Tävla med Lifesum!

30 augusti, 2016

Tävlingen är avslutad!
Jag får många frågor kring kalorier när det kommer till recepten.
Hur många kalorier/kolhydrater innehåller detta?
Jag VET att det inte handlar enbart eller främst om kalorier när man vill viktminska. Vi har ett hormonsystem som ser till att vi äter tillräckligt mycket, signalerar mättnad när kroppen är i balans och vi äter naturlig kost (dvs oprocessat, lite tillsatser, icke belöningsmat) men jag vet också att hos en överviktig så fungerar inte våra hunger- och mättnadshormoner som de ska och då förespråkar jag lågkolhydrathandmodellen men även då kan det vara så att det kan vara svårt att ha koll. En del mår bra av att ha fasta ramar.
Jag brukar rekommendera Lifesum om man känner att man vill ha koll på kalorier och makronutrienter. Varför? För att jag själv använt den i många år! Jag personligen räknar inte kalorier men har koll ibland, speciellt de dagar då jag aktivt ökar upp maten och kolhydrater, då är Lifesum grym! I särklass bästa appen för detta ändamålet.
Du kan följa en kostplan och här finns både strikt/normal och liberal LCHF med samt Lågkolhydratkost (Low Carb) som innehåller lite mer kolhydrater.

DSC08041

DSC08025

Man får även anpassade recept för den kostplan man följer.
DSC08029

Och det som jag använder mest: Lägga in recept! Det är här jag räknar ut makronutrienter för recepten jag lägger ut. Jag har gjort ett aktivt val att inte kaloriräkna recepten här på bloggen, men en del recept gör jag det för – främst för att det annars kommer många frågor (oftast kring bröd, sötsaker, pizza) men även för att visa er att lågkolhydratversioner av pizza, kakor, pannkakor, bröd etc innehåller lågt med kolhydrater samtidigt som de är goda!
DSC08030

DSC08042

Jag har själv guldmedlemskap, med guld kan man nyttja appen fullt ut, dvs lägga in egna recept, följa kostplaner, finjustera makronutrienterna etc.
Nu kan du vinna ett 12-månaders medlemskap!
Jag har tre stycken guldmedlemskap att tävla ut!
För att vara med och tävla:

  1. Ladda ner appen
  2. Kommentera kort nedan varför du vill vinna ett lifesum medlemskap.

Tävlingen pågår to.m. fredag 2/9 och vinnaren annonseras här på bloggen nästa vecka.
Betalt samarbete med Lifesum

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


88 kommentarer

VINNARE: Lifesum Gold! - 56kilo - Inspiration, Recept och Livets goda! 10 september, 2016 - 11:19

[…] till vinnarna! Maila mig så vidarebefodrar jag era namn till […]

Svara
Malin 2 september, 2016 - 22:07

Efter att ha kämpat med mina extra mammakilon i snart ett år nu, behöver jag all hjälp jag kan få.
Har sedan en vecka tillbaka gått in för nya livsvanor stenhårt. Så att utöka mitt användande av Lifesum skulle verkligen hjälpa och hålla mig fokuserad.
Guldkant att kunna lägga dom pengarna på bra mat och träning✊??

Svara
Veronica 2 september, 2016 - 18:10

Jag investerade till mig själv en kickstart för dig Åse, vilket jag inte ångrar en sekund. Jag mår så bra, och känner att detta kan bli min livstil. Men med hjälp av appen lifesume kan jag få ännu bättre koll på vad jag stoppar i mig för att må bra. Ett bra verktyg för att fortsätta med min nya livstil. Håller tummarna på att det är min tur idag 🙂

Svara
Linda Hallman 2 september, 2016 - 13:15

Ett evigt kämpande med vikten, behöver all hjälp man kan få. Då vågen står still ger man snart upp men lifesum låter som en jättefin hjälp, man kan kanske komma på rätt väg igen.

Svara
Sandra 2 september, 2016 - 08:59

Jag har kört LCHF lite över 3 veckor nu och fört in allt i Lifesum, körde igång med guld med det går snart ut nu för jag trodde ju inte på mig själv tillräckligt mycket för att köpa för ett år… Jag har lite drygt 80 kilo att tappa och stora tendenser till överätning även på LCHF så jag behöver det ramverket som lifesum ger mig. Den här gången är det långsiktigt och att få ett år på lifesum vore perfekt!

Svara
Hedvig Harnesk 2 september, 2016 - 08:04

Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett guldmedlemskap i Lifesum! Jag vill fortsätta att upprätthålla en aktiv och sund livsstil och skulle vilja ha lite hjälp på vägen. Recept och nya idéer kan ge mig den pepp jag behöver och med appen kan hjälpen följa med mig vart jag än är!

Svara
Kim 2 september, 2016 - 08:01

Hej, jag använder själv lifesum, men inte guld. Gått upp mycket på kort tid men som nybliven stunden känner jag inte att jag har råd att köpa till guld vilket skulle underlätta mycket då jag skulle vilja utnyttja att lägga till mina recept och se andra funktioner för att få mer koll. Gillar att laga mat och då skulle det va bra att kunna lägga in mina recept och få fram var varje portion innehåller!

