar kännas lite piggare 🙂

Svara
Sofia 6 mars, 2013 - 17:21

Behöver nya löparkläder då mina gamla blivit förstora;) Därför skulle dessa passa mig perfekt 🙂

Svara
Jessica 6 mars, 2013 - 17:02

Jag är usel på att unna mig själv något nytt, varesig det gäller träningskläder eller kläder till vardags. Tränar på i samma outfit som jag införskaffade 2009(!) och ja, det syns att dom är antika 😉
Nu är jag anmäld att springa Springtime för första gången (galet eller underbart har jag inte bestämt mig för än) och jag ligger därmed i hårdträning – hade varit toppen med en ny outfit att försöka glänsa i när man springer till allmän beskådan i maj månad 😀 *fniss*

Svara
Linda Fridberg 6 mars, 2013 - 16:54

Jag behöver en kick i min gråa träningsvardag med urtvättade svarta träningskläder. Lite färg och nya kläder skulle bli den kick jag behöver för att ta upp löpningen igen efter vinterns dvala.
Tack för en inspirerande blog!
Hälsningar Linda

Svara
Petra 6 mars, 2013 - 16:49

Jag skulle behöva nya fräscha träningskläder nu till våren. Det har varit en lång vinter där man fått träna inomhus och nya träningskläder för vårens power walks skulle boosta upp mitt humör rejält.

Svara
Daniela Svensson 6 mars, 2013 - 16:48

Hej! Tack för en fantastiskt inspirerande blogg:)
Jag älskar Röhnisch träningskläder. För tre veckor sen köpte jag ett par nya löparbyxor i storlek L och nu har de blivit förstora 😀 Vilket är underbart, men dock är jag student och har inte råd att köpa mig ett par nya på ett tag och pga det får jag dra upp byxorna hela tiden när jag tränar. Så du förstår säkert varför jag vill ha det här träningssettet. 😉
Ha det bra!

Svara
Åsa Allvin 6 mars, 2013 - 15:39

Hej!
Va kul att se alla inlägg! Jag är bara en i mängden men skulle bli så glad om jag vann det fina träningskittet. Har haft några tuffa veckor med värk (ankyloserande pelvospondylit) i lederna…hoppas att jag snart är ute ur detta skov och då kan få dra på mig nya kläder och återigen njuta av löpning och frisk luft!
Tack för en mycket bra hälsosida Åse! 😉

Svara
Ida 6 mars, 2013 - 15:04

Jag är 22 somrar gammal och älskar att röra på mig! Som nybliven student är jag inne i ett hamsterhjul av plugg, dock håller jag fast vid att prioritera samt lära mig mer om att leva hälsosamt och inte falla ner i snabbmakaronernas grotta. Därför har din bok införskaffats för inspiration och goda recept & jag älskar den! Idag blev din underbara tacopaj och till helgen väntar din ljuvliga chokladmousse. Tränar gör jag för fullt och nu främst för att bygga upp musklerna kring min höft, så att jag om två veckor förhoppningsvis får beskedet att jag äntligen får lov att gå ut springa i den härliga vårluften. Hur underbart hade det inte då varit att i en starkare kropp dra på sig detta underbara runningkit?!

Svara
TB 6 mars, 2013 - 14:53

Är det så att man går upp i vikt efter typ 35 år? Och är det så att man inte längre har det så lätt att gå tillbaka till ”sin” vikt? Då får jag helt enkelt springa bort de pluskilona. Hoppas att detta kit ger mig lust att springa ut på banan!

Svara
Emelie 6 mars, 2013 - 14:27

Hej Åse!
Jag är en 21-årig tjej som i princip varit överviktig hela mitt liv. Innan har jag tänkt att det med vikten ”löser sig”, men nu har jag verkligen insett att om jag inte gör någonting själv så kommer det aldrig att hända. För en månad sen så tog jag beslutet att verkligen ändra om min livsstil och inte börja banta utan att satsa på ett hälsosamt liv och livsstil som håller länge. Jag har haft stor hjälp av dina recept och träningen har jag tagit i min takt så att jag inte ”tröttnar”.
Jag hade jättegärna vunnit detta kit från Rönisch för vem vill inte känna sig snygg när man tränar?! Tror att det hade varit en extra pepp för mig också att verkligen gå ut på den powerwalken under de dagar man känner att man inte orkar.
Tack för det fantastiska arbete som du gör!

Svara
Helén petersson 6 mars, 2013 - 13:59

Har senaste halvåret tappat orken och lusten för träning och löpning efter att min sjuke far avlidit.Mamma dog för 4 år sedan,ledsamt har nu hamnat i nån sorts svacka och börjat fundera på livets mening……har tidigare hållet igång och bl.a sprungit halvmara. Försöker nu ladda mentalt för att kunna komma igång igen och just nya träningskläder kan behövas för det. Den orangea färgen verkar perfekt!

Svara
Christina frisberg 6 mars, 2013 - 13:48

Ja nu har jag gillat och delat så det ryker om det, och skulle jag vinna det super läckra tränings settet då skulle jag nog även springa så gruset rykte efter mig. 🙂 äsch skämt åtsido, såg ju hur måååånga som tävlar så chansen är ju minimal för vinst, fast min träning har fått ligga i träda i nästan ett helt år pga en elak lunginflammation, men nu ääääntligen har läkaren gett mig klartecken för lite lätt motionsträning, och det kommer verkligen krävas både motivation/ svett och tårar, för konditionen är helt i botten och en hel del extra kilon har jag lagt runt midjan så, det är som sagt som att bestiga mount everest, men att ta på den fina träningsoutfiten så blir man ju lite extra sporrad. så nu håller jag både tummar och tår för en vinst!! 🙂 kram till alla som vill och behöver!!!! 🙂

Svara
Nina 6 mars, 2013 - 13:37

Har hittat tillbaka till löpningen nu i vinter och det känns som att benen är fulla med spring såhär lagom till våren! Nu är ju inte kläder allt och det är ju med kroppen man springer, men ändå, det är alltid roligt att ha schyssta kläder då man joggar iväg!

Svara
Terje 6 mars, 2013 - 13:30

Jag har fått ett erbjudande att återigen börja delta i grupplöpträningar och därefter vara med i 3 olika löpevent (triple event, det första är redan den 21a april!), samt dela av min resa. Har inte tackat ja än, men skulle jag vinna det fina runningkitet blir det kickoff direkt. Dessutom perfekt i nuvarande vädret! Träning är redan en viktig del av mitt vardagsliv, men löpning är ändå en extra utmaning till mig själv 😉
Passar även på att tacka dig för den fina bloggen som inspirerat mig att följa LCHF.

Svara
Eva 6 mars, 2013 - 13:13

Den största vinnaren här heter Åse. Det är en sann lycka att få ge bort presenter, särskilt när det är något man vet mottagaren behöver och kommer att använda ofta. Det är härligt att se här hur många som tar ansvar för sin egen hälsa. Ni är också vinnare.
Självklart skulle även jag ha nytta av mer ändamålsenliga träningskläder. I verkligheten fungerar det ändå alldeles utmärkt att springa i gamla skor och trådslitna kläder.

Svara
Nell 6 mars, 2013 - 13:04

Jag har levt utan kolhydrater sedan i måndags och känner såklart att det skall belönas om det går. En ny löpardress skulle medföra massor av motivation i spåren.
Fuck sugar!

Svara
Liselotte 6 mars, 2013 - 12:23

Hittade löpningen för exakt 1 år sen. I dag är det min vardag 5 ggr i veckan. Är utan jobb så dyra träningskläder är en bristvara. Med dessa skulle jag säkert få ännu bättre resultat. Jag är värd dem efter allt slit.

Svara
Cissi 6 mars, 2013 - 12:07

Hej!
Vilka snygga träningskläder! För ett tag sedan började jag följa din blogg och har blivit otroligt inspirerad. Förra veckan kom din kokbok och jag har nu ätit massor med god och nyttig mat 🙂 För två veckor sedan åkte jag Tjejvasan för första gången vilket gav mig en kick till att fortsätta att sätta upp mål. Därför är jag nu anmäld till Vårruset, jag har aldrig varit någon löpare men nu så!! Därför skulle jag bli fantastiskt glad om jag vann dessa fina kläder. Tack för en super blogg!

Svara
Carina 6 mars, 2013 - 12:05

Känner lite uppgivet många ville ha dessa kläder, jag med!! Precis köpt kläder från Rönisch efter 12 års upphåll med träning pga sjukdom, men köpte 3/4 byxor o kortärmat!!! Kallt… O framför allt, måste plåga mig ofta med epilatorn på benen…

Svara
Susanne Wennermark 6 mars, 2013 - 11:50

Wow, vilka superfina kläder från Röhnisch.Verkligen min färg.Vill verkligen komma igång så då kan ju snygga träningskläder vara en bra början 🙂

Svara
Anneli 6 mars, 2013 - 11:41

Det skulle vara så roligt att få ha nya fina kläder liggande och vänta på mig. Vänta? Jo efter att ha investerat i ett par nya, fina, bra löparskor och startat lunkandet i några veckor så lyckas jag få virus på balansnerven. Tack för den;) Nu går jag och är åksjuk/illamående mest hela tiden och skall tydligen få vara det ett tag till….
Men som sagt, nya fina kläder skulle ju göra det lite lättare att invänta att jorden blir lite stadigare igen;)

Svara
Tinnie 6 mars, 2013 - 10:56

Jag vill vinna för att jag ÄNTLIGEN är fri från en serie av skador och kan börja löpträna igen – som jag har längtat! Har under drygt två år lidit av hälsporre och en bruten tå, blä! Nu vill jag ut och springa, och gärna i vårfina kläder!

Svara
Malin Svensson 6 mars, 2013 - 10:54

Jag skulle bli överlycklig om jag vann då min vårbudget endast räcker till välbehövliga nya joggingskor, pga av att våren för min del betyder att jag behöver lägga en tusenlapp på allergimediciner. 🙁 Förra året blev hela min löparsäsong förstörd då jag var superallergisk från april till augusti och något bot hittade jag inte heller. Såg ut som skit med svullna ögon och var alldeles rödflammig i ansiktet. I år har jag varjefall skaffat recept i tid och är väl förberedd, hoppas jag… Med snygga löparkläder kanske folk inte heller lägger märke till hur jag ser ut i ansiktet! 🙂

Svara
Egle 6 mars, 2013 - 10:53

Nya löpningskor köpta igår…men saknas nya fina kläder från Röhnisch.
Röhnisch kläder är så snygga och bekväma!!

Svara
Susanne 6 mars, 2013 - 10:36

Hej,
Ramlade i skidbacken i julas och skadade ledbandet. Jag har sedan dess gått i rehabträning hos sjukgymnast. Jag hoppas att jag snart kan göra annat än rehabträning igen och behöver då pepp för att komma igång efter skadan. Med de fantastiska kläderna från Röhnisch finns det en chans att komma igång lite snabbare. Hoppas! Hoppas! Hoppas!

Svara
Linda M 6 mars, 2013 - 10:32

Jag har nått min första milstolpe (-3kg) mot målet att gå ner mina extra kilon och hitta en sund och bra livsstil. Jag skulle så gärna vilja belöna mig själv med någonting som inte är ätbart =) Håller tummarna för att det kan bli dessa träningskläder från Röhnisch!
Gillar detta inlägg och även Röhnisch på FB!

Svara
Annso 6 mars, 2013 - 10:31

Jag vill vinna för att jag saknar snygga löparkläder i min garderob. Efter att jag fått mitt 2:a barn är det nu dax att komma i form och den bästa och billigaste träningsformen är ju att komma ut i löparspåret. Frisk luft och att kunna njuta av naturen är en bonus. Ytterligare en anledning är att jag aldrig vunnit någon tävling på nätet. Har gillat inlägget och även Röhnisch FB sida 🙂 Passar på och tackar för en jättebra LCHF bok som jag fick hem i förra veckan 🙂 Idag blir det moussaka till middag. Ha en fin dag!

Svara
Wilma 6 mars, 2013 - 10:22

Med anti shake kanske löpningen blir ett anti hate! Ger det ett sista försök 🙂

Svara
Maria Samuelsson 6 mars, 2013 - 10:03

Fantastiska kläder! Har antagit mitt livs utmaning, att springa Göteborgsvarvet nu i maj och vad skulle passa bättre än att göra det i detta underbara löpset! Heja oss alla som jobbar för ett hälsosamt och sunt liv!

Svara
Linda 6 mars, 2013 - 09:54

Jag har börjat löpträna och tycker det verkar riktigt riktigt kul. Har precis börjat med Röhnisch runnig utmaning och vad vore inte bättre än att springa utmaningen i det här kittet? Springer som bäst i gamla tight och killens tshirt. Mitt mål är att efter det våga mig på att träna till mitt livs första lopp, kanske en tia i sommar. Som studerande finns det inte alltid utrymme för snygga och bra träningskläder så jag skulle bli väldigt glad av att få ett sådant kit 🙂

Svara
Marre 6 mars, 2013 - 09:45

Har inget Röhnisch-plagg i träningsgarderoben men det här såg så himla snyggt ut så det vill jag givetvis vinna för att kunna glida runt i vårsolen på ett piffigt sätt.

Svara
Antonia 6 mars, 2013 - 08:54

Efter 2 år i samma löpartights och hoodtröja har outfiten blivit fruktansvärt nopprig och jag har suktat länge, länge efter röhnisch kläder. Brist på pengar hindrar mig från fantastiska vårkollektioner, och gör mig också lite hämmad från löpspåret.

Svara
Johanna Karlsson 6 mars, 2013 - 08:51

Ååå tänk att få springa en tur i de här underbarart fina träningskläderna. Nu är de dax för mig att komma igång att springa efter att ha fått mina två underbara barn tätt på varandra . ( Amanda är 2 Axel är 7 mån)
Länktar efter att få komma ut och springa igen, och i dessa härliga kläder kommer de gå så mycke lättare. Halva nöjet är ju känna sig fin när man springer. 🙂

Svara
Jana 6 mars, 2013 - 08:34

Med snygga kläder blir träningen mycket roligare.

Svara
Ida 6 mars, 2013 - 08:25

Jag försöker hitta tillbaka till löpningen och kör på i gamla uttänjda löparkläder som påminner mig om svunna tider så jag var snabbare än jag kan drömma om idag. Men ärligt talat, tajtsen kommer snart att spricka i rumpan och jackan har en unken svettlukt som inte går ur hur jag än tvättar. Kanske det är dags att förpassa de gamla kläderna som var menade för ett tidigare äventyr, och få in lite nytt fräscht och färgglatt i livet för att kunna fokusera framåt och utgå från här och nu?

Svara
Maria 6 mars, 2013 - 07:34

Åh vad peppad man skulle bli att släpa sina extrakilon runt spåret om man hade denna underbara outfit. 🙂

Svara
emelie 6 mars, 2013 - 07:30

Jag skulle vilja vinna för att jag har nu bestämt mig för att komma igång med löpningen och med de här kläderna skulle en av mina bortförklaringar ” men jag har inga bra kläder att springa i ” försvinna och det bli betydligt roligare att ge sig ut och springa om kläderna dessutom är så här snygga =)

Svara
Ulrika 6 mars, 2013 - 07:24

Så snyggt att man bara vill ut och springa varje kväll. Jag har precis kommit igång med löpträningen så detta skulle bli en riktig bra inspiration.

Svara
Ulrika 6 mars, 2013 - 07:22

Ett sådant set skulle passa mig utmärkt nu när jag har kommit igång med löpningen. Vinner jag detta har jag dessutom råd med nya löparskor då jag intr behöver köpa lika mycket träningskläder.

Svara
SusanneS 6 mars, 2013 - 07:21

Hej Åse
Åh, vem skulle inte vilja vara så snygg när man ska ta sig ut i löparspåret?!?!
Om jag vann så skulle jag definitivt börja springa, då finns absolut INGA ursäkter längre 🙂
Kram Kram och tack för inspirerande blogg

Svara
Elga Holm 6 mars, 2013 - 07:13

Snöra på joggingskorna, ut och spring, skriker löpsedlarna som om det vore ingenting. Men jag behöver extra inspiration, för att komma ut i spåret i någorlunda fason. Ett joggingset från Römisch skulle få mig att utåt spåret sträcka, för att min usla vikt och kondition nu äntligen ska bräcka. Så svaret är ju givet, jag vill vinna för det kan förändra livet.

Svara
Elga Holm 6 mars, 2013 - 07:15

Nu gick det lite fort även om det inte är i spåret, Det ska såklart vara Röhnisch. Aldrig mera fel.

Svara
Mona Stone 6 mars, 2013 - 00:32

Om jag skulle vinna detta mkt fina och läckra träningsset så skulle det inte vara några probelm att komma igång med träningen.
Började att träna med C25K förra sommaren och det gick mkt bra, sen kom vintern och jag kom av mig. Men med ett så fint set träningskläder så kan man inte annat än vilja träna och visa upp sin outfit !!!
Tack för en mkt inspirerande blogg.

Svara
Sara 6 mars, 2013 - 00:17

hej!
jag har precis kommit igång med lchf och det funkar riktigt bra.
nu är det nästa steg som ska tas tag i och det är givetvis träningen.
men det är inte det lättaste att motivera sig till, speciellt inte när man ska jobba och plugga samtidigt. så för att känna den där extra peppen till att verkligen lyckas med träningen så skulle detta vara ett jätte pusch att få vinna detta fina pris!! för vem känner sig inte lite duktigare och lite bättre i ett par ordentliga och snygga träningskläder? mycket roligare!
hoppashoppas det kan vara min tur att äntligen få vinna något, det skulle vara så peppande och inspirerande till att fortsätta med min nya livsstil!
tack för en superbra blogg som gör lchf vardagen lite enklare!
kram Sara

Svara
Jennifer S 5 mars, 2013 - 23:05

Jag kom igång med träningen för tre månader sedan och har redan uppfyllt ett mål som jag har velat uppnå så många år: jag kan numera springa 5 km utan att stanna. Det låter superfjantigt i andras öron, men för mig är det stort då jag pga. astma, lathet och bristande karaktär aldrig kunnat springa 5 km utan att stanna, andas, dricka, vila samt gå stora delar av sträckan.
Men nu så, i och med det har min kärlek för löpning växt och nu beger jag mig ut varje vecka och springer sammanlagt åtminstone 2 mil och har dessutom satt upp nya större mål. Det här löparkitet får väldigt gärna följa med mig ut på springturer framöver och krossa personbästa!

Svara
Carola 5 mars, 2013 - 22:59

Hej, vilka snygga träningskläder. Så fräscha färger,man blir ju sugen på att ge sig ut på en runda bara av att titta på plaggen Jag så väl som många andra skulle bli så glad o defenitivt finast i löparspåret. Och det brukar jag inte vara. Hoppas på tur!!

Svara
Martina 5 mars, 2013 - 22:57

Jag har pratat om att börja springa i så många år, har tidigare varit en typisk styrketräningstjej men vill nu verkligen testa! Att ha lite snygga löparkläder på sig skulle absolut på mig att få arslet ur…..

Svara
Sandra 5 mars, 2013 - 22:45

Jag önskar att jag skulle få vinna dessa otroligt snygga träningskläder eftersom jag började träna dagen efter nyår, efter 2 täta graviditeter och har blivit lite småförälskad i detta med löpning. Har aldrig tränat innan men nu e jag nog såld 🙂
Så nu när våren närmar sig med stormsteg så har jag lust att börja prova jogga ute och vad hade inte vart mer motiverande än dessa träningskläder!
Så nu håller jag tummar och tår!

Svara
Pernillan 5 mars, 2013 - 22:32

Jag ÄLSKAR att springa. För ett år sedan blev jag tvungen att operera en sena i foten efter ett fånigt litet snedsteg. Nu har jag tampats med rehabträning; (efter ett tag kan dagliga tåhävningar vara ganska tråkiga, tro mig) Nu säger min sjukgymnast att om ett par veckor ska jag få prova att springa en kilometer… Det hade varit snygga kläder för premiärturen…

Svara
Malin Olsson 5 mars, 2013 - 22:28

Har alltid varit av åsikten att träning inte ska handla om dyra kläder. Det är inte kläderna som kommer göra oss till starkare, snabbare eller smidigare personer. Men nu har jag hittat en ny träningsform, där vi är utomhus och tränar, i ur och skur. Tror och hoppas att lite nya, funktionella träningskläder skulle göra den här träningsformen än mer njutningsfull. Funktion – och design – måste ju vara ett vinnande koncept 🙂

Svara
Malin 5 mars, 2013 - 22:03

Efter att, liksom många andra, drabbats av stress och diverse krämpor börjar det nu äntligen att ljusna lite. En nyckel till det har varit kostomlägghningen och motionen. LCHF-maten ger mig mer ork och löpningen hjälper mig att stressa av och tänka på annat. Än så länge har det blivit korta vändor, men den sköna känslan har gjort att jag har valt att investera i ett par nya löparskor. Det är en liten extra morot när man känner sig som en löpare. Med det här fina träningskitet skulle jag inte bara bli utan också se ut som en löpare.

Svara
Mia 5 mars, 2013 - 21:49

Hej!
Tack för en inspirerande blogg! Jag och min man som båda två är runt 50 år har lagt om vår kost till LCHF nu sedan i börja på januari. Vi har uppnått otroliga resultat på två månader.. Maken har gått ner ca tio kilo och minskat 12 cm i midjan.. Själv ligger jag inte långt efter. Vi har använt oss mycket av dina goda recept och bra tips..
Vi har bägge två varit överviktiga i tio år nu, äntligen går det åt rätt håll..
Nu har vi hittat nåt som verkar fungera..
Vi började med viktväktarna i slutet av sommaren men det passade inte oss. Gav inga resultat ändå motionerade vi då..
Nu har vi kommit en god bit på vägen utan att träna men känner nu att det är dags att lägga till träning. Vi har blivit lättare vilket betyder att det blir lättare för oss att komma igång med träning. Tänker oss i första hand ut att gå. Jag tänker även att jag ska försöka cykla fram och tillbaka till jobbet, 8 km.. Känns inte omöjligt längre..
Ett par schyssta träningskläder skulle ju verkligen sitta fint..
Jätte snygga! Men för dyra för mig att köpa.. Vill ha dom!
Kramar, Mia!

Svara
Ida Welin 5 mars, 2013 - 21:32

Jag älskar att vara ute och springa och tränar just nu inför diverse lopp i vår. Tyvärr är student-plånboken väldigt tunn och jag hade verkligen behövt nya löparkläder. Det skulle definitivt öka motivationen och det är ju inte helt fel att känna sig lite snygg i detta tränings-set!

Svara
Ewa H 5 mars, 2013 - 21:26

Har funnit det underbara och glädjande i att springa. Började i augusti och känner att det är superkul. Tränar nu inför Stockholm Maraton 2014 under 4 timmar. Lite nya kläder skulle vara helt rätt outfit när jag dundrar förbi.

Svara
Emma 5 mars, 2013 - 21:24

Hjälp vilka grymt snygga kläder!! Jag skulle vilja vinna dessa kläder som en belöning till mig själv för allt hårt arbete jag gjort för att byta livsstil och klädstorlek. För ett år sedan stod jag på pliktverket i kristiansstad och gjorde de sista testerna för polisutbildningen. Vägde in mig på 83,7 kg till mina 172 cm, och det var enligt deras och min mening egentligen lite för mkt, idag stannar våren på 67.5 kg. Ett år med riktigt hårt arbete, bra kost och hård träning har gett resultat. Klädstorlekarna har krympt enormt tyvärr har inte studentbidraget tillåtit mig att uppdatera garderoben där efter. Skulle vara riktigt kul att få bära runt på dessa kläder när jag tränar på polisutbildningen och för en gångs skull kunna visa upp den snygga kropp jag lyckats skaffa 🙂

Svara
Anna Rubin 5 mars, 2013 - 21:22

Tänk att kunna springa en runda utan att låren dallrar som jello!! Jag har gått ner 47 kilo på ett år, så det mesta är lite löst och dallrigt… Jag har kastat längansfulla blickar på dessa snygga och funktionella kläder många gånger men som studerande 4-barns mamma finns det inte utrymme att köpa dem så nu håller jag tummarna!!

Svara
Linda Larsson 5 mars, 2013 - 21:19

Åhhh vilket snyggt kit!!!!
Har bokstavligt talat sprungit av mig 18 kilo och har ett antal kilo kvar som ska bort för hälsans skull.. Men en knäskada har gjort att jag inte har kunnat tränat eller löpt som jag brukar på över ett halvår! Men! Om två veckor är det operation som gäller och jag kan snart igen ut och träna, lagom tills vårsolen tittar fram ordentligt!! Lycka!!

Svara
Elin 5 mars, 2013 - 21:14

WOW! Vilka fantastiskt läckra löparkläder, känner hur det spritter i benen bara jag ser dem. Med dessa i min ägo hade det alltid funnits den där extra gnuttan motivation som faktiskt tar en från soffan till ut i spåret. Kan inte tänka mig en bättre pepp!

