Ryggbiff m. potatisklyftor och ädelostsås

2 januari, 2006

2 personer á 9 pts

300 g ryggbiff
Lite margarin att steka i
Kryddor
Potatis valfri mängd
Kelda ädelostsås
0,5 msk ljus maizenaredning
0,5 dl matlagningsvin vitt

Gör så här
Tvätta potatisen och klyfta den. Salta, krydda och lägg på bakplåtspapper. Ugn 225° i ca 40 min
Salta och peppra biffarna och stek dem i ganska het panna (4/6) ca 5 minuter på varje sida.
Koka upp såsen och häll i matlagningsvinet + redningen
Servera en god sallad till.

Källa: Eget recept

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.