Skön helg på Er!

31 juli, 2009

Trevlig helg på er!
Vi åker till GBG i morgon för att gå på U2 konserten sedan blir det utgång och hotellvistelse och bara en massa mys! Så jag kommer inte kunna svara på frågor m.m under helgen.

Efter helgen kommer jag börja introducera mer kolhydrater (GI låga) och dra ner på fettet, ska bli spännanade!
Det är svårt att ta de sista kilona med så pass mkt fett som jag äter nu, vid min vikt och längd så gör jag ju inte av med så mkt energi och då knatar det lätt iväg med kalorierna när man äter massa gottigt och energirikt =) Upp i vikt går man ju inte med så lite kolisar fast man äter massa fett, men däremot blir det stillastående.
Men några lightprodukter kommer då rakt inte in hos mig utan det blir bara lite mindre fett och sedan nyttiga kolhydrater i form av mitt grova nötbröd, lite mer bär och så. Ris, pasta och sådant kommer jag fortsätta hålla mig borta från.

Sköt om er tills vi hörs igen!!

43 kommentarer
1

43 kommentarer

Beata 2 augusti, 2009 - 20:29

Nu är det dags! Eftersom min graviditet tyvärr slutade i missfall i v 10 och vi nu inväntar möjligheten att försöka igen har min man och jag dragit igång fas 1 på GI-metoden, dvs den som är rätt lik lchf. Första dagen idag… En fråga om dina recept med anledning av detta: är alla dina recept från low carb-tiden såna som funkar under fas 1? Dvs när man ska ligga under 40 g kolh om dagen? Eftersom vi är nya blir det nog en hel del val rätt safe men jag gillar dina recept och hoppas vi kan inspireras av dem. Har nog tänkt köra rivstarten i två veckor för att därefter köra mer traditionell gi med lite mer kolisar. Särskilt om jag blir preggers snart igen.
Ha det!
Beata

Svara
Åse 2 augusti, 2009 - 20:35

Beklagar missfallet! Vad strongt av er att satsa på detta nu undet tiden, det tycker jag ni gör rätt i!

Ja ni kan använda mina LC recept under fas 1!

Kram å lycka till!

Svara
krille 2 augusti, 2009 - 20:17

Eftersom du gillar U2 så måste jag tipsa om en låt i deras anda. Vet inte om du har hört talas om Dream Theater, men det är mitt favoritband sen säkert 10 år tillbaka.

Svara
Aika 2 augusti, 2009 - 19:54

Jag har kört igång så idag efter en katastrof helg, dock medveten, kände bara för att äta vad jag ville 😉 Första dagen har gått smärtfritt! Mixade en 1% kesella med blåbär imorse, smakade sisådär, den feta varianten e ju såååå mycket godare, men man vänjer sej säkert snabbt!

Pöss pöss min snygging!

Svara
Jennie 2 augusti, 2009 - 16:14

Åh, vad underbart att se U2 live! Hoppas ni hade en jättebra helg! Nu tar jag på allvar itu med mina kvarvarande 5-8 kilo från och med imorgon (en resa till Cypern som morot). Kika gärna in framöver!
KRAM

Svara
Anita 2 augusti, 2009 - 13:07

H0ppas du haft en trevlig helg.

Svara
Anne 2 augusti, 2009 - 12:04

Hejsan, jag tänkte själv börja att skriva blogg om min vikminskning vilket skall bli roligt. Jag undrar om du har lust att ta del av den då den kommer att vara privat. Kanske vi kan ta del av varandras bloggar och hålla kontakten via dom eller vad säger du? vet att du har en privat sida du också men om du får ta del av min vilket jag hoppas att du vill för det ger mig peppning och energi att hålla igång så kanske jag kan få ta del av din, hade varit roligt. Svara gärna på min mail: [email protected]
Kram Anne

Svara
Åse 2 augusti, 2009 - 12:55

Hej Anne,

Roligt att du ska börja blogga. Jag minimerar bloggar jag läser för tid är tyvärr en bristvara hos mig så jag känner att jag tyvärr inte kan börja följa ytterligare en blogg just nu. Hoppas du kan få det peppet du behöver av att läsa här istället.
Min privata sida är nerlagd tyvärr.

Lycka till med vilktminskningen! Det kommer du klara galant!!
Åse

Svara
Annsi 2 augusti, 2009 - 11:03

Hej. Vill bara skriva att du är en tok bra inspirationskälla. Jag försöker göra som du men får inte riktigt samma resultat!

Svara
isabeli 2 augusti, 2009 - 09:16

Hoppas ni får en fantastisk helg 😀

Svara
Sara 1 augusti, 2009 - 21:09

Men hur toksnygg är inte du på din målviktsbild då!? Wow! Och grattis till ett toklyckat resultat 🙂

Men du…var har du tagit vägen i övrigt? Här är man borta några veckor på semester och vips är hela fullhus nedlagt. Say what? Ser ju i RSS:en att du flyttat, men kan inte läsa inlägget, så jag hittar inte till ditt nya ställe 🙁

Hoppas du/ni har det helt uuunderbart i GBG!!

Kramar

Svara
Viktvaktaren 1 augusti, 2009 - 20:06

Hoppas att du hade det kul i Gbg o att U2 var bra! 🙂 Ska bli kul att se hur det går för dig o kolisarna… Lycka till!

Svara
1 2 3 4

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.