Svara
Maria Sahlén 5 mars, 2013 - 21:03

Wow, superfina kläder från Röhnisch. Det betyder att jag skulle bli både snygg och vältränad när jag är ute och springer!

Svara
Matilda 5 mars, 2013 - 20:40

Hej
Den 1 maj anordnas spring för lovet i skövde. Det är ett välgörenhetslopp till förmån för Cancerfonden.
Det är en lopp som jag har tänk springa. Har aldrig tidigare sprungit, men när det är till en bra välgörenhet så kan man ju inte låta bli.
Att få vinna dessa kläder skulle ge mig ännu mera motivation till att springa loppet 🙂

Svara
Ullis 5 mars, 2013 - 20:38

Den här snygga outfiten skulle vara pricken över i nu när jag bestämt mig för att hänga på Röhnisch & Lofsans joggingskola! Nu är det dax att ta makten över löpningen & skippa dåliga bortförklaringar. Med de här snygga träningskläderna så har jag åtminstone en bortförklaring mindre… woop woop nu springer vi!!

Svara
Petra 5 mars, 2013 - 20:33

Detta är precis vad jag skulle behöva…
För ett tag sedan när jag var ute i skogen och sprang råkade jag trampa fel och gjorde en ordentlig vurpa.
Jag vrickade foten och slog hål på löparbyxor och tröja. Jag lyckades ta mig hem och det blev ganska många veckors ofrivillig vila. Nu är jag på gång igen och skulle verkligen behöva nya löparkläder!

Svara
Cherie Mårtensson - Allt om Löpning 5 mars, 2013 - 20:32

1. Vinna för att Röhnisch kläder är helt underbara och mina nuvarande är snart väldigt utslitna samt välanvända. Och när man är arbetslös finns det tyvärr inte så mycket möjligheter för shopping av träningskläder 🙁 Hade varit kul att springa in våren i nya fina kläder!
2. Har delat på FB
3. Gillar redan dem 🙂

Svara
Diana Hietamaa 5 mars, 2013 - 20:30

När jag såg ditt inlägg den 3 mars tänkte jag ”Wow, jag vill oxå ut o springa”
Tänk vad häftigt att jag med dessa kläder kan kicka i gång någon att börja röra på sig och må bättre. Tack för din uppmuntran!!!! mvh Diana

Svara
Ellinor Lindelöf 5 mars, 2013 - 20:29

Hej! Jag är en tjej som verkligen BRINNER för löpning! …i vanliga fall. Men just nu är jag inne i en svacka då jag verkligen inte orkar ta mig ut för att det varma gymmet lockar mer. Men med dessa fina och snygga löparkläderna skulle jag känna mig mer bekväm i att ta mig ut på mina älskade löpeundor igen! Jag satsar mycket på göteborgsvarvet iår och detta skulle vara en extra höjning för motivationen!

Svara
Helen 5 mars, 2013 - 20:05

Jag är 42 år och har ALDRIG sprungit i hela mitt liv!! Jag gått och gått och gått och gått… Så en dag för några veckor sedan kände jag att det inte gav något och tänkt: jag måste ta ut steget och test springa lite. Nu går och springer jag om vart annat i mina urtvättade jogging byxor 🙂 Så lite snygga kläder från Rönisch skulle vara kul…

Svara
Josefine 5 mars, 2013 - 19:48

Så kul att jag hittade din tävling. Har just bestämt mig för att börja springa med start på måndag. Jag sa upp mitt gymkort för att helhjärtat satsa på löpning och hemmaträning. Jag kommer följa ett löpprogram, 3 ggr i veckan. Har fått med mig min syster på detta också så är extra taggad. Vore ju toppen att få så snygga och bra löparkläder nu när jag äntligen bestämt mig!

Svara
Ulrica 5 mars, 2013 - 19:45

Vad är underbarare än att möta vårens glada färger och friska luft i nya härliga träningskläder. Känslan av att må bra när jag springer blir bara mer plus i snygg outfit. Endorfiner och lyckorus, detta är precis vad jag behöver!

Svara
Linda 5 mars, 2013 - 19:40

Jag skulle gärna vilja vinna detta fantastiskt snygga träningskit. Anledningarna är väl många till att vinna snygga träningskläder (;)) men min främsta anledning är framför allt eftersom jag varit sjukskriven med kronisk ryggvärk ett tag nu och inte fått lov att träna min älskade funktionella träning. Bara jag tittat på ett träningsplagg har jag fått ångest och blivit ledsen eftersom jag inte fått lov att gå och träna. Från julklappsönskelistan åkte alla träningskläder bort och jag deklarerade för familj och vänner: NÄMN INTE TRÄNING. Innan jag blev sjukskriven älskade jag att köpa nya fina träningskläder att spurta runt i. NU är det i alla fall dags, jag får lov att börja träna så smått igen. Så de där kläderna hade varit underbart som ett statement att nu ÄR DET DAGS. Trotsa smärtor och börja igen. Vägen till hälsa är lång och brokig, och jag förstår mig inte alltid på den. Den känns inte alltid självklar eller ens rättvis, men på något sätt får man ändå försöka för alternativet att rulla över på rygg och ge upp är uteslutet. Man skapar sin egen lycka på många vis och jag vägrar att bli ett offer för ödens grymma nycker så som kronisk ryggvärk och dylikt. Nu blev ju detta ett inlägg om något helt annat egentligen. Men åtminstone kanske jag kan inspirera någon annan som kikar på kommentarerna. Heja alla som satsar på sin hälsa genom träning. HEJA!

Svara
Eva Andersson 5 mars, 2013 - 19:21

Premiär idag för lätt joggning utomhus efter vintern. Helt underbart väder! Ännu härligare hade det varit med nya snygga träningskläder! 🙂

Svara
Ida 5 mars, 2013 - 19:14

Att fira sin födelsedag med kombinationen höggravid, 2 veckor med inluensan och sambon bortrest är inte så upplyftande… men idag har jag lagt upp mitt träningsschema för att hitta tillbaka till formen i sommar. Efteråt kände jag mig peppad på livet och längtar efter att att stoppa fötterna i löparskorna igen och ge mig ut i skogen,! Nya träningskläder skulle vara pricken över i.

Svara
Monika 5 mars, 2013 - 19:11

För att jag behöver en morot till att börja spring. Behöver komma igång med min träning som har legat nere sedan jag fick min tös för 2 1/2 år sedan.

Svara
Josefin Holmberg 5 mars, 2013 - 18:58

Om detta snygga löparset inte kan få mig i spåret, så kan inget! Gillar starkt att träna, men löpingen har aldrig riktigt fastnat. Skulle dock vilja lära mig att tycka om det, pga lättillgängligheten. Skor: Check! Tights: Check! Ipod: Check! Löparjacka: Check! Nu kör vi!!

Svara
Emma Vuckovic 5 mars, 2013 - 18:55

Vill träna upp min kondition för att orka springa efter mina små busungar =) Snygga träningskläder är ju en superbra motivation!!

Svara
Martina 5 mars, 2013 - 18:49

Ligger just nu i soffan med foten i högläge efter en fotoperation. Känner hur träningen inför beach 2013 springer förbi mig utanför fönstret och kan knappt vänta tills jag får snöra på mig joggingskorna igen! Om två veckor, då så!
Att vinna denna tävlingen hade fått mig att springa lite fortare och lite längre! 🙂

Svara
Margareta Karlsson 5 mars, 2013 - 18:27

Jag tycker kläderna är jätteläckra och skulle gärna vilja vinna dem.
Då skulle jag förvandlas från en vanlig liten joggande tant till en läcker liten joggande tant =)
Hoppas på TUR…. / Margareta (som varit joggare i över 30 år)

Svara
Nina 5 mars, 2013 - 18:10

Har precis kommit hem från första passet i Röhnischs löparskola. Nu SKA jag fixa 5km om 6 veckor. Fina, bekväma kläder gör det hela ännu lite roligare. 😉

Svara
Catharina Illes 5 mars, 2013 - 17:28

Efter att ha startat upp en egen verksamhet tillsammans med min man, som nu efter ett par år börjar ge frukt ( äntligen! ), så hoppas jag på att finna lite tid till mig själv. Det vore härligt att få ge sig ut i löparspåret med dessa fina kläder på!

Svara
Frida 5 mars, 2013 - 17:08

Tänk så stilig jag hade blivit i dessa kläder. Som en vindpust hade jag flugit fram bland träden och rötterna, utan att behöva hålla uppe byxorna med händerna och hela tiden dra ner jackan över rumpan igen.
Det är just det som är mitt problem, att jag aldrig lyckas hitta kläder som både är fina, sitter bra och känns bekväma. Något som jag tror att den här outfiten skulle uppfylla omedelbums!

Svara
Anna-77 5 mars, 2013 - 16:16

Hej!! Ååå vilka snygga träningskläder, blir alldeles lycklig av denna snygga färg!!
Har kommit igång med löpningen ordentligt nu och har verkligen hittat min träningsform 🙂 Pluggar till barnmorska och det är så skönt att varva löpningen med studierna och familjelivet. Skulle verkligen behöva nya löparkläder och länge suktat efter Rönnisch bra kvalitet med ej unnat mig, vore underbart att få ha dessa att springa med i vår!!
Kram och tack för inspirerande blogg

Svara
Ann-Louise Vigortsson 5 mars, 2013 - 16:01

Finns få saker som peppar så bra som nya kläder – och det är en betydligt bättre belöning än mat. Tänker börja med LCHF (Viktväktar nu) när din bok landat i brevlådan (antagligen hakar mannen på av farten) och har ett mål att kunna springa hela Vårruset på ”vettig” tid nästa gång det körs 🙂

Svara
Malin 5 mars, 2013 - 16:00

Jag älskar att springa men har tyvärr köpstopp just nu då vi behöver spara lite pengar. Detta snygga set skulle verkligen förgylla i köpstoppsmörkret nu när värmen och ljuset är på väg. Jag vill ju oxå vara snygg i spåret och slippa springa med gamla sunkiga och urtvättade trasor 🙂

Svara
Ronja Holmgren 5 mars, 2013 - 15:55

Hejsan! Jag är med och tävlar om detta härliga träningskit!
1. Jag har bestäm mig att göra en förändring i mitt liv och det handlar om mitt välmående som även ska fungera i framtiden. En ny livsstil som innebär bättre hälsa och tränings för att må bra. Därför skulle det vara prima ballerina och vinna detta runningskit som en push i rätt riktning!
2. Jag gillar detta inlägget nedan och har även delat tävlingen på min facebook (Min facebook: Ronja Holmgren)
3. Jag gillar även Rönisch på Facebook!

Svara
Johanna Karro 5 mars, 2013 - 15:52

Nu är det äntligen dags att unna sig själv lite egentid efter intensiv amningsperiod och det gör jag bäst med konditionsträning. Så det skulle passa bra med nya träningskläder som passar så slipper det skava om låren! Jag gillat allt som ska gillas 🙂

Svara
Ulla 5 mars, 2013 - 15:52

Denne våren ønsker jeg skal bli en ny ”start” når det gjelder trening og vektnedgang.
Med så ”spreke” farger blir man i godt humør og får treningslyst 🙂

Svara
Anna Maria 5 mars, 2013 - 15:46

Jag har precis anmält mig till Lidingöloppet! Inte tjejvarianten, inte nån minijogg utan riktiga Lidingöloppet! Helt sjukt! För att peppa mig lite på vägen har jag och ett gäng kompisar bestämt oss för att klara av Tough Viking, ett lopp som går av stapeln i Stockholm i början av september. Som du hör så kommer jag nöta löpkläder som aldrig förr och jag skulle mer än gärna göra det i detta fantastiskt fina set!

Svara
Pilleruttan 5 mars, 2013 - 15:33

Idag är dagen D….den 5 mars….
. 1. Om 2 timmar ska jag göra min löpdebut…
2. har skrivit ut ett 12 veckors löpträningprogram som jag slaviskt ska följa.
3. Jag börjar i en urtvättat tröja o noppiga braller.
4. Jag hör av mej om 12 veckor och berättar hur det känns för mej, att springa 1 mil.
Assa Assa mandelmassa. Nu kör vi!

Svara
Emmy Paulsson 5 mars, 2013 - 15:30

Jag önskar att jag kunde vinna, för jag hade verkligen behövt nya träningskläder (runningkit!). Jag har lyckats gå ner 16 kilo med lchf kost, men de sista kilona vägrar att ge efter. Har insett att jag måste börja träna för att de ska börja göra skillnad här i slutet! Och det bästa hade givetvis varit att börja med ett nytt runningkit! Så hade jag dessutom fått känna mig snygg (och kunna slänga mina gamla och alldeles för stora träningskläder som jag har här hemma!). Känner inte heller att jag har råd attbköpa nya bra träningskläder (runningkit), är student och ekonomin är inte på topp då. Ge mig möjligheten att känna mig snygg nu när jag äntligen känner mig motiverad att börja springa!!
Har även gillat inlägget! Och tack för en toppen blogg!

Svara
yvonne 5 mars, 2013 - 15:17

Gud så snygga kläder, nu när man börjar känna att våren är på väg och det börjar att spritta i benen så tror jag att man blir super snabb i den vårfräscha vårfräscha jackan, mycket finns vårfärg, det är alltid roligare att träna i snygga kläder, man känner sig både starkare och snabbare

Svara
Jenny Eriksson 5 mars, 2013 - 15:11

Efter att ha gått ner 20kg med LCHF och träning i gym hela vintern skulle det vara en dröm att kunna börja sin första riktiga löparsäsong i dessa härliga röhnischkläder. Årets mål att genomföra både vårruset och tjejmilen skulle bli snäppet lättare med så snygga kläder! Håller tummar och tår för peppningen det skulle ge att vinna.

Svara
Malin LarSson 5 mars, 2013 - 14:54

Jag skulle definitivt behöva detta kit då jag älskar att springa ochälskar röhnisch träningkläder vilken man inte kan få för mycket utav!!! Mitt gamla tränings sethar blivit för stort , vilket är bra!! Tack på förhand!!

Svara
Kajsa Svensson 5 mars, 2013 - 14:49

Hej! Jag är tretton år gammal och tycker det är jätte roligt att jogga. Jag brukar jogga ganska långa rundor med mina föräldrar och har tänkt att snart börja tävla lite grann. Fast jag har inga riktiga träningskläder utan använder mig fortfarande av mina slitna gamla fotbollsbyxor och min regn/vind jacka. Jag har inte pengar själv till att köpa några fina, nya träningskläder så jag skulle SUPER gärna vilja vinna dessa ur snygga träningskläderna 🙂 // Kajsa

Svara
Paula 5 mars, 2013 - 14:48

är 21 år gammal, men har en kropp som en 90 åring. precis kommit igång med träningen lite försiktigt, dock är löpning något jag alltid tyckt mycket om. Tyvärr stoppar mitt dåliga knä mig, men försöker träna upp det. Tränar just nu i mjukisbyxor och vanligt linne,- himla osmidigt,- och då man är arbetslös så har man inte riktigt råd med nya, fina träningskläder, hur mycket man än vill ha dem! Att vinna detta kittet hade verkligen peppat mig att ta tag i träningen ännu mer och komma igång med löpningen, plus att man hade sett himla snygg ut när man kommer springandes 🙂
Gillar rönisch sedan tidigare på fb, och delar tävlingen på min sida 🙂

Svara
Mikaela Sundl 5 mars, 2013 - 14:47

Åh jag vill vinna! Så himla snygga träningskläder, och Röhnisch har toppenkvalite. Ska springa mitt första lopp i april och då skulle jag gärna vilja ha dessa kläder på mig!

Svara
Erika GBG 5 mars, 2013 - 14:30

Åh, vad snyggt! Har såklart gått in och gillat sidan…
”Vem vill inte vara snygg när man är ute i alla väder,
löptränar gör man ju bäst i Rönisch-kläder! :-)”

Svara
Sofie 5 mars, 2013 - 14:28

Åh så galet snyggt! Och vem tränar inte bättre i snygga kläder! Jag vill vinna och få en motivationsboost!

Svara
Susanne 5 mars, 2013 - 14:26

Jag fyller 45 i år och det är nu eller aldrig jag är värd att vinna något som gör att jag skulle kunna tycka det vore roligt att träna med en fin outfits, och inte som nu gamla slitna kläder som igentligen bara är att kasta.

Svara
Lina 5 mars, 2013 - 14:20

Nyårsmål 12/13: Forma om kroppen! cirka 2 månader senare uttalar jag för första gången någonsin ”jag älskar dig” till min egen kropp och jag är idag, på grund av mycket träning, bra mat och mycket hjärngympa en bra bit på vägen. En morot i denna kamp skulle sporra mig något ofantligt!

Svara
Anna 5 mars, 2013 - 14:14

I 20 år har jag av och till försökt att lära mig att springa, utan att lyckas. Förrän för knappt ett år sedan. Då gav jag mig 17 på att ge mig själv ett sista försök att bli en löpare. Jag tog det extremt lugnt, läste på om olika metoder att komma framåt, utvecklade min egen metod som gick ut på omväxlande gång och jogg efter vilken låt jag lyssnade på. Sen plötsligt, efter ca 6 veckor – så gick det! Jag sprang 5 km, utan att få ont i benhinnorna efteråt, utan att svimma eller tycka att det var urtråkigt! Jag sprang min första mil ytterligare 4 veckor senare och började sedan springa millopp för att motivera mig. Jag har sprungit mig igenom den här vintern, och njuter nu av att springa på ett sätt som jag aldrig hade föreställt mig. Jag har sprungit i Helsingfors, i London och i Amsterdam. Jag är så stolt och så nöjd! Jag har dessutom blivit motiverad att ta itu med kosten, och susar nu fram 12 kg lättare än för ett år sedan. Det är en så frihetskänsla att alltid kunna ha tillgång till snabb, enkel, effektiv och endorfinhöjande motion. Jag vill fira min seger med nya träningskläder, och snyggare än dessa är svårt att hitta!

Svara
Vildkaprifolen 5 mars, 2013 - 14:04

Alla de gånger (i veckan..) jag loggar in på diverse shoppingsajter och ”låtsasshoppar” genom att plocka ner träningsoutfits i varukorgen, leker med tanken att jag har möjlighet att se SÅDÄR bra ut på gymmet eller i löparspåret. För att sedan komma tillbaka till verkligheten och inse att den ekonomiska prioriteten för mig som student tyvärr inte kan ligga på träningskläder just nu.
Att vinna detta kit skulle göra mig SÅ glad!
Tack för en inspirerande blogg!

Svara
Hasse Henriksson 5 mars, 2013 - 14:01

Om just jag vinner, detta i gåva till min tjej som gillar att träna i livet!
Våren är här, och jag håller henne så kär!
Gillat sidan såklart!

Svara
Anja Håkanson 5 mars, 2013 - 14:00

Jag gillar inlägget och gillar såklart redan Röhnisch på facebook. 🙂 (Anja Håkanson)
Under min graviditet gick jag upp 24 kilo, och vara tio av dom har lossnat av sig själv. Så nu för två månader sedan bestämde jag mig för att ta tag i dom andra 14 kilona som fortfarande var kvar, och på två månader har jag lyckats gått ner hälften, alltså 7 kg. Det skulle sitta fint med nya träningskläder som passar, eftersom jag nu har vuxit ur dom jag hade innan i och med att jag har gått ner, och med nya kläder kommer ju också ny motivation att fortsätta. ÄLSKAR Röhnisch, men priserna är tyvärr lite väl saftiga för en ensamstående och studerande mamma. Hoppas på vinst som en belöning för att jag har klarat att gå ner, samtidigt som jag har skött dottern alldeles själv, och även skolan. Jag är stolt över mig själv, och denna vinst skulle vara värd mer än guld!
/[email protected]

Svara
Ulrica 5 mars, 2013 - 13:53

Oj så snyggt! Jag är verkligen i behov av ett nytt tränings sett då mitt är i tre storlekar för stort då jag gjort en vikt resa på 9 månader gått från 42 till 36 i storl. Så verkligen i behov av ett nytt snyggt tränings set från Röhnisch då de har så underbart sköna kläder.

Svara
Helena 5 mars, 2013 - 13:51

Åh skulle så gärna vilja vinna detta set. Jag försöker komma igång med att jogga ute nu när det äntligen börjar bli bra väglag ute (har inga vinterlöpskor). Vill gå ner i vikt och försöker verkligen att motivera mig själv med alla medel och vad skulle inte vara bättre än att vinna löparkläder?! 🙂

Svara
Cissi 5 mars, 2013 - 13:42

Ska om två månader springa 1 mil på blodomloppet och sedan 1 mil på midnattsloppet. Veckorna fyller jag med träning på gymmet och löpning. Har totalt tvättat och slitit ut alla mina träningkläder och är i stort behöv av nya, samt får lite vårkänsla i fina färger från Röhnisch – bästa motivationen är att känna sig snygg!

Svara
Pia Gustafsson 5 mars, 2013 - 13:38

Åh vad fina kläder- Vill så klart vinna. Jag har nämligen i år efter fem års från och till löpande beslutat att springa ett halvmaraton. De ynka pengarna jag får som vårdledig gick till nya icebugs, men saknar annars bra kläder att jogga i.

Svara
Charlott 5 mars, 2013 - 13:36

Åhh tänk att vinna detta superfina set nu när jag gett mig katten på att komma igång med löpning/jogg igen efter vintern och nu med hjälp av Röhnisch Running School…..så ikväll blir det att trotsa de isbelagda trottoarerna och snöra på sig de gamla skorna för nu ska det bli åka av! 🙂 Tänk att kunna springa/jogga 5 km….vilken lycka! Har fått en nytändning i min lågkolhydratkost med hjälp av styrketräning och nu ska även konditionen komma på banan igen! 🙂

Svara
Nelin 5 mars, 2013 - 13:21

För snart tre månader sedan gjorde jag en gastric bypass. I samband med den (delvis före men framförallt nu efteråt) så har jag snart gått ner 30 kilo. Jag är på väg att få tillbaka min kropp, min hälsa och mitt liv. Det är en enormt omvälvande resa!
Jag har alltid älskat att träna men i perioder har det varit svårt, riktigt svårt, eftersom jag varit i vägen för mig själv. Jag har varit för tung för att orka ta ut mig helt, något som verkligen har varit en källa till frustration. Men nu äntligen har jag kommit igång med träningen och jag känner verkligen hur det påverkar mig positivt och hur jag orkar mer och mer varje vecka, när jag blir starkare och lättare i kroppen.
Nu är jag väldigt sugen på att ta del av Röhnisch springutmaning men faktum är att jag krympt ur mina tidigare träningskläder. Att vinna den här tävlingen skulle vara en dröm och en riktigt fin morot att faktiskt våga ge mig på att löpträna, något som tidigare varit väldigt ångestfullt men som nu mer och mer ser ut som ett berg jag vill bestiga!

Svara
Maria Olsson 5 mars, 2013 - 13:21

Åhhhh va snygga kläder!!!
Jag vill såklart vinna för att jag själv givit mig den utmaningen i år att jag ska springa Vårruset i Karlstad i maj, Stadsloppet i Karlstad i juni och Tjejmilen i Stockholm i september 🙂 Mitt eget triathlon kan man säga! Ser sååå mycket fram emot löptävlingarna och har precis börjat löpa utomhus i det friska, vackra vårvädret! Har aldrig varit någon löpare förut utan hittat detta härliga sätt att motionera på senare år!
Med vänlig hälsning
Maria

Svara
Susanna Svensson 5 mars, 2013 - 13:18

Jag tävlade mycket i löpning när jag var ung, men sen kom jag in i en jobbig period där vikten pendlande, humöret, depressioner likaså. Då var löpning något av det hemskaste som jag visste. Men förra året upptäckte jag kärleken till löpningen igen! Klarade av att springa 5km, sprang lopp, satte rekord, blev glad och tyckte att allt blev lättare på dessa joggingturer. Så detta året är det milen som gäller och även i slutet av sommaren tjej Lidingöloppet. Så med dessa kläder kommer det aldrig vara motigt att bege sig ut i spåren så snygga som dom är 😀
Tack för en inspirerande och härlig blogg!

Svara
Kristina 5 mars, 2013 - 13:15

Blev arbetslös vid årsskiftet. Är singelmamma till en snart 4 åring. Detta betyder att jag inte haft möjlighet att träna hur ofta jag önskat. Nu tar jag min arbetslöshetstid till 100% till att träna. Siktar till min första halv mara om sju veckor och till sommaren/hösten till marathon. Älskar livet och har fått tillbaka min kraft att vara bästa mamman och pappan i ett!

Svara
Sofia 5 mars, 2013 - 13:14

Vill väldigt gärna vinna detta snygga set. Efter tre graviditeter på 3,5 år är det nu äntligen dags att komma i form igen. Som jag längtar efter att kunna springa obehindrat. Lite nya träningskläder skulle verkligen vara pricken över i:t och göra att jag känner mig fräsch och fin där ute på mina rundor.
Har gillat både inlägget och Rönisch på FB.

Svara
Maria 5 mars, 2013 - 13:12

Har varit ute på några löprundor nu sedan nyår i mina gamla löparkläder och känner att lite nya kläder skulle vara en extra morot till att sticka ut i spåret och jobba mig tillbaka till formen jag hade innan jag blev gravid. Plånboken skulle uppskatta detta bidrag då den inte är alltför tjock sista terminen på min utbildning!

