Mat på väg!

13 mars, 2012

Hallååå!
Nu har vi lite lunchpaus här! Snart ska bussen på färjan från Tyskland.
Jag äter en wrap (2 ägg, 3 msk grädde, 1 msk fiberhusk) som jag fyllt med en röra av kycklingfilé, lök, paprika, jalapenos och salsa. Enkelt men god ”ta-med-mat”!

20120313-150617.jpg

19 kommentarer
0

19 kommentarer

Kristine 14 mars, 2012 - 10:55

Så smart å bruke omelett som wrap, det skal jeg jammen prøve 🙂

Svara
Kristina 14 mars, 2012 - 10:46

Ser gott ut! Det är det som bra mat handlar om, man måste planera lite i förväg. Gör man det tvingas man inte äta skräpmat!

Svara
Monicas Mat 14 mars, 2012 - 10:45

vilket smart recept på wrapen, ska provas, tack!

Svara
Angelica - Mot min smala lycka! 14 mars, 2012 - 10:22

Det ser supergott ut!! 🙂

Svara
Linnéa 14 mars, 2012 - 09:39

Smart! Den kommer lagas i sommar på alla picnics!

Svara
Fröken Nilsson 14 mars, 2012 - 08:10

toppen att ha med på utflykt! fast jag brukar köra utan husk o det fungerar fint oxå! gör husken att det håller ihop lite mer kanske….

Svara
Åse 14 mars, 2012 - 08:38

Ja husken gör att det inte bara blir en omelett utan en pannkaka typ.

Svara
Fröken Nilsson 14 mars, 2012 - 08:10

toppen att ha med på utflykt! fast jag brukar köra utan husk o det fungerar fint oxå! gör huske att det håller ihop lite mer kanske….

Svara
ÅsaS 13 mars, 2012 - 20:28

Härligt med en liten tripp mitt i veckan! Och ingen dålig matsäck du har med dig heller – både muffins och wraps! Mmmm…

Ha det gott!
Kram ÅsaS

Svara
Linruz 13 mars, 2012 - 18:29

Håll hårt i den rooosa 😉

Svara
Jenjo 13 mars, 2012 - 15:14

2 msk ägg? Hur tänkte du då…? 😛

Svara
Anna 13 mars, 2012 - 21:32

Det står 2 ägg;), du läste nog fel.

Svara
Åse 13 mars, 2012 - 21:35

Nej jag hade skrivit fel =))) Ändrade!

Svara
Åse 13 mars, 2012 - 21:36

Haha 😉 Ändrat nu!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.