Svara
Anette 1 september, 2016 - 23:30

Har efter år av trista saker ätit mig överviktig, vet att jag inte borde hamnat här normalt sett men nu är jag där och har som du nämnde ingen koll.
Mättnads känsla o hunger känslan infinner sig inte som den ska,
Hunnit fylla 52! hjälp vad hemskt det ser ut i skrift ha ha men det är fakta. Hoppas verkligen inte att det är kört.
Skulle absolut vara en spark i baken och ett rätt stöd med denna app, vet att jag fungerar så att om jag bara har rätt stöd och hjälpmedel så är jag en ”doer” kanske kan ge före o efter dokumentation?

Svara
Malin Håkansson 1 september, 2016 - 12:27

Hej Åse.
Tack för en fin och inspirerande lifestyleblogg.
Jag skulle gärna vilja vinna ett guldmedlemskap.
Har precis avslutat en tvåårig utbildning och fått nytt jobb.
Tidigare arbetade jag som träningsinstruktör men har nu ett stillasittande jobb och pendlar på det.
Träningen försöker jag att få till i den mån det går, men det är kosten jag känner mig osäker på.
Kosten är egentligen A och O för ett hälsosammare liv och viktnedgång. Det är lättare att avstå 100 kalorier än att träna bort dem.
Men hur mycket är egentligen 100 kalorier av någonting?! Jag skulle vilja ha bättre koll på kosthållningen för att på så sätt få en hälsosammare vardag där jobb och pendling äter upp stora delar av tiden. Hoppas jag har en liten chans.
Ha en fin dag!

Svara
Julia 1 september, 2016 - 00:56

För att jag är en 24 årig student som just nu bor i Sydney och försöker balansera juridikstudier, jobb och en ny storstad samtidigt som jag försöker hålla igång träningen och nyttig matlagning. Ett guldmedlemsskap skulle verkligen kunna underlätta min, just nu ganska kaotiska vardag.

Svara
Margitha Rotmark 1 september, 2016 - 00:31

.Har laddat ner appen. Och hoppas på en vinst för att fortsätta min viktresa med hjälp av Lifesum Guld.

Svara
Anna Andersson 31 augusti, 2016 - 22:15

Hej!
Har använt Lifesum lite från och till. När jag vill skärpa till mig och strama åt min kost lite mer så vänder jag mig till Lifesum. Är en bra app, älskar att man kan scanna streckkoder och lägga upp sina egna recept. Jag vinner gärna ett Guldmedlemskap för fortsatt användande av en toppen-app.
Med vänlig hälsning, Anna

Svara
Lilly v Svensson 31 augusti, 2016 - 21:30

Har kämpat med kolhydraterna sedan jan 2013 då jag fick typ2 diabetes, nu i sommar har detta övergått till typ1 med insulin och all kontroll och provtagning. Lifesum skulle vara toppen för mig.

Svara
Lena Törner 31 augusti, 2016 - 19:24

Skulle så gärna vilja ta det till nästa nivå och få bättre koll på vad jag stoppar i mig samt dess sammansättning och gå mot ett hälsosammare liv.

Svara
Mimmi 31 augusti, 2016 - 17:37

Jag har använt gratisversionen av Lifesum ett tag och gillar att den ger mig den ”kontroll” jag behöver. Har nu funderat på att uppgradera mig så denna tävling kommer lägligt! Behöver efter en god sommar strama till tyglarna lite vad gäller kosten och då behövs ett pålitligt redskap!

Svara
Ulli 31 augusti, 2016 - 17:07

Det vore toppen att få vinna ett års guldmedlemsskap – har kommit till den aktningsvärda åldern 46 och märker att det är mycket lättare att lägga på sig några kilo och mycket svårare att bli av med dem. Ett guldmedlemsskap skulle hjälpa mig och underlätta för mig att hålla mig i god form.

Svara
Carina Karlsson 31 augusti, 2016 - 17:00

Har fått prediabetes o behöver verkligen få koll på kolhydraterna o på träning. Appen verkar kanonbra.

Svara
Susanne 31 augusti, 2016 - 15:54

Har använt appen och gratisversionen ett tag och gillar den skarpt! Nu behöver jag skjuts mot en ännu bättre hälsa och ett bättre jag och därför tror jag att detta medlemsskap skulle vara en bra hjälp på vägen. Tack för all din inspiration Åse!!

Svara
Ylva Sjöstrand 31 augusti, 2016 - 15:17

Lifesum-appen verkar vara en jättebra medhjälpare till ett hälsosammare liv och det skulle verkligen vara på sin plats för mig att kunna få använda denna fullt ut då jag har svårt för att inte ramla ur rutiner jag så väl behöver ang viktminskning samt ett överhuvudtaget hälsosammare liv.
Hoppas på vinst 😉

Svara
Kaarina 31 augusti, 2016 - 13:15

Jag är egentligen inte intresserad av att vinna för medlemskap har jag redan och kommer att fortsätta ha.
Jag vill bara varmt rekommendera den och säga att den var ett otroligt viktigt redskap i min viktnedgång -40kg från apr-15 till apr-16
Genom att hålla lätt LCHF kost och framförallt inte vara rädd för det man äter, särskilt dagar man tränar, så fick jag äntligen koll på min vikt.
Så håll ut och jag hoppas att den ger den hjälp till er alla som söker det.