Svara
Emelie 5 mars, 2013 - 13:08

Jag kämpar mig neråt i vikt och har det senaste året gått ner 28 kilo. Jag har drygt 20 kilo kvar och mitt mål är att ha nått dit när året är slut. Då kommer jag att vara en lycklig tjej i en sund kropp!
Jag har så smått börjat springa – känslan av att klara den första kilometern var OBETALBAR 🙂
Med ett riktigt runningkit skulle träningen bli både roligare och enklare. Därför är jag med och tävlar!

Svara
Veronica 5 mars, 2013 - 13:03

En jogging-runda är det bästa som finns. Var som helst, när som helst. I min takt .och tempo. Vore härligt att lysa i kapp med den välkomnade vår-solen 🙂

Svara
Ida-Maria : nu på Allt För Föräldrar! 5 mars, 2013 - 13:02

Jag är med och tävlar!
Jag är just nu inne i en hektiskt träningsperiod då jag ska hitta tillbaka till min former efter två graviditeter. Tränar ca 5 dagar i veckan så jag sliter på mina träninsgkläder oerhört. Är i behov av nytt i garderoben så detta set skulle sitta fint!
Gillar inlägget på FB och gillar Röhnisk på FB.

Svara
Tina 5 mars, 2013 - 12:52

Just because i’m worth it 😉

Svara
Malo 5 mars, 2013 - 12:45

Hade gärna bytt ut min nuvarande illaluktande svettiga ”springoutfit” mot detta fina Röhnischkit för att få lite ny motivation så här på vårkanten 🙂

Svara
Viktoria Roussina 5 mars, 2013 - 12:42

Jag börjar ett nytt jobb som Assitant Store Manager på Mallorca om 2 månader och vill verkligen träna bort det jag har lagt på mig efter en utbytestermin i Madrid och det livliga nattlivet där. Dock har motivationen varit totalt frånvarande denna gång. Ett nytt träningskit från Rönisch skulle verkligen kicka igång min motivation då jag vet sen tidigare att det har hjälpt mig samt då deras plagg inte bara är funktionella utan även för mig att känna mig snygg när jag tränar!

Svara
Liw 5 mars, 2013 - 12:40

Hej,
jag skulle vilja vinna för att få en morot att orka genomföra hela Röhnisch running school med Lofsan. Första passet avklarat idag och är det något jag saknar förutom kondition så är det rätt utrustning. Efter två täta graviditeter och sedan foglossning som gjort att jag inte fått går mer än 3 kilometer är jag nu galet taggad men är rädd att jag kommer ge upp. Detta set vore perfekt som morot.
Gillar Röhnisch och inlägget!

Svara
Karin Hörberg 5 mars, 2013 - 12:39

Styrketränar och svänger kettlebells men alltid haft en mental spärr mot löpning. Senaste tiden än då känt spring i benen och börjat komma igång på slingan. Dessa fina kläder skulle ge ännu mer inspiration!

Svara
Sandra 5 mars, 2013 - 12:38

Jag vill vinna för att jag precis dragit igång med löpningen igen, är långtidssjukskriven efter trauma och har inte råd att lägga några pengar alls på löparkläder. Det vore fantastiskt med nya snygga löparkläder!

Svara
Lindah 5 mars, 2013 - 12:37

I slutet av mars förra året vaknade jag en morgon och hade en tanke i huvudet. Tanken var att jag skulle bege mig ut och springa. Jag hade då inte tränat på flera år. Jag gick upp ur sängen och letade reda på lite kläder som kunde fungera. Knöt på mig ett par gympa skor och med en äggklocka i handen bagav jag mig av. Hade ställt klockan på 10 minuter. Det skulle jag bara klara. När de var till ända kände jag att jag klarar nog 5 min till. Det blev till sist 3km i sakta mak som jag överlevde joggandes denna första dag. 6 månader efter denna första runda stod jag på startlinjen till Oslo Halvmaraton. Jag överlevde även detta. 21 km och väldigt stumma ben 🙂 Nu laddar jag inför Göteborgsvarvet. Men vintern har varit tuff och motivationen är i botten. Lite nya kläder kan absolut hjälpa till att komma tillbaka och förbi den nivå där jag var. Håller nu tummarna sten hårt att jag vinner 🙂

Svara
Marith 5 mars, 2013 - 12:34

HEJ!
Skulle verkligen vara en spark i rätt riktning att vinna detta. Har varit sjuk i drygt 3 år (utbränd bl.a) och allt som får mig att må bättre är välkommet. Så att ut och få upp flåset i dessa urläckra kläder skulle vara ett stort plus!
KRAM

Svara
Rebecca 5 mars, 2013 - 12:32

Den 18 februari bestämde jag mig för att börja löpträna igen efter sex års uppehåll. Innan dess var löpningen ångestdämpande för mig och jag kunde stå fyra-fem timmar på löpbandet. Varje dag. Nu, när jag är fri från ät- & träningsstörningar, springer jag med enorm glädje och energi. Varje runda de senaste två veckorna har varit ren lycka! Och en känsla av revansch mot en sjukdom som slukade 10 år av mitt liv.
Upplevelsen under löprundorna skulle garanterat bli snäppet härligare om jag hade det snygga runningkitet från Röhnisch. Och troligtvis ta mig flera steg närmare Stockholm Marathon 2014 :).

Svara
Nina Pennebratt 5 mars, 2013 - 12:31

Har precis startat upp sprinutmaningen med Röhnisch och Lofsan och skulle bli ännu mer motiverad om jag kunde få springa i dessa fina löpkläder!

Svara
Emely Tuväng 5 mars, 2013 - 12:30

Jag är med och tävlar. Jag är just nu höggravid och har tänkt börja springa igen så fort jag kan efter jag fått, ett nytt härligt träningsset hade varit en bra sporre till att bli sugen på att börja träna igen sen. 🙂

Svara
maria runebrant 5 mars, 2013 - 12:29

Oj, vad jag skulle bli fin. Som en äkta pralin.
Imponera på alla andra med spring i benen, och slippa gömma sig vid vägrenen..

Svara
Ljungdahlskan - inte mer än människa 5 mars, 2013 - 12:29

Då jag nu verkligen är på gång i min viktresa så skulle dessa sitta hur bra som helst. Då jag fortfarande krymper en hel del trots att jag inte har långt kvar till målet så blir det till att köpa nya träningskläder i tid och otid. Vanliga kläder kan man ha lite lose-fit ett tag innan det behövs köpas nya. Men träningskläder måste verkligen sitta där dom ska. Och just nu är jag i ett sånt läge att jag behöver köpa nya då dom gamla börjar bli förstora för mig. Men då jag lever på en knaper undersköterskelön så känns det inte alltid så roligt att lägga dessa pengar på snygga och bra träningskläder. Därför skulle det glädja mig något enormt att kunna få bära upp dessa snygga kläder från Röhnisch.

Svara
Evelina 5 mars, 2013 - 12:26

HEj Åse!
JAg skulle vilja vinna dessa snygga kläder eftersom jag nyligen börjat träna igen men inga utav mina kläder passar längre. Vore därför toppen med lite nya fina kläder som ökar motivationen och passar bra så man slipper gå och dra upp byxorna hela tiden 🙂 Är ofta inne på Röhnisch hemsida och suktar efter deras fina kläder!

Svara
Anna B 5 mars, 2013 - 12:25

Åhhh jag älskar färgen på jackan!!! Anti shake är något jag velat köpa länge, men som studerande vårdbiträde har man ingen full plånbok direkt.. Har kommit i mitt livs form 2,5år sedan jag fick mitt andra barn. Träningen ger mig energi, kraft och ett bättre självförtroende. Är så lycklig över att jag kommit igång. I maj springer jag mitt andra (förhoppningsvis är jag bara i början av min löparkarriär 🙂 ) Göteborgsvarv och skulle älska att ha de kläderna på mig! Tack för en bra och inspirerande blogg!

Svara
Malin 5 mars, 2013 - 12:25

Lagom till löpsäsongen så har jag fått ett elakt löparknä. Inför första rehablöpningen var instruktionen: ”Spring, och gör det snyggt! Tänk att någon filmar dig hela tiden”. Och blir man filmad måste man ju även vara snyggt klädd, eller hur?
Därför skulle jag gärna vinna detta snygga set!

Svara
Michelle Blocher 5 mars, 2013 - 12:23

Hej, jag har insperats så mycket av dina recept och de har verkligen gjort vardagen enklare. Jag skulle vilja vinna detta träningskit för jag vill verkligen satsa på att komma ut och springa nu när solen kommer och öka min kondis! Har bara ett set av träningskläder och de är inte direkt anpassade för att springa i ute eller inne så de skulle vara en riktig bonus att vinna!
/Michelle

Svara
Matidla 5 mars, 2013 - 12:15

Hej Åse!
Jag skulle gärna vilja vinna tränings setet.
I Februari förra året bröt jag mitt ben på två ställen satt med en ställning och skruvar i 4 månader och sedan var det bara att lära sig gå igen på nytt.
Nu har jag precis kommit igång med lite löpning igen (trodde aldrig jag skulle kunna springa igen), och det vore underbart med nya kläder 🙂

Svara
Elise L 5 mars, 2013 - 12:10

Hej Åse! Din blogg innehåller väldigt bra recept som vi i min familj inspereras av. Jag skulle vilja vinna detta set träningskläder för att jag vilken dag som helst får mitt andra barn och det skulle vara underbart att få komma iform till sommaren med ett sånt snyggt set från Rönnisch. Tack för inspererande blogg!

Svara
Kathrin Isaksson 5 mars, 2013 - 11:26

Jag försöker komma igång med löpning och viktminskning igen efter 1 ½ ärs uppehåll. Uppehållet har haft många olika orsaker bla sjukdom, men nu är jag på gång igen!
Målet är att springa tjejmilen i september och förhoppningsvis på en hygglig tid också. Denna dress skulle vara en utmärkt sporre till att kämpa på =)

Svara
Sofie Larsson 5 mars, 2013 - 11:16

Jag har lyckats springa ifrån 15 kilo på ett år och har således krympt ur mina träningskläder vilket är underbart! Men lite förnyelse i löpargarderoben hade varit fantastiskt för att hålla motivationen uppe 🙂 Förra löparsäsongen handlade om att jag skulle bli av med kilon, denna löparsäsongen ska jag skaffa mig en kropp jag kan vara nöjd och stolt över 🙂

Svara
Fresia 5 mars, 2013 - 10:51

Började springa förra våren & åh så roligt det var. Eftersom jag inte visste om denna ”nyck” skulle hålla i sej så tog jag på mej vad jag hittade hemma.
Nu när det är dags att dra på sej träningskläderna igen så ser jag att dom är ju inte särskilt roliga men dessa kläder vore en riktig inspirationsboost.

Svara
Jenny B 5 mars, 2013 - 10:48

Den här fräscha och fina träningskläderna skulle peppa mig ännu mer nu under min början på ett nytt liv som en pigg och fräsch mamma. Jag har börjat träna och äta rätt. Ibland kommer man i en dålig period då motivationen tryter. Att ha dessa snygga träningskläder skulle kunna bära mig genom de tunga/dåliga dagarna och få ut mig på träning..

Svara
ÅsaS 5 mars, 2013 - 10:37

Vid 40 års ålder har jag för första gången i mitt liv blivit intresserad av idrott överhuvudtaget. Har precis börjat på gym för att bygga muskler och försöka bli lite större i kroppen och naturligtvis för att må så bra jag bara kan. Har även tänkt börja löpträna så fort det blir barmark här. Denna träning skulle bli ännu roligare och trevligare om jag hade såå snygga kläder på mig!
/ÅsaS i Västerås

Svara
Johanna 5 mars, 2013 - 10:32

Oj! Detta set skulle jag verkligen behöva/vilja ha (vad är skillnaden egentligen)! Började med LCHF för någon månad sedan, men viktminskningen går trögt. Nu är det dags att börja röra på sig. Testade löpning förra våren och tänkte göra ett nytt försök i år igen. Håller tummarna!

Svara
Hedvig 5 mars, 2013 - 10:30

Jag har alltid varit en sportig tjej som sysslat med allt från tennis till dans och innebandy. För några år sedan slutade jag i mitt innebandylag eftersom jag började plugga och det tog allt för mycket tid. Det har blivit några år med sporadisk träning, perioder av fokusering som sedan runnit ut i sanden. Men nu äntligen har jag fått in träningen i livet igen, på samma rutinmässiga sätt som det var att sticka iväg på innebandyträningen. Jag varvar löpning, styrketräning på gymmet, olika pass exempelvis spinning och indoor walking med Annika Sjöös och Mikael Hanssons grymma DVDer. Det är så bra med hemmaträning! Jag har tänkt flera gånger att jag ska unna mig nya snygga träningskläder och gärna en jacka! Men pengarna som student drar ofta iväg åt andra håll. Jag skulle bli så glad om jag vann, fina träningskläder kan verkligen lyfta humöret ett snäpp extra. Håller tummarna nu!!!

Svara
Rebecka Johansson 5 mars, 2013 - 10:29

Sedan i oktober har jag tappat 8 kilo och kommit igång med min träning på allvar. Jag älskar att löpträna och ser fram emot årets alla tävlingar. Dock med tanke på viktminskningen så har alla mina löparkläder blivit för stora, vilket gör att man inte känner sig så fantastisk när man är ute i löparspåret. Köpa nya kläder skulle ju så klart göra susen men jag studerar sista terminen på sjuksköterskeprogrammet så pengarna räcker inte riktigt till. Att vinna det här setet hade varit en otrolig boost för min träning och hjälpt mig prestera ännu bättre. Tack för en inspirerande blogg!!

Svara
Karin 5 mars, 2013 - 10:24

Vilken inspirerande tävling, precis vad jag behöver!
För 7 månader sedan födde jag en alldeles underbar liten tjej och vägen tillbaka från gravidkroppen har varit lång. Efter jul började jag äntligen komma igång med träning igen men sedan blev lillan sjuk. Feber, förkylningar och magsjuka har avlöst varandra och min träning har uteblivit. Äntligen verkar våren vara på väg och under en långpromenad i solskenet igår provade jag till och med att jogga några steg vilket gick över förväntan. Att vinna de fina kläderna skulle ge en energikick att komma igång ordentligt med träningen igen och kanske kunna jogga i vårsolen=)
Stort tack för din fina och inspirerande blogg!
Kram Karin

Svara
Jennifer 5 mars, 2013 - 10:17

Jag har precis börjat träna igen och mår superbra av det. Jag har aldrig riktigt tyckt om att springa förut med nu när jag tränat ett tag och börjat få upp konditionen känner mig supertaggad på att börja springa utomhus när våren och värmen närmar sig. Det ända problemet är att jag inte har några kläder för att springa utomhus, den här träningsoutfiten är helt perfekt och skulle ge mig ännu en kick och motivation till att gå ut och springa i spåren.

Svara
Ida 5 mars, 2013 - 10:17

Jag skulle verkligen behöva komma igång och röra på mig jag ska utomlands i september och vill ner minst 20 kg tills vi ska åka och därför skulle detta passa mig.

Svara
Tina 5 mars, 2013 - 10:05

Jag skulle gärna vinna dessa fina kläder!! Fastnade för löpningen för ett år sedan, tycker det är fantastiskt kul. Naturligtvis har kläderna betydelse, har du något fint och skönt på dig så känns rundan mycket bättre 🙂

Svara
Linda 5 mars, 2013 - 09:47

Började med LCHF för sju månader sen efter massa inspiration av dig. Har gått ner 10 kilo i vikt så det mesta i klädväg håller på att bytas ut, ett dyrt projekt, men vilken känsla!! Har kommit igång med träningen och visst blir det roligare att träna med fina kläder?!

Svara
Sara 5 mars, 2013 - 09:27

Dessa ursnygga kläder skulle sitta som en smäck och göra träningen mycket roligare, för visst är det så att nya träningskläder gör att det blir roligare att träna?!! För träna måste jag göra ordentligt med det stooora projektet att åka vasaloppet 2014,

Svara
Alexandra 5 mars, 2013 - 09:25

Jag har haft problem med magen i princip hela livet men har nu ändrat min kost till Lchf och problemen är som bortblåsta. Inte nog med att jag ändrat kosten så har jag kommit på hur mycket jag bara ÄLSKAR att springa, för nu kan jag springa när jag inte behöver gå omkring, släpandes på en ballongmage. Nu har även min dotter som är sju år varit med i några lopp och i sommar är det dags för ett igen. Hon vill ha med mig ut och hur peppande vore inte ett helt nytt löparset. I sommar ska vi slå vårt personliga rekord. Tack för en superpeppande blogg. Kramar Alexandra

Svara
Lottie 5 mars, 2013 - 09:14

Jag har precis börjat inse att det är dags att börja tänka sundare och börja röra på mig. Har varit sjukskriven för fibromyalgi och depression en längre tid, men är nu på väg ur depressionen och börjar kunna se framåt. Träningskläder har jag ont om, så dessa skulle vara underbara att kunna ha på mig när jag ger mig ut och motionerar i vår!

Svara
Linda Olsson 5 mars, 2013 - 09:14

Åse, du energiknippe!
LCHF har blivit en livsstil, även om jag såg det som en ”snabb väg till viktnedgång” i början. Mycket av den inspirationen får jag av dig, sund inställning till mat och livet i allmänhet. Har varit på en platå nu med vikten, men det gör inget, jag kommer nå mitt mål och det får ta tid. Med löparsetet på mig ute i skogen kommer jag må som en prinsessa, och få de där viktiga sparken i baken som man ibland behöver! Dessutom tror jag den där snygga färgen skulle passa mig! KRAM!

Svara
Anna 5 mars, 2013 - 09:05

Hej Åse!
Jag är sjukskriven i sju veckor, har en knäskada. Behöver stödskena och kryckor hela tiden. Längtar till jag kan promenera och sen jogga, helst med nya fina kläder.

Svara
Maria T 5 mars, 2013 - 09:03

Vilken inspiration att få springa i sådana snygga träningskläder! Dessutom har jag hört att Anti Shake ska vara otroligt sköna, skulle vara mycket kul att få vinna ett sådant set.

Svara
Annsofi Westman 5 mars, 2013 - 08:51

Åh så snyggt! Jag är en 44-årig trebarnsmor, som har ätit lchf i 5 månader och mår Så bra av det! Jag har också börjat träna, nåt som aldrig varit av något intresse för mig tidigare men nu är jag på väg till mitt livs form och det känns så skönt att bevisa, främst för sig själv, att det inte hänger så mk på ålder utan helt och hållet på vilja och motivation! Nästa steg blir att lära mig jogga och vad passar då bättre än att få dra igång det projektet med lite snygga kläder på sig!
Kram Annsofi

Svara
Erika Rasmusson 5 mars, 2013 - 08:39

I´m löving it! Det skulle kännas extra roligt att röra på sig i detta set. Jag har precis kommit igång med träning och bra kost. Åse du har verkligen inspirerat både mig och många i min omgivning! Din bok har förändrat min livsstil och jag jag känner mig enormt lycklig 🙂 Tack!

Svara
Denice 5 mars, 2013 - 08:32

Jag skulle verkligen behöva nya träningskläder. Jag studerar till lärare och csn räcker inte riktigt till att kunna skaffa mig nya träningskläder. Det bästa som finns är att rensa pluggtankarna med en härlig joggingrunda! :).

Svara
Josefin 5 mars, 2013 - 08:30

Hej!
helt otroligt så många som vill vara med att tävla men kan förstå det med det priset 🙂
VArför skulle jag då vinna? Ja för ungefär ett år sen började jag min resa med att ändra min kost till lchf och har sen dess gått ner cirka 10 kilo. Mina löparkläder är alldeles för stora och jag skulle bli så glad om jag vann detta set. Tänk vad snygg jag skulle vara när jag springer i vårvädret!
Håller tummarna och hoppas 🙂
/Josefin

Svara
Nadja 5 mars, 2013 - 08:24

”Verkligheten ser olika ut för alla”… med detta vill jag ha sagt att jag tycker jag är värd detta snygga kit… Precis som många andra här 🙂 Vi har alla våra demoner att fightas med. En viktig del fattas i mitt välbefinnande – nämligen träningen! Gymkort införskaffat, nu gäller det att köra. Gärna i snygga träningskläder!

Svara
SofiaM 5 mars, 2013 - 08:22

För något år sedan sa jag till min kompis att jag ville bli beroende av att träna, att det skulle vara så jävla gôtt att vakna upp och vara träningsnarkoman… Nu är jag på god väg! Med 10 kg lättare kropp och spring i bena ska 2013 bli året då jag klarar av att springa en mil – vet att jag kommer att klara det! Väntar nu bara på att snön försvinner och att jag får nya träningskläder.

Svara
Gina 5 mars, 2013 - 08:16

Du Åze. Det här är helt sjukt Många inlägg, förstår du det? 🙂

Svara
Åse 5 mars, 2013 - 09:56

Ja! Hahaha

Svara
Alexandra Leo 5 mars, 2013 - 08:14

Supersnyggt träningssett! Har äntligen kommit igång ordentligt med inomhusträningen för att bekämpa min övervikt. Hade varit suveränt att ha dessa snygga träningskläder nu när det börjar bli dags för utomhusträning!

Svara
Jessica S 5 mars, 2013 - 07:38

Jag behöver verkligen komma igång med träningen. Jag älskar att jogga eller promenera och dessa kläder skulle höja min motivation och ge mig pepp att verkligen ta mig ut. Nu när solen skiner och våren är på intågande kommer det göra gott för både kropp och knopp! Har delat inlägget och gillar Röhnisch på FB!

Svara
Lovisa 5 mars, 2013 - 07:37

Hej! Jag är en tjej på 16 år & har tränat sjukt mycket gymnastik dock pallade inte min rygg och mina leder detta + att jag lyckats skada ryggen och nacken. Nu ett halvår senare har jag tänkt att börja få upp min kondition igen och ett sånt här startset skulle vara sjukt bra att ha + att då får man ännu mer inspiration till att springa när man har snygga träningsläger!

Svara
Birgitta Hugosson 5 mars, 2013 - 07:21

För ett år sedan träffade jag en gammal kärlek på fb. Vi hade en liten kärlekshistoria för 32 år sedan men sen skildes våra vägar ända tills vi åter fann varandra i februari i fjol, nu när vi båda har passerat de 50. Han är löpare sedan 8 år och fick mig att vilja börja springa ”på riktigt”, tidigare har det varit mycket sporadiskt med träningen. Nu har jag sprungit 2-4 gånger i ett helt år, min första vinter har jag klarat med broddar på isiga vägar, hans kärlek och pepp har fått mig att älska att springa. Vi har under detta år haft ett distansförhållande då vi bor mer än tre timmars resa ifrån varandra och har precis bestämt att fortsätta som vänner och inte som ett par. Vi är för olika och vill olika med vårt fortsatta liv. Stor sorg för oss båda, många tårar har gråtits, och gråts fortfarande… Men i helgen kom han till mig och vi sprang 21,2 km tillsammans. Hundra meter längre än en halvmara. Premiär för mig, har aldrig sprungit så långt tiidigare. A piece of cake för honom som sprungit mycket längre. Han var så stolt över mig att han nästan grät, denne underbare man… Vi kommer alltid att vara vänner och jag kommer att vara honom
för evigt tacksam för att han fick mig att börja springa igen. Det var min historia och vinner jag blir jag glad, jätteglad, men jag kommer att fortsätta springa , kanske till och med göra en mara innan jag dör…

Svara
Anna -vit dröm 5 mars, 2013 - 07:19

Åhh så snyggt!
Har satt som mål att springa minst två gånger i veckan ute i vår och då skulle detta set sitta som ett smäck!
Håller tummar och tår nu!
Kram Anna

Svara
Christina Hansson 5 mars, 2013 - 07:07

Bättre sent än aldrig…..
Jag har passerat 50-strecket för tre år sedan. NU äntligen har jag tagit tag i min övervikt med att äta lchf. Nu…..är det träningen som står på tur så visst skulle det vara kul att vinna dessa läckra träningskläder som pricken över i:et 🙂

Svara
Elin Johansson 5 mars, 2013 - 07:04

Jag skulle bli VRÅL-snygg i denna outfit från RÖNISCH! Jag har gått ner 40 kilo med LCHF under två års tid, dett har nu lett till att jag inte har några träningskläder som passar utan har ett par billiga som jag måste hålla i byxlinningen när jag joggar samt att det har gått hål på låret. Jag är en sjuksköterskestudent som bor ensam med min dotter och har det inte så gott ställt. Därför skulle jag bli så otroligt glad om jag kunde vinna kvalitetskläder som håller i ur och skur och överlever ett flertal tvättar.
XOXO
Elin

Svara
evelina 5 mars, 2013 - 07:00

Har längtat tills snön börjat smälta för att komma igång med löpningen igen. Som fattig student har jag känt mig lite opepp på att dra ut och springa med mina trasiga cykelbyxor, om jag vinner detta har jag ingen ursäkt!

