Reklampolicy

56kilo.se styr inte bannerannonser i inlägg, topp och fot (Annonser från Tailsweep) och budskapet behöver nödvändigtvis inte överensstämma med min (Åses) egen kostfilosofi eller något jag rekommenderar. Gillar ni inte den reklamen så blunda för den, det gör jag när jag möts av reklam jag inte gillar.

56kilo är mitt företag och är ett enmansföretag. Innehållet på 56kilo.se är gratis och här postas varje vecka flertalet gratis recept för alla att ta del av. Företaget samarbetar med andra företag för att lyfta deras produkter.
Jag, Åse Falkman Fredrikson väljer mina samarbetspartners med omsorg.

Som företag så arbetar jag med att skapa ett attraktivt innehåll för det stora antal som dagligen hittar hit, jag tipsar om kläder, inredning, resor, upplevelser och produkter förutom att skapa goda och hälsosamma recept till er.
Du som läsare väljer själv om du sedan köper det som blogginläggen länkar till. Jag uppmanar aldrig till köp utan bjuder helt enkelt på ett smörgåsbord.
Innehåller inläggen annonslänkar eller länkar till företag som 56kilo samarbetar med så står det längst upp innan inlägget.
Det finns aldrig smygreklam i bloggen.

Mina åsikter är aldrig köpta.


Läs mer HÄR om min reklampolicy och hur jag arbetar med 56kilo.se


Annonslänkar till Ellos

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.