Svara
Lena 31 augusti, 2016 - 11:13

Våren och sommaren har varit lång och alldeles för ”god”. Jag har ingen kontroll på min ätande. Med Lifesum verkar man kunna få bra koll och inse hur mycket man stoppar i sig. Det behöver jag verkligen! Appen är nerladdad och redo att användas.:)

Svara
Amalia 31 augusti, 2016 - 09:39

Hej!
Jag har laddat ner appen.
Den här appen verkar ju kanon och något som jag skulle behöva. Jag vantrivs så mycket med min kropp just nu och skulle behöva gå ner ett par kilon, jag har jojobantat så länge jag kan minnas och nu vill jag bara få koll på hur jag äter och vad jag stoppar i mig. Jag har fått problem med min mage så jag kan inte äta vad som helst utan att magen blir som en ballong, jag hoppas att få ordning på den om jag bara hittar en ’diet’ som passar mig. Då tänkte jag att Lifesum kanske skulle kunna vara rätt hjälp för mig med att se hur och vad man kan äta för att få en bättre livsstil helt enkelt ?

Svara
Maria 31 augusti, 2016 - 09:31

behöver en extra kick att fortsätta äta på bästa sätt, det verkar vara lättare att fokusera när jag har stöd av denna bra app.
tappar lätt fokus på mig själv och mitt välmående pga att min son varit mycket sjuk i två år och inte velat leva…
all tid och ork går till att kämpa och mitt bästa kommer i sista hand.
jag vill fortsätta mitt hälsosamma liv med inspiration från dina fantastiska recept och ha hjälp av Lifesum

Svara
Elisabeth Karlsson 31 augusti, 2016 - 09:31

Som 50-plussare har några få kilon sakta men säkert smugit sig på det senaste året. Trots lchf-kost i ett halvår ökar vikten i myrsteg, till min stora förtvivlan. Vad gör jag för fel? Jag har förstått att min ålder innebär särskilda problem att brottas med när det gäller vikten. Just därför tror jag Lifesum i guldversionen kan bli ett verktyg som visar var mina brister ligger – ett nitiativ som inger hopp!

Svara
Bebs 31 augusti, 2016 - 07:56

Jag behöver få koll på mängden mat jag äter och innehållet I det jag äter. Jag har märkt att kilona smyger sig på men jämför jag då med vad maken äter så förstår jag varför – jag äter ju mer än honom 🙂 Dessutom så tror jag på, åtminstone till en början att måste jag registrera allt jag äter så kommer jag inte att småäta på samma sätt, äta upp barnens halva kvällsmacka etc. För då får jag ju svart på vitt hur mycket mat jag faktiskt äter på en dag. Dessutom så tror jag att fördelningen mellan ex kolhydrater och protein och fett är alldeles fel för mig. Min känsla är att jag äter alldeles för lite protein, utan att egentligen ha koll, och då får jag inte effekten I min träning, jag blir mer hungrig etc. Så att vinna ett medlemsskap tror jag vore toppen för min hälsa och få koll på hur jag bör äta för att må bra på lång sikt I livet.

Svara
Jeanette 31 augusti, 2016 - 00:10

Bör ta mig i kragen med mina matvanor och denna kunde vara till stor hjälp!

Svara
jessica 30 augusti, 2016 - 23:21

Jag använder appen från och till och har nu bestämt mig att fokusera på mig själv efter en intensiv sommar och många bakslag. Nu känner jag mig redo och att ha tillgång till allt skulle verkligen hjälpa mig kickstart min viktresa och få massa inspiration.

Svara
Matilda 30 augusti, 2016 - 22:41

Har använt appen tidigare för att få en bild av vad jag äter. Din blogg och böcker har inspirerat mig att förändra mina vanor. Ett guldmedlemskap skulle vara perfekt för att svart på vitt få en extra koll på att jag går all in 🙂

Svara
Marie 30 augusti, 2016 - 22:05

Håller på med en viktresa just nu. Använder lifesum å tycker den är toppen. Lätt överskådlig & enkelt att lägga in å beräkna osv. Hade vart toppen å kunna fortsätta med de så inspirationen sviker lite för tillfället.

Svara
Anne 30 augusti, 2016 - 21:36

Har testat lifesum och tycker den är en toppen app. Tycker den funkar så bra och gör det lätt överskådligt hur måltiden är upo delad på näringsämnen. Skulke bli så glad att kunna testa den fullt ut. Att tävlingen avgörs på min födelsedag gör att jag håller tummarna ännu mer. Jag skulle bli överlycklig att få testa någon mer avancerad del av appen.