Svara
Linda 5 mars, 2013 - 06:53

Jag fick en löparband för några veckor sedan och började då att springa och jag älskar det! Till våren vill jag ut och springa i naturen och på gatorna, och finns det något bättre än att träna när man känner sig snyggast i stan? 🙂

Svara
lolla 5 mars, 2013 - 06:08

halloj
Skulle såååå gärna vilja vinna detta grymma löparset, jag tror verkligen det skulle hjälpa mig att komma ut på löparrundorna jag aldrik kommer mig ut på just nu, Förra våren gick det ju så lätt, men efter ett år av besvär med höften har jag inte kommit igång igen så detta skulle vara en kick att nuuuu kör jag!!!!
Kramar Lolla
Gillar såklart

Svara
Helena Hansson 5 mars, 2013 - 02:43

Med detta ursnygga träningsset har jag ingen ursäkt för att inte ge mig ut i löpspåret. Behöver all motivation som behövs för stt ta tag i detta med träning nu till våren. Har passerat 40 års åldernoch det är inte längre så lätt med de extra kilo som satt sig på höfterna. Nu har jag lovat mig själv att börja springa, och vad kan bli bättre än dessa snygga kläderna.
Hälsar Helena i Skumparp

Svara
Ann-Sofi Engström 4 mars, 2013 - 23:46

Äntligen har jag hittat min livsstil…..LCHF….vågen tickar nedåt igen och löpträningen har kommit igång…det enda som fattas är nåt snyggt att ha på sig när man längs vägen….

Svara
Emma. 4 mars, 2013 - 23:38

Ååå jag skulle behöva nya träningskläder för att få piff på min ny livstid med lchf och träning. År av livskriser, sjukskrivningar och tappat livsmod ser nu till att ha vänt och jag stark nog till att ta tag i mitt nya liv 🙂

Svara
Jenni 4 mars, 2013 - 23:19

Har äntligen kommit igång med att springa lite..efter att fött 4barn och lyckats tappa över 18kg så känner man sig levande igen… De här plaggen skulle förgylla min vår ute i det fria så slipper jag bandet på gymmet ❤

Svara
Anna 4 mars, 2013 - 23:12

Började springa på allvar för ett år sedan och allt har flutit på finfint och har känt mig i världens form. Löpning är den enda träningsform som någonsin tilltalat mig. Men de senaste månaderna har jag legat deckad i förkylning och känner att denna outfit skulle kunna bli en inspiration för att börja om igen så att jag klarar av mitt mål, att springa ett 10 km lopp i sommar.

Svara
Frida 4 mars, 2013 - 23:11

Sedan jag var 13 år har jag varit löparberoende. Året runt ställer jag väckarklockan lite tidigare för att hinna ut på en runda innan jag börjar dagen. I vintermörkret ger jag mig ut med isbroddarna på och i högsommarsolen svettas jag ut minsta lilla vätskedroppe i kroppen. Jag springer i ur och skur och jag älskar det. Dock springer jag idag i samma dassiga träningsoverall som jag började min löparkarriär i för sju år sedan. Den är allt annat än hel och ren. Jag har helt enkelt inte unnat mig nya träningskläder under alla dessa år, trots att det är en så viktig del av mitt liv. Jag skulle därför vilja ge mig själv detta löparset som belöning för alla de där vintermornarna jag har gett mig ut i mörkret och för all svett jag har svettats ut i sommarvärmen. Och för att jag ska bibehålla min löparkärlek i en lite trendigare paketering.

Svara
Anita 4 mars, 2013 - 23:08

Wow, vad snyggt! Skulle vara kul att vinna detta fina set nu när våren kommer. Få känna sig fin och behöver en uppmuntran 3 operationer på 3 år.

Svara
Mathildas mamma 4 mars, 2013 - 23:03

Ja vem skulle inte vilja vinna? Så snygg jag skulle bli i spåret på väg mot årets tjejmilen med lchf-laddning i musklerna. Hoppas, hoppas <3

Svara
Liselott 4 mars, 2013 - 23:03

För ett par år sedan var jag igång med att springa och powerwalka men har den senaste tiden hållt mig på gymmet. Nu har jag efter många års jojobantning börjat med LCHF och det är det bästa som hänt i mitt vuxna liv. Du har inspirerat och motiverat mig Åse!! Lite nya fräscha träningskläder skulle vara en härlig nystart för utomhusträningen och lite belöning till mig själv för att jag en gång för alla slutat bantat och ändrat livsstil.

Svara
Anns 4 mars, 2013 - 22:25

Å vad varje muskel i min kropp skriker efter träning. Löpning är den enda träningsform som passar livspusslet just nu. Tänk om man kunde få se gudomlig ut under tiden. Hoppas…

Svara
Maria Bjelke 4 mars, 2013 - 22:22

Jag har kämpat på HELA vintern och joggat 3ggr i veckan i ur och (snö) skur! Några nya löparkläder skulle ge den där extra boosten för att klara de 10km jag har tänkt att springa på ett lopp senare i vår!
Pst, dessutom sitter mina löpartights alldelest för löst eftersom jag numera tackvare lågkolhydratkost oxå väger 56kg!

Svara
Ulrika 4 mars, 2013 - 22:19

Jag har föredragit att jogga på kvällarna när mörkret kommit. Ville inte synas när jag lufsade fram. Men nu börjar löpsteget bli lättare och i lördags morse gav jag mig ut på en runda trots ljuset. Jag känner mig så nöjd att jag blivit en joggare. Skulle uppskatta att få sätta på mig så snygga löparkläder.

Svara
Petra Möllerstedt 4 mars, 2013 - 22:18

Halloj! De här ursnygga löparkläderna hade passat perfekt när jag ska springa ”Vårruset” i Malmö den 2 Maj!!

Svara
Annika Pettersson 4 mars, 2013 - 22:17

Åhh vilka snygga kläder, jag är ingen löpare men en sjutusan till promenerare Och att powerwalka i de där kläderna skulle göra mej snyggast här i bygden !!

Svara
Sandra 4 mars, 2013 - 22:14

Jag är en grov matmissbrukare som hela mitt överviktiga liv levt på socker!
Jag har gått ner 45 kg, dock har jag insett att mitt problem inte legat enbart i vikten… Sockret är min drog, min värsta fiende, jag har precis tagit ett steg, erkänt mitt missbruk och ska ge lchf en ärlig chans!! Och givetvis träna, vore en ren ära att dessa kläder få bära! Tack för din inspiration Åse<3

Svara
C 4 mars, 2013 - 22:13

Hej, i julas sprang jag in i väggen på jobbet…jag lovade då min läkare att jag skulle promenera 30 minuter varje dag. Idag: fortfarande lite sliten och i behov av lite uppmuntran, men jag har slitit ut ett par skor på 40 mils promenader och har börjat JOGGA efter många år i tv-soffan. Egentid, kondition, självförtroende – jag är en stolt vinnare redan, men fina träningskläder har jag förtjänat!

Svara
Veronika Karlsson 4 mars, 2013 - 22:05

Detta ursnygga set skulle komma mycket väl till pass då jag nu ska dra igång löpträningen inför det första loppet som blir vårruset. Det är så härligt att ha ett mål framför sig och en vinst av ett snyggt löparkit skulle inspirera mig massor. Kläder gör en glad och din blogg och alla fantastiska recept gör vardagen lite enklare jag är glad att jag hittade hit. Med vänlig hälsning Veronika

Svara
Anneli Kåhre 4 mars, 2013 - 22:03

Jag har kommit igång och lagt om kosten sen ca fyra veckor tillbaka. Blev riktigt inspirerad av din bok. Tycker plötsligt att det har blivit roligt att laga mat! Mår riktigt bra och känner mig sugen på att börja springa nu när våren börjar komma. Så nya kläder vore fantastiskt kul att få.

Svara
Annemari Tingö 4 mars, 2013 - 21:57

Har tänkt att 2013 ska bli det år jag blir starkare, smalare och i bättre form, men började året med att bli ordentligt sjuk och skadad. Nu är jag på rätt väg och har kommit igång med styrketräning, och så snart det blir barmark vill jag börja löpträna. Dessa snygga träningskläder skulle verkligen öka min motivation att börja springa! Målet är Vårruset i Örebro i maj månad.

Svara
Veronica 4 mars, 2013 - 21:53

Då jag precis börjat på ett program från 5 km till halvmara och kommer att springa mycket så skulle jag vilja vinna nya springkläder att nöta på;:O)!!! Hoppas på turen till dessa snygga löparkläder!!

Svara
Elin 4 mars, 2013 - 21:53

Jag är en studerande tjej som har stort intresse för kost och löpning. Med detta träningsset skulle jag kunna komma igång med löpningen i vår för att komma ett steg närmare en hälsosam livsstil. Vill också passa på att tacka för all inspiration och härliga recept! 🙂

Svara
Emma 4 mars, 2013 - 21:48

Vem vill inte vara snygg i löpspåret, mycket roligare att ge sig ut när man har ngt snyggt att sätta på sig. Bästa sparken i baken. Håller tummarna för att jag blir den snyggaste tjejen med bra fart i vår.

Svara
Linda 4 mars, 2013 - 21:47

Herre min…..vad många svar du fått!!! 😉 och här kommer ett till!
Är av någon mysko anledning anmäld till Göteborgsvarvet i maj….kanske dags att börja träna nu?! Tihi…

Svara
Linda Petersson 4 mars, 2013 - 21:42

Just because I’m worth it!

Svara
Emelie 4 mars, 2013 - 21:31

Hej Åse. Vilken rolig tävling.
Jag har äntligen fått tummen loss, till att ta tag i träningen igen. Jag har fått en riktigt kick av det o mår så mycket bättre. Det hade varit jättekul att få vinna snygga träningskläder som gör det extra kul 🙂
Kram Emelie o tack för en inspirerande blogg <3

Svara
Sabina 4 mars, 2013 - 21:31

Kämpat länge & försökt med snabba dunderkurer, vilket bara resulterat till snabbt viktras & sen upp igen snabbare än snabbast. Men nu har jag hittat min livsstil, min hälsosamma livsstil, med bra kost & träning. Vore jätteroligt att få peppa extra med nya, fina & färgglada träningskläder!

Svara
Jasmin Berglund 4 mars, 2013 - 21:31

Hallå!
Jag är en studerande mamma som älskar att träna och springa fast har inga riktiga löparkläder. Skulle bli så otroligt glad om jag vann dessa, ska köra hårt med löpningen nu till våren när snön har smält bort! 😉

Svara
maijsan68 4 mars, 2013 - 21:29

Inte en suck…
Så många tävlingssvar, men jag provar… vill så innerligt komma igång med powerwalk & härlig uteträning…..är begränsad i kroppen efter bilolycka oh nu har vågen börjat gå uppåt…Vill NER I VIKT – 56 är min målvikt, är på 63 nu så jag behöver en puff i baken… Åh me detta läckra sett kommer det ju bli roligare…
Just köpt din kokbok så jag tänker också ta tag i maten..
Hoppfull Dalkulla som vill komma igång… Tack för trevlig oh peppande blogg

Svara
jessica 4 mars, 2013 - 21:22

Åh herregud vad många som vill vinna, och jag med!
Jag har ett par träningskläder, japp du hörde rätt….ett par. De är dessutom ganska slitna eftersom de tvättas ganska så ofta!! Jag har verkligen kommit igång med träningen 33 år gammal, aldrig sprungit längre än 2km och nu är jag uppe i alla fall i 5km!
Men pengarna räcker tyvärr inte till nya träningskläder så jag får hålla alla tummar jag har för att kanske vinna dessa ursnygga godingarna!

Svara
Kerstin Magnusson 4 mars, 2013 - 21:21

I höstas gav jag mig den på att jag skulle lyckas börja löpträna och köpte därför ett par svindyra, väl utprovade löparskor. Tänkte att om jag köpt ett par dyra skor skulle det svida om jag inte använde dem. Jag kom igång jättebra och sprang tills det blev snö och drivis. Nu väntar jag bara på att isen ska smälta så att jag kan komma ut igen. Jag köpte dock aldrig några löparkläder till mina löparskor och skulle bli jätteglad om jag vann ett sånt superkit istället för att ha en gammal sunkig t-shirt, för liten sportbh och byxor med hål i 😉

Svara
Cecilia Thapper 4 mars, 2013 - 21:20

Vilken tävling!!!
Jag fick för 7 månader sen min tredje flicka, en Issie! Med en vardag som är full hela tiden är det svårt att få till träningen.. Jobbar också heltid i hemmet med min äldsta dotter som assistent. Men nu måste jag komma i gång. Barnen ska få ha en mamma som orkar och blir gladare av just att få röra på sig. Är det nått som skulle motivera mig ännu mera är det dessa underbara träningskläder.
Håller alla mina tummar och tår/// Cissi

Svara
Emma 4 mars, 2013 - 21:19

Det här vore toppen att vinna! Hade verkligen behövt nya löparkläder då mina börjar bli lite väl slitna efter höstens/vinterns alla pass! Dessutom var de skitsnygga rent ut sagt! Skulle bli så glad! 🙂

Svara
Nina 4 mars, 2013 - 21:16

Detta kan äntligen få mig att våga ta steget och skaffa mig träningskort och även komma ut mer, försöker köra pw 2-3ggr i veckan i mina, kämpar med mina kilon och motivationen, jag är inte den lyckligt lottade som kan köpa mig saker hur som förtidspensionär :/

Svara
AnnikaS 4 mars, 2013 - 21:16

Efter ett helt liv utan att ens sprungit en meter, bestämde jag mig en dag – jag vill lära mig springa, jag vill springa maraton året jag fyller 40. Så vid 37 års ålder tog jag mina första stapplande steg med hjälp av en app. I ur och skur 3 gånger i veckan ökade jag mina distanser. Efter några månader var jag uppe i 5km. Nu följer dubbling av sträckan fram till 40-årsdagen. Att ens komma så här långt har varit en kamp och nästintill omöjligt att föreställa mig. Med en bakgrund av astma och mobbing i barndomen svor jag att aldrig utsätta mig för sådant, men nu håller jag på bevisa för mig själv och alla, att man föds inte till något, man blir något, och man kan själv välja vad. Jag ska bli en maratonlöpare.

Svara
Sabina 4 mars, 2013 - 21:15

Tränat 2-4 gånger i veckan i ca 5 månader nu och börjar nu tappa motivationen lite och skulle behöva lite pepp. Detta hade peppat mig rejält, hoppas, hoppas!!!! Funderar dessutom på att börja jogga nu när vädret tillåter så detta hade varit välbehövligt =D

Svara
Malin 4 mars, 2013 - 21:12

Åh! Precis kommit igång efter barn nummer två! Tränar med Olga Rönnberg och mammafitness. En vårboost med nya kläder hade veregkiigen piggat upp!
Gillat!
Kram

Svara
Sanna Pettersson 4 mars, 2013 - 21:11

Ahhh dessa klader skulle piffa upp min vardag pa gymmet och pa mina klasser. Jag alskar att fa trana i nya och frascha klader! Lite farg till varen kanns helt ratt! Tack for en super bra blogg!
Sanna

Svara
Linda 4 mars, 2013 - 21:07

Dags att ta tag i träningen igen och vad gör träningen roligare än snygga träningskläder 😉

Svara
Susanne 4 mars, 2013 - 21:06

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna detta snygga set!
Jag har varit dålig på att röra mig det senaste halvåret mest bara legat och snusat på min nyföddes bebisdoft. Men nu jäklar måste jag tagga till, i juni har jag anmält mig till vårruset. Och jag har inte sprungit en meter i mitt liv, skulle bli lite mer taggad att ta mig ut med snygga träningsläger! 😉

Svara
Karin 4 mars, 2013 - 21:01

Träningen är min egentid, när jag bara ansvarar för min hälsa och välmående.varken barn, hus, äktenskap eller vardagsbestyr får störa. Har prioriterat detta senaste året och börjar nu komma i bättre form än någonsin. Men kläderna slits i rask takt. Har klämt på ett par röhnisch anti shake men inte haft råd. Skulle vara superkul att vinna

Svara
Lena 4 mars, 2013 - 20:56

För första gången i mitt liv sprang jag i fredags 2,5 km i sträck!! Detta efter att gått ner ca 10 kg genom att leva LCHF och naturligtvis för att träningen blivit en del av mitt liv. Blev jättepeppad att de funkade så nu ska jag jobba vidare med löpningen, hoppas bara att mina knän håller. Och självklart så skulle det vara särskilt motiverande att få ha lite snygga träningskläder från Rönisch också!
Din sida (och inte minst din bok) är en fantastisk inspirationskälla!

Svara
Kate 4 mars, 2013 - 20:53

För att just idag har jag tagit tag i min lchf-diet och börjat powerwalka igen efter ett lååååångt uppehåll. Och så dyker löparkitet från Rönisch upp här på din sida…det måste vara ett tecken. Snart är jag i löpartagen igen!

Svara
Marie Johansson 4 mars, 2013 - 20:45

Pepp-pepp-pepp! Det är ju det som behövs – funktionella träningsläger i vårens modefärg. Klart jag vill springa i de kläderna. Tack också för en härlig blogg.

Svara
Annelie 4 mars, 2013 - 20:40

När jag och min bror slog vad i december om att springa Göteborgsvarvet så tyckte jag det lät som en såå bra idé. Idag är jag inte lika pepp tyvärr! Det tar fortfarande emot förvånadsvärt mycket varje gång jag snörar på skorna. Det har varit en slitsam vinter, både för kropp och själv men framför allt att både skorna och löparbrallorna sjunger på sista versen. Air Conditon brukar jag kalla det där hålet där mina trosor sticker ut där bak. Men det är inte lätt att leva som student, det är svårt att få pengarna att räcka till. Att mitt i allt köpa en helt ny löparoutfit finns inte på kartan. MEN jag skulle verkligen såå behöva den där extra pushen och extra peppen för att orka mig ut i spåret igen. För den där vadslagningen med brorsan – den ska jag banne mig vinna! Hade ju såklart underlättat med en liten push från Röhnisch!

Svara
Therese 4 mars, 2013 - 20:39

Efter 4 års mammaledighet ska jag om ca 2 månader tillbaka till mitt jobb.
Kruxet är att jag ska komma i min uniform… Jag vägrar att beställa en större!!!
Om några få kilo är jag där… Med dem kläderna blir det roligare!

Svara
Nettann 4 mars, 2013 - 20:34

Hej :o)….. jag kommer verkligen inte igång. Alla tjatar och försöker puscha mig (blir lite tvärtemot och vill bestämma själv) men det är svårt att börja även om jag vet att det blir kul bara man kommit iväg första gången. Med denna snygga träningsoutfit skulle jag kanske kunna motivera mig att komma igång igen :o)…….

Svara
Anna 4 mars, 2013 - 20:30

Efter en lång mörk tid har jag nu åter hittat tillbaka till glädjen i livet genom träningen så denna träningsoutfit skulle verkligen sätta pricken över i:t!
Bara för att jag är värd det!
Kram // Anna

Svara
Ria Nilsson 4 mars, 2013 - 20:22

Har aldrig riktigt kommit igång med löpningen 🙁 men med dom snygga kläderna skulle det ju gå så mycket enklare o komma igång ordentligt 🙂 håller tummar o tår 😉

Svara
Josefin 4 mars, 2013 - 20:20

Åter igen en grym tävling!
Jag skulle verkligen behöva en ny uppsättning eftersom mina tränings/löparkläder blivit ca 2 stl för stora sedan jag började hänga på din sida och laga fantastiskt god och hälsosam mat. Så istället för att investera i nya kläder så har pengarna lagts på kvalitetsmat. Inte så dumt val ändå men nu är det äntligen löparväder och då behövs nya löparkläder 🙂

Svara
Maria 4 mars, 2013 - 20:18

Ser att jag inte är ensam om att gilla dom snygga träningskläderna :-). Har sedan 1 Januari börjat äta Lchf och mår så bra. Nu är det dags att ta tag i träningen som pga knäskada legat nere. Började med att springa/gå en gång i veckan och springer nu hela rundan utan att gå. Har lagt till ett träningspass till, men nu börjar det bli motigt, vill vara i den träningsformen jag var innan knäskadan o tror att lite snygga kläder kan få mej lite snabbare dit, om inte annat så kommer jag att se snyggare ut på vägen dit :-). Hälsningar Maria

Svara
Maria 4 mars, 2013 - 20:16

Mitt nya träningsliv och i Rönnisch gör det nya livet komplett. Sedan 1 jan har jag tränat 52 pass. Det vill jag fira i ny outfit!! Kram!

Svara
Karin 4 mars, 2013 - 20:16

Hejsan! Löpning är inte min starka sida men Power Walkar gärna. Detta fina set skulle kunna ändra på detta…. Anti-shake mm skulle bidra till att det inte känns som man lufsar fram i spåret…. En vikt nedgång med Lchf har bidragit till att jag behöver lite nya kläder eftersom det gamla inte passar längre. Ett nytt set skulle bidra till min motivation att lyckas med de sista kilona oxå. Hoppas nu på lite tur så fixar allt sig…. Kramar Karin

Svara
Carin Bergsten 4 mars, 2013 - 20:13

Det här setet skulle passa mig, jag som aldrig löptränat förut har nu under vintern sprungit på mitt löpband och är nu riktigt sugen på skogen!

Svara
Sarah Ellmin 4 mars, 2013 - 20:13

Hejsan! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna detta fina set med löparkläder eftersom jag längtar ut i löparspåret igen efter vintern! Försöker ta hand mer om mig själv och min hälsa, men det är ibland lite svårt att prioritera när man har så mycket annat på gång! Tack för en bra blogg som inspirerar mig varje dag!

Svara
Anna 4 mars, 2013 - 20:12

Jag har precis gått ner 35 kg. Ägnat vintern åt skidåkning som motion. Jag har aldrig sprungit i hela mitt liv pga min övervikt och en opererad fot. Till våren skulle jag gärna vilja prova och springa. Då måste jag ju ha nått att sätta på mig, annars skulle det skapa stora tidningsrubriker i lokalblaskan 😉

Svara
Karin 4 mars, 2013 - 20:10

Hej där!
Vore grymt med nåt nytt och fräscht så man känner sig ny och fräsch att entra joggingspåret igen 🙂 Trött föräldraledig tvåbarnsmor skulle uppskatta att få något fint till bara MIG 🙂 Vore guld!
Kram och hej

Svara
Pilla* 4 mars, 2013 - 20:04

oj vilken kick med snygga kläder nu när det är dax för löpning i spåret! snygga funktionella löpkläder, bra musik i lurarna och våren! får fart på mig och säkert massa andra!!!!

Svara
Anna nyström 4 mars, 2013 - 20:02

Behöver verkligen nya träningskläder, alla jag har nu är gamla, noppiga och inte ett dugg snygga!

Svara
Sofi 4 mars, 2013 - 20:00

Såå snyggt och har precis gått o tittat på den jackan, men tänkt att näe, det går bra med den GAMLA jag har.
Men vore toppen å vinna detta set, vilken lycka!

Svara
Sara 4 mars, 2013 - 19:57

Snyggt!!! Jag har under vintern tränat på löpbandet för att när våren når Norrland ska jag vara beredd. Detta snygga träningsset skulle sitta fint när jag ska ut å springa!! Kram Sara

Svara
Josephine 4 mars, 2013 - 19:57

Hej!
Är en relativt ung tjej (22år) som länge kämpat med övervikt. Efter att jag börjat träna har nu några kilon börjat försvinna men så gör även motivationen stundtals. Ett mål har alltid varit att ge mig ut å springa, men har alltid varit lite för tungt. Lite nya träningskläder vore bra för att öka motivationen, då studentkassan för tillfället inte räcker till annat än litteratur.

Svara
Jessica Hellström 4 mars, 2013 - 19:55

Vårruset har jag sprungit i ett antal år – i år ska jag utmana mig själv genom att
springa Tjejmilen! Så detta fantastiska Röhnisch kit vore toppen att få lufta i löparspåret i vår och sommar!
Gillar och delar på facebook!

Svara
cecilia gyllin 4 mars, 2013 - 19:55

Hade varit super peppande med nya träningskläder…

Svara
Angelica Gahm 4 mars, 2013 - 19:49

Tvåbarns morsa som man är är det inte lätt att hinna med att träna men ut och springa en vända i skogen när snön försvunnit har jag tänkt. Lite nya snygga kläder skulle behövas för lite inspiration 🙂

Svara
Annah 4 mars, 2013 - 19:44

Jag skall på en vecka rehabilitering i april, och då vore härligt att åtminstone få glänsa i nya träningskläder.

Svara
Elisabeth 4 mars, 2013 - 19:44

Cyklade alltid till jobbet innan jag blev uppsagd för tre år sedan, den vardagliga motionen har jag saknat, och det börjar märkas på kroppen nu! Så med dessa fina träningskläder så hade träningen blivit lite roligare!

