Lövbiffsknyten LC / LCHF

av Åse

Härliga härliga FREDAG! Finns ingen dag jag älskar mer än fredagen! Vi har dessutom sol och vår i luften här i Helsingborg (Ni andra också??) och jag har nya fräscha rosor på mitt viiiiiita bord som gör mig lycklig.

Min Sara mmsade bilder på härliga lövbiffsknyten i förrgr som jag bestämde mig för att prova i går! Så enkelt och snabblagat men jättegott och festligt!

Till barnen strimlade jag ner lövbiff ovh stekte i rikligt med smör, kryddade med Santa Marias Extra fine selection; BBQ & Grill och så hällde jag på creme fraiche, grädde, tamari soja, kalvfond ovh lite salt och peppar och så fick det stå och puttra en stund. Barnen älskade det, så ett tips!

Till oss vuxna gjorde jag:

Lövbiff
Jalapenos
Philadelphiaost eller annan färskost
Ruccola
salt, peppar

Lägg på en klick färskost, jalapenos och ruccola, salta och peppra och vik ihop! Salta och peppra ovanpå och stek i smör på hög värme! Vänd några gånger.


Michelles tallrik

Ha nu en finfin fredag! Vi ska få efterlängtade vänner från Karlskrona, familjen Pecci som kommer och umgås, äter och sover över. Liten bebiskula på magen ska jag få klappa på!

KRAM på er!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

13 kommentarer

Sooooooolsöndag! - 56kilo - Inspiration, Hälsa och Livets goda! 19 april, 2015 - 13:15

[…] vi tog det lugnt med de tre största barnen. Öppnade en flaska Ripasso och stekte snabbt på lite lövbiffsrulader, fyllde dem med gorgonzola och philadelphiaost och serverade med […]

Svara
Favvofrukosten just nu! - 56kilo - Inspiration, Hälsa och LCHF/Paleo 25 februari, 2015 - 11:52

[…] går blev det lövbiffsknyten (vitlöksost, ruccola, smörstekt schalottemlök, mozzarella) […]

Svara
Veckoplanering | Patorpsbacken 10 mars, 2013 - 15:50

[…] Ostfyllda lövbiffskyten […]

Svara
Gustaf Segerström 30 april, 2012 - 00:26

Javisst, det ser jättegott ut! Älskar fyllda lövbiffar och det där var en ny variant. 🙂

Svara
Anette 28 april, 2012 - 20:20

Whao – dessa var fantastiskt goda med sweet chili osten på. Blev även gott med ädelost.
Tack för all inspiration du delar med dig..
Älskar alla dina recpet och även dina boktips som jag har inhandlat.
Kram på dig

Svara
Jeanette 28 april, 2012 - 10:41

Jag var tvungen att testa till fredagsmyset igår och OJ vilket gott recept. Det skall vi köra på fler gånger. Perfekt att det gick så snabbt med, när man är lite trött där efter jobbet på fredagskvällen.

Svara
Anita 28 april, 2012 - 10:41

Nu är det röstat oxå! 😛

Svara
Anita 28 april, 2012 - 10:35

Det såg riktigt gott ut. Lövbiff är tacksamt kan göra mycket gott av den.

Hoppas du/ni får en härlig helg. Här skiner solen och det är blåsigt. I dag ska jag in till stan F & S och testa ett IntervallFlex pass. Kondition/ Styrka i intervaller, ska bli spännande att se vad det är.

Hur går det med din träning?

Svara
Sofia 27 april, 2012 - 22:29

Låter supergott! 🙂

Svara
ÅsaS 27 april, 2012 - 16:51

Lövbiff som man kan göra så mycket gott av. Brukar också strimla, krydda med något gott och på med grädde, cf, soya och låta puttra en stund. Ungarna gillar det verkligen. Gör ganska ofta rullader också, med bacon och ost i. Också mumma enligt familjen. Ikväll blir det nog grillad kyckling, eller om vi tar och dammar av grillen och grillar något eget, för här är det också vårvärme med sol!
Ha nu en riktigt trevlig helg med go’a vänner, så får vi njuta bilder sen!
Kram ÅsaS

Svara
Pernilla 27 april, 2012 - 16:34

Men det såg ju tokgott ut som vanligt. Inte bra att gå in på din blogg när man är småhungrig 😉 Röster lagda i alla kategorier. Nu ser vi fram emot fina mingelbilder och med dig på pedistalen. Ha en go helg!!!! kramelikram

Svara
CamillaP 27 april, 2012 - 13:27

MUMMA!!! Röstade på dig i alla kategorierna ovan!! SÅKLART! ;)))
Trevlig helg!

Svara
baravaramille 27 april, 2012 - 10:53

Ojojo, det där ser verkligen gott ut!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.