Svara
Johanna 30 augusti, 2016 - 21:35

Jag har haft lifesum-appen ett tag o tycker att den är fantastisk. Dock har jag inte använt deras utökade tjänst vilket jag kanske egentligen borde för att hitta balans. Jag går ner med appen o har alltid för avsikt att fortsätta men slutar o börjar istället överäta, vilket är mitt problem. Jag överäter främst kolhydrater o saknar botten men blir sedan svullen o däst. Som sagt, ett guldmedlemskap skulle hjälpa mig att hitta balans i min kost.

Svara
Jessica Eliasson 30 augusti, 2016 - 21:31

Gjorde en stor viktresa för 6 år sedan och har hällt min vikt bra…tills nu. + 7 kg bara i år. Detta måste stoppas. Tycker och tror att jag äter som vanligt MEN portionerna är större, valen sämre och karaktären i botten. Jag behöver hjälp. Har laddat ner appen. Ser mycket spännande ut.
Med vänlig hälsning, Jessica

Svara
Anna Bonsér 30 augusti, 2016 - 21:20

Skulle så gärna vilja vinna medlemskapet!! Jag märker att jag mår mycket bättre i min magen vid lågkolhydrat kost och har haft väldigt stor nytta av dina recept och din blogg.

Svara
Linda 30 augusti, 2016 - 21:17

Har slängt ut tusentals kronor på viktväktarna under massor av år, men aldrig känt att jag mått riktigt bra av det. Nu har jag äntligen hittat din sida och Lchf som gör att hela min kropp mår bra, MEN jag har supersvårt att få igång min viktminskning trots det… tror att Lifesum skulle kunna ge mig den hjälp på traven jag så innerligt behöver!!!
Mvh Linda

Svara
Tove Olsson 30 augusti, 2016 - 21:16

Nedladdad.
För tillfället så får jag ingen ordning på vikten och den har börjat öka efter semestern. Detta pga stress på jobbet och stress hemma över s.k. hantverkare som lämnat våra nya dörrar hängande i luften mer eller mindre samt att ena toa dörren inte blivit monterad då de inte åtgärdat de skador de orsakat på väggen. Så har vi levt i drygt 4 månader utan att nåt händer. Prio 1 borde vara jag men jag har hamnat långt långt ner på min egen priolista. Ett guldmedlemskap för Lifesum skulle flytta upp mig själv högre på prio listan!

Svara
Charlotta Strandö 30 augusti, 2016 - 21:02

Åh, så sugen på att få ta del av alla nya recept och ny inspiration. Lifesum är toppen, med kalorier och motion – men saknar vissa delar. Hoppas hoppas!

Svara
Maria 30 augusti, 2016 - 20:49

Nedladdad. Detta är vad jag behöver för att få en översikt och hälsosammare matvanor. Är verkligen novis på det här.

Svara
Camilla 30 augusti, 2016 - 20:45

Hej i höststarten.
Jag på väg in i min största utmaning i livet, steloperation av ländryggen nu den 12/9 med en flera månaders rehabilitering. För att kunna fokusera på just återkomma till livet med träning & hälsa tror jag inte det räcker att bokhyllan är fylld av dina, Anna H, Birgitta H, Paleo’s m.fl böcker utan nyckeln kan vara en nystart. En online tjänst att gå all-in när jag prioriterar tid till vila & återhämtning. Så tänker jag, att ett fullt medlemskap är starten till mitt nya <3

Svara
Monica 30 augusti, 2016 - 20:42

Jag behöver hjälp med att hålla koll på kolhydraterna, inte kalorier. Tror att. lifesum kan vara tillstår hjälp

Svara
Sabina 30 augusti, 2016 - 20:38

Åhh skulle verkligen vilja vinna detta! Tänk att dels ha koll på vad jag intar men det viktigaste för mig att alltid ha recept och inspiration direkt i mobilen ?

Svara
Erika 30 augusti, 2016 - 20:32

Hjälp! Jag har minskat på kolhydraterna men det händer inget på vågen……… Eller måttbandet……. Jag tränar några gånger per vecka och äter hyfsat. Men inget händer. Fluff-fluffmagen är kvar! Så dags för något mer – Lifesum! Kanske kan det vara den stöttning jag behöver – genom att räkna kan jag lära mig hur mycket jag stoppar i mig – OK inser att det borde jag ha koll på ändå eftersom jag själv lägger det på tallriken men om jag behöver lägga in det jag stoppar i mig i en app och sen får svart på vitt vad jag stoppar i mig så är det inte så lätt att gömma sig:-) Hoppas på vinst och ett steg närmare mitt mål!

Svara
Karina Persson 30 augusti, 2016 - 20:24

Appen hade hjälpt mig att hålla koll på vad det egentligen är jag stoppar i mig och få mig att hålla mig på ”banan” så att säga. Och såååå smidigt att alltid ha den till hands i mobilen vare sig det är vardag , helg eller fest !

Svara
Jenny 30 augusti, 2016 - 20:20

Hej!! Jag vill inte tävla då jag blev guldmedlem på Lifesum igår men jag undrar om du kan svara på hur man lägger in recept? Du skriver att du använder dig av det och det skulle jag oxå vilja göra ?