Svara
Carola L 4 mars, 2013 - 19:42

Jag vill inte vinna detta till mig själv utan till min 15-åriga dotter, När hon var 6 år (faktiskt var det 9 år sedan igår) fastnade hon i skidliften och bröt lårbenshalsen. Sedan dess har hon plågats av smärtor i höften (skadat muskelfäste) förr året genomförde hon sitt första triathlon 500m simning, 2 mil cykling och 5 km löpning endast 14,5 år gammal. Hon vann inte utan kom bland de sistapå 1h och 45 minuter, i år ska hon göra ett nytt försök och har som mål att komma under 1h och 30 minuter.
http://mammamuh.blogg.se/2012/august/lojliga-familjen-goes-umea-triathlon-part-2.html
Det vore så roligt att få överraska henne med nya löparkläder!

Svara
Erika 4 mars, 2013 - 19:42

Efter dubbla slemsäcksinflammationer i fötterna, långvarig influensa och en inställd Tjejvasa pga feber vill jag så gärna komma igång igen. Och åhhhhh vad jag blir peppad av så snygga löparkläder. Vill gärna susa fram i dem, nåja lunka i alla fall;-)
Tack för all inspiration!

Svara
Anneli Kulhanek 4 mars, 2013 - 19:42

Å jag skulle bli jätteglad om jag vann. Jag har ätit Lchf ett år nu genom att följa din blogg kostdoktorns blogg Anna halen mfl. Har också köpt mig ett lass lchf kokböcker givetvis även din ;-). Det har gjort att jag tappat CM över hela kroppen mår mycket bättre av min IBS men också fått ork att börja träna. Isomras fram till vintern och snön kom sprang och gick jag PW när snön kom blev det ett gymkort. Mina träningskläder som ska sitta tight sitter nu som fladder på kroppen så jag behöver verkligen ett nytt set så jag kan ge mig ut i spåret igen nu till våren. Kram och tack för all inspiration du ger ❤

Svara
Elin Andersson 4 mars, 2013 - 19:40

Jag skulle jättegärna vilja vinna. Har precis kommit tillbaka till löpningen efter ett knä som inte varit på min sida dom senaste månaderna. Så nu kan jag äntligen springa och njuta. Så en ny träningsoutfit vore ju inte helt dumt! 🙂
Måste också säga att jag gillar din blogg!
Elin

Svara
Malin 4 mars, 2013 - 19:39

Knäskada, fotledsoperation och +20 (gravid-)kilon ger inte direkt de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv, men efter drygt ett halvår med LCHF och idog träning är jag nu på gång. -15 kilo lättare klarar jag nu fyra kilometer i löpspåret. Det största problemet – löptightsen har blivit för stora! Tänk om jag fick kuta runt i denna vrålsnygga stass istället! 🙂

Svara
Kicki 4 mars, 2013 - 19:39

Snart är det vår och då jag förslår, att ett rönisch runningkit få vinna så jag i hälsingeskogarna kan springa.

Svara
Ann 4 mars, 2013 - 19:36

Men ÅH! Jag som bor i samma gamla löparkläder behöver verkligen nya! Mina skulle verkligen komma till användning då jag löptränar minst 3ggr/veckan. De skulle garanterat INTE hamna i någon garderob tillsamman med brutna träningslöften 😉

Svara
carina nyman 4 mars, 2013 - 19:30

skulle bli så glad om jag vann

Svara
Jennie Wikström 4 mars, 2013 - 19:26

Vill ju självklart vara med och tävla om detta. Började springa igen förra hösten som ett komplement till LCHF-kosten. Känslan var att det gick bättre och bättre hela tiden. Målet var att lägga 50 kr varje gång i en spargris för att slutligen köpa ett par Röhnischbyxor. Tyvärr blev det väl ej så många turer att jag fick ihop pengar till dessa byxor som jag så gärna vill ha. Hoppas på bättre tur denna gång

Svara
Nina ojala 4 mars, 2013 - 19:22

Vore riktigt nice med fräscha träningskläder till våren , då allt annat börjar bli för stort;)

Svara
Linda 4 mars, 2013 - 19:21

Inser ju att chansen är liten då så många har så bra motiveringar…MEN skam den som ger sig utan att försöka!
Då jag har köpstopp för dålig ekonomi efter jul, skulle vinsten av detta set vara mer än kul! Jag skulle definitivt bli snyggast i spåret med Röhnish på låret och kanske kuta vårruset snabbare än förra året!
StlM önskar jag om jag vinner. Tack för härlig blogg:)

Svara
Sandra 4 mars, 2013 - 19:21

Om jag skulle få turen att vinna detta så skulle jag våga mig ut i träningsspåret. Vill gärna komma igång med träningen men har absolut inte råd att köpa ”träningskläder” eftersom alla mina pengar går till att försörja mina små pojkar. Jag pluggar för tillfället..

Svara
Camilla 4 mars, 2013 - 19:15

WOW OM jag vinner detta så LOVAR jag börja springa. Ja som du förstår är inte det min starka sida. Men så här på våren brukar jag känna lite lust att börja röra på mig. Och med detta runningset kan man ju inte låta bli att börja eller hur ? Bor på landet så dom få gånger jag försöker börja har jag ofta bara några gamla avlagda kläder på mig, tror att om jag skulle vinna dessa snygga kläder så skulle motivationen hållas uppe lite längre, kanske skulle även jag kunna bli en ”sån där som bara MÅSTE
springa jämnt”

Svara
Maria 4 mars, 2013 - 19:14

Då jag sakta men säkert börjar bli fri (med hjälp av akupunktur, laser & stötvågor) från mina benhinneproblem som jag haft sen i somras & löparpassionen fortfarande finns kvar, särskilt nu när vårkänslorna börjar komma skulle jag verkligen behöva ett bra löparställ. Med dessa kläder i spåret kan väl inget gå fel .. 🙂

Svara
Hanna 4 mars, 2013 - 19:03

Fantastiskt fint set! Som nybliven mamma på föräldrapenning kan jag bara snegla på härliga nya träningskläder. Försöker komma tillbaka till formen och distanserna jag hade innan jag blev gravid och nya träningskläder ger alltid en bra peppkänsla. Vore fantastiskt kul att vinna de här snygga plaggen!

Svara
Karin 4 mars, 2013 - 19:01

Vårkänslor i löparspåret och nytändning mentalt! Det tycker jag att det fina setet från Röhnisch utstrålar. Efter skada i knäet är jag nu på gång igen. Nya träningskläder skulle lysa upp både omgivning och mig!

Svara
Sofia 4 mars, 2013 - 18:57

Hej! Med en tung start på året med många motgångar har jag med hjälp av LCHF och löpning äntligen fått lite balans i livet; blivit kvitt diverse ätstörningar och hittat motivationen och viljan till regelbunden träning. Jag är fruktansvärt stolt över att jag lyckats få ihop detta samtidigt som jag pluggar på heltid och jobbar extra. Och det bästa av allt – jag äter hälsosamt och tränar HELT utan tvång! Jag gör det för att jag vill, inte för att jag måste! I vår siktar jag på att springa Blodomloppet i Malmö för att sprida budskapet om hur viktigt blodgivning är, och såklart för motionens skull. Detta set från Rönisch skulle göra mig ännu lite snabbare, lite snyggare och lite mer motiverad i Helsingborgs löpspår!

Svara
therese andersson 4 mars, 2013 - 18:48

Håller tummarna att jag vinner detta ursnygga set. Vill så gärna tycka om att löpträna men med detta snygga set kanske dem kollar på kläderna istället för att höra mitt stönande och stånkande 😉 är ju så tråkigt att löpträna men har ju slagit vad med en tjej på jobb att jag ska springa hela vårruset och inte gå, så då är det väl dags att masa sig ut i spåret…
Ps. Älskar ditt kesobröd btw, precis käkat det…
Ha det gott!

Svara
gabriella normark 4 mars, 2013 - 18:43

vill vinna just för att det är MYCKET roligare att träna när man har fina kläder att springa i <3
Just därför bara….sen var de ju så snygga o skulle aldrig kunna kosta på mig dem, barnen går ju alltid före…….synd men det är ju min vardag =)

Svara
Julia Gustafsson 4 mars, 2013 - 18:38

Hej!
Jag är en 18-åring som för ett halvårsedan började ett nytt liv med bra mat och mycket träning. Nu har jag gått ned 7kg och är nöjd med min kropp. Däremot har jag fortfarande mycket fysiskt att utveckla. När jag började träna var jag så rädd för misslyckande och hade så lågt självförtroende att jag inte sov på två veckor innan skolans löptest. Nu börjar jag nästan kunna njuta av att stå på löpbandet (såhär under vintern). Men några löparkläder för utomhusbruk äger jag inte, och vad är mer motiverande än nya kläder? Det vore så kul att få en spark i baken så att jag kan nå mitt mål första mål – att springa en mil på en timma. Kramar.

Svara
Sara Engstrand 4 mars, 2013 - 18:33

Efter en stor svacka förra året som resulterade i flera kilos plus har jag nu äntligen haft orken och motivationen att ta tag i mig själv! Tycker att kosten och träningen flyter på bra just nu! Efter att ha gått ner 7.4kg sen 2 januari skulle det vara härligt med en liten belöning i form av nya, snygga och sköna träningskläder!

Svara
Elisabeth JonssonSjöberg 4 mars, 2013 - 18:32

18 kg viktnedgång med lchf gav mig självförtroende till att börja på gym. Men nu vill jag mer!! Jag vill bli löparbiten!! Och alla vet ju att det är mycket roligare med träning när man har fiiiina kläder! =)))

Svara
Annah 4 mars, 2013 - 18:16

Det skulle verkligen vara härligt att skina ute på träningen nu när jag insett att jag behöver löpträna igen för att kunna springa malmömilen i sommar.

Svara
Anna 4 mars, 2013 - 18:15

Jag vill självklart också vinna detta otroligt fina set, den corallfärgade jackan är ju huuuur snygg som helst 🙂 Skulle vara så härligt att få springa runt i detta och bli lite peppad nu till våren. Tack för all din inspiration!

Svara
Annelie Håkanson 4 mars, 2013 - 18:14

Det vore toppen att vinna detta snygga träningsset eftersom jag måste börja röra mej lite mer. att dessutom göra det i snygga kläder gör ju det desto roligare. Håller tummarna!

Svara
Elin M 4 mars, 2013 - 18:13

Åhh! Jag vill verkligen vinna dessa snygga kläder. Har kört lchf i ca 6 veckor nu och mår bättre än någonsin. Jag har som mål att köra blodomloppet i sommar och behöver träna en hel del om jag ska klara det. Med detta kit skulle det bli såå mycket roligare att träna:) Ps du är så sjukt motiverande.

Svara
Gitte 4 mars, 2013 - 18:11

Jag skulle vilja vinna setet, för att kunna ha det på mig när jag nu ska träna inför vårruset, som jag under ett svagt ögonblick lovade min kollega att hänga med på. Kanske ska tillägga att jag aldrig har sprungit i hela mitt liv, så för mig är detta en ordentlig utmaning!

Svara
carina nyman 4 mars, 2013 - 18:07

vill gärna vinna det fina träningskläderna

Svara
Tolsso 4 mars, 2013 - 18:05

Skulle så gärna vilja uppmuntra min fru med detta snygga träningskit! Hon kämpar på med träningen och kosten och är så himla duktig. Inte för att det spelar någon större roll, men jag tror att det skulle kännas skönt med riktigt snygga och funktionella kläder. Belöning, uppmuntran, egokänsla kan nog inte vara fel.

Svara
Annica 4 mars, 2013 - 18:01

Inuti är jag skuttande och sprudlande, men min kropp har blivit alldeles för stor! Jag har just börjat vända trenden med LCHF-tänk. Helst vill jag bara idiotspringa av glädje över livet, men får behärska det för att inte skada mig! Promenader kräver ju också piffiga kläder! Kram och tack för all inspiration//

Svara
Rebecca 4 mars, 2013 - 18:00

Hej!
Jag hatar verkligen att springa, och då menar jag hatar… jag flåsar redan efter två lyktstolpar, känner blodsmaken i munnen o sus i öronen…och undrar VARFÖR man utsätter sig för sådant här? Ja, anledningen är den att jag måste:) Efter fyra missfall har kroppen lagt på sig lite för många extra kilon som nu ska väck! Min motivation är mitt bröllop i augusti:) Så fort det tar emot så framanar jag bilden av mig själv i bröllopsklänningen o då jäklar kan jag springa! En så här otroligt snygg outfit skulle liva upp hela upplevelsen och kanske, kanske kan jag tycka att det är lite roligt också:)

Svara
Sara 4 mars, 2013 - 17:55

Såå fina löparkläder! Jag har precis kommit igång med min träning efter ett väldigt långt uppehåll och är så himla sugen på att komma igång med powerwalks och löpning nu när det är så fint väder! Tyvärr (ur ekonomisk synpunkt) är jag student och pengarna räcker helt enkelt inte till nya fina träningskläder hur jag än prioriterar. Dessutom ska jag åka till Mexiko som utbytesstudent till hösten, vilket innebär att dit ska det sparas plus att jag såklart vill vara slank och snygg när jag åker dit!
Kram och tack för en jättebra blogg och underbar kokbok!

Svara
Jenny 4 mars, 2013 - 17:47

I juni kommer vårt andra barn, och det skulle vara en jättehärlig morot att se det där fina träningsstället framför mig när jag ska komma tillbaka till min vanliga kropp igen – genom träning, bra mat och inspiration från dig! Men jag förstår om det inte blir jag som får det, fantastiskt roligt att du får så stor respons från dina läsare! Grattis till en jättebra blogg och cred för det jobb du lägger ner på den!

Svara
cissi 4 mars, 2013 - 17:45

Hej!
Jag följer din sida och jag tycker den är kanon och jag får mycket matinspiration!
Jag älskar att träna, det är min stora hobby här i livet! För snart två år sedan skadade jag mig i m7tt ben, jag fick en stressfraktur i skenbenet (en spricka i benet) och jag kunde inte springa längre, ja jag kunde knappt stödj på benet ett tag efter skadan!
Nu har jag börjat springa igen, jag kan inte springa så många pass i veckan som jag vill, men iallafall ett, men det gör fortfaranee ont.
Detta tränings set skulle få mig att må så mycket bättre och få ny kraft å att inte ge upp hoppet om att kunna springa obegränasat igen.
Mvh cissi

Svara
Johanna 4 mars, 2013 - 17:27

Alla mina vänner är hurtbullar som löper och gör klassikern och har sig. Nu har de lyckas peppa mig till att springa midnattsloppet, jag som aldrig har tänkt tanken att bli en löpare i hela mitt liv och med det här settet skulle jag inte bara bli mer motiverad jag skulle känna mig nästan lika cool som mina imponerande hurtbulle vänner också!

Svara
SaraH 4 mars, 2013 - 17:20

Mina nuvarande träningskläder sjunger verkligen på sista versen, men pga en termin fylld med ny kurslitteratur så har jag tyvärr fått prioritera bort träningskläder för böcker. Med lite nya träningskläder så tror jag nog att jag kan få igång de där löpturerna jag intalar mig själv att jag ska ta 3 gånger i veckan. Så där snygga kläder är ju till för att visas upp, inte för att ligga och skräpa i någon mörk garderob!

Svara
Tjoddan 4 mars, 2013 - 17:12

Jag fick blodat tand för löpning, som jag alltid hatat tidigare, efter att jag började med LCHF. Förra året sprang jag tjejmilen, i år vill jag springa mer och snabbare och med dessa snygga kläderna kommer jag garanterat springa som en gudinna:)

Svara
Sandra - Fru Bogren 4 mars, 2013 - 17:12

Åhh, vilket fint set! Jag är en löparfrälst tjej som skulle bli oerhört glad över ett nytt set! Jag började springa mer regelbundet för 3 år sedan och tränar nu inför mitt andra Göteborgsvarv, målet är att komma under 2 timmar 🙂 När jag började springa orkade jag 5 km och nu springer jag cirka 3 mil i veckan, allt går med lite vilja! Jag hoppas även kunna inspirera fler att ta tag i sin träning via min blogg, kika gärna in!
Kram Sandra

Svara
Jennie 4 mars, 2013 - 17:08

Vilken läcker outfit! Eftersom året börjat så uruselt, med sjukdomar och dödsfall i min omgivning, inser jag alltmer vikten av att prioritera hälsan… Har alltid fått en energiboost av snygga träningskläder så dessa skulle verkligen peppa mig att komma igång med träningen!

Svara
Marie Åstedt 4 mars, 2013 - 17:07

För ett år sedan köpte jag mitt första löparställ. Sprang tjejmilen 2012 och insåg efter det att för att lyckas bättre krävdes mer. Så målet sattes upp. 12 kg skulle bort på 12 månader och jag ska komma i mål under 60 min i tjejmilen 2013. Nu har halva tiden gått och det går bra. 7 kg har försvunnit vilket innebär att nu passar inte mina löparkläder mer. Är i stort behov av att köpa nya så dök detta upp. Att det sedan är det bästa märket av de alla är en underbar bonus. Nu håller jag tummarna och hoppas. / tackade bra kläder !!

Svara
Jenny 4 mars, 2013 - 17:04

Det hade varit underbart att starta löpsäsongen med dessa nya härliga kläder och jag älskar verkligen färgen på jackan! Min favvo!!

Svara
Cassie 4 mars, 2013 - 17:03

Hej! Jag började med LCHF (striktare lchf) i januari och har funkat jättebra! Har planerat att springa 10K på öland i sommar och detta kitet hade varit perfekt för mig! Dags att börja träna inför loppet och detta är den perfekta motivationen tycker jag 🙂

Svara
Evelina 4 mars, 2013 - 17:02

Chansen är väl liten bland så här många kommentarer men ”plötsligt händer det” kanske 😉 Jag skulle vilja ha denna snygga outfit för hur ytligt det än må vara så är det faktiskt så mycket lättare att motivera sig att komma ut om man har något snyggt att sätta på sig, och ut ska jag. Längtar efter lite ljusare kvällar och barmark så man kan komma igång ordentligt igen.

Svara
Ylva 4 mars, 2013 - 16:57

För att jag fortfarande ser ut som i gympan på högstadiet när jag är ute och springer – mjukisbyxor och bomulls-t-tröja med reklamtryck. Inte så inspirerande och uruselt när det regnar. En riktig motivationsboost vore att piffa upp garderoben med det här!

Svara
Milla 4 mars, 2013 - 16:57

Åh vad snyggt. Vill gärna vinna då jag nu lyckats gått ner hälften av min övervikt och 11 cm i midjan, börjar mina kläder vara storaså det vore superkul med något nytt och snyggt att ta på sig när jag tränar.

Svara
Jennie H Jansson 4 mars, 2013 - 16:53

Skulle ju vara toppenkul med något snyggt att ha på sig när man är ute istället för alldeles för stora sweat brallor, en gammal underställströja och en ännu äldre jacka (inköpt 1997).

Svara
Christina Berglund 4 mars, 2013 - 16:37

Har varit överviktig hela mitt liv men har bestämt mig att äntligen ta tag i det hela. Har på nästan 6 månader gått ner 19 kilo med lchf. Jag är en både piggare och gladare mamma :-). Har anmält mig till Vårruset i maj och tänkte börja springa när isen släppt. Dessa kläder vore en fantastisk morot för att fortsätta viktraset och motionera mot ett lättare liv.
Håller tummarna!!!
Hälsningar från en hoppfull Christina

Svara
caroline 4 mars, 2013 - 16:28

WOW vad snygga! ut med de gamla slitna (ÄNTLIGEN) för stora kläderna och in med lite fräsht vårigt! Vilken egoboost att få vinna underbara träningskläder att ha både i löparspåret och på gymmet:)

Svara
Mira 4 mars, 2013 - 16:26

Är en levnadsglad tjej som tyvärr går i dialys 5 dgr/veckan. Står i kö för att få en ny njure. Mina förutsättningar förbättras oerhört mycket om jag är i form den dagen då jag får en njure. Därför ser jag till att komma iväg och springa flera ggr i veckan och då skulle det passa perfekt med en snygg outfit. För den jag har idag är inte så värst charmig, ett par lösa mysbrallor, ett linne och munkjacka över. Så det vore verkligen härligt att få känna sig fin när man ger sig ut i spåret, så nu hoppas jag på tur :

Svara
Kicki Bäckman 4 mars, 2013 - 16:22

Jag och min dotter kör lchf tillsammans, skulle ge detta till henne så hon e snygg på gymmet och skol- gymnastiken 🙂

Svara
Mia Adolfsson 4 mars, 2013 - 16:22

Jag skickade efter ”Functional training” efs hemmaträning passar mig men efter tjejmilen förra året fick jag en muskelbristning i vaden som hela tiden går upp….vila och promenader är jag rekommenderad så då tänkte jag att det är lättare att komma ut i en ny outfit! Man blir ju såå mycket piggare så nu hoppas jag på tur!!! Kram

Svara
Anneli Eriksson 4 mars, 2013 - 16:22

meeeeen ååååååhh vilken tjusig outfit att springa runt på gatorna och i spåret med när vintern börjar försvinna. Och jag som fyller år på lördag 🙂 vilken bra present det skulle bli. Tack för bra och inspirerande mattips!!

Svara
Ida 4 mars, 2013 - 16:15

Hej Åse,
I augusti ska jag springa midnattsloppet och kommer snart att börja hårdträna till det. Jag kör sedan 1,5 år tillbaka lchf-kost och ,år så bra. Jag har även använt din bok mycket 🙂 Jag skulle bli otroligt glad och extra peppad att träna i nya fina Rönisch-kläder.
Mvh
Ida

Svara
Catarina 4 mars, 2013 - 16:11

I augusti 2012 körde jag igång med lchf. Min kropp var seg, det tog 11 veckor innan första kilot lossnade, men jag härdade ut ändå eftersom jag mådde så bra av kosten. Idag har jag gått ner 11 kg och har dessutom börjat träna kontinuerligt sen september, första gången i mitt liv jag lyckats hålla i mitt ”nya liv” så länge. Ännu längre ska det bli och jag skulle dessutom känna mig snygg i dessa kläder!!!

Svara
Jessica- pluggande skåning med hjärtat i Tyskland 4 mars, 2013 - 16:10

Hej Åse! Jag skulle verkligen b e h ö v a det där runningkitet för kunna bli en snabbis till sommaren och nå min målvikt på samma gång. LCHF har hjälpt mig av med 24 kg och nu väntar nästan tio till innan jag drar på mig bikinin och njuter av sommaren. Tack för en fin blogg också! Kram från Malmö

Svara
Maria F 4 mars, 2013 - 16:07

Fick en start i Sthlm halvmarathon i födelsedsgspresent. Det skulle sitta fint med lite snygga löparkläder i vår när jag benen ska få några mil i sig.

Svara
Amanda M 4 mars, 2013 - 16:06

Hej! Förra veckan åkte jag 9 mil längdskidor på Vasaloppets Öppet Spår, något som inte skulle varit möjligt för ett år sedan. Under detta år har jag kört LCHF och gått ned 15 kg samtidigt som jag tränat både löpning och skidåkning och blivit starkare, piggare och gladare än någonsin! Nu behöver jag lite pepp för att hålla uppe träningsmotivationen när snön smälter och dessa fina kläder skulle verkligen göra susen, kanske blir mitt nästa mål då något motionslopp i löpning.. 🙂 Tack för en fin bligg och många grymma recept!
Mvh /// Amanda M

Svara
Carolin 4 mars, 2013 - 16:01

Varför ska jag vinna? Jag kämpar förmodligen lika hårt som alla andra med både vikt, träning och att ständigt hålla skenet uppe genom att vara ”duktig” på allt. Varför ska jag vinna? Ja, varför inte? =)

Svara
Louise 4 mars, 2013 - 16:00

Idag lyser vårsolen och hoppet om att mörkrets tid är över börjar spira i var och varannan frusen skandinavisk själ.Mungiporna går uppåt. Vinterbleka näsor sticker fram och suktar efter några stålar sol. Jag ska ut och springa idag efter jobbet, träningsväskan är packad och det spritter i benen. Eller nja, spritter är väl att ta i men en liten myra finns nog där inne i benet iaf! Klyschans klyscha är sann – träning och hälsosam (LCHF-kost) gör dig piggare och du är värd att bry dig om dig sjäv! Unna dig det! Ge det till dig själv & andra. En gladare, piggare och bättre version av dig själv! Det är den bästa gåva du kan ge och få!

Svara
Marie Johansson 4 mars, 2013 - 15:59

Det finns få saker som är så bra för löparmotivationen som nya snygga och funktionella kläder! Jag skulle med glädje sprinta runt i dessa.

Svara
Maja 4 mars, 2013 - 15:45

Ska för första gången springa tjejmilen i höst med några av mina kollegor. Jag gillar i vanliga fall inte att springa men måste såklart börja kontinuerligt nu i vår för att kunna ta mig runt. Det här snygga kittet skulle verkligen motivera mig till att ge mig ut i spåret.

