TÄVLING – Cantadou Vinnare!

24 juni, 2012

Mååååååååånga var ni som gissade på 2008 😉 Men det är fel. Jag började min sista viktminskning 2008 men 2009 (januari) gick jag och Daniel över till GI rivstart (som ju är LCHF i princip) =)
Sedan dessa har jag haft lågkolhydratkost som plattform, jag gjorde ett gästspel på Viktväktarnas pro points hösten 2009 under några månader men jag gick tillbaka till lågkolhydratkost igen.

Min plattform är LCHF – eller jag vill ju ännu hellre använda beteckningen ”lågkolhydratkost med naturliga fetter” men det blir så långt 😉 Jag äter MAT – Bra mat så man kanske skulle sluta definiera sin kost??
Där finns min grund, mitt tänk och så som jag äter allt som oftast. Utanför vardagen finns i bland socker, någon potatis, bröd etc. Pasta kan jag inte äta för det kan jag inte begränsa (fett + snabb stärkelse blir som en drog), en pizza blir jag jättesjuk av (dödstrött i flera dagar).
Med LCHF som grund är min kropp mer i balans och jag kan hantera stärkelse mycket bättre då jag äter det sällan och i liten mängd.

I dag när jag fyller år har vi ätit frallor! Vet inte ens när det hände senast 😉 Och så blir det en bit jordgubbstårta sedan, min mamma gör världens godaste!


Ett underbart Mateus fat fick jag i ett av paketen i morse! 🙂

Vinnaren är:

Maria
http://mariasfavoriter.blogg.se/

”Jag tolkar det som du körde en ”kvickfix” av LCHF 2005 en tid men sen åt du fettsnål kost till 2009 där du helt övergick till den variant av LCHF ”

GRATTIS!!! 5 produktcheckar kommer på posten! Maila mig din adress på ase (at) 56kilo.se

Ha nu en skön söndag!! KRAM från ett regnigt Helsingborg!

19 kommentarer
0

19 kommentarer

Therese 25 juni, 2012 - 21:30

Stort grattis på födelsedagen!!

Svara
Frida Skybäck 25 juni, 2012 - 20:04

Hej Åse!

Tack för en jättehärlig blogg, du är verkligen inspirerande!

Jag har en fråga angående LCHF-bröd. Varje gång jag bakar blir brödet antingen ”svampigt” eller så smakar det väldigt mycket ägg. Vilket är ditt favoritbrödrecept som blir så likt ”vanligt ljust bröd” som möjligt?

Tacksam för svar,

MVH Frida

Svara
Karin 25 juni, 2012 - 19:00

Grattis i efterskott!! Grattis också till att ha hittat en bra balans i matvardagen :)! Det är så inspirerande att läsa bloggen och få tips och ideer :)! Tack :)!

Svara
maja 25 juni, 2012 - 10:50

HOppas du hade en superbra födelsedag. Fint fat!!! Kram

Svara
Åse 25 juni, 2012 - 12:41

Tack Maja det hade jag!! =))

Svara
Mia 24 juni, 2012 - 20:39

Vill kila in och önska dig en fortsatt riktigt fin födelsedag! Tack för all din härliga inspiration och underbart fina blogg! Kramar =)

Svara
Anna -vit dröm 24 juni, 2012 - 17:45

Grattis grattis fina du! Hoppas din dag varit toppen!
Älskar ditt Mateus fat 🙂
Kramar Anna

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.