Skön helg på Er!

31 juli, 2009

Trevlig helg på er!
Vi åker till GBG i morgon för att gå på U2 konserten sedan blir det utgång och hotellvistelse och bara en massa mys! Så jag kommer inte kunna svara på frågor m.m under helgen.

Efter helgen kommer jag börja introducera mer kolhydrater (GI låga) och dra ner på fettet, ska bli spännanade!
Det är svårt att ta de sista kilona med så pass mkt fett som jag äter nu, vid min vikt och längd så gör jag ju inte av med så mkt energi och då knatar det lätt iväg med kalorierna när man äter massa gottigt och energirikt =) Upp i vikt går man ju inte med så lite kolisar fast man äter massa fett, men däremot blir det stillastående.
Men några lightprodukter kommer då rakt inte in hos mig utan det blir bara lite mindre fett och sedan nyttiga kolhydrater i form av mitt grova nötbröd, lite mer bär och så. Ris, pasta och sådant kommer jag fortsätta hålla mig borta från.

Sköt om er tills vi hörs igen!!

43 kommentarer
1

43 kommentarer

jenny 1 augusti, 2009 - 19:45

Ha en riktigt rolig helg i Göteborg!!
Ser fram emot att få läsa om din fortsatta viktminskning!

Denna semester har varit sådär i matväg så det blir hårda tag när jobbet kommer igång igen….. Ska till Kanarieöarna i november och hoppas på målvikt tills dess!! Eftersom jag inte riktigt klarar LCHF så är det med bestämda steg som återinför VV i mitt liv. Behöver ha stabila ramar att hålla mig inom annars barkar det all världens väg. Så inskrivning nästa tisdag!! Spännande!! :))

kram

Svara
Hanna 1 augusti, 2009 - 18:25

Ha en toppen helg i götet 🙂

Svara
Madeleine Andersson 1 augusti, 2009 - 12:26

ÅÅÅ, vad trevligt för er! Varning, jag har en dotter med nytaget körkort som irrar omkring i Göteborg!! Hon ska till Liseberg och min man agerar GPS hemifrån, stackars tös, jag ville att de skulle ta tåget…
Igår hoppade kolhydraterna på mig igen….vet inte hur jag ska göra…ska jag tillbaka till vv??, jag ger upp så lätt jämt!!
Ha det så bra!!
Kram

Svara
jessica 1 augusti, 2009 - 12:13

Hej gumman, hoppas ni har det bra i Götet o att U2 var bra! Precis hemkommen själv från Götet och nöjde mej med att fota U2 scen utifrån. Maffigt värre! Kan tänka mej att att den var super!! Får visa biler sen!!
Puss o kram

Svara
Annie 1 augusti, 2009 - 11:48

Hoppas du har en bra helg, Åse! och att U2 lever upp till förväntningarna!

Svara
Camilla 1 augusti, 2009 - 11:29

Ser med spännig fram emot vad den nya mat-kombon ger för resultat. Njut av weekenden!

kram

Svara
Annika 1 augusti, 2009 - 09:46

Då kommer vi köra samma livsstil nu då!

Kramis bananis.

Svara
Åse 1 augusti, 2009 - 10:04

Yes box! Du o jag gumman 😉

Svara
Karin 1 augusti, 2009 - 09:16

Lycka till med nya ”fasen”! Jag är här inne och letar recept…

/Karin

Svara
Annica 1 augusti, 2009 - 08:22

Låter mycket intressant.. Borde jag kanske också prova, står och stampat på samma ställe hela tiden. Vad kommer du att äta till frukost då t.ex? Hoppas på att få ta del av hur du äter under en dag när du genomför denna förändring.

Ha en trevlig helg!!

Kram

Svara
Åse 1 augusti, 2009 - 08:33

Jag kommer antingen fortsätta med ägg/omelette etc, eller 1% kesella + 2 msk 15% grädde, fun light, nötter och bär eller en skiva av mitt frukt/nötböd som finns här på sajten.

Kommer äta ganska likt nu fast dra ner på fettet, dvs inte fullfeta produkter av mejeri, inga smala varianter heller, utan ett mellanting 🙂

Svara
Vesna 1 augusti, 2009 - 07:05

Jag har tänkt göra precis samma sak om ca 3 veckor (jobbar som lärare och äter med barnen i skolan, har inte möjlighet då att välja mat utan äter vad barnen äter) har nu ca 5 kg kvar. På skolorna serveras det mycket mat med högt GI, jag får helt enkelt äta minimalt det och fylla tallriken med sallad:)
Jag kommer också att koncentrera mig på lågt GI annars och inte överdriva mitt kolhydratintag.
Att äta som jag har gjort tidigare kommer jag aldrig mer att göra.

Svara
Vesna 1 augusti, 2009 - 07:06

Då menar jag socker, vitt bröd, pasta, ris mm (om det inte är fullkorn).

Svara
1 2 3 4

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.