Svara
Liza Casparsson 4 mars, 2013 - 15:43

Efter att ha varit mammalesig och bara myst i tio månader har jag nu börjat ta tag i mig själv igen, målet är att tappa nästan 30 kilo och orka springa iallafall ett varv runt byn, dvs 3 km. Idag klarar jag inte ens en! Snygga löparkläder gör det inte lättare att träna, mendet vore sjukt kul att vinna 🙂

Svara
Sofia 4 mars, 2013 - 15:42

I höstas blev jag gravid med mitt andra barn, och nästan direkt märkte jag att kroppen inte orkade. Ryggont, benvärk och foglossning. Jag var helt slut! På juldagen fick jag tyvärr missfall, och när jag kunde börja träna igen bestämde jag mig för att innan jag blir med barn igen ska jag träna upp kroppen – så den kanske mår lite bättre om jag blir med barn igen. Lite nya träningskläder såhär på vårkanten vore toppen, vilken pepp det skulle vara att få börja springa ute i vår i superfräscha kläder! Hoppas på tur, har gillat på fb (både inlägget och röhnisch)

Svara
Elenore 4 mars, 2013 - 15:33

Å dessa vill jag verkligen vinna! Jag måste säga upp mitt gymkort så dessa skulle inte kunna komma lägligare! Hoppas hoppas…

Svara
Marie Sjögren 4 mars, 2013 - 15:30

Med hjälp av LCHF och träning har jag gått ner 7 kg sen 1/1. Mina gamla träningskläder börjar bli lite slitna, så det hade varit trevligt med lite nya och fräscha. 🙂

Svara
Julia 4 mars, 2013 - 15:23

Jag började med LCHF i juli 2012, sedan kom jag igång med träningen i september 2012. De senaste tre veckorna har jag dragits med låg motivation gällande träningen och dessutom en handled som bråkar. Därför har jag nu köpt ett par barfotaskor för att utmana mig själv med något. Det vore ju ett perfekt komplement till de nya skorna att även få dra på sig en ny och SUPERSNYGG löparoutfit. Då kanske jag kan lura hjärnan till att tro att jag redan kan springa 10 km utan att det är jobbigt?

Svara
Stina Merdén 4 mars, 2013 - 15:21

Med en nyfunnen kärlek till löpning och målet att förbättra mina tider avsevärt till våren är anledning nog att vinna dessa fantastiska kläder. Älskar att träna hårt och utmana kroppen. Löpning är det enda som jag inte riktigt klarar av att pressa mig i. Tänkte råda bot på det inom en snar framtid!!

Svara
Sofie 4 mars, 2013 - 15:20

Har lyckats att gå ner 5 kg sen 1 januari med LCHF, har använt många av dina supergoda recept!
Träningen har det däremot varit sisådär med, kommit på mig själv att till och med skylla på att jag inte har funktionella/snygga/matchande träningskläder som en anledning att skippa träningen, vinner jag detta supersnygga Rönisch”kit” så kan jag ju inte ha det som en dålig ursäkt för att inte ge mig ut i träningsspåret längre!

Svara
Camilla 4 mars, 2013 - 15:11

Hej, fantastisk blogg/sida du har….
har gett mkt inspiration o from januari i år äter jag lchf….och mår mycket bra.
Har oxå börjat motionera/träna tre-fyra ggr i veckan så en riktig rivstart blev 2013
Jag vill gärna vara med i utlottningen av detta snygga ställ!!!
Tack,
Camilla

Svara
Mel 4 mars, 2013 - 15:09

Efter 3 graviditeter och viktuppgång på 30-35 kg
Varje gång så är jag för 3:E gången inne i en viktnedgångs period.
Alla gångerna har jag strypt kolhydraterna. Min morot förutom hälsovinster
Är att jag älskar mode och kläder. Vet att denna dress skulle peppa mig ännu mer mot mitt mål som är 17 kg bort. Den är ju bara så snygg, tänk att få vara trendig även i spåret!

Svara
Marina Gavelin 4 mars, 2013 - 15:07

Jag har varit duktig och börjat få in LCHF i min vardag och lyckats gå ned 6 kg sen 1 januari. Jag ska också lyckas få in träning och motion i min vardag, så dessa fina träningskläder skulle bli en morot att ”Gå i mål!”

Svara
Hanna 4 mars, 2013 - 15:05

Har ett stort intresse för att träna- och såklart jogga. Skulle behövt ett nytt jogging set, mina gamla är slitna, och så är dessa såklart jättesnygga!

Svara
Jennie 4 mars, 2013 - 15:04

Hej Åse!
Tack för inspiration till att börja med LCHF. Mår så mycket bättre och min ”godishjärna” har fått frid:-)
Jag vill vinna de fina kläderna för att jag helt enkelt inte har råd att köpa så dyra träningskläder. Det är lättare och roligare att träna snygg, så enkelt är det! Då blir också gångerna jag kommer till skott med min träning fler.
Ha det bra!

Svara
Annlouise 4 mars, 2013 - 14:57

Vilka fina kläder, skulle bli jätteglad om jag vann dessa. Har gått ner 8 kg med LCHF sedan mitten på januari, men 7 kg återstår. Nu när vårsolen lockar så är det power walks/ lättare jogging som måste till. Med nya träningskläder blir det ännu roligare att komma ut.

Svara
Jenny Green 4 mars, 2013 - 14:55

Mitt liv består av jobb, barn & träning.
Som ensamstående har man inte råd att köpa så där fina kläder.
Jag lovar att utmana min träning med några extra kilon om jag vinner 🙂
*hoppas hoppas hoppas*

Svara
Caritha 4 mars, 2013 - 14:52

Jag har alltid trott att jag inte är någon löpare, men nu har jag äntligen efter mycket vånda kommit igång och börjat SPRINGA och jag älskar det. Men jag skulle älska det ännu mer i ett jättesnyggt runningkit. Jag har till och med vågat anmäla mig till Midnattsloppet i Gbg i Augusti, så jag håller alla tummar att jag kommer att vinna.Löpning tillsammans med din bok kommer att hjälpa mig att komma i mitt livs form.

Svara
Ulrika v B 4 mars, 2013 - 14:51

Hej!
Jag befinner mig just nu mellan mina två garderobsstorlekar, den ena för stor och den andra fortfarande för tight….hoppas på lite ny energi tack vare din blogg och dessutom skulle lite nya fräscha träningskläder sitta fint på vägen till målvikten….
Vårhälsningar Ulrika v B

Svara
Emma H 4 mars, 2013 - 14:50

Jag kan verkligen inte springa men jag vill så gärna och nu har jag bestämt mig för att gå med i Röhnisch löparskola:-) Kan alla andra springa så borde väl jag kunna..
Så då vore ju det här supersnygga runningkitet den ultimata peppen för att komma igång. Då skulle jag ju i alla fall vara snyggt klädd när jag springer runt våran lilla by, och alla nyfikna tittar på;-)
Gillar redan Röhnisch på fb och har delat detta inlägg.

Svara
Mamita 4 mars, 2013 - 14:46

Hej Åse.
Då familjen slagits ner i omgångar i vinter av både obotliga cancerdiagnoser och dödsfall mm, så känner jag mig nu redo att sätta igång och träna för första gången på 17år. Känner mig peppad till tusen då den ärftliga cancern flåsar mig i nacken och jag gett mig 17 på att den inte ska hinna ikapp mig. Men det som saknas är lite fina träningskläder. Skulle bli självaglad av att vinna dessa fina kläder från Röhnish så jag kan börja med Stil 🙂 kramar / Mamita

Svara
Friederike 4 mars, 2013 - 14:46

Ja, varför ska jag vinna? Kanske därför att jag är en Sport intresserat tjej som gå ut och springer. Ingen väder kan skrämma mig är det nu regn, hagel, snö etc. Jag tänkte studera fysiskt aktivitet på Karlstad Universitet nu i Hösten ( om jag blir antagen). Men annars tycker jag att vi alla borde vinna.

Svara
Camilla M 4 mars, 2013 - 14:45

Så coola träningskläder och jag älskar märket Rönisch! Så varför just jag… Jag behöver motivation, inspiration och peppning för att jag ska kunna hålla min nya vikt. Gjorde en viktresa för 2 år sen och bestämde mig… ALDRIG MERA TJOCK! Har lyckats hittills, men det är ett ständigt jobb, så lite nya snygga löparkläder skulle öka min motivation till våren och sommaren. Tack för en superbra blogg och tips på bra mat! Kram 🙂

Svara
Nur 4 mars, 2013 - 14:42

Jag är ingen löpare! Varken nu eller tidigare. MEN har alltid velat vara en, kunna gå ut och springa el ta bandet på gymmet. Nu har jag tagit steget att anmäla mig till vårruset utan att promenera. Tänker såhär ett steg i rätt riktning och en morot på köpet är ju denna outfit som passar så sjukt bra med mina nya löparskor! Allt för att kunna ”löpa” 😉

Svara
Anne-Sofie 4 mars, 2013 - 14:39

Heeej!Så klart vill jag oxå tävla om toppenfina träningskläder!!! 🙂 Älskar färgen på jackan,precis en sån som gör en pigg & glad! <3 Lovar att slita i dem,njuta och belöningen = ett fint inre & yttre paket! Ha det gott,kramen = ))

Svara
Dzena 4 mars, 2013 - 14:38

Det sägs att fina kläder och bra musik spelar stor roll i träningen. Musiken har jag provat och det stämmer på mina promenader! Vill gärna vinna och även få den andra kläd-kicken och vill gärna börja springa! Hjälp mig. Dem kläder är så snygga och verkligen har fin färg.

Svara
Lina 4 mars, 2013 - 14:37

Jag vill vinna då jag ätit LCHF sedan september 2012 och aldrig mått bättre! 12 kg har jag gått ner utan en endaste promenad. Jag har nått min målvikt och behöver nu en push i träningsriktningen då jag vill bygga upp en kondis och lite muskler! Tack för världens mest inspirerande blogg!

Svara
AnnaB 4 mars, 2013 - 14:25

Jag vill så himla jättegärna vinna detta superfina paket!! Jag envisas med att anmäla mig till Gbg-varvet år efter år fast jag lovar mig själv att inte göra det efter varje avslutat lopp. Jag antar att jag drivs av att försöka förbättra mina resultat och att det faktiskt att lättare att hitta motivationen till att träna när man har något att träna inför. Det går inte att fuska.. Det är hårt arbete som gäller! Bra musik i öronen är ett måste när jag springer, det gör halva jobbet. Men snygga kläder kanske ger mig en extra växel 🙂
Det var faktiskt löpning och förberedelser inför fjolårets Gbg-varv som fick mig att halka in på lchf. Nu är jag övertygad oom att det är en del av min vardag och mest inspiration får jag från 56kilo!!
Jag har gillat!
AnnaB

Svara
Anki Ring 4 mars, 2013 - 14:24

Jag skulle verkligen behöva vinna detta snygga runningkit. Är i desperat behov av att få bättre kondis! Behöver inspiration att ge mig ut och springa och lite nya kläder vore perfekt 😉

Svara
Ulrika Planebo 4 mars, 2013 - 14:17

Hej!
Jag och ”gubben” har en tävling om vem som kommer att klara att gå ner 7 kg innan den 12:e september då vi åker till New York för att fira gubbens 50 års dag.
Sista åren har vi båda lagt på oss en hel del extra kilon och inte tränat, men nu är det dags!!! Vi har ett barn hemma med ätstörningar och har kämpat för att han ska gå upp i vikt. Själva har vi varit pressade och stressade av situationen och inte ätit bra själva.Vi har bara fokuserat på så mycket kalorier som möjligt till vår son. Tyvärr har de flesta kalorierna hamnat hos oss vuxna även om vår son mår bättre nu. Så hjälp mig att vinna tävlingen över min man. Nu är det tid att sätta fart på ”döfläsket”. Inga mer ursäkter!! lite snygga, moderna och praktiska träningskläder skulle underlätta.

Svara
Malin Sturesson 4 mars, 2013 - 14:16

Det blir roligare om man har snygga träningskläder. Min tonåring har snott mina träningskläder så lite nya hade varit bra.

Svara
Linruz 4 mars, 2013 - 14:11

Ohhh wow vad många tävlande, men förstår med så fint pris.
Men försöker man inte så kan man inget vinna.
Har delat på FB och gillat Rönnisch sida. Följer dem dessutom redan på Instagram med.
Jag skulle verkligen behöva lite nya fräscha träningskläder då mina roligt nog är för stora.jag började min Lchf resa förra året vid den här tiden och har lyckat plocka en hel del kilon.
Har dock en hel del kvar och den bästa motionsformen för mig har jag insett är PWs .
Hur kul och motiverande skulle det inte vara att vinna dessa ursnygga kläder och få ta på sig dem när man ska ut på sina rundor.
Håller alla tummar och tår jag har……
Kram kram Lina

Svara
Camilla 4 mars, 2013 - 14:07

Jag hade gärna vunnit detta snygga ställ så jag snart kan komma ut och springa när morgnaran och kvällarna börjar bli ljusare (är mörkrädd), allt för att hålla igång min kropp för att slippa diskbråck igen 🙂

Svara
Jennie 4 mars, 2013 - 14:07

Vore såå perfekt till löparträningen nu i vår inför stora utmaningen Stockholm marathon 1 juni. Snygga och snabba kläder ja tack!!!!

Svara
Stina 4 mars, 2013 - 14:06

Jag vill så gärna vinna detta set till min fantastiska lillasyster som är så duktig med sin träning! Hon har haft det lite kämpigt ibland och jag tror att detta skulle bli en mycket uppskattad överraskning!

Svara
Sara 4 mars, 2013 - 13:55

Jag vill vinna denna enormt snygga outfit för jag jag behöver en spark i baken för att komma ut i löparspåret och träna inför mitt 5:e Gbg-varv. Jag har gett mig tusan på att komma under 2 timmar i år och då behövs mycket träning och pepp och kläderna skulle verkligen underlätta!

Svara
Rutfrida 4 mars, 2013 - 13:51

Jag borde vinna kläderna för att jag precis tagit steget att äntligen lufsa en halvtimma i sträck 🙂 trots min höga vikt och att jag fått höra att jag inte skulle klara det. Dessutom gör Rönisch mina absoluta favoritträningskläder alla kategorier!

Svara
Maria Harrysson 4 mars, 2013 - 13:49

Vikten har sakta men säkert ökat och nu är smärtgränsen nådd!
Har precis börjat äta nyttigt igen. Jag har kunskapen så med vilja ska det gå. Snart kommer den tuffare motionen in i bilden och det vore underbart att få känna sig snygg även längs resan mot målet. Jag håller tummarna!

Svara
Malin Svensson 4 mars, 2013 - 13:49

Åå så himla snyggt o fräscht!! Jag har i hela mitt liv vatt en tjockis! Nu är jag 23 år och fått två barn. Och jag bestämde mig! Nu får de va nog! Jag började träna o äta lchf kost, gick ner 10 kg och kände att jag var på så god väg. Så en dag kom jag inte upp ur sängen, blev självklart sjukhuset och där röntgade man o såg att jag hade diskbråck. 1år har snart gått o jag har tappat allt sug efter träning o äta bra. Har varit sjukskriven sen dess men nu börjar det att bli mycket bättre så lite snygga träningskläder skulle inte va helt fel när jag ska försöka att ”börja mitt nya liv” igen:) förresten så älskar jag din blogg, du är sån inspiration för alla! Med vänlig hälsning, Malin.

Svara
Lisa 4 mars, 2013 - 13:48

Jag önskar mig detta ställ då jag precis tagit tag i löpningen och har satt upp målet att klara milen under 50 min! Behöver lite boost!:)

Svara
Tina 4 mars, 2013 - 13:42

Ja jag gör väl ett försök jag också: jag vill vinna snygga träningskläder av den enkla anledningen att jag sällan unnar mig själv något snyggt o alltid snålar och handlar det mesta på Gekås o dyl. Ska bättra mig. Sen har jag en fråga: äter dina barn Lchf? Tycker det är svårt att få i det yngsta barnet (13år) bra mat. Det blir mycket ”mjölmat”. Rent socker är lättare att ta bort. Tack för inspirationen du ger på din blogg Kram !

Svara
Lotta 4 mars, 2013 - 13:34

Att springa är frihet. Upptäckte ”56kilo” under min sjukhusvistelse (Fick cancerbesked innan jul och har gått igenom två operationer). Bloggen har varit en fantastisk inspiration, har lagt om min kost främst för att undvika socker. Är tillbaka hemma nu och har börjat komma ut och promenera. Ser fram emot mina kommande löparrundor ute i det fria! Kram

Svara
ida benari 4 mars, 2013 - 13:32

Känns nästan meningslöst att ens försöka vinna dessa, iallafall bland dessa alla fina kommentarer… Men man måste ju chansa.
Vill vinna dessa då jag verkligen måste komma igång med min träning igen, så mycket sjuk som jag varit denna höst och vinter vill jag inte vara någon mer gång…

Svara
Helena 4 mars, 2013 - 13:30

Har kört PW i ett år nu och ska nu börja med löpning istället. Har alltid hatat att springa, men helt plötsligt är jag peppad! Målet är blodomloppet i slutet av maj. Har alltid gått förut… Men nu ska det bli andra bullar!!

Svara
Kila7 4 mars, 2013 - 13:29

Åhh.. så coola Rönischkläder… , Kan detta vara”sista sporren”, för att nå Mitt Mååål! Bli snygg och va snygg i snygga grejer =).

Svara
Lisa Jönsson 4 mars, 2013 - 13:25

Länge har tankarna funnits där att börja löpa men det har inte blivit mer än så, men om ja vann dessa underbara träningskläder skulle jag verkligen känna mig motiverad att ta mig ut i skogen (nästan) varje dag 😉

Svara
Malin Eriksson 4 mars, 2013 - 13:16

Har precis kommit igång med löpträning tre dagar i veckan och det vore underbart att få vara lite snygg då!

Svara
Pernilla 4 mars, 2013 - 13:08

Jag tävlar sällan men nu måste jag vinna! Har aldrig gillat löpning men i höstas drog jag igång utifrån c25k träningsprigram. Löv it!!! Nu har jag haft vinteruppehåll och senast 1 april ska jag vara igång. Som mammaledig är ekonomin begränsad så det hade varit mega toppen att vinna träningskläder! Heja heja mig!

Svara
Paula 4 mars, 2013 - 13:03

Skulle verkligen behöva nya fräscha träningskläder som syns väl ute på landsvägarna här omkring:-)

Svara
Emma 4 mars, 2013 - 12:57

Bor i norrland och ska i år springa min första halvmara Göteborgsvarvet i Maj. För oss i norr innebär det ju lite uppförsbacke då vintern stadigt stannar till april, givet är ju att ett nytt superfräsht löparkit skulle göra det mindre motigt att dra på sig pannlampan och dubbskorna och ge sig ut om kvällarna.
Vem vill inte vara snyggast i spåret liksom 🙂

Svara
Anna Haeggman 4 mars, 2013 - 12:54

Jag älskar träning men just löpning har jag aldrig fastnat för. Kanske är det rätt kläder som saknas? Med detta snygga set kanske tillåmä min löpning skulle bli roligare. Allt går ju lättare som snygg. 🙂 Hoppas på att få prova om min teori stämmer. 😉
Kram Anna

Svara
Berit 4 mars, 2013 - 12:53

Oj hjälp vad många som är springarsugna!! Vill givetvis också vara med på tåget så gillar och delar.
Behöver en ny löpargarderob då den gamla till min stora glädje blivit för stor…byxorna tappar jag och jackan luktar svett!!
Håller tummar och tår 🙂

Svara
Elin 4 mars, 2013 - 12:52

Jag har jobbat och slitit som ett djur bokstavligt talat och gått ner cirka 40 kg med hjälp av LCHF. Nådde min målvikt sommaren 2012 och då ägnade jag mycket tid till löpning. När hösten kom påbörjade jag min styrketräning och mitt mål är att bygga muskler, jag älskar verkligen att träna! Jag lade då löpningen lite på hyllan och har sedan dess gått upp lite i vikt, men det gör mig inget för jag mår underbart, men jag har saknat löpningen så har därför tagit upp den igen! Varvar nu löpning och tung styrketräning blandat med oftast strikt ketogen diet, då jag älskar att experimentera med mig själv!
Jag är enbart 23 år och har gått igenom världens resa, alldeles själv! Finns ingen i min närvaro som äter så, eller har det minsta inblick eller förståelse för hur kul jag tycker det är. ”Har du börjat äta normalt igen?” Får jag ständigt höra. Detta är normalt för mig! Jag siktar detta året på att springa minst ett lopp, första gången i mitt liv. För ett år sedan orkade jag knappt springa en minut, idag springer jag milen! Dock springs det ju dag ut och dag in i samma och nu gamla träningskläder. Jag skulle bli så otroligt glad och peppad om jag vann detta kittet, ett plus är att jag i skrivande stund sitter i både träningstights och sportbh från just Rönisch! 🙂

Svara
Tina 4 mars, 2013 - 12:51

Jag har bestämt mig!
Vikten ska minska, det kämpar jag på med genom nya kostvanor och träning.
Självklart skulle jag vilja träna i ett nytt snyggt set från RÖHNISCH!

Svara
Camilla 4 mars, 2013 - 12:51

Har haft löpningsuppehåll under vintern och ska nu snart sätta igång igen. Detta superläckra runningkit skulle ge mig extra motivation att ge mig ut och springa igen. 🙂

Svara
Rina 4 mars, 2013 - 12:50

Nu hoppas jag turen är med mig. För detta kit är precis vad jag behöver för att komma igång att springa. Super snyggt och underbar färg. Har haft det tufft med foglossnig efter sonen men nu kan jag äntligen börja springa. Plånboken är ju inte den tjockaste när man är mammaledig, så jag vill vinna:-)

Svara
Ann-Sofi 4 mars, 2013 - 12:45

Har inte kunnat springa så mycket som jag velat då jag fått ont efter att ha snedbelastat kroppen. Nu har jag börjat så smått igen, denna gång med ny löpteknik, framfoten först enligt barfotstrenden. Det går långsamt och man får verkligen börja om från noll. Därför skulle ett running kit verkligen pigga upp och ge motivationen ett lyft.

Svara
Lovisa 4 mars, 2013 - 12:42

Jag har gillat på facebook och bloglovin 🙂
Jag vill vinna denna tävling för att jag i princip är ute och går/springer varje dag och annars rör på mig på andra sätt-vilket även passar bra för att använda dessa kläder. Dagens träningskläder jag har är utslitna och jag är otroligt dålig på att köpa nya, det gör denna tävling ännu bättre!
Och färgerna är jättefina som jag skulle passa väldigt bra i när jag flyger fram och får allas avundsjuka blickar där jag samtidigt sporrar dom att bli mer aktiva och köper lika dundersnygga träningsset som jag (förhoppningsvis) vinner! 😀

Svara
Anette 4 mars, 2013 - 12:39

För att träningen blir mkt roligare med snygga träningskläder så klart!!
Jag mår så bra av träning, tagit mig ur depressioner o sjukskrivningar osv med hjälp av träning. La till LCHF kost 2008 o blev bättre i fibromyalgi och ibs. Hejja mig vill hålla motivationen uppe!!
Kram o tack för inspirerande blogg 🙂

Svara
Johanna Lundström 4 mars, 2013 - 12:39

Jag skulle vilja vinna detta för att jag nu efter att gått ner 25 kg med LCHF har en dröm att klara springa 5 km ute! Och vinna dessa fina kläder skulle ju peppa mig ännu mer! För vem vill inte vara fin!?

Svara
Dejin 4 mars, 2013 - 12:36

För första gången i mitt liv har jag köpt mig ett gymkort och börjat träna på riktigt. Jag har inte vågat innan o mådde så dåligt, gör det fortfarande men känner att jag måste göra en förändring. Har därför börjat smått med träning och äter nyttigare. Vill verkligen komma iform o inte se ut som jag gjort. Vågar inte kolla mig i spegeln, jag har spegelfobi just nu, så mycket skrämmer den mig just nu 🙁 Därför behövs en förändring, jag vill gå tillbaks till då jag va i form o mådde bra framförallt. Hade inte vart fel med träningskläder, så jäkla fina dessutom!

Svara
Louise 4 mars, 2013 - 12:28

2013 har jag bestämt ska bli mitt träningsår och hälsoår efter två småbarn. Började redan i höstas med tjejmilen men nu ska det varvas styrka med löpning. Fick hem din LCHF bok också förra veckan. Det är verkligen nu det gäller! Och det skulle vara så fantastiskt kul att få lite uppmuntran i träningen med nya kläder.
Har gillat på FB!

Svara
jenny 4 mars, 2013 - 12:25

Jag skulle bli så glad om jag vann! Jag har lovat mig själv länge nu att sätta igång med träningen så nya träningskläder skulle nog få fart på mig:)
Kram J

Svara
Barbro Sjödin 4 mars, 2013 - 12:24

Because i’m worth it!

Svara
Karin 4 mars, 2013 - 12:20

Detta ur snygga träningskit skulle passa perfektför mig nu. Har precis kommit igång efter min tredje graviditet och målet är Lidingöloppet i höst!
Tack för en jätte bra och inspirerande blogg!

Svara
Pyzen 4 mars, 2013 - 12:20

Det här är verkligen vad jag skulle behöva. Mindre än två månader kvar till beräknad förlossning. Just nu sjukskriven med foglossning, ischias och sammandragningar. Det enda jag längtar efter just nu är att fina träningskläder som jag kan använda när jag fått ok att börja träna igen efter förlossningen. Hjälp mig sluta tycka synd om mig själv.

