TÄVLING! Betalt samarbete med Creative Lounge

3 juni, 2011

Nu är det tävlingsdags! Tjejerna på Creative Lounge lottar ut ett presentkort värde 500kr hos Creative Lounge i första pris och hemlig Lilly of Sweden sjal i 2-3 pris!

Tävlingsuppgift!

Skriv ditt bästa hälsotips & vad du skulle välja från Creative Lounge om du vann, samt gilla Creative Lounge på Facebook!

Lätt som en plätt va?!

Personligen hade jag gäääääärna valt:


ChillNorway – Summer Tunica

eller denna underbara:


Millie Love från Lilly of Sweden! Muuuumma!

eller den här! Så cool!


Plain Vanilla – Poncho i denim

Tävlingen pågår fram till onsdag 8/6 kl 12.00!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


30 kommentarer

Paulina 14 september, 2011 - 20:21

Mitt bästa hälsotips är att man ska kan hitta sitt eget normalläge, att man inte måste dieta och plåga sig själv mot någon annans ideal. Helt enkelt finna sin egen väg och att det viktigaste är att man själv mår bra 🙂

Svara
Paulina 14 september, 2011 - 20:22

…och nu såg jag att denna tävling var gammal som gatan – well, well! =)

Svara
cissi 7 juni, 2011 - 21:46

Mitt bästa hälsotips är att sätta upp små mål med sitt nya liv det tog kanske 10 år att lägga på sig många kilos övervikt så att ändra sitt tanke sätt är inte gjort på några veckor utan små mål som leder till slut till ett stort har nu levt med lchf i år och tränar nu 3 gånger i veckan från att vara en riktig soffpotatis lever jag ny ett friskt och hälssomt liv. Jag gillar http://shop.creativelounge.se/se/art/chillnorway-iris-top-sand.php 🙂 och gillar nu deras grupp på fejjan!

Svara
Diddi 7 juni, 2011 - 20:10

Får ofta frågan vilken diet jag gått ner i vikt av. Mitt svar är att den heter Sunt Förnuft. Har man bara bestämt sig för en förändring och är envis går allt bara man vill. För mig var och är det viktigt att inte bestämma att något är förbjudet. Men viljan att må bra i min kropp gör att jag oftare säger nej till onyttigheter än ja. Jag har accepterat att jag alltid måste tänka på vad jag stoppar i mig men mår inte längre dåligt av det. Vissa dagar går sämre än andra, men viljan att inte ge upp ska få mig att lyckas. Klarar jag det gör alla ni andra det också. Min mat plockar jag från både Gi Lchf och viktväktarna. Jag har inte nått mitt mål ännu. Men med positivt tänkande och viljan att lyckas kommer jag att fixa det 🙂 Underbara kläder!! Vill ha!!!! 😉 Millie Love är baara sååå tjusig. Ps: Hämtar massor av inspiration här på bloggen 56 kilo varje dag. Dessutom är min målvikt just 56kg 🙂 Nu ska jag till facebook å gilla. Diddi

Svara
Åse 7 juni, 2011 - 20:41

Härligt att höra Diddi! Nej visst ska inget vara förbjudet utan man ska lyssna på sin kropp och göra medvetna val! Lycka till även fortsättningsvis!

Svara
Diddi 7 juni, 2011 - 20:51

Tack 🙂 Jag har ju fortfarande envisa kilo att kämpa med. Tyvärr finns ju inget snabbfix 😉

Svara
jenny 7 juni, 2011 - 16:22

Ett hälsotips från mig är helt klart ett glas citronvatten att börja dagen med!
Pressa en halv citron i ett stort glas vatten, jättebra för förbränningen samtidigt som de hjälper dig att inte bli sjuk, går dessutom inte att komma undan med att det är läskande gott och passar både till frukost, lunch och middag 😉

För er som är mer intresserad citroner, här får ni lite info =)

Citron är en billig, lättillgänglig citrusfrukt, populär för att smaksätta drycker. Och till garnering. Citronen är en rik källa av C-vitamin. Den innehåller också vitaminer som B-vitamin, riboflavin och mineraler som kalcium, fosfor, magnesium samt proteiner och kolhydrater.

