SIOO:X Resultatet!

2 juli, 2017
Innehåller rabattkod till SIOO:X produkter

Nu var det ju ett tag sedan vi blev klara med trädäcket!
Vi är så nöjda! Det känns som att det fortsätter att ljusna men jag tänkte ändå visa upp hur det blev!
Dessutom så hörde SIOO:X av sig och frågade om jag ville dela med mig av en rabatt till mina läsare och visst vill jag göra det! =)
Under 1-16:e juli får ni 15% rabatt på Sioox produkter i alla Coloramas fysiska butiker. För att rabatten ska gälla ska koden ”sommar med Sioo:x” uppges till butiken.
FÖREBILDER
Vårt trädäck är ju lagt 2011 och är aldrig behandlat med något.
Snyggast och bäst blir det så klart att behandla ett nytt trädäck med SIOO:X men vi är ändå supernöjda – blev så mycket bättre än tidigare!

Vi behandlade däcket först med ogräsättika för att verkligen få bort allt det gröna. Vi upplevde inte att vi fick bort allt med förtvätten endast.
Sioo:x rekommenderar Jape-grönfri men eftersom ogräsättika också har ett PH under 7 så fungerar det med systemet och vi blev nöjda! 

Sedan behandlade vi det med alla stegen i SIOO:X systemet!Färdigbehandlat!Dagarna efter blev däcket gult och när sedan regnet kom så började trädäcket ljusna!


Nu ser det ut så här! Som sagt det kommer antagligen ljusna lite till.

Jag får visa lite fler bilder sedan på hela däcket! Men eftersom det regnar så mycket här i HBG nu så är halva däcket blött haha!


Kan varmt rekommendera SIOO:X! 🎈

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


7 kommentarer

Jeanette 3 juli, 2017 - 10:36

Jättefint, vilket bra resultat!

Svara
M 3 juli, 2017 - 09:07

Wow! Den behandlingen ska vår altan få nästa vår! Supersnyggt! 👌🏻Tack för tips och rabatt!
Hoppas regnet ger med sig hos er snart!

Svara
Åse 3 juli, 2017 - 10:21

Tack! =) I dag skiner solen, fast värme vetekatten! Men regnet verkar ha gett sig för några dagar framöver i allafall! =)

Svara
Jill 3 juli, 2017 - 09:00

Hej
Superfint resultat. Detta är något som vi verkligen skall göra. Men en annan fråga ni ser ut att ha träet så nära marken vad har ni lagt för reglar. Vi har en altan som vi idag har stenplattor på och jag vill ha trä men maken säger att det är svårt då man inte kan lägga trädäcket direkt på marken utan måste gräva??? (och det vill han inte så han vill behålla de fula stenplattorna). Hjälp!!!

Svara
Rosa 3 juli, 2017 - 08:01

Visst blir det fint! Vi använde oss av sioo:x för 2 år sedan på entretrappen och blev jättenöjda. I år så behandlade vi hela altanen på 35 m2. Det kostar ju en del så den rabatten hade ju suttit fint…. 😉 Men vi kan varmt rekomendera det till andra. Det blir så fint. Kram

Svara
ÅsaS 2 juli, 2017 - 18:15

Åh, så fint det blev! Påminner om en ålder- och väderbiten brygga! Ser sammetslent och ’mjukt’ ut.
ÅsaS

Svara
ÅsaS 2 juli, 2017 - 18:12

Åh, det ser sådär sammetslent ut, som flitigt använd brygga. Väderbitet, med många år i salta hav, men ändå sammetslent och ’mjukt’ att gå på!
/ÅsaS

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.