Svara
Julia 30 augusti, 2016 - 20:18

Har tidigare haft gratisappen, men upplevde den lite krånglig då man fick lägga in alla livsmedel varje måltid.
I vintras/tidig vår gick jag in i väggen och gick från att vara hälsoguru, inspiratör, matkreatör och supertränad till att nu vara en pluffsig, utmattad och omotiverad 30-åring utan något som håller mig igång annat än matlagning och gärna nyttig sådan.
Guldmedlemskap skulle förenkla så mycket för mig och min trötta hjärna att försöka komma tillbaka till vikt och hälsosam mat 🙂

Svara
DoryAlexis 30 augusti, 2016 - 20:15

Åh vill jättegärna vinna!
har kämpat med lifesum i en månad men det är svårt att beräkna utan guldmedlemskap tycker jag. Har så lätt att falla in i dåliga vanor. Lchf har jag hållt på med i tre år nu och det finns inget bättre men behöver ha något som hjälper mig med portionsstorlek och vad saker och ting faktisk innehåller.
Allt stöd är bra stöd. Är så lätt att överäta kolhydrater men med lifesum får man någonting som påminner en.

Svara
Eleonor 30 augusti, 2016 - 20:13

Jag vill vinna för att jag är så trött på mig själv. Trött på mina extra kg som jag bär runt på. Jag har försökt allt (nästan) men jag vet inte. Jag använde Lifesum innan jag börja studera och tyckte om den. Sen när jag börja plugga fick jag dra ner på alla onödiga utgifter som inte var nödvändiga. Så då rök Lifesum. Idag lägger jag mina pengar på killarna. Ändå har jag två extra jobb trots att jag läser 100 %. Jag lägger mina pengar på barnen så att dem inte blir drabbade för att vi inte har det så bra. Den som lider mest är nog jag, för det märks på mina extra kg. När man tappar kontrollen över sig själv för att hålla skutan flytande.

Svara
Julia 30 augusti, 2016 - 20:09

Jag har tidigare använt gratisversionen av appen och tycker att den är mycket bra, men det tar tid att lägga in allt från början varje dag.
Här i vinter/våras gick jag in i väggen. Gick från att ha varit en hälsoguru med supertränad kropp och ett jävlarenamma till en lite pluffsig, utmattad och omotiverad 30-åring som inte vill annat än att komma på banan igen. Har skjutit på att uppgradera till Guld för att en sjukskrivning blir ingen rik på och tycker att gratisversionen är för jobbig just nu.

Svara
Susanne Åkerström 30 augusti, 2016 - 19:48

Kämpar på med 30 kilo som ska bort och behöver all hjälp jag kan få. Mår så mycket bättre av LCHF och har enormt mycket hjälp av dina böcker, app och blogg och ett guldmedlemsskap skulle underlätta ytterligare för mig i kampen mot ett normalviktigt liv. Tack för allt du delar med dig av! ?

Svara
Petra 30 augusti, 2016 - 19:42

Tänk att få chansen att lära sig mer om hur jag bör äta…..

Svara
Jane 30 augusti, 2016 - 19:23

Jag vill vinna guld medlemskap !! Efter att ha lagt på mig nästan 10 kg under sommaren (ha ha jag vet ni undrar hur lyckas man ) så skulle jag verkligen behöva en kickstart.följer normalt dina recept i blogg och böcker men nu skulle jag behöva extra stöd och hjälp

Svara
Martina 30 augusti, 2016 - 19:11

Åh, det här hade ju varit perfekt! Har appen och har kikat men känner verkligen att jag skulle behöva guldversionen. Jag ”tror” att jag äter lågt med kolhydrater men misstänker att jag kanske egentligen inte gör det varje dag och skulle därför behöva hjälp med att räkna ut detta 🙂 Wish me luck!

Svara
Linda 30 augusti, 2016 - 19:01

Vilken underbar tävling, alldeles perfekt just nu när jag jobbar på att komma in i nya vanor i livet som tvåbarnsförälder. Sonen är två och en halv månad och jag vill lära mig mer om att äta gott, varierat och få i mig tillräckligt med kalorier nu när jag ammar. Jag har laddat ner appen och inser vad ett guldmedlemskap skulle betyda. Det skulle ju inte göra mig ledsen att vinna ett sådant medlemskap eftersom jag är sjukskriven (från min föräldraledighet) pga depression och vet hur otroligt viktigt kost och motion är för att må bättre i det sammanhanget. Jag håller helt enkelt tummarna.

