Pesto ricottalax med zucchinitagliatelle

av Åse

Mums!
Vill man hellre ha riktig pasta till går ju även det superbra fast då blir det mer points!

4 personer á 9,5 pts

4 zucchinis
250 g 7% ricottaost (Ricotta Classica)
1 dl grön pesto
4 laxfiléeer

047

Stek laxfiléerna i smör, salta och peppra.
Gör zucchinitagliatellen enligt detta receptet fast uteslut olivoljan.

Koka upp osten + peston, salta och peppra lite.
Blanda tagliatellen och pesto ricottan och servera sedan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

8 kommentarer

kcalo 20 maj, 2009 - 20:57

Blev lite fel där när jag skrev om skalningen av zucchinin. Jag menade om man skulle skala den innan man hällde på kokande vatten? *skrattar* Skyller på trötthet 😉

Svara
kcalo 20 maj, 2009 - 20:56

Så man ska alltså inte skala zucchinin innan man skalar den?? Hmm det har jag gjort innan… *oops* Men kan detta verkligen vara ett bra substitut till pasta?? Eller det är det ju, det har jag ju förstått men kan den ersätta känslan man får när man äter pasta? =)

Svara
Lena 26 april, 2009 - 18:45

Kommer definitivt att hämta inspiration från dina fina recept känner jag
Tack!

Svara
Åse 26 april, 2009 - 20:33

Du är så välkommen att titta in igen!

Svara
camilla 23 april, 2009 - 08:02

Åh det där såg verkligen gott ut!
testade att göra zuccinitagatelli härom dagen,men jag kokade dom för länge.
Såg nu att du bara hällde över kokande vatten på dom.Blir det mjuka av bara det?
Kram

Svara
Åse 23 april, 2009 - 08:07

Ja de blir perfekta! De ska ha tuggmotstånd!

Svara
jenny 22 april, 2009 - 17:34

Oh så smaskigt!

Svara
Aika 21 april, 2009 - 19:17

Lät gott =)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.