Sous Vide set till grymt pris!

av Åse
Samarbete Bagaren och Kocken

Hej på er!
Jag har sovit hos min vän Pia med familj i Bua i natt – underbart vårväder i går!
Vi grillade och myste och Pias goa syster Malin med familj var där också <3

Ni är många som  är nyfikna på Sous Vide när jag lägger upp Sous Vide recept. Det blir verkligen så gott!
Att laga mat Sous Vide innebär många fördelar:

  • Köttet blir saftigt och mört
  • Det går inte att överlaga, tvärtom blir köttet mörare
  • Jämn temperatur i hela köttet/ Fisken
  • Hygieniskt
  • Näringsrikt då näringsämnena inte kokas bort, i tex grönsaker.
  • Maten sköter sig själv!
  • Alltid perfekt och jämnt resyultat!

Nu har jag ett grymt erbjudande till er! Ett Sous Vide från Champion!
Ni får ett Sousvide-set för 1799 :- istället för 2155:-
Setet innehåller 
Champion Sous Vide Precision Circulator 
Champion Vakuumförpackare 
Champion Vakuumpåsar 50-pack 20×30 cm (givetvis säkra att laga mat i enligt EU Food Contact Materials samt REACH förordningen)
Jag är jättenöjd med min Champion!
Kod: 56KILO (viktigt att det skrivs precis så, men stora bokstäver)
HÄR hittar ni erbjudandet!


012a5207-2



Betalt samarbete med Bagaren och Kocken

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

10 kommentarer

Jenjo 10 april, 2017 - 11:02

Vilket ställe din vän har. Helt underbart… Tänk att bo så. 😉
Tack för ditt erbjudande också. Ska försöka övertala sambon till en sådan. 🙂
Ha det bra! KRAM

Svara
Åse 10 april, 2017 - 11:06

Det är magiskt där! magiskt! KRAM!

Svara
Sous Vide lax med citronsås och blomkålsmos - 56kilo - De godaste LCHF recepten! 10 april, 2017 - 10:22

[…] Sous Vide lax! Hade ju redan tagit fram min Sous Vide när jag fotade för erbjudandet till er =) Passa på nu!  Sköter sig själv och blir ju så […]

Svara
Anja 10 april, 2017 - 09:49

Hej!
Fint erbjudande!
Funderar lite på att investera i en Sous vide eller en slowcooker. Men vet inte vilket jag skulle använda mest. Jag känner att jag kanske inte har riktigt koll på deras respektive användningsområde. Vad är den stora skillnaden?

Svara
Åse 10 april, 2017 - 16:30

Hej Anja! De har olika användningsområden. En crockpot slowcocker är ju en gryta att köra långkok, soppor, grytor, hela köttbitar etc i – en Sous vide är lämplig för perfekta kött och fiskbitar där man vill ha det perfekt.

Svara
Anja 11 april, 2017 - 13:08

TACK för vägledningen! Hur länge gäller erbjudandet på Sous Vide?

Svara
Åse 11 april, 2017 - 13:22

I två veckor!

Svara
June Foss 9 april, 2017 - 17:19

Tack Åse för du fixat och vidarebefordrat en fin rabatt till oss följare🙏🤗
Har önskat mig en Sous Vide och NU är den beställd och ser framemot att få laga och bjuda på perfekt tillagad fisk och kött👌 Tack också för en jättebra och användbar blogg; började min lchf-resa för mindre än en månad sedan, främst bli av med det förbaskade sötsuget- men hoppas också att gå ner ca 10 kilo. Så nu är du min guru💪😄
Hälsningar och kram June 🍀

Svara
Anna Lanner 9 april, 2017 - 15:48

Hej Åse!
Varit sugen och nyfiken på Sous Vide ett bra tag nu och hört så mycket gott om den. Så när du nu erbjuder det här fantastiska priset så måste jag slå till. Tror att jag kommer att bli helnöjd! Ha en skön söndagskväll! Kram Anna

Svara
Åse 9 april, 2017 - 16:00

Vad härligt, är övertygad om att du blir nöjd! Dessutom är en vacuumförpackare riktigt bra att ha! Mat du fryser in håller längre när det vakuumförpackas! Jag fryser in nötfärs vacuumförpackad =) Stor kram!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.