TÄVLING tillsammans med Makila Clothing

10 oktober, 2012
Tävlingen avslutad!
Dags för en liten tävling! Makila har helt underbara mys/yoga kläder i ekologisk bommul och linne, jag har själv kläder från dem som jag i princip slitit hål på. Det vinröda batiklinnet nedan har jag bl.a i grått.
Svara på frågan: I vilket material görs kläderna hos Makila Clothing?
Motivera varför just du ska vinna!
Tävlingen håller på till söndag!
Lycka till! =)

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


26 kommentarer

Cilla 14 oktober, 2012 - 21:09

Makila Clothing görs av bambujersey och ekologisk bomull.
Tidigare har jag kört Yogapassen i T-shirtar, modell stora.
Började med Lchf i början av augusti och har gått ner 8 kg.
Nu med lite mindre av mig och framförallt betydligt mindre bilringar så är det en härlig känsla att känna att jag inte behöver ”gömma mig” utan vågar mig på ett linne.
Det hade varit jättekul att bli ägare till detta.
Mvh Cilla

Svara
Amanda 13 oktober, 2012 - 23:15

Ekologisk bomull och bambu.
jag vill vinna för att då kanske jag kommer igång med träningen igen! 🙂

Svara
Karin 12 oktober, 2012 - 14:11

Svar: ekologisk bomull och bambu.
Motivering: för att sätta guldkant på yogapassen jag kör i groventrén när dottern sover 🙂

Svara
Beatrice Albertsen 12 oktober, 2012 - 10:50

Hej
Kläderna från Makila Clothing är gjorda i ekologisk bomull och bambu.
Ett nytt snyggt linne skulle vara en bra pepp för att komma i gång med yogan igen.
/Bea

Svara
sandra Arveborn 12 oktober, 2012 - 09:03

de tillverkas i s.k. bambujersey. jag skulle vilja vinna för jag saknar det där lilla extra på gymmet som får mig att känna mig fräsch nu efter att dottern kom till världen

Svara
Pernilla 11 oktober, 2012 - 16:14

Ekologisk bomull och bambu!
Jag vill vinna för att jag är fattig student som behöver nya träningskläder! Skulle vara skönt att slippa ”reklam t-shirten”, och det ser helt fantastiskt bekvämt ut.

Svara
Therése 11 oktober, 2012 - 13:15

Hej Åse,
Deras kläder är helt tillverkade i ekologisk bomull och ”exklusiva bambujersey” som de kallar det 🙂
Jag tillhör de få som ännu aldrig testat yoga (vet inte vilken sten jag bott under..) men vill väldigt gärna göra det! Jag har spanat runt efter bra kläder att ha på mig under ett pass, men framför allt så verkar alla typiska yogakläder så mysiga så jag bär gärna ett sånt här mysigt linne under en långfrukost en söndagsmorgon och bara glider runt… 🙂 Livskvalité either way!

Svara
Sanna 11 oktober, 2012 - 12:53

Kläderna görs i Ekologiks Bomull och Bambu. Varför ska jag vinna? Jag tycker att bra kvalitén är viktig i kläderna och att det är tillverkat i miljövänligt sätt. Jag har kommit igång med träningen och vill känna mig extra snygg i nästa Zumba pass 😉 Men viktigaste anledning är att jag kan visa den till min 9-årig som är en ”Miljö Vän”. Han pratar jämt hur viktig skog är till oss, hur vackra alla träd är och hur vi ska tänka miljövänligt hela tiden. Förra veckan kom han till mig och önskade att jag ska köpa honom ett par jeans som är gjort av Nässel- ;-)Jag har inte hittat Nässeljeans än men har lovat honom hålla ögon öppna. Nu skulle jag kunna visa honom ett topp som är gjort av Bambu-Wau!

Svara
Laila Karlsson 11 oktober, 2012 - 10:24

Ekologisk bomull och bambu.
jag kommer inte längre i någon av mina tränings kläder så jag behöver verkligen något som passar så jag kan komma igång med min träning

Svara
Anna-Carin 11 oktober, 2012 - 10:04

Kläderna gör i ekologisk bomull och bambu.
Skulle jag vinna så blir jag överlycklig. Har äntligen ork att börja komma i gång med träning. Har gått ned i vikt med LCHF så nu känner jag att jag orkar med att ta tag i motionen med. Orkar idag ta länga promenader med hunden så nu dags för nästa etapp. Börja träna. Så vinner jag kan jag vara snygg på träningen 🙂 Tack på för hand.

Svara
Sofie 11 oktober, 2012 - 09:43

Jag skulle så gärna vilja vinna därför att jag har börjat försöka mig på yoga för att finna lugn i livet, och motvikt till kaoset på mitt jobb, där jag arbetar med svårt sjuka människor, både unga och gamla. Jag tror att yoga kan vara en väg till den där oasen i livet som jag behöver. Tänk så fint det skulle vara med riktiga yogaplagg då! Som dessutom är ekologiska och inte frestar på jordens resurser. Det blir inte bättre än så!
Kläderna är gjorda i 70% miljövänlig bambu, 25% bomull och 5% elastan!

Svara
Nadja 11 oktober, 2012 - 09:18

Tror nog min kommentar kom bort…. garderar mig och försöker igen.
Kläderna är i ekologisk bomull och bambu.
… och jag hade blivit jätteglad att få bli ägare till ett linne i detta underbart sköna material!