1. Bra för magen
Citron fungerar som en blod renare och som ett rengöringsmedel. De hjälper att elimera avfall både effektivt och skonsamt. Intaget av citronsaft kan bota förstoppning. Det är även känt för att lindra hicka när konsumeras som en juice. Citronsaft fungerar som en lever tonic och hjälper dig smälta maten genom att hjälpa levern producera mer galla. Det minskar mängden slem som produceras av kroppen. Det är också tänkt att hjälpa lösa gallsten.

2. Utmärkt för huden Citron, som är en naturlig antiseptisk medicin, kan delta för att bota problem med huden. Lemon är en C-vitamin rik citrusfrukt som förbättrar din skönhet, genom föryngrar huden inifrån och på så sätt få en glöd i ansiktet. Daglig konsumtion av citron vatten kan göra en enorm skillnad i utseendet på din hud. Den fungerar som en anti-aging åtgärda och kan ta bort rynkor och pormaskar. Lemon vatten om de tillämpas på de arealer för brännskador kan tona ärr. Som citron är ett kylmedel minskar den brännande känsla på huden.

3. Motar halsont
Citron är en utmärkt frukt som stöd i kampen mot problem i samband med halsinfektioner, halsont och halsfluss eftersom det har ett antibakteriellt egendom. För halsont, späd en halv citron med hälften vatten och gurgla ofta.

4. Viktminskning
En av de stora hälsofördelarna med att dricka citron vatten är att det banar väg för att förlora vikt snabbare, vilket fungerar som en stor viktminskning åtgärda. Om en person tar citronjuice blandat med ljummet vatten och honung, kan det minska kroppsvikten också.

5. Minskar feber
Citron vatten kan behandla en person som lider av förkylning, influensa eller feber. Det bidrar till att bryta feber genom att öka svett.

Svara
Malin St 7 juni, 2011 - 13:21

Det bästa hälsotipset är nog att se till att vara lycklig. När man är lycklig, då spelar inte så mycket annat roll!!

Fast äta nyttigt på vardagarna och unna sig lite på helgen, och försöka få in motionen naturligt i vardagen är inte så dumt heller!!

OMG – Det fanns massor på denna sida att välja, men jag skulle välja (svart as ususal!!) att köpa hem följande:
http://shop.creativelounge.se/se/art/plain-vanilla-klanning-devine-svart.php

Tror nog att jag ska titta in i deras butik på måndag när jag åker till Umeå!! 🙂

Svara
Ellinor 7 juni, 2011 - 12:49

Hej!

För mig (och många andra) gäller det att äta rätt under 6 av veckans alla dagar, och att jag en dag (oftast blir det lördagen) lyxar till det genom att äta någon smarrig dessert eller godis! Som jag kan längta till mina fria måltider 🙂 Det gör att jag inte ständigt är sugen på något sött och går och skåpäter, som jag tidigare gjorde…

När det gäller motionen har jag hittat den perfekta lösningen för mig och det är promenader, samt styrketräningsprogram som jag tränar hemma 4 dagar i veckan. (jag är sedan mitten av april PT onlinekund till Olga och det ångrar jag inte en sekund!!). Jag har tre småbarn hemma och känner att jag inte har tiden att åka iväg till något gym, nu tar det inte ens en timma innan jag har tränat och duschat =)

Fantastiskt fina kläder!
Om jag skulle välja helt fritt skulle det bli:
http://shop.creativelounge.se/se/art/lilly-of-sweden-millie-love-dusty-lilac-1.php

Svara
Anna 7 juni, 2011 - 12:19

Min absolua favorit är ChillNorway – Summer Tunica Bleach White

Mitt hälsotips blir nog att ta vara på dagen! Äta nyttigt, träna och umgås med människor som ger en positiv engergi. Det har gjort att jag har minskat 3 storlekar i kläder och mår som en prinsessa (nästan varje dag 😉 )

Tack för en inspirerande blogg som jag läser ofta!
KramKram Anna

Svara
Marie-Louice 7 juni, 2011 - 12:08

Hej alla!
Alltid roligt med tävlingar…
Själv skulle jag absolut välja Summer Tunica! Ser underbar ut, som jag själv inte skulle ha råd att köpa 🙁
Mitt bästa hälsotips är:
MAN KAN ÄTA ALLTING MEN INTE ALLTID :))