Svara
Isa 30 augusti, 2016 - 18:55

Just becauce I´m worth it!! 😉

Svara
Marie Haraldsson 30 augusti, 2016 - 18:49

2008 påbörjade jag min viktresa nedåt, orsaken till mitt val av resa var att jag inte fick på mig mina vardagliga kläder utan hade gått i mjukiskläder och bara ångestätit.
År 2015 nådde jag min målvikt, hade tillochmed gått ner lite mer än beräknat. Jag låg då precis under ”normalviktig”. Då började mitt Nya liv, hålla denna vikt, kost och motion.
I dagens situation har jag hållt min vikt, kost men ökat min tröningsfrekvens. Träning har blivit min räddning, avkoppling på ett bra sätt men tyvärr åt det sjukliga hållet ibland. Appen Lifesum är ett mycket grymt redskap. Jag skulle vilja vinna detta erbjudande, för att kunna bredda mina kockkunskaper i köket utifrån min vardag. Att kunna utvecklas i mat och få stöttning att inte komma under den beräknade mängden mat dagligen.
Detta vore GULD värt för mig personligen.

Svara
Hanna Strangeman 30 augusti, 2016 - 18:18

Vi började precis med LCHF jag och partnern förra veckan och tycker det är lite svårt att veta vad som är bra och hur mycket att äta, så att vinna ett sånt medlemskap skulle vara GULD! Såklart har jag laddat ner appen redan 🙂

Svara
Hanna Strangeman 30 augusti, 2016 - 18:17

Vi började precis med LCHF jag och partnern förra veckan och tycker det är lite svårt att veta vad som är bra och hur mycket att äta, så att vinna ett sånt medlemskap skulle vara GULD!

Svara
Lisa 30 augusti, 2016 - 18:12

Åh jag vill vinna guldmedlemsskap så jag äntligen kan använda de färdiga kostplanerna. Jag vill lära mig äta ”normalt” för att sluta dieta på vardagar och go crazy på
Helger. Vill hitta balansen med rätt verktyg och kunna se det hela svart på vitt!
Tack för många år av underbart bloggande och inspiration.

Svara
Cissi 30 augusti, 2016 - 17:58

Efter min diagnos obotlig benmärgscancer där jag genomgått två stamcellstransplantationer under 2014 och hamnade i klimakteriet kan jag inte äta något utan att kilona bara ökar. Att få tillgång till detta hjälpmedel skulle vara guld värt!! Då hoppas jag på tur ? Har såklart laddat ner appen!!

Svara
Anna Holmén 30 augusti, 2016 - 17:42

Because I’m worth it !!☺

Svara
Monica Jansson 30 augusti, 2016 - 17:42

Har laddat appen och ett guldmedlemsskap vara guld värt då jag äter antihorrmoner (efter bröstcancer) vilket gör det svårare att gå ner i vikt för att hålla koll på kalorier.

Svara
jenny 30 augusti, 2016 - 17:33

Efter otaliga bantningsförsök genom åren så har jag då tillslut bantat mig till 30 kg plus… Har följt dig sen Underbar-tiden och läst och glatt mig åt dina framgångar och omstarter men själv aldrig lyckats genomföra det fullt ut. Jag tänker att ett 12 månaders abonnemang kan hjälpa mig att tappa många av de 30 kilon som sakta letat sig in på min kropp. Tyvärr vill inte min ekonomi att jag skaffar ett abonnemang just nu så nu hoppas jag på lite vanlig hederlig tur! 🙂 Kram Jenny

Svara
Tanja Markovska 30 augusti, 2016 - 17:01

Hej,
Jag heter Tanja och är 39 år. Jag har sedan några år haft besvär med låg ämnesomsättning (hypotyreos) och nu även fått svar på att jag är glutenintolerant. Har bland annat en extrem trötthet som jag gärna skulle vilja bli av med. Har läst mycket om att LCHF kan hjälpa personer med låg ämnesomsättning att må bra vilket jag hoppas.
Har laddat ner appen och känner verkligen att den kan hjälpa att må bättre.

Svara
Therese 30 augusti, 2016 - 16:40

Jag har ätit lchf sedan nyår och minskat några cm. Nu har jag satt igång en kockstart med träning och vill gärna få bättre koll på mina vanor så att jag kan se vad som möjligtvis behöver justeras.

Svara
Emilia 30 augusti, 2016 - 16:35

Jag älskar mat och därför blir det alltid lite för mycket av det goda och allt för obalanserat. Jag vet hur jag bör äta då jag alltid idrottat mycket men har inställningen till mat att ”det spelar ingen roll om det inte syns någonstans”… jag är inte överviktig och sockret är inte mitt stora problem och jag är medveten om hur mycket piggare jag är när jag äter ordentligt och balanserat. Ovan på allt jobbar jag 3 skift vilket gör att jag ibland inte har koll på vilken dag det är och vad jag ätit när…
att hålla sig i form med en väldigt rörlig dygnsrytm är lättare för mig när jag bokför min kost, något som jag i dagsläget är dålig på då jag tycker det är s svårt att bokföra recept.