Svara
Emelie 4 mars, 2013 - 12:18

Åh vill verkligen vinna detta träningskit:). Jag älskar träna & joggar 2-3 ggr i veckan, så detta färgglada löparset hade piggat upp & kanske kanske peppat mig till att anmäla mig till ett lopp i vår eller sommar:).

Svara
Pernilla G 4 mars, 2013 - 12:13

Går-lufsar-joggar gärna i detta superfina kit. Anti shake skulle passa denna rumpa bra! Jag vill gärna att alla kroppsdelar håller samma riktning i spåret!

Svara
Åsa 4 mars, 2013 - 12:12

Vilken peppande tävling!
Jag vill (som alla andra! :), vinna detta kit såklart! Jag har en löparjacka från nike som jag sprungit i i många år. Den är sliten och inte rolig alls mera, vore fantastiskt att få en ny!
Antishaketightsen vore grymma att ha. Jag har kollat in dom ett tag, men kan tyvärr inte shoppa så mycket som jag skulle vilja ibland… 🙂

Svara
Marielle 4 mars, 2013 - 12:12

Hej Åse
Jag skulle vilja tävla och vinner jag skulle jag ge detta runningset
Till min Mamma. Jag är så stolt över att hon har börjat med lchf
och nu behöver hon bara lite motivation att ge sig ut och träna lite också.
Jag bor utomlands så jag peppar min Mamma så gott jag kan men detta skulle vara toppen!

Svara
Popprinsessan 4 mars, 2013 - 12:10

Som säkert många andra behöver jag den där lilla moroten för att ta tag i löpningen nu när vintern förhoppningsvis börjar avta. Jag har stått stilla i vikten länge nu och har den senaste tiden tillåtit mig lite föör mycket kolhydrater så nu är det nya hårda tag en period.
Skulle älska lite nya träningskläder! Har gillat och delat på FB och nu håller jag tummarna!
Kram

Svara
JaJa 4 mars, 2013 - 12:10

…är sjukskriven pga av utmattningssyndrom (utbrändhet) några månader sedan. försöker att hitta mig själv igen, ändrat matvanor och börjat promenera, terapi och massor annat.
att bli valt och få kläder skulle ge mig ännu mer motivation, vilja och styrka.
att se mamma i nya kläder och redo för träningan – mina barn skulle vara överlyckliga. 🙂 tack för chansen!

Svara
Hanna Wahlström 4 mars, 2013 - 12:09

Har en dröm om att börja springa, tycka det är kul och att komma i form. Några gravidkilon till övers och en krånglande mage har gjort att jag börjat med LCHF med inspiration från dig! Men träningen…..steget från tanke till handling är lång. Några fräscha kläder skulle verkligen hjälpa till på traven!! Jag hoppas!!!

Svara
Emma 4 mars, 2013 - 12:09

Men tänk vad lämpligt din tävling kom!
Här sitter jag och suktar efter ny träningskläder efter att snart ha gått ner 18 kilo!
Ja då sitter ju inte de gammla träningskläderna speciellt bra! 🙁
Då jag insett hur kul löpning är så skulle detta passa utmärkt nu ivår att löpa i! 🙂
Gillar & delar inlägger på FB samt gillar Rönisch på FB!

Svara
Lisa 4 mars, 2013 - 12:08

Hej !! Med dessa fina träningskläder vore det en fröjd att springa,som det är nu promenerar jag mest.Men jag är verkligen sugen på att springa.Hoppas på tur så att det blir en joggingtur snart !

Svara
Kristina 4 mars, 2013 - 12:06

Jag är ute och går med stavar alla dagar. När jag började med det såg jag ut som en fotboll och gick ner 30 kg första året och andra året 8,5 kg. Jag har provat på att springa någon gång men inte riktigt fastnat för det, men om jag vinner nya träningskläder ska jag springa.

Svara
Theresia 4 mars, 2013 - 12:04

Med ett par slitna gamla byxor från Craft, ett numera grådassigt linne å en ”icke-svettutsläppande” löparjacka så känner man sej inte särskilt attraktiv i löparspåret. Jag kämpar på men ack så mycket lättare det skulle gå med detta kanonsnygga set! Håller tummar å löpartår 🙂 Kram

Svara
~ Maria ~ 4 mars, 2013 - 12:03

Å vilka finisar!
Efter en lång period med ett barn som inte har mått bra och förlorat över 1/4 av sin kroppsvikt har jag svårt att hitta vardagsnjutet och orken. Dessa skulle vara en fin morot för att ta mig ut på en löptur helt ensam med favoritmusiken i öronen.

Svara
Kimsan 4 mars, 2013 - 11:59

Jag har varit heltidssjukskriven i snart 7 år! Jag har helt enkelt jobbat och tränat för mycket, ja, till sist gav kroppen upp och krävde att jag skulle vila och sova ibland. Tyvärr samarbetar inte hjärnan med kroppen längre. Huvudet fortsatte gå på högvarv, slutade med hjärnblödning och till sist även hjärnhinneinflammation ! Ja, förutom sjukgymnastiken har det inte blivit så mycket träning. Nu är det dags, Jippie! Har börjat jobba halvtid och har fått ok från läkare att jag kan börja träna, lite lagom…vore roligt att vara lite snygg och fräsch också. Utseendet har inte stått överst på prioritetslistan, men det vore skönt att få vara liiite ytlig nu igen! Hihi

Svara
Eva 4 mars, 2013 - 11:58

Oj, detta bådar gott. Idag är första dagen på resten av mitt liv!! Ett liv med dig som min guru och din bok som min bibel. Jag börjar idag!! Hittade bloggen igår!! Jag kommer nog aldrig kunna löpträna pga ny knäled i dec men jag kan gå!! 🙂 Jag gillar o delar och allt det där, heja heja o tummar hålls!!

Svara
Malin Quiding 4 mars, 2013 - 11:56

ÅHHHHH SNÄÄÄÄÄLLLA SNÄÄÄÄLLLA LÅT MIG VINNA DETTA<3
För ett år sen började jag att springa i en grupp för nybörjare……hade aldrig sprungit förr!!! & det gick så bra & va så kul (trodde jag aldrig att jag skulle säga;) ) Men sen ballade ryggen ut & jag har fått gå hos kiropraktor hela hösten & vintern & fick av han springförbud tills jag tränat upp ryggen ordentligt! Först när han sa det bliv jag lessen för jag ville ju verkligen fortsätta men sen har jag börjat att träna på olika roliga pass för att stärka upp rygg & kropp & det är såååå himla kul…..ÄLSKAR PLÖTSLIGT ATT TRÄNA ( jag som tidigare varit en riktig slöfock) Så nu hoppas jag att jag ska få börja springa till våren igen & då VORE DET TOPPEN MED NYA TRÄNINGSKLÄDER 🙂
Vill även passa på att tacka dig Åse för en superbra & inspirerande blogg 🙂
Kram från Malin Q som håller tummarna nu 😉

Svara
Linnéa S 4 mars, 2013 - 11:56

Just powerwalk & joggning är min enda träningsform i dagsläget då mina 2 barn måste vara med mig eftersom min man jobbar väldigt mycket (han har precis startat eget..) men fyyy vad trist & klumpigt det känns med tjocka mjukisbyxor & vanlig jacka när man är ute. Jag gör sällan något för min egenskull, förutom just den tiden på dagen som jag tränar. Tänk om jag ändå hade haft lite fina träningskläder som peppat mig & gett mig lite mer självförtroende ute på vägarna. Jag siktar mot att springa tjejmilen men behöver som sagt lite peppning från något håll…nu håller jag tummarna att jag ska få skina lite likt solen i vår !

Svara
jenco 4 mars, 2013 - 11:56

Åhh.. du Åse vilken lämplig tävling just för mig!! Nästan pinsamt att kommentera nu när jag inte hört av mig på så länge men here we go! Du förstår att om exakt 4 månader åker jag till Karpathos och det är dags att ta itu med träningen nu!
Så kära Åse kanske är det min tur att vinna?! Bikinin sitter sådär halvsnyggt….
kram kram

Svara
Ann-Sofie 4 mars, 2013 - 11:55

Precis vad jag behöver! Jag har anmält mig och ska springa både Malmömilen och Lidingöloppet( tjejloppet) och behöver ut och börja springa! Springer inne på löpbandet men det är inte samma sak, inte samma motstånd och inte samma känsla framförallt! Men ger mig ogärna ut eftersom jag saknar funktionella kläder, är svårt att klä sig rätt när det inte är läge för kortärmat ännu:)
Har delat och gillat! Och håller tummarna för att just jag ska ha tur för en gång skull…!

Svara
Johannna Gutstafsson 4 mars, 2013 - 11:52

Suppersnygga och jag är helt övertygad om att det skulle gå bra mycket bättre att springa om jag hade de där kläderna:)
Eller kanske ge dem till min underbara syster, en riktig kämpe som skulle behöva en uppmuntran!

Svara
Linda 4 mars, 2013 - 11:51

Jag vill så gärna vinna dessa snygga kläder. Efter att ha gått ner 53 kg så skulle jag så gärna klä mig i dessa när jag ger mig ut på en springtur 🙂 Tänk att jag skulle kunna och orka ut det trodde jag verkligen inte för ett pr sedan.
Tack för en pepprande blogg 🙂

Svara
Elisabet Andersson 4 mars, 2013 - 11:49

Gillat Röhnisch och delat på Facebook: https://www.facebook.com/#!/elisabet.andersson.12
Alla gamla träningstrasor goodbye
56 kilo bjuder på modepartaj!
Tokinspirerad, laddad efter avklarad shopping
är ett snyggt runningkit som glassarnas topping!

Svara
Pernilla Eklund 4 mars, 2013 - 11:48

Ser fram emot den ljusa stundande våren och vad vore bättre än att vinna det fräscha Röhnisch löparsetet! Har kommit igång med gymträning och LCHF sedan 7 januari och känner mig heltaggad för löpning. Med all vardagslyx som LCHF ger så längtar jag ut i nya fräscha löparkläder

Svara
Jessica 4 mars, 2013 - 11:46

Nu jäklar ska jag bara vinna detta! Rumpan är som fastklistrad i soffan och jag tror att snygga och bra träningskläder är just vad som krävs för att lösgöra den!

Svara
Caroline 4 mars, 2013 - 11:45

Hejsan! Jag skulle vilja vinna detta för att jag är en av alla ”fattiga studenter” i Sverige som gillar att äta hälsosamt och träna regelbundet. Gymkort är för dyrt men benen och kroppsvikt fungerar ju faktiskt lika bra! Jag gillar att löpträna under sommarhalvåret så detta snygga runningkit vore ju perfekt. Självklart kan man vara snygg och trendig när man tränar också 😉

Svara
Petra K 4 mars, 2013 - 11:38

Jaa, om inte detta snygga set får mig att känna vårspring i benen så vet inte jag. Myrkrypen i benen skulle bytas ut mot springlust i benen och skogen skulle bli färggladare med mig som färgklick!

Svara
Maria Larsson 4 mars, 2013 - 11:32

Jag skulle verkligen vilja dra på mig dessa kläder nu när det är dags att komma iform igen efter min andra graviditet och efter en efterlängtad bröstförminskning. Lite pepp behövs alltid och dessa snygga träningskläder från Röhnisch vore ju en bra start!

Svara
Maria Larsson 4 mars, 2013 - 11:27

Detta skulle jag verkligen vilja dra på mig nu när det är dags ska komma iform igen efter min andra graviditet och efter en efterlängtad bröstförminskning. Lite pepp behövs alltid och snygga löparkläder från Röhnisch ju en perfekt start!

Svara
Frida 4 mars, 2013 - 11:23

Detta set hade varit perfekt för mina långa löprundor o de e alltid så svårt att klä sig rätt o bekvämt men detta verka perfekt =))
Har aldrig provat Rönisch kläder så de blir kanske nya favoriten. Vem vet =))
Ha en underbar (solig) måndag!!
Kram Frida

Svara
Camilla 4 mars, 2013 - 11:19

Men jösses, detta är ju så fint, jag skulle så gärna vilja ha nya löparkläder. Förra veckan köpte jag mig ett par Asics Kayano 19 skor för jag kände att snart snart är det barmark och man kan ut och börja ta de första lätta joggingrundorna. 🙂

Svara
Karolina Johansson 4 mars, 2013 - 11:19

Hej!
Efter all inspiration som du delar med dig av i både mat och motionsväg så är jag nu pågång. Löparskorna är påknutna igen efter dom mörkaste vintermånaderna så ett fräsch träningsvårkit skulle sitta fint.
/Karolina

Svara
Angelica 4 mars, 2013 - 11:19

Åhh vad fint!! Efter 7 månader i Asien kommer jag äntligen hem om 2 veckor och kan ta tag i min älskade träning igen! Vad skulle kunna vara en bättre motivation än denna ursnygga outfit!

Svara
MariaS 4 mars, 2013 - 11:19

Jag skulle vilja vinna det här för att kläderna är sjukt snygga och gillar starkt märket! Men inte bara för utseendet på kläderna, jag är en fd soffpotatis och min dröm skulle vara att klara av att jogga en runda! Att vinna snygga kläder skulle absolut peppa mig till att nå mitt mål (snabbare, för målet SKA jag nå!)!!

Svara
AnetteB 4 mars, 2013 - 11:17

Åh jag vill gärna vinna detta för jag kommer aldrig själv att få råd att handla bra träningskläder…

Svara
Therese 4 mars, 2013 - 11:16

Wow, vilka snygga träningskläder!
Jag skulle vilja vinna dessa då jag precis har fått tillbaka motivationen till både träning och bättre kost. Vilken skilland det gör för välmåendet! Vore såklart extra peppande med snygga träningskläder som onekligen gör det lättare att komma ut genom dörren 🙂
Tack för en superbra blogg Åse!!
Kram Therese

Svara
Lisa 4 mars, 2013 - 11:12

hej hej..
åhh jag vill vinna för jag håller precis på att ”väcka liv” i min löpning igen efter vintervila, dessvärre eller dessbättre kanske jag ska säga har jag minskat så mina löparklader från i höstas är för stor nu..
laddar dessutom för mitt första vårruset ever.. 🙂
mvh Lisa

Svara
Rebecca 4 mars, 2013 - 11:10

Hej! Åå vilken grym tävling! Din blogg har gett mig så mycket inspiration och har fått mig att inse stt ”leva hälsosamt” inte behöver vara så tråkigt! Jag har bestämt mig nu när solen börjar titta fram mer och mer att jag ska börja ut och springa/powerwalka! Och vad skulle inte passa bättre med ett nytt träningssett som kan motivera mig ännu mer!! jag har aldrig ägt träningskläder från ett riktigt sportmärke såsom röhnisch, jag har använt H&M;s vilket inte är det bästa!
Gillat-CHECK!

Svara
Carolina 4 mars, 2013 - 11:09

Med MÅNGA kilo för mycket,
är det nu dags att göra rycket!
Ett gymkort införskaffat är,
nu måste jag bara hitta kläder jag håller kär.
Då träningen så mycket roligare kommer va,
därför vill jag kläder från Röhnisch ha.
Deras plagg snygga och bra är,
det läser man både här och där.
Detta kan nog vara den morot jag behöver,
sen jag inga dagar bort mer söver…
Då är det träning som gäller,
en snygg kropp kämpar jag för och vill inte vara någon mamma som gnäller!
Jag gillar inlägget här och gillar Röhnisch på FB sedan länge (Carolina Åhsberg)

Svara
Lina L 4 mars, 2013 - 11:06

Nu kan äntligen utomhus löpningen sätta igång med en segdragen vinter i Skåne.
Vad passar inte då bättre än med dessa snygga kläderna från Röhnisch?! Träningen blir faktiskt, tro det eller ej så otroligt mycket roligare med snygga sköna kläder!
Håller alla mina tummar och tår nu för att jag vinner detta och några kilon till kan försvinna.
Gillar & delar på FB.

Svara
Johanna 4 mars, 2013 - 11:05

Vilka snygga löparkläder! Jag började att jogga ute idag. Insåg att jag behöver lite mer slimmade kläder när jag ska springa än bylsiga mjukiskläder ala rocky! Kom precis hem och såg den här tävlingen och jag tycker att jag förtjänar snygga träningskläder när jag är så duktig!

Svara
Maria H 4 mars, 2013 - 11:04

Ursnyggt! Och jag tror att jag kommer att springa ursnyggt om jag har det där på mig också ;).. Nä skämt åsido, men jag tror att snygga, bekväma och funktionella kläder gör att det blir så mycket roligare att springa – och är det roligt så är det effektivt och ger resultat!

Svara
Sandra 4 mars, 2013 - 11:03

Nu har jag bestämt mig för att några envisa extra kilon bort! Jag har börjat äta lchf och köpt gymkort. Nu mot våren ska jag även börja satsa på löpning så det vore riktigt peppande att vinna snygga träningskläderna och se fin ut när man tränar:)
Mvh
Sandra

Svara
Carin Kjellin 4 mars, 2013 - 11:02

Efter en segdragen skilsmässa där all energi försvann känns det äntligen som att ljuset är tillbaka och lusten att träna, vad vore bättre än att då få sätta på sig de underbart sportiga och tuffa kläderna från Rönisch.

Svara
Tina Johansson 4 mars, 2013 - 11:00

Jag har varit överviktig i nästan hela mitt 43-åriga liv, och har med hjälp av LCHF minskat 15 kg. Har stått still länge utan att minska mer, MEN jag har heller inte ökat.. och det är första gången någonsin i min vikthistoria! Så därför är detta ändå en seger, även om jag har en lång bit kvar…
Med nya snygga träningskläder från Röhnisch blir det roligare att ge sig ut i spåret, än vad det är med mina säckiga joggisar från Ellos 😉

Svara
Marie 4 mars, 2013 - 11:00

Hej! Jag har precis startat min resa både med viktminskning på 20kg men också få min kropp mer hälsosam genom träning. Jag har bokat PT, köpt din toppenbok Åse och inhandlat en hel del träningsutrustning till källaren för att kunna träna hemma. Det som saknas nu är just ett fint träningsset så jag också känner mig fin när jag tränar. Är jättesugen på att prova dessa kläde. För en gångs skull håller jag tummarna att jag vinner detta 😉

Svara
Camilla Milla Bergström 4 mars, 2013 - 10:59

Hej!
Slutade röka för 10 månader sen på torsdag 🙂
Har tyvärr gått upp i vikt 🙁
Försöker nu komma igång med träning men har ärligt talat så fula kläder så jag vill inte visa mig.
Har inte möjlighet att lägga pengar på träningskläder så hoppas verkligen på tur här.
Känns inte kul alls att dra på sina gamla, nötta trasor men måste nu ner i vikt för jag vantrivs och kommer inte i mina byxor så jag börjar bli deprimerad <3
Delar vidare på FB i mitt namn Milla Bergström

Svara
Ulrika johansson 4 mars, 2013 - 10:58

Har ätit strikt lchf i två månader och inte gått ner något, joggingkläder vore uppmuntrande nog för att fortsätta resan som ändå är helt fantastiskt

Svara
Malin Henriksson 4 mars, 2013 - 10:57

Wow så fint och så snyggt! Precis vad jag behöver efter att ha gått ner mina 27 graviditetskilon, bara ”dallret” på kroppen som måste bli fast nu. Det blir det om man får springa i så där fina kläder, en riktig kick vore det.

Svara
Sarah 4 mars, 2013 - 10:56

WOW! Vilket läckert runningkit! Vad kan vara mer motiverande än lite nya kläder som är både funktionella och snygga!? Detta kit vill jag absolut vinna och ha på mig när jag ska återuppta min löpning nu under våren!

Svara
Katarina Andersson 4 mars, 2013 - 10:53

Hej Åse,
Tack för en inspirerande blogg! Jag skulle jättegärna vilja vinna träningskläderna! Jag har gått ner 14 Kg i vikt och hade tänkt unna mig nya träningskläder! Skulle passa mig utmärkt med dessa snygga! Kram Katarina

Svara
Anette 4 mars, 2013 - 10:50

Nej men åå vad snyggt! Jag har, efter flera års uppehåll, tänkt börja springa igen. Är ju så härligt när man väl får upp flåset. Har ju tänkt hänga på dig i träningen, så det vore verkligen underbart med snygga springkläder! / Anette

Svara
Veronica 4 mars, 2013 - 10:47

Å det där snygga setet skulle jag gärna sätta på mig så jag får känna mig lite vårsnygg när jag ska ut och gå nu när jag äntligen snart ska slänga mina kryckor efter några veckor hoppandes på dom med bruten fot
Veronica
http://veronicaslchfmat.blogspot.se/

Svara
Lotta 4 mars, 2013 - 10:45

Så otroligt fina träningskläder:-) Vad passar bättre än att glida i dem och snöra skorna och ge sig ut i den fina vårsolen. Härligt!!

Svara
Camilla Othzén 4 mars, 2013 - 10:44

Vill sååå gärna vinna dessa underbara träningskläder
från Röhnisch!
Har tyvärr ej råd att köpa dem så jag hoppas på
att vinna tävligen!
Tack för en underbar blogg!
Hälsningar
Camilla

Svara
Lotta 4 mars, 2013 - 10:40

Hjälp! Va snyggt! Mina löparkläder är utslitna och får jag inga nya springer jag väl naken!
Min träning betyder mycket för mej , både psykiskt och fysiskt. Hela kroppen mår bra och jag håller PMS och ryggont i schack. Snygga, funktionella kläder är ett stort plus i kanten, Röhnisch är kvalité och det vill jag också uppnå med min träning!

Svara
Anna-Carin W 4 mars, 2013 - 10:40

Om jag vinner det här fina setet så finns det verkligen ingen ursäkt längre! Då skulle jag ut på många och långa pw! Håller tummarna 🙂

Svara
Linnea 4 mars, 2013 - 10:40

Vilket fräscht runningkit! Ett sånt MÅSTE man bara ha nu till våren!!
Jag jobbar på ett träningscenter kombinerat med studier och tränar flera gånger vi veckan. Nöter ut byxpar efter byxpar! Är det något man vet som student är att träningskläder är väldigt dyrt.

Svara
Jennie 4 mars, 2013 - 10:40

Jag har nu efter 3 jobbiga år blivit färdig sjuksköterska och precis börjat på mitt nya jobb. På min avdelning har de som tradition att springa ett lopp tillsammans varje vår och jag har blivit inbjuden att springa tillsammans med dem. Så nu behöver jag verkligen träna upp flåset och visa mina härliga arbetskollegor att jag platsar i laget. Och inget peppar så mkt som nya snygga träningskläder.

Svara
Monika 4 mars, 2013 - 10:38

Wow! Kan riktigt se mig själv flåsa runt i dessa fantastiskt läckra kläder! Är sjukskriven just nu, men tänker verkligen att fortsätta med träningen så fort det går igen, för det gör ju att jag mår så bra! Och vad kan vara en bättre uppmuntran än dessa snygga? Vår, aprikos, joggingkläderna och jag, vi hör liksom ihop…! Tack för en inspirerande sida!!!

Svara
chinette 4 mars, 2013 - 10:37

Jag har precis kommit igång med träningen och tycker fortfarande att det är ganska tufft att gå till gymmet. Har länge funderat på att köpa snygga träningskläder men ekonomin hindrar mig eftersom jag i höstas började plugga och har väldigt låg inkomst. Skulle vara väldigt kul att få snygga träningskläder som skulle öka intresset ännu mer för att träna och nå mitt viktmål.

Svara
Emma 4 mars, 2013 - 10:36

Denna outfit skulle vara perfekt för mig som är nybliven tvåbarnsmor med några kilon för mycket. Fina träningskläder gör det extra kul att komma iväg på powerwalk med barnvagnen. Skulle aldrig prioritera att lägga så mycket pengar på mig själv så en vinst skulle sitta fint, lagom till min födelsedag nu i mars. Tack för en bra blogg! Mvh Emma

Svara
Maria 4 mars, 2013 - 10:36

Jag ska vinna det är runningkitet för att det vore en perfekt boost för min träning inför Göteborgsvarvet, som jag ska springa för första gången i år. Det är alltid roligare att träna snygg! 🙂

Svara
Liza 4 mars, 2013 - 10:33

Efter en viktminskning på ca 53kg så kan jag säga att det skakar överallt när jag tränar och är i VÄLDIGT stort behov fina nya träningskläder! Jag är helt fast i träningsvärlden och älskar verkligen träning!TÄnk att kunna få vara så snygg också!!