Svara
Nadja 11 oktober, 2012 - 09:15

Ekologisk bomull och bambu.
Underbart material och jag hade blivit så glad över att få bli ägare till detta linne!

Svara
Elaine 11 oktober, 2012 - 09:07

Ekologisk bomull och bambutrikå. Härliga material som jag inte provat i kläder.
Jag har nyss köpt garn i det materialet eftersom det är antibakteriellt. Passar därför bra till disktrasor.
Garnet kändes jätteskönt och därför tror jag att kläderna också är härliga.

Svara
Maria 11 oktober, 2012 - 09:03

Ekologisk bomull och linne…
Jag vill vinna för att dessa underbara kläder skulle behövas på min kropp så här i början av den norrländska vintern, tillsammans med ett par raggsockor kan vi tillsammans drömma om svunna tiders träning 😉
P&K

Svara
AnnaB 11 oktober, 2012 - 08:51

70% miljövänlig bambu, 25% bomull och 5% elastan.
För att jag hade blivit så himla glad!!!
(Passar på att tacka för alla recept du publicerar. Har hittat massor med favoriter som jag återkommer till. Du inspirerar mig till nyttiga medvetna val samtidigt som det finns utrymme för undantag utan att samvetet ska ta styk.)
AnnaB

Svara
Millan 10 oktober, 2012 - 23:35

Svar:
Ekologisk bomull och bambu.
Motivering:
För att komma igång med träningen igen!
Kram från Trollhättan

Svara
Annie 10 oktober, 2012 - 23:13

Hej Åse! Yogakläderna från makila görs i ekologisk bomull och bambujersey! Varför ska jag vinna då? Som en liten pepp till mig när jag går och väntar och väntar på svaret från fostervattenprovet som jag gjorde häromdagen. Jag är bara 26 år men det fanns risk för kromosomfel 🙁 vore härligt att pigga upp mig med lite nya kläder! Yoga är dessutom den enda träningsformen som jag har kunnat fortsätta med här på Friskis i Helsingborg!
Kramar

Svara
Karin 10 oktober, 2012 - 22:43

Kläderna görs av ekologisk bomull och bambujersey!
Varför skulle just jag vinna? Jooo för jag fyller 59 år i morgon och kläderna skulle vara skitsnygga på MIG !! :-))

Svara
Anna Maria Gustafsson 10 oktober, 2012 - 22:29

Kläderna görs i bambujersy och ekologisk bomull. Jag skulle vilja vinna eftersom jag knappt äger några kläder efter att ha gått ner 60 kg (. 50 m lchf).

Svara
Malin Henriksson 10 oktober, 2012 - 22:27

Kläderna görs av ekologisk bomull och bambujersey!
Efter en otroligt jobbig graviditet som snart är över då kommer jag behövs något nytt och fräscht på mig, så jag kan börja träna och röra på mig igen. Vore otroligt trevligt att få vinna detta 🙂 verkar vara väldigt sköna plagg!
Mvh/ Malin

Svara
Lotta 10 oktober, 2012 - 22:20

Kläderna görs av Ekologisk bomull och Bambujersey
Tack vare Lchf och mycket tack vare alla goda recept och att se hur du lyckats här på bloggen så har jag gått ner över 25 kilo, detta har blivit väldigt dyrt i klädinköp 😉 så att vinna innebär att garderoben blir mer komplett!

Svara
Rina 10 oktober, 2012 - 21:38

Å vad jag vill ha:-) Kan behöva känna mig lite snygg och ha ngt riktigt mysigt. Är mamma ledig, så detta hade varit perfekt för mig.
Bambujersey och ekologisk bomull.

Svara
Maria 10 oktober, 2012 - 21:21

Jag vill vara med och tävla om de mysiga kläderna!!
Har haft svårt att hitta bekväma och funktionella kläder till yogan. Är ju inte någon nackdel om de är snygga heller. Jag utövar yoga tre dagar i veckan så de kommer verkligen till användning!! =)
Bambu och ekologisk bomull görs de härliga kläderna i.

Svara
Linn 10 oktober, 2012 - 20:52

Kläderna görs i Ekologisk Bomull och Bambu.
Jag tycker att jag är en värdig vinnare för att:
Jag har gjort en nystart i livet efter ett år av stor sorg.
Vägen tillbaka har inte varit lätt och jag jobbar fortfarande varje dag på att må bra och att ta till vara på livet. För min skull och för min familj som består av man och tre underbara barn. Två av de viktigaste pusselbitarna för att komma på rätt spår har varit att lägga om kosten till LCHF och att börja YOGA. Jag tar både lektioner och Yogar hemma. Ekologiska kläder känns rätt när jag Yogar och visst jag är fåfäng också. Kläderna MÅSTE vara snygga och de här är HELT UNDERBARA:)

Svara
Lisa 10 oktober, 2012 - 20:50

Motivering:
Jag sa för bara en lite stund sedan ”åh, vad jag skulle vilja testa Yoga”
Detta måste ju vara tecknet – jag måste testa!
Svar:
Kläderna hos Makila clothing är i Bambujersey och Ekologisk bomull.
Håller tummarna!!,
Kraam!
//Lisa

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.