Svara
Camilla 30 augusti, 2016 - 16:31

Jag har nu laddat ner appen. Har varit väldigt emot sådana appar men eftersom jag går upp i vikt trots rätt strikt LCHF känns det som ett bra verktyg för att hålla koll på fett, kolhydrat och proteinintag. Jag har gjort en lång resa och började med lågkolhydratkost 2002. Höll mig strikt från socker och mjöl och åt bara rent kött, grönsaker och olja under flera år och gick ned till en bra vikt. Sen kom LCHF in i mitt liv runt 2006 och det blev ”tillåtet” med en massa ost, grädde, bacon, skinka mm. Höll ändå min vikt och gjorde 2010 en bukplastik då magen inte hade hängt med. Började sedan så smått smaka choklad (mörk) och det ena ledde till det andra. Inga mängder och inte hela tiden men nu har jag gått upp ca 8 kg och de vill inte bara inte släppa taget. Jag tror att detta verktyg skulle kunna hjälpa mig. Jag är ju äldre nu också (46) så det är svårare.

Svara
Maria Rönnmark 30 augusti, 2016 - 16:25

Jag har laddat ner appen & ett guldmedlemskap skulle förhoppningsvis hjälpa mig få balans i livet efter min utmattning

Svara
Frida Hernquist 30 augusti, 2016 - 16:21

Efter att ha testat lchf i 4 veckor med min främsta inspiration från denna blogg och lyckats gå ner ca 1 kilo i veckan så verkar denna app vara toppen för att få lite mer kontroll på hur mycket jag får i mig. Med 25 kilos övervikt efter graviditet och en son som nu är 11 månader så finns nu inga undanflykter utan jag önskar komma i form inför jobbstart i januari 2017.

Svara
Camilla 30 augusti, 2016 - 16:19

Äter mestadels LCHF-stil eftersom det får mig och min mage att må bättre. Använde Lifesum-appen tidigare, enkel att använda, men slutat just därför att guld passar lchf-kost och har tyckt kostnaden varit för hög när man inte vet exakt vad det är man får. Skulle verkligen vilja veta om guldvarianten passar för mig som stöd och motivation på ett enkelt och lättanvänt sätt så den är värd att investera i jämfört med likande appar.

Svara
Gabriella Wikberg 30 augusti, 2016 - 16:11

Lchf är metoden som funkar, annars min kropp och huvud dunkar ?
Lifesum jag redan laddat ner, men guldversionen skulle ge mig mer!
Så nu ska de sista kilona försvinna för gott, med Lifesum jag hjälpen fått!
Gabriella ?

Svara
Kristina owesson 30 augusti, 2016 - 16:05

Åh det skulle jag vilja vinna! Har precis gått ner 4 kilo genom att följa exakta recept. Men ny ska jag fortsätta på egen hand och vill ha koll på recept och hur mycket allt innehåller för att kunna behålla mina goda vanor och inte ramla tillbaka!!
/Kristina

Svara
Åse Hanson 30 augusti, 2016 - 15:52

Pricken över I:et, grädden på moset, löken på laxen. Ja, Lifesum skulle ge mig en extra kick att ge järnet i mitt nya lågkolhydratliv.

Svara
Britt 30 augusti, 2016 - 15:45

Nu har jag laddat appen. Jag vill vinna för att med ett guldmedlemsskap tror jag att jag blir mer peppad att träna och därmed får en starkare kropp

Svara
Eva Kullander 30 augusti, 2016 - 15:39

Hej min anledning är att jag skulle verkligen vilja ha Guldmedlemskap. Jag har nu svårt att hantera mitt sockerberoende, så det verkar vara en toppen app att ha. Nerladdad och klar, ser toppenkul ut att få prova. Eva.

Svara
Ullis 30 augusti, 2016 - 15:37

Jag skulle verkligen behöva denna hjälp då jag så många gånger försökt själv men det bara funkar för stunden.
Är så pepp på att ta tag i detta med min vikt nu igen, behöver detta för att komma igång!

Svara
Petra 30 augusti, 2016 - 15:29

Jag har laddat ner (på rekommendation) och tagit bort appen flera gånger då jag inte tycker att gratisversionen passar mig. Med ett guldmedlemskap kanske det blir lite bättre funktioner. Jag gillar kontroll och siffror och skulle gärna testa appen ”på riktigt”.

Svara
B-M 30 augusti, 2016 - 15:09

Jag har precis börjat använda appen och skulle såklart vilja ha guldmedlemskap så att jag kan lägga in recept mm Äter inte enligt LCHF men försöker att fokusera på ren mat och på mindre kolhydrater varje dag. Jag mår så mycket bättre då 🙂 Känns bra att hålla koll även på kcal då så att det inte drar iväg för mycket!
*håller tummarna för vinst*

Svara
Kathrin Isaksson 30 augusti, 2016 - 14:58

Då vågen står stilla trots att jag försöker äta strikt känner jag att hjälp behövs! Kanske är det något jag överäter eller så äter jag fel. Med Lifesum får jag möjlighet att utröna vart ”felet” ligger, om det är alls är något fel. Kanske bara min kropp som behöver tid på sig 🙂
Appen är hemladdad så nu hoppas jag på turen!

