TÄVLA om en klänning av House Of Lola!

19 oktober, 2011

På mässan träffade vi House Of Lola, jättetrevliga och de har så många fina kläder! Jag är ju en sucker för just velourklänningar, har tre stycken i olika märken i garderoben och vill gääääärna utöka dem! =) Nu kan en lycklig läsare vinna en svart Dinner dress i valfri storlek!

För att vara med i tävlingen måste du:

1. Gilla House Of Lola på Facebook

2. Svara på frågan: Hur gammal är Lola? (Svaret finns på deras sajt!)


Jag med en rosa House Of Lola klännng! Foto: Evelina

Ni har till och med fredag 21/10 kl 18.00 på er att tävla! Skynda, skynda! =)

122 kommentarer
0

122 kommentarer

Jenny 21 oktober, 2011 - 09:53

Hon är 35 år

Svara
JennieHJ 21 oktober, 2011 - 07:10

Givetvis gillas detta på FB och Lola är 35 år 🙂

Svara
LENA 21 oktober, 2011 - 06:56

Hittade din sida o denna tävling, vill gärna va med o tävla….
men vet om jag gör rätt,har gillat dom på facebook o Lola är 35år och om jag vinner denna underbara klänning så vill jag gärna ha stl.M
Vilken underbar sida du har…..

Mvh Lena

Svara
mammaspring 21 oktober, 2011 - 06:51

1. Har gillat inlägget
2. Har gillar House of Lola på Facebook (Michaela Lindström)
3. Lola är en fiktiv person som är 35år och som inte kommer att åldras

Jag fyller 30 år om 2 veckor och då ska jag och maken åka till Paris. Efter 2 barn och viktnedgång (ny kost, ny träning) är min garderob kanske inte riktigt så kul som jag önskar att den var. Med en svart House of Lola klänning, tjocka svarta strumpyxor och svarta stövlar skulle jag fira min 30års dag i Paris med stil 🙂

<sedan har jag en fråga angående träning och mat. Jag tränar nämligen ofta på kvällen och har fastnat i tankegången att jag behöver äta något efter. Jag är inte nödvändigtvis hungrig. Ska jag låta bli? Eller borde jag äta i varje fall? Vill inte förlora mer vikt.

Svara
Åse 22 oktober, 2011 - 09:46

Ät när du är hungrig, är du inte hungrig så ät inte =))

Svara
1 10 11 12

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.