Svara
Glöm inte att tävla! « 5 6 k i l o . s e 7 juni, 2011 - 11:58

[…] inte att tävla! Ni har till i morgon på er att tävla och vinna presentkort m.m hos Creative Lounge! I mrg kl 12.00 avslutas […]

Svara
jenny 5 juni, 2011 - 18:44

Lämnar tävlingen till er andra då kläderna är kanonfina men inte min stil.
Däremot så kan jag inte gå in på vikt- och måttabellen (har varit så ett tag). Kan du se varför??
*kramar*

Svara
Victoria (matplatsen) 5 juni, 2011 - 12:16

Jag skulle välja en Ester Eleonora Sofia klänning. Men egentligen kan jag blunda och peka på vad som helst, allt de har där inne är så fint och precis min smak!!

Mitt bästa hälsotips är att leva i nuet och sätta guldkant på tillvaron. Det mår JAG bra av i både kropp och själ och det måste väl vara bra för hälsan? 🙂

Puss & kram!!

Svara
Beatatjata 5 juni, 2011 - 10:12

Mitt bästa hälsotips är OLGA :-D. Sedan jag började träna ordentligt, och numera som PT online-kund så mår jag så fantastiskt bra. Fysiskt och psykiskt. Vardagen klaras så mycket bättre med den energin träningen ger. För mig har det blivit livsnödvändigt! I kombination med hälsosam kost så tickar dessutom hektona och centimetrerna ner, sakta men säkert.

Jag gillar redan creative lounge på FB, är grymt sugen på en vacker sjal från Ester Eleonora.

Svara
jeanette 5 juni, 2011 - 08:22

Godmorgon! Vilka vackra kläder <3 Så svårt att välja! Det finns så många bra hälsotips. Vi tänker ofta på andra runtomkring att de ska må bra och kanske vi glömmer bort oss själva. Egentid då och då och göra något vi tycker om. Önskar alla en fin dag!

Svara
Sandra 4 juni, 2011 - 08:26

Haha, oj, läser min kommentar igen och undrar om jag var snuvig när jag skrev den, bytte visst ut s mot d, men hey, budskapet går fram i vilket falll! Ha en fin helg!

Svara
Sandra 3 juni, 2011 - 22:29

Denim-ponchon! Åh, så fin, kanske inte supersomrig men åh, då rätt för mej!

Mitt bästa häldotips då… nu blir det lite klyschigt. Men sov gott, ät gott och umgås med människor du tycker om och som ger dej positiv energi. Gör man det sistnämnda så brukar sov och ät gott-tipset lösa sig på vägen!

Svara
Kerstin 3 juni, 2011 - 21:47

Mitt bästa hälsotips är att tänka långsiktigt och förändra kost och motion så att det blir ett sätt att leva och inte bara för att så snabbt som möjligt gå ner i vikt.
Det handlar om att göra rörelse till en vana, en promenad, en cykeltur eller kanske gruppträning av något slag. Äta hälsosam mat regelbundet och minska ned på socker och kolhydrater.

Jag vet att det funkar 🙂
Vill så gärna ha klänningen Millie Love ett något annat vacker plagg.

Svara
Åse 4 juni, 2011 - 09:47

Bra tips!

Svara
Annah 3 juni, 2011 - 21:00

Mitt bästa tips är att sätta ett mål för vad man vill uppnå med träning och kost och om man känner sig sugen på godsaker, stanna upp och fråga sig själv om det är värt det efteråt, oftast är svaret nej.

Jag föll pladask för klänningen Lilly of Sweden – Millie Love!

Gillar på fejjan såklart och så håller jag tummarna!

Svara
Jessica 3 juni, 2011 - 20:44

Vad gäller hälsotips så pratar man mycket om det här med motion, att träna och röra på sig..men man nämner väldigt sällan hur mycket man vinner på den sk vardagsmotionen!

För alla oss som varit kraftigt överviktiga (har själv gått ner 30 kg relativt nyligen) så är ordet träning väldigt skrämmande i början och där är vardagsmotionen en bra början. Skippa hissen, ta trappan. Är du och handlar så parkera bilen en bra bit från in- o utgång, kan du så gå/cykla istället!