Svara
Camilla 4 mars, 2013 - 10:30

För två år sedan hände en liten olycka på jobbet, en sådan där liten skit skada i mjukdelarna. En skada som jag troligtvis får leva med. Innan detta hände var jag i ett skede i livet där jag var duktig med kost och träning och hade lyckats gått ner 14kg.
Sedan två år tillbaka har jag ständigt ätit värktabletter av olika dess slag och verkligen försökt komma tillbaka men smärtan har hindrat mig från att orka. Förra året var höjdpunkten Tjejmilen, jag hade inte klarat av att springa så mycket innan dess, men känslan av att ändå klara av att springa hela den milen, min första tjejmil, var så otroligt överväldigande. Sedan dess har jag försökt komma igång med löpning och peppar inför barmark och inför Tjejmilen i år igen! Extra pepp vore ju att få vinna ett riktigt runningkit! =)

Svara
Hanna Fornhem 4 mars, 2013 - 10:28

Jag är gärna med och tävlar. Jag vill verkligen komma igång med löpning. det är inte min grej och jag får kämpa hårt med motivationen. Om jag vinner detta fina set kanske motivationen ökar lite och jag lovar att skena Uppsala runt med mina nya kläder. I annat fall tror jag att de är perfekt på intervallpasset jag brukar gå på. Jag störs helt enkelt av att magen slår och tänker ofta att jag vill ha byxor som håller in lite.
Skrev om tävlingen här: http://hanna.fornhem.se/vill-vinna-anti-shake-pa-56kilo/
Har också delat på facebook (Hanna Fornhem)
Må gott!

Svara
Carina 4 mars, 2013 - 10:27

Jag bara förföljs av otur och sorg just nu. Jag är en löpare uti finger topparna men just nu känns allt tungt. Sitter just nu i soffan med influensa för 2a gången på 1 månad 🙂 Då vill jag tillägga att min dotter 5 år även varit sjuk 2 ggr under samma period fast inte samtidigt. 🙁
Men stoppade i mig en Ipren alldeles nyss och orkade laga till dina kesoplättar:) Såå goda! Fast fuskade lite och åt min hemlagade blåbärsylt till:)
Behöver motivation efter allt nu och ett nytt löparkit skulle göra mig så glad!
Älskar föresten din sida! Hittade den för ett par veckor sen och du har verkligen motiverat mig. Vill föresten tala om att jag varit rökfri i 6 veckor också!! Jippey! Så stolt!

Svara
anna blomqvist 4 mars, 2013 - 10:26

Tjoho!
Behöver en kick och oj va glad man blir av dessa färger och kläder och LCHF mat!
Åse ja har beställt din bok ja läser din blogg ja har bytt mitt kylskåp ja har gått med i Lchf klubben ja ska klara detta med er hjälp… NU VILL JA BÖRJA SPRINGA VID SNART 45ÅRSÅLDER…ja lever på hoppet å sunt fett nu :)..
TACK!

Svara
Vill vinna anti-shake på 56kilo | Hannas blogg 4 mars, 2013 - 10:25

[…] upp i. Där kan man vinna just anti-shakebyxor och annat fint från Röhnisch. Tävlingen hittar du här. Vinner jag lovar jag att jag ska skena runt halva stan och visa upp […]

Svara
NR 4 mars, 2013 - 10:25

Efter ett tufft år då jag genomgått separation/skilsmässa och 2 bröstcancer operationer, känner jag att jag är på väg att återhämta mig. Det är ett nytt år nu och jag vill göra allt för att få må bra igen =) Har påbörjat LCHF sedan ngr veckor tillbaka och känner mig motiverad och målmedveten. Tackar dig för en bra och inspirerande blogg!!

Svara
Petra 4 mars, 2013 - 10:24

Ohh my god vad snyggt!! De setet hade passat min lite vinterlönnfeta kropp som handen i handsken:) Jag kämpar och sliter med vikten och går på Friskis kontinuerligt men vill ut i naturen nu när våren börjar visa sig och vad hade inte varit bättre då än att få ha detta snygga på sig. Kram fina du!

Svara
Pernilal Kullman 4 mars, 2013 - 10:23

super snygg kit =) som jag gärna vinner och då får det lättare kommer ut i spåret =)

Svara
Veronika H 4 mars, 2013 - 10:22

Jag ska separera från mina barns pappa och ska nu börja ta hand om mig själv och min hälsa. Dessa kläder skulle vara perfekta för min motivation nu när jag ska ut i vårljuset och röra på mig!

Svara
Busmimmsan 4 mars, 2013 - 10:20

Anti shake Ester long zip -svart för att min värdsdel annars gungar jorden då jag springer.
Alba runningjacket – coral pink för att färgen piggar upp min vinterbleka hy.
Alba 1/2 zip – svart för att den håller mig varm
Hela kittet för att ge mig ytterligare en morot att fortsätta träna min kropp mot mina uppsatta mål. Snygga kläder = hög motivation 🙂

Svara
Susann Karlsson 4 mars, 2013 - 10:20

Hej! Jag vill väldigt gärna vinna..som en belöning till mig själv. Jag fick sluta springa för ca 2 år sen (älskar frihetskänslan det ger) då jag fick ont i mina höfter och drog på mig en äkta hälsporre som i sin tur ledde till ytterligare övervikt. Jag har provat inlägg, nya skor, rehab, sjukgymnaster etc. Fick till slut rådet av läkare att gå ner ett par kg skulle gagna min fot. Har eft ett halvårs kämpande med vikten gjort mig av med 15 kg och har varit på 5 laserbehandlingar och idag känns fot och höfter helt otroligt nog bra så jag vill börja springa igen. Väger dessutom 8 kg mindre än vad jag gjorde sist jag löptränade så det känns jätte spännande. Mvh Sussie

Svara
Marika 4 mars, 2013 - 10:19

Ogillade alltid löpning i skolan, men efter att jag skaffade mig en PT som utmanade mig på intervallträning i spåret är jag fast! Det är hur skönt som helst massor med frisk luft och ny energi!

Svara
Carin 4 mars, 2013 - 10:18

Började träna igen i början på januari och har målet inställt på diverse lopp såsom vårruste, blodomloppet och tjejmilen. Behöver pepp med snygga kläder för att hålla igång. Har dessvärre inte gått ner ett gram men fördelat om kroppen så numera är det mer muskler och mindre fett…

Svara
Susanne 4 mars, 2013 - 10:14

Min drömvikt är och har alltid varit 56 kilo. Men för ett, två år sedan vägde jag helt plötsligt 62 och har sedan dess legat runt den vikten. Att hitta motivation och ork att hålla både kost och träning har varit svårt. Jag är beroende av socker. Men nu har jag bestämt mig. När jag just flyttat till ny lägenhet har jag förbjudit mig själv att ta in något socker. Jag har börjat med lchf kost och använder mig mycket av dina recept! Löpning har jag alltid hatat för att man ju blir såå trött. Men nu har jag för första gången börjat från noll i ett tolv veckors program som börjar med att man nästan bara går. Jag är så taggad men kan behöva ytterligare lite motivation med supersnygga löparkläder!

Svara
Samantha 4 mars, 2013 - 10:14

Började jogga i början på Januari och intresset har hållt i sig och det är fortfarande roligt och det skulle vara super att belöna sig själv med en snygg outfit då jag går in på min tredje månads löparträning och solen börjar skina och träningen blir bara bättre och bättre!

Svara
Charlotte 4 mars, 2013 - 10:11

Så snygga färger! Jag vill gärna vara med och tävla, Vore härligt att både vara snygg på insidan och utsidan när jag är ute och springer till våren.

Svara
Linda N 4 mars, 2013 - 10:11

Viiiillllll vinna detta sett. Löpskor är inhandlade så snygga kläder vore toppen nu när jag ska ut i löpspåret.

Svara
Emelie 4 mars, 2013 - 10:10

Åh så himla snygga kläder. Jag testade igår att springa efter ett uppehåll på flera månader. Gah, jobbigt men känslan efteråt är skön!
Hursomhelst så hade det varit ren lycka att få springa i så fina kläder. Kram!

Svara
Caroline 4 mars, 2013 - 10:09

Jag blev glad i hela kroppen, jag tror att detta härliga kit från Röhnisch kan hjälpa mig nå toppen! Traska och springa i spåret, vinden i håret och siktet inställt på målet! Heja heja heja!

Svara
Linda 4 mars, 2013 - 10:09

Hej Åse!
Skulle gärna vilja vinna detta! Har ätit LCHF sedan i augusti och har gått ner 12 kg, men den största vinningen jag har gjort är att bli fri från min reumatism. Det har stegvis blivit bättre och bättre och nu är jag så bra att jag ska börja att löpträna och då skulle det här kitet passa så bra!
Tack för en bra blogg!
Mvh Linda

Svara
Elisabeth Berglöf 4 mars, 2013 - 10:09

Min kropp har vuxit ur den gamla å ska jag kunna ut så måste jag ju ha något på mig

Svara
Ida 4 mars, 2013 - 10:09

Detta kitet är precis vad jag skulle behöva nu inför våren! Efter att förändrat mitt liv med hjälp av lchf är min nya målsättning att springa mitt första riktiga lopp! Tanken är lchfloppet i augusti här i Stockholm och då måste jag börja träna på att springa utomhus och hur snygg skulle man inte bli i kläderna från Rönich!

Svara
Lena Larsson 4 mars, 2013 - 10:07

Jag skulle vilja se mig själv i dessa läckra kläder.
Bara därför vill jag vinna.

Svara
Ewa Svensson 4 mars, 2013 - 10:06

Wow!! vem vill inte vinna detta? Jag har efter 6 tuffa månader med mycket eksem i ansiktet (föddes med atopisk eksem) äntligen blivit sårfri *så skönt* Det har varit tuffa månader med 3 pencilin kurer, 1 kortison tabletts kur och massor med kortison salva. Plus att jag i december bröt min handled 🙁 Äter nu även en kur med cellgift *Metotrexate* som visat sig vara bra för eksem. Sår fri och precis kommit igång med träning, är inne på vecka 3 nu. Kör Annika Sjöö och Mikael Hanssons dvd Functional traning och mage, rumpa, lår 🙂 Så rolig hemma träning. Har även leta fram min gamla stegräknare och tänkte börja med PW. Så underbart det skulle vara att gå i dessa Röhnisch kläder och få känna sig snygg vilket jag inte gjort på länge 🙂 Kram på dig/ Ewa

Svara
Jeanette 4 mars, 2013 - 10:05

Hej fina Åse!
Vinnaren vill jag så gärna vara
hör till nybörjarnas skara
Tränat lite inomhus och nu kommer våren hit
Då vill man vara snygg utomhus, och bli mera fit!
Korall är min bästa bästa färg
så gör mig nu till Sveriges lyckligaste tjej!

Svara
Michaela 4 mars, 2013 - 10:05

Jag vill vinna för att jag behöver en stor spark i röven med att börja springa och speciellt våga göra det utanför ett gyms stängda dörrar!

Svara
Märta Andersson 4 mars, 2013 - 10:03

Har nu legat drygt 4 veckor på sjukhus efter att ha haft en stor streptokockinfektion i underarmen och en massiv blodförgiftning på det. För 3veckor sedan kunde jag knappt röra mig överhuvudtaget . Idag kan jag i princip gå utan stöd. Det skulle vara roligt att kunna fortsätta träning hemma med promenader i lite snygga kläder!

Svara
Mariana 4 mars, 2013 - 10:02

Precis vad jag önskar mig så jag slipper springa i mina ”vanliga” kläder! Vinner jag ska jag satsa på att köpa ”riktiga” skor, snacka om att bli oslagbar då!

Svara
al68 4 mars, 2013 - 10:00

Perfekt för mig när min löpardebut ute skall börja till våren. Har sprungit inne på mitt band mycket, men skall äntligen våga mig ut till våren. Kan inte tänka mig ett snyggare sätt att göra min debut på ; )

Svara
Eva 4 mars, 2013 - 10:00

Som många andra har jag bytt kost efter ett livslångt bantande (är idag 53 år) mår jättebra -30kg. Började då okcså promenera och sen små jogga, klarar nu en mil i hyfsat tempo. Jag springer året runt även när det är minus grader och snö, en ny outfit till våren vore alldeles UNDERBART nu när ljuset återvänder!!
Eva

Svara
Linda Persson 4 mars, 2013 - 10:00

Ska för första gången springa ett lopp, Midnattsloppet i Malmö i september. Ett set med nya träningskläder skulle definitivt ge en bra push till att ta mig ut och springa mer. Nu är det en mellanperiod innan det blir varmare ute och kylan gör att man hellre tränar inne på det tråkiga löpbandet. Träning blir alltid roligare med nya färgglada kläder.

Svara
Louise 4 mars, 2013 - 09:59

Det är något visst med nya träningskläder! De peppar och förstärker känslan, det blir en grym feelgoodfeeling av PW:n, springturen eller tränignspasset! Åhhh jag viiiillll så gärna få möjlighet att känna mig fin i vår och sprida lite energi till andra av dessa fina när jag är ute!

Svara
Emma 4 mars, 2013 - 09:58

Att vara med och tävla är ingen idé kan tyckas
Chansen att vinna är liten, eller hur?
Men om man aldrig försöker kan man aldrig lyckas
Och denna gång är det kanske min tur…
Lite fin motivation är precis vad jag behöver
Så lusten att träna över latheten tar över!

Svara
Mona 4 mars, 2013 - 09:57

Jag har gått ner 20 kilo på ett år och har inget som passar längre! Numera när jag är ute och motionerar med mina två hundar så är det till att gå försiktigt med mina fladdriga byxor så de inte fastnar i hundhalsbanden! Springa är inte att tänka på. Och dessutom har jag slitit hål på insidan av låren på byxorna…. *skäms*
Jag skulle verkligen behöva nya träningskläder!

Svara
Anna 4 mars, 2013 - 09:56

-15 kilo:) jag har inte haft en chans tidigare att ens komma i rönisch kläder, men tack vare LCHF och en helt ny syn på träning och mig själv så kan jag vara med i tävlingen:):)

Svara
Katarina 4 mars, 2013 - 09:56

Jag har alltid tyckt det sett härligt ut att springa/träna utomhus och blir så avundsjuk när jag ser andra springa med lätta steg. Själv har jag svårt att ta tag i och hitta motivationen och ge mig ut att springa. Senast förra veckan funderade jag på att köpa mig läckra färgstarka löparkläder, för om jag har det så måste jag helt enkelt komma i väg ut i spåret 🙂 Jag följer dina härliga blogg varje dag och nu med denna tävling känns det ju som du Åse ger mig en spark i baken ut i spåret, om jag skulle vinna 😉

Svara
Linda Carlsson 4 mars, 2013 - 09:55

1. Jag säger hela tiden att jag skulle komma igång med löpning som komplement till min tennis men jag kommer aldrig igång. Hade behövt en bra sporre och det hade kanske detta varit. Att springa runt och skryta i fina nyvunna kläder från rönisch.

Svara
Teres 4 mars, 2013 - 09:54

Hej Åse.
Ska om två månader få vårat 6 barn. Skulle vara kul att vinna ett nytt träningsset att dra på sej när det är dax att komma iform igen. Det var såå fint i löv.
Kram Teres

Svara
Madeleine 4 mars, 2013 - 09:54

Efter en tuff höst-vinter där jag kämpat med rehabiliteringe efter en Stroke, Jag är 39 år gammal och har 3 barn + 2 bomus och jag har kämpat varje dag.. och är nu mycket starkare och reda att möta våren i naturen…sakta men säkert farmåt. Vore så kul med nya kläder till mitt kämpande. Tack för en härlig Blogg

Svara
Anna Holmberg-Nilsson 4 mars, 2013 - 09:52

Då mina träningskläder från Nike blivit förstora =)
Vill jag gärna dessa från Rönisch prova.

Svara
Meri Hansson 4 mars, 2013 - 09:52

Efter ett långt kämpande till att bli en glad löpare som genomfört Göteborgsvarvet har jag under det senaste året drabbats av dels kraftig benhinneinflammation och inflammation i vänster fot. Nu efter en mkt lång ofrivillig viloperiod då jag äntligen kunnat börja gå obehindrat igen har jag tänkt att börja springa igen. Jag har lagt upp träningsprogram vecka för vecka och motivationen var på topp men min gamla löparstass har blivit för liten i brist på motion. Så jag skulle vilja ha en ny skulle peppa mig att ge mig ut igen…

Svara
Sandra 4 mars, 2013 - 09:52

Hade verkligen velat vinna detta kit då jag ska springa mitt absout första lopp någonsin i maj. Jag har alltid hatat att springa men efter ett tag gick det över till hat kärlek och snart blir det förhoppningsvis ren kärlek.
Och med detta kit blir det kanske ännu lättare att ta sig fram.

Svara
Paola 4 mars, 2013 - 09:51

Jag har äntligen börjat tycka om mig själv så pass mycket att jag har lyckats gå ner i vikt. 26 kilo på mindre än ett halvår – men det har tagit mig tio år att komma till beslutet. Jag är så lycklig och stolt över mig själv, och mitt mål 2013 är att börja röra på mig över huvud taget. Med så mycket övervikt som jag har haft, har det varit otroligt kämpigt att ens gå på promenader. Så nu ska jag äntligen börja springa. Längtar efter att få unna mig ett par riktigt bra löparskor och börja så smått. Att få lite extra pepp i form av snygga träningskläder från Röhnisch skulle vara en riktig kickstart 🙂
Gillar & delar 🙂

Svara
Julia 4 mars, 2013 - 09:51

Jag skulle vilja vinna detta kit då jag är mitt inne i min omvandling till att bli mer hälsosam. Jag älskar att få ta på mig träningskläderna och få köra ett bra träningspass och vad är inte roligare än att ta på sig snygga kläder och få känna sig snygg på samma gång. Därför vill jag vinna plus att jag känner att jag är värd en vinst för det arbete jag lagt ner på mig själv.
Tack för en kanonbra blogg 🙂

Svara
Annette Arvidsson 4 mars, 2013 - 09:50

Min målsättning är att se lika snygg ut i detta löparset som du, så kan kanske jag slipper att stå i vassen i år igen;-)
Hoppas på tur!

Svara
Sara 4 mars, 2013 - 09:50

Jag är ”nyfrälst” löpare (började i somras och har hållit i, även om det blivit glesare mellan rundorna under vintern), skulle bli peppad att lägga i en extra växel i dessa fina kläder!

Svara
Lotte 4 mars, 2013 - 09:49

Detta träningsset skulle passa ERFEKT!! Jag är ett riktigt träningsfreak med löpning, intervaller, funktionell träning mm och jag har länge suktat efter de där tightsen, tänk att få runningjacket och alba ”på löpet”☺ Då hade mina löparrundor blivit betydligt roligare, jag hade fått bättre hållning om inte annat med så där snygga kläder som gärna visas upp♥
Kram Lotte
http://www.lotte4.blogspot.com

Svara
Susanne 4 mars, 2013 - 09:49

Skulle verkligen vilja vinna detta set då mina gamla träningskläder inte passar längre. Skall opereras om två veckor, men kommer att ordineras promenader efter detta – promenader som förhoppningsvis kan övergå till löpning, så snart läkaren tillåter! 🙂

Svara
Mona 4 mars, 2013 - 09:47

Efter en jobbig operation med lång läkningsprocess kan jag äntligen få börja springa igen! Då skulle det här underbara runningkittet passa mig perfekt! Det skulle göra mig så glad.

Svara
Susanna Lampi 4 mars, 2013 - 09:45

Hejsan, vilken toppen tävling.
Jag skulle vilja vinna denna set till min bästa vän som insjuknat i bröstcancer för andra gången nu. I vanliga fall älskar hon motion i olika former och älskar fina och snygga träningskläder. Efter alla behandlingar och när hon får tillbaka krafter och när vi börjar smått med promenader och annat så kommer hon ha snyggaste träningskläderna. Kram

Svara
Carolina 4 mars, 2013 - 09:45

För 1 1/2 år sedan kunde jag knappt gå på grund av svår psoriasisartrit (psoriasis i lederna). Varje dag var en kamp och bara att ta sig upp ur sägen såg jag som en seger. Att vara småbarnsförädeler och inte kunna lyfta upp sitt barn i famnen är en stor sorg.
I januari 2012 började jag ta biologisk medicinering i kombination med lchfkost och det gav mig livet tillbaka, jag fick en andra chans. Idag är jag nästan smärtfri! Nu krigar jag för att få en stark kropp igen och i år är målet att springa Vårruset. Det känns nästan svindlande bara att tänka på. Det skulle vara så roligt att springa det loppet i riktigt snygga kläder ifrån Rönisch.

Svara
madeleine 4 mars, 2013 - 09:45

Jag skulle vilja vinna då jag vill komma igång igen efter en lång tid med att bara bry.mig om andra och strunta i mig själv! Samt ett strullande knä som jag nu fått klar tecken från min läkare att jag får börja springa igen! Tack för en massa inspiration o en super blogg!!

Svara
Monica 4 mars, 2013 - 09:45

Har kört LCHF under ett år snart, tappat lite kilon, kommit igång med Zumba =) men nu vill jag också ut i friska luften och röra på mig! Men jag har inget att ha på mig…

Svara
Caritha 4 mars, 2013 - 09:44

Har sedan 21 januari kommit igång med träningen och med att äta mer nyttigt och har nu gått ned 6 kg. Några snygga och bra träningskläder har jag dock inte och det skulle därför kännas extra motiverande om jag hade det och håller därför alla tummar och tår jag har för vinst!

Svara
Lotta N 4 mars, 2013 - 09:44

Åh har kikat på dessa kläder så länge!! Vickan på matplatsen hade dessa och jag blev kär!!❤
Tyvärr när jag är mammaledig med 2 små hemma räcker pengarna tyvärr inte riktigt till alla saker och jag prioriterar barnens behovs framför mina.
Men man kan ju drömma om att vinna dessa och få vara supersnygg under mina joggingturer och PW med barnvagnen!!

Svara
Cia 4 mars, 2013 - 09:44

Efter en vinter med träning inomhus hemma och på gym skulle det vara trevligt att få sätta på sig nytt och snyggt runningkit när utomhus träningen börjar, därför skulle jag vilja vinna detta snygga set.

Svara
Jannice Lindell 4 mars, 2013 - 09:44

Jag vill vinna detta runningkit för att jag ser fram emot en ny start efter operation då jag har missat mina träningar. Sen vill jag fira med att jag har tappat lite vikt och börjat med LCHF! Kram Jannice

Svara
christin nilsson 4 mars, 2013 - 09:41

Önskar vinna detta då jag SKA börja springa nu i vår och allt blir så mycket roligare med snygga, funktionella kläder :)))

Svara
Ida 4 mars, 2013 - 09:41

Jag önskar vinna detta kit då jag verkligen behöver nya tränngskläder. Att ha en snygg/bekväm putfit är enligt mej viktigt för inspiration/motivation.
Ett par sega kg kvar med med Båstad marathon som sporre från jobbet hoppas jag att dom nu på vårkanten försvinner. Gärna ihop med nya kläder 🙂
Passar även på att tacka för en grymt trevlig blogg, många tips som hjälpt mej under min resa!

Svara
Maria 4 mars, 2013 - 09:40

Jag vill vinna detta underbara runningkit då jag gått ned en hel del i vikt att mina andra träningskäder är för stora 🙂

Svara
Susanne 4 mars, 2013 - 09:39

Jag önskar vinna detta set pga har börjat i en viktminskningsgrupp med mkt träning. Har aldrig tränat förr och känner att detta är set bästa jag någonsin gjort :). Skulle känna mig ännu finare och bli mera peppad med ett sånt fint löp set på mig :).

Svara
laila 4 mars, 2013 - 09:39

Detta träningsset skulle inspirera mig till träningen, nu när din bok har inspirerat mig till kosten. Äntligen på rätt väg 🙂

Svara
Rosita 4 mars, 2013 - 09:39

Vill mer än gärna vinna detta! Efter två års sjukdom har jag äntligen kunde börjat träna igen. -11 kilo o -33 cm så långt. O studiebidrag räcker tyvärr inte till träningskläder.

Svara
Jenny 4 mars, 2013 - 09:38

Jag skulle mer än gärna vilja vinna detta ursnygga kit så jag får motivation till att börja springa igen när snön har försvunnit från backen. Håller alla tummar och tår!

Svara
Jenny 4 mars, 2013 - 09:48 Svara
Maria B 4 mars, 2013 - 09:38

Hej!
Jag har mitt livs utmaning framför mig som jag för 2 år sedan aldrig trodde att jag skulle genomföra. Jag ska löpa göteborgsvarvet för första gången i maj. Jag är taggad och tränar men på hyllorna i gaderoben finns inte tillräckligt med kläder! Därför vill jag vinna de härliga tränigskläderna. Det skadar ju inte att se bra ut när man är ute och löptränar!!
//Maria

Svara
Fröken Nilsson 4 mars, 2013 - 09:38

Efter förra året med operation X 2 med vad allt vad det innebär vill jag i år ha ett mycket piggare år.
Med ett nytt träningsställ kommer jag snabbt ett steg närmare mitt mål att må mitt bästa!

Svara
Maria 4 mars, 2013 - 09:37

För första gången i mitt liv började jag springa ”av fri vilja” i somras. Nu har det varit uppehåll. Jag vill vinna dessa för att det skulle hjälpa mig att komma igång igen nu när det börjar bli vår!

Svara
Maria 4 mars, 2013 - 09:34

Vill vinna detta snygga runningkit då jag tänkt börja komma i form och börja springa nu till våren!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.