Svara
Ida Persson 30 augusti, 2016 - 14:58

Hej! Appen är nerladdad och den verkar otroligt bra! Då jag blev mamma för ca 6 veckor sen och ska gifta mej den 8 oktober är jag så motiverad till att gå ner i vikt men även äta rätt så jag kan va en pigg mamma till min lilla tjej! Är helt säker på att detta hjälpmedel skulle underlätta min vardag enormt mycket och hjälpa mej att nå mina mål på både kort och lång sikt. Hoppas verkligen på vinst, och tack så mycket för en så bra blogg i övrigt 🙂 Hälsningar / Ida

Svara
Ayla 30 augusti, 2016 - 14:56

Jag har viktväktat, fruktbantat, tebantat, svältbantat och fastebantat .. ja mycket har jag prövat för att till slut upptäcka att kaloriräkning är grejen för mig! Startade viktresan (den 200de) i maj och och vågen visar -15 kg men det är bara halva resan, med ett guldmedlemskap på Lifesum hade jag fått den hjälp och inspiration och sparken i baken jag behöver för att nå mitt hållbara mål.

Svara
Christina Holmgren 30 augusti, 2016 - 14:53

Jag är gravid med mitt fjärde barn och har bf 24/9. Jag skulle mer än gärna vilja ha hjälp med att komma igång med rätt kost och träning efter min graviditet. Lifesum verkar vara guld värt och ett medlemskap där vore helt fantastiskt.

Svara
jenny persson 30 augusti, 2016 - 14:48

HEJ, har appen men har inte råd med guld. skulle gärna vilja ha det för jag hittar på massor med nya lchf-recept o det skulle vara så underbart att slippa krångla med att räkna ut näringsvärde själv! använder appen till både koll på maten så ögat och magen tycker samma, och den är så bra att planera veckans mat med, när man gör matlådorna för kommande vecka då vet man att man får i sig rätt mängd av rätt mat och kan släppa lite på kontrollbehovet och bara njuta av ärr äta gott nyttigt och i rätt mängder ♥ hoppas jag vinner ♥

Svara
Ann-Sofie 30 augusti, 2016 - 14:39

Har testat det mesta men tappar bort mig efter en vecka eller två om jag inte får ”full hjälp”. Testade Viktväktarna i 3 månader i våras och det fungerade bra, men så fort medlemsskapet var slut så ballar jag ur igen.Behöver kontroll och Lifesum fungerar toppen, brukar använda det emellanåt men med ett Guldmedlemskap hade det ju förenklat allting väldigt mycket.

Svara
Elin 30 augusti, 2016 - 14:37

Lifesum nedladdat och nu hoppas jag att jag vinner! Jag och killen går i skaffa barn tankar och hade varit perfekt att få lite koll på näringsintaget och en lite sundare livsstil nu när man förhoppningsvis snart även ansvarar för en liten knodds välmående. ❤️

Svara
Camilla 30 augusti, 2016 - 14:23

Har varit sugen på att testa appen ett tag, har följt lchf i ca 10 veckor och mår super. Plus är attjag har gått ner 9 kg. Jag ytterligare 10 kg jag vill gå ner och då hade det varit super att ha lifesum som hjälp då jag börjar känna att jag har lite svårt att ha koll själv på hur mycket kolhydrater jag stoppar i mig. Så just nu äterjag väldigt enformigt. Jag h Adele e e blivit så lycklig för jag vet att lifesum hade hjälpt mig att nå min målvikt.

Svara
Petra Lundqvist 30 augusti, 2016 - 14:22

Lifesum är nedladdat. Jag Behöver verkligen ha koll på vad jag äter. Jag tror tyvärr att jag har det någorlunda men jag vet att jag äter för mkt. Hade jag vunnit guldmedlemskap så hade jag verkligen gått in för detta att ha full koll. Då hade jag även fått svar på var felet ligger då jag just nu går upp i vikt efter 3 år med lchf. Åh, vad jag hoppas på detta fantastiska pris ???. Tack fina du för fin blogg och Instagram //Petra

Svara
Susanna Wernersson 30 augusti, 2016 - 14:18

Jag har ätit LCHF i två år och mådde toppen men senaste halvåret halkat ur och har svårt att hitta tillbaka till mina vanor. Du ger mig inspiration! Lifesum kan visa mig vägen!

Svara
Carina 30 augusti, 2016 - 14:17

Lifesum skulle vara pricken över i:er för att hjälpa mig med min kamp i att en gång för alla få bort mitt fluff som finns lite här och var på min kropp. Framförallt vara ett verktyg i att hjälpa mig mig med kosten eftersom jag börjar närma mig det berömda 50 årssträcket när jag inbillar mig att allt blir svårare.. Jag har alla dina kokböcker och älskar dina recept men känner att nått gör jag galet. Jag försöker även hjälpa min son med hans övervikt så Lifesum kanske är vår grej ??

Svara
Annika Raasakka 30 augusti, 2016 - 14:13

Jag skulle verkligen behöva hjälp vissa gånger. Det känns som att periodvis har jag usel koll på vad jag stoppar i mig och hur det påverkar mig. Har man appen kan jag tänka mig att det blir lättare att överblicka och få koll på vad som kan påverka ”sämre perioder”. Sen att det finns en massa härliga recept av dig är ju toppen då jag lagar mycket mat från dina böcker och hemsida och älskar den! 🙂

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.