Att promenera en halvtimme varje dag gör en SÅ gott, man blir pigg och mår bra. Är man som jag, som inte gillar att gå utan mål, så är mitt tips att man tar sin mobil och ställer på alarm efter 15 minuter o sen börjar man gå. När telefonen piper vänder man om och går hem igen o vips har man gjort sin halvtimme =D

När det gäller att välja något från webbsidan var det inget lätt..haha..så mycket snyggt och fint, men jag förälskade mig i ChillNorway – Petunia Dress Brown ♥ http://shop.creativelounge.se/se/art/chillnorway-iris-top-sand.php

Har gillat på fejjan =D

Mvh
Jessica

Svara
Åse 4 juni, 2011 - 09:51

Bra tips! Jag tycker till skillnad mo dig att vardagsmotion nämns ganska mkt i media, av dietister etc MEN många verkar inte tycka att den motionsformen är ”good enough” vilket den ju är! Man behöver inte löpträna, jogga, gå på löpband, gå på gym för att motionera hälsosamt. Ha en skön dag!!

Svara
Jessica 4 juni, 2011 - 09:59

Ja, det var så jag menade…att det räcker gott med vardagsmotionen, att man inte behöver mer än den för att få mer energi och må bra. Vill man sen gå ner i vikt så handlar det ju mycket om ”inkomster och utgifter” dvs man kan inte äta i sig 3000 kalorier varje dag och sen göra av med 150 och tro att man inte går upp tex. 🙂

Svara
Dagarna 3 juni, 2011 - 20:42

Mitt bästa hälsotips. En promenad kort som lång varje dag är bättre än ingen träning alls.

Denna topp får gärna flytta hem till mig, http://shop.creativelounge.se/se/art/lise-sandahl-rikke-top-nuka.php eller http://shop.creativelounge.se/se/art/chillnorway-summer-tunica-bleach-white-1.php
Finns så mycket fint där.

Jag gillar redan Creative Lounge på fejjan.

Svara
Mariah 3 juni, 2011 - 15:18

När det gäller hälsotips så är det bästa att leva hälsosamt och nyttigt 6 dagar i veckan och sen släppa lite på svångremmen på den 7:e.
Jag personligen tycker att allting blir lite enklare om man kan tänka att ”på lördag” ska jag unna mig den där chokladbiten eller det där glaset vin om jag fortfarande är sugen.
För jag är en riktig humör-ätare och mumsar gärna i mig en massa ”skit” när jag är stressad/ledsen/uttråkad. Kan jag bara komma förbi den där höga tröskeln så går det!
Och det fungerar för mig att ha en dag på helgen som ”äta-vad-jag-vill-dag”, då kan jag hålla mig i skinnet resten av veckan 😀

Från Creative Lounge skulle jag vilja ha dom här supersnygga stövlarna:
http://shop.creativelounge.se/se/art/primeboots-engineer-high-16-old-crazy-pony.php

Ska kolla in fejjan nu 🙂

Svara
Åse 3 juni, 2011 - 15:50

Jag håller med! OM man nu bara kan se till så att dag 7 inte blir dag 8, dag 9 och dag 10 också! hehe
Snygga stövlar ja!!

Svara
Mariah 4 juni, 2011 - 09:35

Jag försöker ha LÖRDAG som min ”skräp-dag”, inträffar det kalas eller fest eller nåt nån annan dag så får jag helt enkelt hålla mig och äta bra ändå även om frestelsen finns där för annars blir det lätt ”bara en dag till” och så är man den där ständiga ”jag-börjar-om-på-måndag” bantaren igen!
Man måste ju börja i nån ände och hitta ett sätt som fungerar för just sig själv. Jag blir lätt en som ”läser mig smal” genom din blogg 😉

Svara
Åse 4 juni, 2011 - 09:47

Så sant så! Det är absolut det jag vill förmedla i min blogg – att hitta nycklarna till sitt eget hälsosamma liv!

Svara
Luiza 3 juni, 2011 - 14:50

Oh, vilken bedårande tävling.
Mitt bästa hälsotips är att alltid vara uppmärksam på sin kropp samt sinne. Vi är många som lever i stress, och att hitta lugnet varje dag, åtminstone en stund är mitt hälsotips. Det gör att vi får krafter, och orkar med saker och ting bättre samt hittar motivation och kreativitet.

Om jag vann skulle jag köpt hem den här blusen:
Love forever- Sally tunic pistage (fick inte länken att kopieras in här)

Och jag är nu ett fan av deras grupp på Facebook!

Nu håller jag tummar och tår ;D

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.